Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Végigtoltam egymás után az Uncharted részeket.
Messze a 3. rész tetszett a legjobban. Jó sztori, jó grafika, fantasztikus pályák.
10/10
Annyira a sok közelharci rész sem volt gáz. -
raziel01
veterán
Szerintem teljesen jó árak ha azt nézem, hogy ezek takarított tesztelt gépek és tutira nem fognak átverni. 3 hónap gari is van rájuk.
Én is itt vettem 3 hónapja. Azóta is megy.
-
raziel01
veterán
válasz
pulyka jocó #70683 üzenetére
Aha....
Kinek mi. Használtan fele annyiért kapsz. Akár hardveraprón akár 576-ban.
Én is ott vettem használt konzolt. Fele annyiért mint te.
[link]Szerintem őrültség 80-90k-t adni egy régi konzolra mikor 120k az új (PS4).
De pl Xbox One 500 GB szokott lenni 100k körül újonnan. -
raziel01
veterán
válasz
Tegla80 #70017 üzenetére
Nyilván az eredeti a jó út. Ez nem kérdés. Úgy még multi is van.
Én csak magamat tudom mondani. Mikor fiatal voltam 12-17 éves korig akkor nagyon sok játékot végigvittem.
Szinte mindent ami megjelent. Bár akkor nem is volt ennyi rossz játék mint mostanában. Elképzelhetetlen lett volna hogy havonta vagy 2 havonta játszok valamivel. Mikor elkezdtem diákmunkázni a főiskola mellett akkor már belefért sok akciós PC játék. Utána meg jött a box meg a PS3. -
raziel01
veterán
válasz
Sirandrish #70013 üzenetére
Aki minimálbérből él azt totál nem érdekli hogy mennyi használtan. Felesleges utánajárás, utalgatás, stb.... Macera meg pénz.
Mikor fiatal voltam éveket könyörögtem mire vettek szüleim egy PC-t. Bőven jó volt egy 12 éves gyereknek, hogy kapta a másolt játékokat szinte ingyen.Most eredeti PS3-al meg Xbox 360-al játszok, sok használt játékot vettem meg cserélgettem (200 darab fölött).
Sok sok alkudozás, utánajárás volt mire 1-1 játékot sikerült megvenni. Egy anyukának akinek fogalma nincs az egészről biztos nem ez való.Majd ha a gyerek felnő és úgy gondolja hogy megteheti akkor vehet eredeti játékokat.
Nyilván aki olyan családban nőtt fel ahol a szülők fejenként diplomás bért kaptak az nem értheti ezt.
-
raziel01
veterán
Demon's souls végigvíve.
24 óra alatt. Opcionális boss-okkal nem szenvedtem.Uncharted részeket milyen nehézségen érdemes elkezdeni? Hallottam, hogy vannak nagyon szemét részek.
-
raziel01
veterán
Ebay-ről érdemes rendelni kontrollert?
Ahogy látom ez eredeti és olcsó is, itthonihoz képest.
Szerk.: Ja látom használt.
Akkor itthonról új kontrollert hol érdemes venni?
-
raziel01
veterán
Akinek nem érzékeli rendesen a gombokat a kontroller vagy random gombok nyomódnak le annak itt egy útmutató:
Most csináltam meg. Tényleg szuper így.
Nekem annyi volt a baj, hogy az L1 lenyomására random megnyomott egy dpad gombot is.
1 órát teszteltem, mostmár oké. -
raziel01
veterán
Kb az összes értelmes RPG-t végigvittem és szerintem jobb, hogy nem kell egy ilyen körökre osztott játékokban újra és újra végigszenvedni fél órát. Kinek van arra ideje? Én a kis időmben szórakozni akarok nem szopni újra és újra ugyan azokkal a pályarészekkel.
Nem sírom vissza, hogy régen így volt.Amúgy visszatérve a Killzone 3-ra. Ha van csomó checkpoint ahonnan folytatja halál után tehát már eleve kedvez a játékosnak akkor ez a checkpoint miért nem jó arra, hogy kilépés után is onnan folytassa?
Próbálom megérteni a logikát. De nem megy. -
raziel01
veterán
Nem értem miért kell elszarni egy alapvetően jó játékot. Killzone 3, jó grafika, még élvezem is. Jobb, mint a 2. rész. Erre a mentés rendszer egy fos. Ha kilépsz a játékból akkor még véletlenül sem onnan folytatja hanem mindig az adott pálya legelejétől.
Nem értem az ilyenben a logikát, hogy ez miért jó? Miért kell ilyennel szopatni a játékost? Az ember megy pl dolgozni és checkpoint után kilép. Hazajön aztán kezdje a pálya elejéről. Hát kösz.... -
raziel01
veterán
Éjfél körül nekiálltam felrakni a patch-eket a God of War Ascension-hoz.
Mekkora szánalom volt. Egy az, hogy kb 1 Mbit-el szedte le és jó pár több 100 megás patch van+install.
De kb minden patch után kivágott HTTP status code 504-el. Aztán kb 3. patch után már nem is bírta folytatni. Folyamatosan HTTP status code 504. KB hajnal fél 2-kor hagytam a fenébe. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
fausto #68416 üzenetére
Volt. Én kb 3-szor jártam úgy hogy nem volt benne valami.
Leglátványosabb a Gears of War 3(x360) gyűjtői volt. Nagy kemény tok volt viszont full üres volt. Csak a játék volt benne.
De más gyűjtőivel is jártam így, hogy jött a játék fém tokban de a sok kis bazbasz ami járna hozzá meg a papírok, könyvek nem voltak benne.De olyan is volt hogy szuper áron vettem szuper állapotú fullos gyűjtőit. Pl Assassin's Creed 3 gyűjtői 3 fontért.
-
raziel01
veterán
Angliaban vasarolt ps3 működhet itthon?
Mi kell hozza? Tapkebel vagy valami atalakito is? -
raziel01
veterán
válasz
Xmodule #48070 üzenetére
Így van. Egyesek nem akarják belátni, hogy fos a rendszer ahogy van.
Boxhoz képest gáz de boxhoz képest meg 100-szor jobb játékokat adnak PSN+-ban.
Szóval kb egyformán jó.Szerintem valami hardveres korlát miatt nincs olyan, hogy ne kelljen telepíteni. Ha lehetne szerintem akkor megcsinálták volna úgy, hogy ne kelljen telepíteni és alapból a legújabb verzió legyen.
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Beyond: Two Souls Special Edition - Steelbook PS3
Special Edition Includes:
Premium steel book
Exclusive extra game scene
Game soundtrack
Dynamic themes
Making Of featurettes13 ezerért nem is rossz.
-
raziel01
veterán
válasz
NeoExDeath #47140 üzenetére
"Eladni nem tervezem, amúgy meg nem hinném hogy ettől a kis felirattól kevesebbet érne."
Számodra lehet, hogy nem.
Jatekaim.hu-n 50+ üzlet után mondhatom, hogy vannak olyan emberek, hogy azt mondom bundle, válasz:
-Akkor bocs de nem érdekel. Hiába hasonló. Egy gyűjtő szemében kevesebbet ér. -
raziel01
veterán
válasz
NeoExDeath #47132 üzenetére
"Adtak egy bundle verziót, előrendelői áron
"
És te azt hiszed ezzel jól jártál.
-
raziel01
veterán
válasz
M@trixfan #46830 üzenetére
Miért van az, hogy az Apple tulajok mindig beírják, hogy nekik Iphone/Ipad-jük van?
Semmi értelme az autocorrect-nek ha ilyen hibákat produkál.
9gag anno ilyennel volt tele.
Prediktív szókincs mitől lenne nagyobb?
Ugyan úgy droidra vagy WP8-ra is megmondanám ha ilyen hiba lenne benne, hogy gáz.
Gyakorlatilag tök mást ír mint amit te akarsz írni ergo totálisan használhatatlan. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
Your exclusive 30 day free PlayStation Plus voucher
FT43-NENC-2G8F -
raziel01
veterán
Írni akartam egy hosszú kommentet de nem éri meg.
Sokkal több kárt csinál az aki 150 játékot lewarezol mint aki igénybe veszi nem jogosan a garanciát. (de itt nem volt szó ilyenről) -
raziel01
veterán
válasz
FuRiONight #45257 üzenetére
Akit én linkeltem az is az volt, tucatnyi pozitív értékeléssel.
-
raziel01
veterán
válasz
MasterMark #45255 üzenetére
Pedig az. Megmondta nekem a moderátor Úr, hogy ha belinkeled direktben a hardveraprós hirdetést akkor az reklám. Csak hivatalos boltokat lehet linkelni.(zavvi, game, stb)
Én hsz-em is azért lett törölve, mert linkeltem valakit aki megbízható eladó. -
raziel01
veterán
válasz
FuRiONight #45224 üzenetére
De újonnan már csak az van, úgyhogy nincs választás.
Nekem egyébként a fehér superslim tetszik. -
raziel01
veterán
válasz
FuRiONight #45221 üzenetére
Huhha ez váratlan volt.
Kb péntekre vártam volna.
Amúgy nagyon szívesen. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
God of War: Ascension
15 font postával. Ennyit azért már bőven megér. -
raziel01
veterán
AMI TETSZETT
Ellie, Ellie, Ellie
pazar látványvilág és hangulat
a hangulathoz illő melankolikus zene
fegyverek és eszközök változatossága
az utolsó három óra
bőséges játékidőAMI NEM TETSZETT
csőjáték, nulla szabadsággal
szkripthibák és vizuális bugok
monoton játékmenet vagy hat órán át
a történet (gyakorlatilag hiánya) -
raziel01
veterán
válasz
nokia párti #44935 üzenetére
Gondolom super slimnel mar nem probléma, hogy nagyon megdolgoztatja.
-
raziel01
veterán
Egy Homefront+1000 Ft-ot megért egy Uncharted 1?
Ma jött meg az U1 és örülök, mint majom a farkának. -
raziel01
veterán
Akinek még esetleg nincs PSN+-a az kipróbálhatja. SG-n írták, hogy működik.
-
raziel01
veterán
válasz
nokia párti #44795 üzenetére
Abszolút a Sony hibája is.
Nem is értem, hogy ekkora cég és nem is próbálnak foglalkozni a hibákkal.
Már rég lehetne full HDD install is.
Akkor nem igaz, hogy a store-ból még telepíteni is kell a játékokat. Nem hiszem el, hogy nem tudnák úgy megcsinálni, hogy letöltés után rögtön működjön.
Egyedül az exkluzívok miatt tűröm el de boxhoz képest nagyon lemaradásban van az ilyen kényelmi szolgáltatásokban. Viszont boxra nincs God of War, Uncsi, Last of Us, Heavy Rain meg nagyon sok JRPG.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest