Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
Goldwin
üzenetére
Látom el is kezdték összeírni a listát:
Call of Duty Modern Warfare 2
Call of Duty Black Ops
Call of Duty Modern Warfare 3
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption Undead NightmareAki tud még hasonlót az nyugodtan megoszthatja mert én például elkerülném azokat a címetke...lemezes formában mindenképpen.
-
HuMarc
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
Szerintem nem jó játék
A nehézségi görbéje nincs megfelelően kialakítva, igazából ez a legnagyobb baja. Persze egy ilyen játékot coop-ban jó nyomni, ott ez nem akkora gond, de egyébként a karakterek sincsenek megfelelően balance-olva.Hozzám mondjuk ingyen hozzám vágták PS Plusban.
-
törölt tag
válasz
Goldwin
üzenetére
Éppen ma voltam 576-ban, használtan 5000, újan 6000 volt a BO2, szóval nem is kell nagy mázli
De nagyon meglepődtem, PC-n sem volt ennyi soha még 50% kedvezménnyel sem. Gondolkoztam is rajta, de végül nem vettem meg, elég az ingyenhétvége félévente.Ennek örömére gazdagabb lettem egy Spyro-val (mert mindig is nagyon szerettem a platformer játékokat, ez meg híres exkluzív, szóval ideje volt kipróbálni), és hogy meglegyen a jó nagy kontraszt, mellé egy Demon's Souls is becsúszott a listába

Sirandrish: Kölcsön jó üzlet, használtan 7000 körül volt. Bezzeg most amúgy minden játék ott volt 2 ezer körül, ami eddig kellett volna, de nem volt, és megvettem PC-re

-
törölt tag
-
HaJózsi
aktív tag
válasz
Goldwin
üzenetére
'...azok a PS3-tulajok, akik PlayStation Plus-előfizetéssel is rendelkeznek, az aktuális Store-frissítés után egy héten át ingyen nyúzhatják...'
Ez a mai nap vagy jövő hét szerda?
Nézegettem ezt a 'Games Under 3100FT' gyűjteményt. Melyik játékokra érdemes szerintetek benevezni? Szerintem a Tomb Raidert meg fogom venni, a Mass Effectet viszont már végigtoltam. A Dragon Age nem tetszik annyira... A Most Wanted milyen (mondjuk a Burnout: Paradise-hoz képest)? A Deus Ex-ről van tapasztalatotok? Még van egy két játék a gyűjteményben amit nem ismerek, azok közt van említésre méltó, ami nem RPG?
orichalcos: Tehát ez az akció is sztornó nekünk?

-
kona005
senior tag
válasz
Goldwin
üzenetére
Örök hála, már szedem is

Viszont ugye hozzá kellett adnom egy bankkártya számot az accomhoz mert még nem volt, és mintha nekem mondott volna valaki olyat hogy erről automatikusan aktivál egy 3 hónaposat vagy mi a szösz, úgymond ez a biznisz ha nem mondod le. Mindenképp aktiválni szeretném januárban de megvenném inkább az 1 éveset.
Mondjuk az enyémről oszt vonhatja mert nincs rajta egy árva forint sem
-
boost
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
Én nem szeretek szenvedni. A Last of Ushoz tudom hasonlítani, generáció egyik említésre méltó játéka azért, mert visszahozta azt a játékstílust, hogy meg kell dolgozni a győzelemért, lépésről lépésre, ellenféltől ellenfélig végig kell gondolni, hog ymit csinálsz. Szóval nem egy uncharted ahol végigrohnasz, vagy egy NFS, ahol faltól falig pattogva nyersz versenyt, hanem ésszel kell játszani. Ezzel semmi gond, de a zombi téma nekem erős. Nem félek, csak nem szeretek szorongani, rettegni, szenvedni.
TLOU-t is majdnem abbahagytam, mikor olyan volt a történet, ami egy kisgyerekes apukának kicsit sok. És napi 1 óra játék után nem úgy keltem fel, hogy de jót játszottam, hanem agyilag totál lefáradva, annyira nyomasztó volt. ( Mint a Gravitáció c film)Szóval ilyen játékból nekem pont elég volt egy 3 évente.

A ZombieU a WiiU-sok The Last of Us-ja.
-
boost
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
PS4 alap, de kacsingatok még a WiiU felé, csak nincs rá tartalom. 2 Mario játék(2D és 3D), Pikmin 3 stratégiai, Zelda HD feldolgozás, és kb ennyi, ami érdekel. Ez nem helyettesíti nekem a PS4be fektetett bizalmamat, ahol tavasszal jön egy ESO, Destiny, Division, Uncharted jövőre talán, stb.
Mivel kettőt nem, ezért marad a PS4. Vagy most pénteken, vagy ha azt eladom, akkor dec közepén a big bundle.
-
ldave
félisten
válasz
Goldwin
üzenetére
Már lassan fél éve. A főszerkesztő, Jeremy Parish azóta megalapította az USGamer.net oldalt, 1up kedvelőknek ajánlott olvasni, nagyon jó cikkek vannak.
-
csab2
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
2014-ben játszódik Irakban, Iránban, Párizsban és New Yorkban. Egy terrorista szervezet akar bombát robbantani Párizsban és New Yorkban. Ezt kell megakadályozni. Nem mindig ugyanazt a karaktert irányítod. Az idővezetése nem lineáris, ettől kicsit érdekesebb. Nem rossz szerintem, de engem sose a sztori érdekel (nem tudok angolul), hanem a hangulat és a látvány, nomeg a játékmenet, a játékélmény. Aki szereti az FPS-t és van Plus előfizuja, annak szerintem kötelező.
-
-
ldave
félisten
válasz
Goldwin
üzenetére
Régen, ifjúkoromban azt szerettem, ha jó hosszú egy játék, FF és DQ címekbe részenként 100+ órákat tettem, de manapság egyszerűen tudom, hogy nem fogom befejezni az ilyen hosszú játékokat, napi 1-2 órával haladva sose érnék a végére és ha kimarad pár nap, akkor meg gyakran elveszik a varázs.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Goldwin
üzenetére
Ahogy fentebb írták, mert embargó alatt rakta fel. És hidd el, én sem azért adtam el az Ascensiont, mert nem tudtam mit kezdeni magammal.
@WinnerBOY: vagy kiguglizod vagy pörögsz egyhelyben unalmadban, de látom még mindig nem sikerült értelmezni a topic címét és az összefoglaló tetejét, de ezek szerint az alaplvek sem voltak meg. Mindegy, ma már befejeztem ez ügyben az önkéntes keresztes lovagoskodást.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Goldwin
üzenetére
Totál egyet értek veled. Ami évek óta megy a CoD körül az már nevetséges.
Mindenki ír róla mindent így script úgy script stb meg film már nem is játék stb.Hát istenem már most akinek tetszik, tetszik akinek nem nem. Mégis az Activison a marketing gerilla harccal elő tud húzni olyat, amit más cég nem. Most akkor ők miért nem csinálják?? Csinálják ha akarják. Nekik bejött és működik évek óta. Aki nem ilyen kaliberű játékot keres az úgy is messziről elkerüli, akinek meg tetszett annak tetszik folyamatosan a CoD 1-2-3- MW 1-2-3 Black Ops 1-2.
Ennyi.Nekem ha lenne ennyi pénzem és ilyen háttér mögöttem ugyan így csinálnám. Mindent megtennék, hogy sikeres legyen a játékom, minden 2x2es felületen hirdetném, hogy vedd meg amit én készítek és ennyi. Mindenhol és mindenkinek azt mondanám ez a legjobb játék ez a jövő minden stb. Lám, működik
Annyi millióval a zsebükben amit összeszednek vele, engem se zavarna és hülye hozzáállás ez hogy a semmire kérnek el pénzt mert sz*r játék stb.
Ezt olyan mondja aki nem szereti a CoD-t. A másik oldalt is nézzük meg. A Sims széria mit csinál??? 5000 kieg. kb 8000Ftos árakon és kapunk 2 ruhát kb meg ilyenek. Ott is tudják használni amivel jól megszedik magukat.
Mindenhol ez van mégis mindig a CoD van elővéve. -
Ghard
őstag
válasz
Goldwin
üzenetére
ennek a résznek az elején megálltam és csak néztem. Futószalagon jönnek a katonák, lőnek, halnak majd ez ismétlődik. A helikopterek úgyszintén. És ezt olyan jelzőkkel illetni, mint amiket írtál...

A 4ben is rengeteg a script, nem ezzel van a baj, hanem azzal, ahogy megvalósítják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Profi egy "program".... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Ezek szinte már túl jó árak. Vajon a TLoU-hoz van multis passcode?
A nehézségi görbéje nincs megfelelően kialakítva, igazából ez a legnagyobb baja. Persze egy ilyen játékot coop-ban jó nyomni, ott ez nem akkora gond, de egyébként a karakterek sincsenek megfelelően balance-olva.