- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
james001 #82223 üzenetére
a kedvenc érám .... ami jó, hogy a binary domain anno kimaradt, így van még mit pótolni
pár hete a Hitman Absolution ment le, nemannyira hitman, sokkal inkább tps akciójáték, nagyon élveztem, abszolut a kor gyermeke volt. ( pedig én szeretem a "többi" rendes hitmant is )
-
válasz
james001 #82004 üzenetére
Igen, a Golden Abbyst. Biztos nem fogja a következő handheldet elengedni a Sony, ahogy a VR-t se tette…
Most egyébként pont egy olyan projektben vagyok, hogy minden lehetséges trófeát megszerezzek PS3-on és PS Vitán, mert hát ki tudja, hogy meddig fognak ezek a gépek még csatlakozni a szerverekhez. Szerencsére már nem sok van hátra.
-
-
Dinomano
őstag
válasz
james001 #82000 üzenetére
PSP élettartalmát rendesen kitolta a csúnya warez. Brutál jó témák, natív "M betűs bajszos bácsi 64-es számozású része", minden is van rá. Vita-t életben lehetett volna tartani, PSTV is jó lett volna "kisgyerek" konzolnak a nagytesó mellé. Speckó túlárazott memóriakártya és drága játékok megölték a gépet.
-
Dinomano
őstag
válasz
james001 #81996 üzenetére
Nagyon jó kis gép volt a PSP. 3-at fogyasztottam el. (Mármint, nem tettem tönkre őket, csak az évek alatt 3 gép ment át a kezem alatt. Anno PS2-ből 4 vagy 5 darabom volt életem során eddig. Valahogy mindig nálam kötött ki egy-egy PS2...Túl jó deal volt, vagy nosztalgia miatt vettem újra.)
Jó kis gép lett volna a Vita is; ha a SONY nem cseszi el a marketinget és a játékkiadásokat a Vitára. (A PSTV is jó volt, de valahogy annak is elcseszték a kiadását, marketingjét.)
-
-
Elims
veterán
válasz
james001 #81990 üzenetére
Akkor a játékot keverem vmivel. :-/ Emlékszem,hogy meséltél a legnehezebb platináról.Vmelyik játékot platináztuk együtt és mondtad.Erre tisztán emlékszem,akkor a játékot nézem be. :-/
Szerk.:
Kalácsképű: "egyedül vittem végig két kontrollerrel"Az kemény!!! 👍👍👍👍 Gratulálok!!
-
válasz
james001 #81940 üzenetére
Hivatalosan nincs, viszont dolgoznak a felélesztésén ami még RPCS3-on is megy (Destination Home Online). CoD-okat max úgy tudnák bezárni, ha teljesen megszűnne az online funkció, mivel P2P (peer-to-peer) működik a meccskeresés, nincsenek szerverek.
-
vm93hun
aktív tag
válasz
james001 #81912 üzenetére
Van egy oldal, ami monitorozza, hogy melyik összegű feltöltőkártya melyik szolgáltatónál a legkedvezőbb.
Ezek közül általában az Eneba-n a Driffle-ön és a Kinguin-on szoktam vásásolni. a "GCDEALS" kuponnal kapsz még 8% extra kedvezményt is, ezt ott általában fel szokták tünteni.
-
Tegla80
addikt
válasz
james001 #74888 üzenetére
Koszi
Zsakoltam meg az este.ugy voltam vele,h ennyibe belefer..... En csak acbf-et jatszottam idaig es most jatszom az ac3-at.....ez jon majd utana,bar ps4-re meg megvettem lemezen a synd....-et es a gepem meg sogornak adtam.Szval van/lesz majd az is....
Plusz vita-ra is megvettem a wrc5 es farm sim16-ot is igy versenyeznem/gazdalkodnom is kell ha epp raerek melo kozben.(most kung fu rabbit megy....bejon )
Jo arak vannak es volt is pici penzem feltoltve,igy a seggere vertem.....meg a sky force anni...es a firewatch amit szivesen beszereztem volna,de nem vok telhetettlen es penzem sem volt,igy maradtak majd-nak.(aztan lehet jonnek plus-ba es sporolok.....jah nem oda acbf jon februarban.)
Nah jol elkalandoztam. -
válasz
james001 #74857 üzenetére
Mindenféleképpen a Director's Cut-ot vedd meg. A masszív sztori DLC-t integrálja a játék sztorijába, még az alapban elég béna, hogy külön kell menüből indítani. Illetve a platinázáskor tudom, hogy nagyon örültem annak, hogy a DC volt meg nekem, igaz, már nem emlékszem, hogy miért, de a szintlépéshez/tárgyakhoz volt köze.
judzsin: kösz, igazából öcsémnek kell, ezért is PS3-ra veszem (mindig cserélgetjük a PS3-at és a PS4-et, most nála van a régebbi).
-
A`rpi
addikt
válasz
james001 #74615 üzenetére
Nem egyszerre toltam le, bár most az utolsó két hétben vérszemet kaptam, mondván jó lenne már befejezni.
3000 ért vettem akcióban a játékot, még nyár elején, közösen SenorDave fórumtárssal, utólag néztem meg a trófea listát, hát a 40 000 kill letablózott, de aztán úgy voltam vele, lezavarom, mondván ezt sokan úgysem "merik" vállalni.
Én mindig is multi orientált voltam, szóval egyáltalán nem volt unalmas, anno a COD OU-ba ennek a többszörösét tettem bele...
Köszi.
Volt akinek ugyan ez a mennyiség (40k kill),
több mint 1000 óra alatt lett meg, szóval ha azt vesszük még gyors is voltam.
-
fausto
addikt
válasz
james001 #74563 üzenetére
Én is, de gondoltam 1500-öt megér
PS3-on elég ritka és nem nagyon akar lemenni az ára. Akármennyire is MGS, azért egy erősen limitált verzióért nem adnék 7-8000,- Ft-ot. Persze nem rábeszélni akarlak
#74562 - szerintem ne várj reggelig, ezt csúnyán elírták, más ország store-jába 50% körül van a kedvezmény, itt meg 92%, hamar javítani fogják!
-
-
DVlad
őstag
válasz
james001 #74063 üzenetére
Köszönöm! Igen, az Adventures. Rajta is van a telefonomon, de nem erre gondoltam. Konzolra, amivel a gyerekekkel tudunk együtt játszani hónapikig (évekig). LBP ugyanaz, szerintem a 2 legnagyszerűbb játék, ami valaha létezett. Szórakoztató, igényes, ötletes, hangulatos mindkét sorozat, és tényleg évek óta játszunk velük.
-
fausto
addikt
válasz
james001 #74057 üzenetére
Mennyire bánom, hogy eladtam a HD kiadást
De fiatal voltam és kellett a pénz
Akkoriban még nem volt hígfos a PS Plus kínálat, odaadták valamelyik hónapban és úgy gondoltam úgyis a idők végezetéig előfizető maradok, aztán mégsem.
Jó, hogy papírdobozosan megvan a PS2-es kiadás, de az a HD verzió nagyon jól sikerült és a 3D-je is elég jó, sokat ad hozzá (azok a légi csaták!) -
Elims
veterán
válasz
james001 #74030 üzenetére
"Tegnap este ki is 100-aztam."
Ezt csak ilyen természetesen.Természetesen. :-)))
Nem nagyon parás?Egyszer néztem róla régebben videót,de mivel fps és parás már léptem is ki a bemutatóból.
Nagyon gázos az irányítása?Kamerával miért lehetne jobb? Lehet,hogy elő kellene vennem,jó ideje nem voltak bekapcsolva a move-os eszközeim.Félek,hogy tönkremegy az akksi. -
Tegla80
addikt
válasz
james001 #73391 üzenetére
Az a baj,h ez HU store elotti gamma es ugye a HU store hianyos visszamenoleg.(valami bekerult,de sokkaltobb meg nem).
Nem emlexem mar,h mi,de asszem a vita-s topikban is volt multkor valami ami nem kerult be a HU-ba valaki fajdalmara es a support sem oldotta meg.Igy bukta az illeto....
Szoval lehet ez felejtos neked...(hu accosoknak) -
A`rpi
addikt
válasz
james001 #73336 üzenetére
Én még mindig hármast gyűröm most ezeket csinálom:
Egy csöppet időigényes, idáig az egynegyede van meg.
-
Goldwin
aktív tag
-
ldave
félisten
-
válasz
james001 #72749 üzenetére
PC-n úgy nézett ki a dolog, hogyha az alapkiadáshoz vetted meg a DLC-t (a sztoriban van pár nap ugrás, azt öleli fel), akkor a menüből tudtad külön elindítani, tiszta lappal. A gond az, hogy a DLC-ben összeszedett cuccaidat így nem tudtad tovább vinni az alapjátékba. A Director's Cut ellenben beépíti a DLC-t, így az a játék szerves része lesz.
Maga a játék egyébként a Dishonored sci-fi változata, ha az bejött, ez is be fog. Kis odafigyeléssel pedig röhögve megvan a platina, de ha kell, tudok tippeket adni.
-
HuMarc
veterán
válasz
james001 #72533 üzenetére
Volt egy kormány, aminek a gázpedálján X, a féken meg a négyzet volt. Majd' megőrültem, és nem lehetett átállítani... Eleve, mire rájöttem, mi a baj vele... Nem is értettem, hogy hogyan lehet az X-en a gáz. És a Motorstormban nem is volt ilyen gombkiosztás, szóval a kormány kb. használhatatlan volt (bár nem csak ezért, amúgy is szar volt, ne vegyetek esperanza kormányt).
-
Petreszku
senior tag
-
-
A`rpi
addikt
válasz
james001 #72343 üzenetére
Szomorú az hogy szerver oldalról minimális a játék igénye, lévén UC2, UC3 is p2p, sőt sajnos UC4 is az lesz.
Iszonyú mennyiségű tartalmat heréltek ezzel így ki a második,
és a harmadik részből, kár...
Nem kérdés újra elő fogom venni, de ezért a húzásért azért picit morci vagyok. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest