Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Gondolom ha bárhonnan veszek új ps3-at,akár az ország másik végéből,és ha valami baja lesz akkor itt Debrecenben is van szervíz vagy valami?!
-
SylarHUN
senior tag
Mass Effect 3 kivégezve.
Szerintem kellően hosszú és élvezetes játék.
Teljes végigjátszási időm, visszatöltések nélkül 36 óra. -
Olyasmi
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen,végül is ráérek venni,mert még a WRC4 megjelenéséről semmi hír nincs,mert én csak arra vagyok rákattanva
!De lehet hogy mire megjelenik akkora meg kijön a ps4,persze az nagyobb beruházás,de legalább az elég lesz valameddig...ha meg úgy lesz akkor a ps3 ára lentebb megy!Meg valahogy ez a super slim nem igazán jön be,sok rosszat hallok róla! -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok! Ezzel szemezgetek:http://www.digicenter.hu/ csak nem tudom,hogy az a 12giga elég lenne-e,általában egy játékkal szoktam játszani lemezről.Egy játéknak a mentése mennyi helyet foglal el általában,vagy esetleg külső vinyóra is lehet menteni?
-
semetka
őstag
válasz
Lancelot07
üzenetére
Nekem is megjött. .Másfél óra alapján irtó jó játék lett. Vannak benne újítások, de nem kell egetverő dolgokra számítani. Én személy szerint örülök hogy nem variálták át. Jót minek elrontani.
-
james001
veterán
válasz
Goldwin
üzenetére
Aha tehát ugyanaz a kaksi mint a sima 3 volt,csak egy-két bónusz dologgal... Nemhogy Itagaki visszatérne és csinálna egy olyan bődületesen jó részt mint ami még anno a 2 volt X360-on
Nem inkább a Tecmo eladja ugyanazt 20-szor (ráadásul a Sigma 1-2-őt is újra kiadták Vitára is,ami mondjuk jó ötlet de sok újat ezek se hoztak..) Na mindegy elég szenvedés volt a 3 maga,úgyhogy a Razor's Edge felejtős számomra 
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem anno az Orange Box volt az első PS3-as címem, amit a géppel együtt vettem meg 5 éve - akkor még 10 eFt fölötti összegért. Szóval 1.500 Ft-ért ingyen van ez az 5 kiváló játék.
-
Detektor
tag
Én 2000 Ft-ért láttam a Need for Speed: Shift-et, és
szintén 2000 Ft-ért a Battlefield 2 - őt, utóbbira lecsaptam. -
Olyasmi
aktív tag
válasz
zsoltbarabas
üzenetére
Ez elég jó ár!
-
Goldwin
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én már évekkel ezelőtt beszereztem magamnak a Tesco-ból, 1.200 Ft-ért. Csak nem a PS3-as, hanem az XBOX 360-as változatot.

[ Módosította: 7 ]
-
szilchi
őstag
válasz
Lancelot07
üzenetére
Jöhet
.Én most vittem végig másodszor az elsőt,Sam B-vel. -
Lancelot07
csendes tag
Megjött a Dead Island Riptide,tolom egy kicsit és írok hogy milyen..

-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ahoz képest hogy elő rendeltem a God of War Ascension-t csak most értem a végére.
Sokkal nehezebb lett szerintem mint a 3.
Egy időre abba is hagytam mert nagyon felcseszte az agyamat egy medúzás rész...
Összességében ez is egy remekmű lett, nagyon jó játék és nagyon látványos főleg a végén a boss fight.
Aki szereti a kaszabolós játékokat annak kötelező!
-
james001
veterán
A Ninja Gaiden 3 és a Ninja Gaiden 3 Razor's Edge között mi a különbség? Azt tudom hogy a Razor's Edge Wii U-s kiadás volt,de az is csak pár új Ayane missziókat adott pluszban,a Ryu-s sztori ugyanaz volt...
-
dilipok
veterán
-
Konczi06
tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Ezt csak megerősiteni tudom. Nálam eddig az év egyik legjobb játéka! Maga a sztori is jó, végre fény derült Dante és Vergil történetére is és maga a game is szinte letehetettlen. Egyszerűen imádom! Bár Son of Spata szinten azért néha közel vagyok, hogy repüljön a joy

-
james001
veterán
Kicsit késve bár de tegnap este kijátszottam a DmC-t. Nekem nagyon bejött,főleg a vége. Igazából nem is tudom melyik a jobb,a régi DMC-k vagy az új
Bár tény hogy a régi Dante sokkal nagyobb forma mint itt. -
dilipok
veterán
GOW multi kerdes: a hadeszos karakternel van egy olyan escape, mikor lathatatlan leszel, ami rendben is van, de ugy tunik, hogy a gorgonos palyan (valami bog a neve) nem lesz lathatatlan az ember. Ezt mas is tapasztalta, vagy csak nekem van ilyen szerencsem? Kersetem gugliban, de nem igazan talalatam ilyet.
-
dani3l
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem ugy van, hogy "a kecsket is megettük, meg a kaposztat is"?

-
raziel01
veterán
válasz
kovaripeti
üzenetére
Mondjuk ha megunja és eladja őket abból azért jön vissza pénz.
De a konzol az már csak ilyen. Viszi a pénzt a játékvásárlás.
PC mondjuk még többe van ha tisztességes az ember. -
MasterMark
titán
válasz
kovaripeti
üzenetére
Érdemes lenne előfizetni a Plus-ra, így kapna játékokat is és nem olyan drága.
A káposzta is jóllakik és a kecske is megmarad...
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A GTAIII-ig nyomta PC-n. A IV már nem ment el rajta sajnos. De nem azért vett Ps3-at. Csak mert az most a menő az osztálytársaknál
. Egyébként 3 (persze eredeti) játékot is vett mellé. Remélem egy darabig nem kell más. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Alapvetően nem mennék bele, de odaírta, hogy eddig PC-n nyomta. Aki PC-n nyomta eddig a game-et, az általában örül annak, hogy ennyiből megvan egy komplett gép...töredéke egy játékos PC-nek árban. (Most csak árról beszélünk, minden más tényező egyéni preferencia kérdése.)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kár ebbe belemenni...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kovaripeti
üzenetére
Kb. annyiba, mint egy jobb videókártya...

-
raziel01
veterán
válasz
kovaripeti
üzenetére
Pedig a játékok sem lesznek ingyen ha eredeti a PS3.
-
james001
veterán
válasz
kovaripeti
üzenetére
Nem lehet de vannak hozzá DLC-k,vagyis bónusz letölthetős tartalmak,de ezek ugye pénzbe vannak. De gondolom nem erre gondolt a fiad

-
raziel01
veterán
válasz
kovaripeti
üzenetére
Ez nem PC. Nem lehet.
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Fiam vett egy ps3 konzolt, (nem crackelt/hekkelt), és vett mellé egy eredeti GTAIV lemezt. Én nem ismerem, de azt mondja, hogy ehhez lehet MOD-okat rakni. A kérdésem az lenne, mivel én azt sem tudom, hogy mi a fene az a mod, ha nem valami warez dolog, akkor segítsen valaki, hogy honnét lehet letölteni, és hova kell rakni, hogy jó legyen. Köszönöm.
-
Detektor
tag
Majd megnézem akkor a PSN profilom, lehet, ott kell állítanom be valamit.
Thx -
Detektor
tag
Ma ismét próbálgattam a Mortal-t, online. Valószínű, hogy lehet Komplete Edition-nos tulajjal is
játszani, mert összeakadtam egy olyasvalakivel., aki Freddy Krueger-t választotta, az egyik match-ben.
Az enyémben, pedig az, nincs benne.
Amiért olyan sok játékot nem indít el, az az, szerintem, hogy más régióba tartozó játékuk van, mint nekem,
legalábbis erről tegnap olvastam. Ha másik régiójú, kódolású, akkor sztem ledob róla.
Így gyűjtöm az európai friend-eket belőle lassan
De ebben nem vagyok 100%-ig biztos, csak inkább sejtem, hogy ez miatt van.Kíváncsi leszek majd az új kontrollerre, formára nem olyan szép
sztem, de elképzelhető, hogy működésben felülmúlja elődjét. -
szilchi
őstag
Valaki már megvette a Vice City Stories/Liberty City Stories valamelyikét?Most láttam,hogy hónap eleje óta elérhetőek a Classik szekcióban.Magyar Store-on 3035 Ft darabja.
-
dani3l
őstag
Akkor valoszinü nem, ez nekem kimaradt. Bar gondolom ez amiatt lesz, mert sok helyen epit a rendszer az uj kontroller feature-jeire, amik a regiben nincsenek meg. Forditva viszont ott van minden, leszamitva a start/select gombokat, amik helyett van mas.
Bar igazabol lenyegtelen nekem, csak elmelkedtem..
Mindenesetre kenyelmesnek tünik, jo, hogy a gombakat, meg a ravaszokat sem domborura csinaltak mar, az eleg zavaro a mostanin. Meg a gumirozott - mar ha az - also resz is pozitivum.
-
dani3l
őstag
Egesz jo lesz az uj kontroller, igy elsöre nagyon szimpatikusnak tünik, ott nyultak hozza, ahol kellett, semmi fölösleges csicsa..
Kivancsi leszek kompatibilis lesz-e PS3-mal - bizonyos korlatozasok mellett nyilvan. -
Tikakukac
titán
Nos ismét jelentkezem. Konzolok szervizéről szuperlatívuszokban szabad beszélni, bevittem a kb. 5k értékű FAT-omat hozzájuk, 0Ft-ért visszahozták bele az életet. Tökéletesen flott, kapott egy albiban összetúrt 250-es vinyót, csak úgy hasít. Kívülről azért kér egy polírt meg úgy fedlapot, meg az olvasóba kéne fej, de pöpec. Ez valóban atomjó vétel volt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
semetka
őstag
Jött új firmware ps3-ra. Tudjuk mit tartalmaz?
-
szasanyi
félisten
válasz
crysis 2011
üzenetére
Mit lehet erre mondani? Nagy az Isten állatkertje... mert ilyen (és hasonló) tesztekre / tapasztalatokra normális embernek aligha van szüksége.
-
semetka
őstag
válasz
crysis 2011
üzenetére
Mit ne mondjak, masszív a teteje.

Aztán meg 0 percesen árulják, kisebb karcokkal.
-
-
Detektor
tag
Nem tudja valaki, hogy akinek csak a sima alapkiadású MK9- e van, az tud online azzal
az illetővel játszani akinek viszont a Komplete Edition van meg? Mert az alapból hiányzik egy-két
karakter.
Ma próbáltam online játszani, nagy nehezen elindult 1-2 meccs, a rengeteg elindított közül.
Viszont ami elindult, az teljesen jól működött, csak ha kihívok egy delikvenst, gyakran nem indul el
a játék és visszadob.(Exclusive Caracter: Kratos) -
SylarHUN
senior tag
válasz
crysis 2011
üzenetére
Rengeteg ilyen, vagy hasonló videó készül PS3 és társairól. Ezek a barmok szétverik, össze zúzzák a gépeket, más meg csak álmodozik, hogy de jó lenne nekem egy ilyen.
-
crysis 2011
aktív tag
itt mit tesztel a csávó hogy játék közben ha ráütnék a gépre lenne-e baja

-
Mister_X
nagyúr
válasz
rachmaninoff
üzenetére
Uncharted trilógia, Resistance trilógia, God of War (összes), Heavy Rain, Metal Gear Solid 4 (+HD Collection)
-
rachmaninoff
aktív tag
Nem olyan rég van meg a PS3-am, és stílust tekintve elég sok minden tetszik és nem szeretnék kihagyni semmi jó címet.
Mi az a pár játék, amit egy tulajnak sem szabad elszalasztania?
-
dilipok
veterán
válasz
NeoExDeath
üzenetére
jaaa, lattam is ezt. De bele se neztem, mert meg csak veletlenul sem emlitette vagy utalt a cim a tobbi jatekra

-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
dilipok
üzenetére
Itt a link: Journey Collectors Edition
Ha belépsz az UK Store-ba a PS3-on, a Welcome oldalon rögtön ott van a második oldalon. Tegnap este meg is vettem
Még csak a Flow-t próbáltam ki, aranyos de a zenére többet is adhattak volna akkor még jobb lenne. -
Detektor
tag
A GOW3 lemezem zsír új. 1 hete vettem, ahogy a gépet is.
Valamit még olvastam este a neten, hogy megjelent a GOW3-hoz anno egy patch, anit érdemes a
vinyóra rátölteni. A patch, meg javítást jelent, legalábbis a számomra, hibák javítását. Tehát lehet valami
bug-ja a GOW3-nak, csak azt nem értem, hogy 50 %-nak előjön a hiba, a másik 50%-nak meg megy
tökéletesen a játék.Lehet túlmelegszik benne valami alkatrész 3-4 óra játék után...

-
Detektor
tag
Tegnap éjszaka nekiálltam, reset-eltem a gépet, vagyis hogy a default settings-et,
az eredeti gyári beállításait visszaállítottam, elindítottam a GOW3-at, és olyan 2 órát még játszottam,
nem volt fagyás egyszer sem. Mikor már a fáradságtól leragadtak a szemeim akkor már nem bírtam
tovább és kikapcsoltam. -
Detektor
tag
Nagyon sok GOW3-as hiba van külföldi oldalakon, rengeteg. De nem derül ki számomra, mi okozza.
Valahol túlmelegedést írnak, valahol a mentett adatokat próbálják törölni és a beállításokat reset-elni.
Szerencsére garanciális a készülék. -
Detektor
tag
Nem, csak a God of War 3 -nál kezdte el. Bár leginkább most ezt nyomom.
Előtte a Mk9 - el játszottam, semmi fagyás nem volt, ment rendesen.
Remélem nem hardver-es hiba. -
Detektor
tag
Egy problémával találkoztam a mai nap. A God of War 3, kétszer is lefagyott délután.
Nem tudom mi lehet, a gép még 1 hetes sincs, újonnan vettem, super slim változat.
Csak úgy tudtam újraindítani, hogy kikapcsoltam a power gombjával, semmire nem reagált a
fagyás után.
Bár úgy nézegettem a külföldi oldalakon, hogy másoknak is akadt bajuk a God of War 3-al.
-
Injun
senior tag
Megvettem a Borderlands 2 Season passt de nem találom.Pedig letöltötte mind a 100kb-ot.Tud valaki segíteni,hogy mi a teendő?
-
james001
veterán
válasz
crysis 2011
üzenetére
Igen csak egy account-ot kell csinálni hozzá,ajánlom az 1. hsz-t elolvasni.

-
crysis 2011
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
simán net kapcsolat kell és kész?
-
MasterMark
titán
válasz
crysis 2011
üzenetére
Nem kell.

más: Na kit kaptatok a nyakatokba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok fizukor venni szeretnék egy ps3 super slimet,de egy kérdésem lenne felétek!
Crysis 3-mal akkarok majd multizni,itt is ugy van mint a xbox360 hogy elő kell fizetni hogy tudja játszani? -
dilipok
veterán
válasz
NeoExDeath
üzenetére
nekem 20.47, nem 16. Hol latod te ezt 16-ert? Kuldj mar linket pls, mert annyiert engem is elgondolkoztatott.
-
NeoExDeath
aktív tag
Szerintem nem írták még: a UK Storeban a Journey-Flow-Flower kombó 16 font jelenleg, elég jó ár. Én pont ezért vettem most egy 16 fontos kártyát

A játékok árához: én mindent a Zavvi-n veszek, megvárom míg a kívánt cím eléri a 15 fontos árat és akkor megveszem. Már több eredeti kiadás lett meg így, vagyis nem csak Platinum/Essentials van ilyen áron, és nem is kell sokat várni általában. Sőt, extrább cuccok is összejöttek már így (Dark Souls PTDE), ráadásul a Zavvi folyamatosan küldi a 10%-os kuponokat, most is van kettő amit még nem használtam el. Én ezekkel az árakkal nem vagyok elégedetlen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!De lehet hogy mire megjelenik akkora meg kijön a ps4,persze az nagyobb beruházás,de legalább az elég lesz valameddig...ha meg úgy lesz akkor a ps3 ára lentebb megy!Meg valahogy ez a super slim nem igazán jön be,sok rosszat hallok róla!
Nem inkább a Tecmo eladja ugyanazt 20-szor (ráadásul a Sigma 1-2-őt is újra kiadták Vitára is,ami mondjuk jó ötlet de sok újat ezek se hoztak..) Na mindegy elég szenvedés volt a 3 maga,úgyhogy a Razor's Edge felejtős számomra 

.Én most vittem végig másodszor az elsőt,Sam B-vel.

) Csak ezen a palyan csinalja, mashol tokeletesen mukodik. Ha esetleg ezen a palyan leszel majd nezd meg.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)