- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #76785 üzenetére
"Hogyan tudom egyes kontrollerré tenni a PS4-est? Az a baj, hogy ez a hülye Ghost Recon csak az egyes számúnak fogadja el a start gombot, az meg ugye PS4-es kontrollen nincs. De ha beállítom a PS3-ast első számúnak, utána nem tudom hogy lehet a PS4-et beállítani, hiszen azon a PS gomb se működik."
Ha a DS4 a második, abban az esetben, DS3-mon PSgomb hosszan nyom, és másodikra állítod.
Ebben az esetben DS4 kerül első helyre.
Másik verzió, DS4gyel kapcsolod be a PS3mat.
-
MasterMark
titán
válasz
#42308056 #76753 üzenetére
Minden régi HD ready tévé így működött.
Nem torzít semmit, mivel előtte a saját skálázó elektronikája megcsinálja a képet erre a felbontásra, mivel az pontosan tudja, hogy téglalap alakúak a pixelek, ezért úgy számolja át a képet.
Ezért kell rá mindenképp 720p, vagy méginkább 1080i vagy 1080p forrást küldeni rá, hogy legyen miből skáláznia az elektornikának.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
#42308056 #76657 üzenetére
Mennyinek kell lennie az input lagnak, hogy ne legyen észrevehető, ha simán egy ps rávan kötve egy tvre, akkor ott van méréssel/számokkal kimutatható input lag egyébként?, csak ugye azt nem vesszük észre.
Akkor az átalakító cuccnak nagyon spécinek kell lennie, nagyon minimális input lag-gal, akkor az, ha van ilyen, elvileg talán kellene 2018-ban, hogy legyen forgalomban, akkor az biztosan drága. Azért jó volna találni ilyet.
Vagy mi a technikai akadálya hogy legyen? -
kazuma921
aktív tag
válasz
#42308056 #76123 üzenetére
De ez bizarr, fórumokon is rendszeresen olvasom, hogy mennyire rossz. Értem én hogy a Sony a PS4-re fókuszál, de azért mégiscsak üzletet csinál még a 3-ból is, eladásai vannak, akciói, vásárlásai, nem illik ennyire elhanyagolni egy platformot még akkor sem, ha már épp nem a legfrissebb az. Nekem teljesen meghanyatlott a bizalmam bennük, nem fogok PS4-et se venni, pedig terveztem. Ha bejelentik (bár ez egy kicsit más téma), hogy a következő konzoljuk viszi a ps3 játékokat és minden digitális tartalom megmarad, nem kaszálják el, akkor majd esetleg foglalkozom velük, de így inkább marad elsődleges platformnak a PC.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
#42308056 #76091 üzenetére
Azért nem minden a user hibája.
Nincs normális kategorizálás, az árkategória egy vicc, nincs PS2-es csoport még úgy sem ha árulják, nincs normális Libraryd a játékokhoz csak egy turkálós amibe bele van dobálva minden apró DLC, a kereső nem keres témákat és avatarokat még akkor sem ha amúgy árulják, ezek között sincsenek kategóriák, olyan mintha egy rosszul elrendezett turiba lennék. Egyébként alapból PC-s vagyok, lehet emiatt "tökéletlen" a PSN store, Steamen mindent belehet állítani kivétel nélkül.
Nem a keresővel van a bajom, hanem azon kívül kb. minden mással. Ilyen kényelmetlen Storeja még a Uplaynek sincs. -
Elims
veterán
válasz
#42308056 #76024 üzenetére
Szerintem meg ps3-asra jöjjenek ugyanúgy az ingyenes címek.Akinek csak ps3-asa van nem azért van csak az,mert ő azt szereti,hanem mert arra van pénze.Én viszont nem vonnám meg tőlük csak azért az ingyen játékokat,hogy a "tehetősebb"nek jobb legyen.
Akkor már inkább fordítva... ;-)1 évre 18e-ért viszont elvárhatjuk,hogy mindhárom gépre jöjjenek ugyanúgy.Az a szöveg meg,hogy "a mai világban 1doboz cigiért napi 1300-at adsz" meg szerintem más téma.Eddig is sokalltam a 15e-t -és én biztos,hogy nem is adnék ennyit egy évért- ezután a 18-ra főleg ez a véleményem (és nem csak nekem).
De megpróbálom pozitívan nézni és azt mondom,vmiben biztos jobb lesz ezután. :-) -
ATWA
csendes tag
válasz
#42308056 #76000 üzenetére
Velem sima hibátlan lemezzel is előfordult réges-régen PC-ben...
Nagyon ijesztő mikor az éjszaka közepén egyszer csak valami nagy csattanás mint ha valaki jól odacsapna valamire...
Villany fel, keresem, hogy mi esett le honnan vagy mi (még a bejárati ajtón is kinéztem, hogy honnan jött a zaj)
Villany le aztán vissza géphez és nézem, hogy a meghajtó üres... WTF?! mondom, most raktam be nem rég...Gomb megnyom, fiók elakad... nem nyílik...
Villany megint fel... ODD ki hallom, hogy mint valami csörgős játék zörög-csörög, hullik ki belőle a por meg pár szilánk, meg is lett a hiba oka.
Szétszedés és takarítás után működött újra a meghajtó de nem hiszem, hogy nagyon élvezte volna a dolgot :"D
Összességében mindenképp reszkírozás egy ilyen lemezt belerakni a gépbe, átgondolandó, tekintettel, hogy már majd minden játékot pár ezer forintért meglehet venni...
-
Toby888
senior tag
válasz
#42308056 #75833 üzenetére
visszatérve erre a "Ventilátorral fújod a levegőt a ventilátorra" dologra, szerintem sincs vele semmi gond, mert ha megfigyeled pc hűtőknél is van olyan hogy mind 2 felén ventilátor, ja meg láttam olyat is hogy 8 ventilátor volt egybe rakva valami spéci matx hűtéshez, és ott se harcoltak a ventik
-
Muerte68
addikt
válasz
#42308056 #75780 üzenetére
van olyan is hogy a vérmentes cenzorált német verziót nem adják ki másutt ezért nincs is más nyelv.
Nekem a GTA trilogia német és csak a San Andreas angol-plusz a drogos és pusztítós mini küldiket is kivették belőle
Resident Evil-is volt csak német-meg Red Alert is ahol nem emberek voltak hanem cyborg-ok és zöld vér -
kelly416
veterán
válasz
#42308056 #75643 üzenetére
Igen, csak így nem spóroltál egy távirányítót. Én pl. évekig csak PS-re használtam a TV-t, de mindig magam közelébe kellett tegyem a távirányítót (vagy érte kellett menjek kikapcsoláskor, de eben guba), hogy kikapcsoljam a TV-t is. Kicsit suta félmegoldás lett. De legalább hazaéréskor elég volt rátenyerelni a PS gombra, elmenni wc-re vagy bármerre, és mire vissza értem, ülhettem kényelmesen a fotelba.
Szerk.:
Tegla80:
Annak idején próbálkoztam sok mindennel, de nem ment, most meg már nem is érdekel, mert a PS van legkevesebbet használva a TV-vel. Többnyire filmet vagy mesét nézünk vele.
Amúgy Samsung (40 colos fullHD "Smart", de annyira lassú, hogy sosem használtam a smart funkciókat, a pontos típusát sem tudom most melóból), de fél éven belül cserélni akarom, erre a kis időre (havonta 2x PS bekapcs) nem töltöm vele az időmet. -
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #75421 üzenetére
Az első rész szerintem nem vészes.
Kihívás van benne, mondjuk az tény, viszont a szuper fegyverrel lehet könnyen haladni. (Mondjuk, ezt ki kell farmolni, van rá egy trükk, és egy glitch is hogy lehet pénzt gyűjteni.)
-
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #75418 üzenetére
Szerintem az első három is nehéz, ott is kevés a checkpoint, ha valahol meghalsz, akkor a pálya elejéről kell kezdeni, és az összes enemy respawnol. Valamint az is idegesítő volt, hogy a pályák széléről le lehet esni, a kamerakezelés miatt sokszor meghaltam, egyiket sem fejeztem be.
-
A`rpi
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #75400 üzenetére
Pontosan, én szerkesztettem össze, mivel én vizuális vagyok.
Wlac (#75399)
Az alap leaderboard itt van: https://psnprofiles.com/leaderboard -
válasz
#42308056 #75327 üzenetére
Igen, olvastam is hogy főleg a multiplayer része nagyon élvezetes, úgyhogy nálam kimarad.
A SC2 (mivel van Move-om) + a GOW Ascension fog bekerülni a kosárba biztosan.
A Sly Cooper & Motorstorm sorozattal még nem játszottam, de szerencsére van demo belőlük. (manapság már ezt is meg kell becsülni)
-
pulyka jocó
senior tag
-
fausto
addikt
válasz
#42308056 #75000 üzenetére
De arra gondoltam, engem megizzasztott, de lehet, hogy hard-ban szenvedtem vele sokat. Ő tipikusan egy olyan ellenfél, aki nagyon rázza magát és ha leesel, az nagyon fájdalmas, mert kezdheted elölről az egészet
Szerintem nem igazán fontos a gyíkokat és a gyümiket gyűjötgetni, az első végigjátszás során azokat hanyagolnám a helyedben. Segítséget is csak a nagyon végső esetben néznék, mert sokat elvesz az élményből, ha tudod hol kell keresni a gyenge pontot vagy nem magadtól jössz rá a taktikára.#74998 vg A HD verzió kimondottan jól sikerült, nagyon szép lett. Szerintem nem örgedett rosszul a játék.
-
Elims
veterán
válasz
#42308056 #74992 üzenetére
Ha nem te lennél most írnék egy kis szösszenetet,de mivel Te vagy csak annyit ajánlok,hogy majd játszd ki újra ha végeztél.
Egy Hatalmas játék a shadow of the colossus és finoman fogalmaztam.Az irányítása neked lehet,hogy szokatlan,de semmiképp sem irányíthatatlan.
A géped/joy-od hibátlan? -
vg
addikt
válasz
#42308056 #74990 üzenetére
Én több mint 10 éve játszottam vele ps2-ön, fantasztikus játék, nagyon sokat gondolok rá a mai napig. Múltkor volt leárazva ps3-ra store-ban(asszem 1500 forint volt), meg is vettem, le is töltöttem, de még nem vett rá a lélek, hogy játsszak vele. Lehet soha nem is fogom elindítani. Szerintem egyszerűen ezek a játékok nem neked valók.
-
fausto
addikt
válasz
#42308056 #74995 üzenetére
Hát ja, vannak elég szívatósak, pl. a 3 szerintem elég kemény, meg lesznek olyanok, amik konkrétan repülnek is harc közben. Elég változatos, de arra számíthatsz, hogy egyik sem fogja magát könnyen adni, mindegyik le akar dobni magáról, úgyhogy dobálni, rángatni fognak.
-
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #74992 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy elég régi játék, régen mások voltak ezek. Ha nem ilyeneken nőttél fel, akkor mai szemmel tényleg kb. irányíthatatlan, elavult az irányítása, és sok játékmenetbeli hiányosságok is akadnak. De ezt ne a játék hibájaként ródd fel, hiszen mint már mondtam, nem mai darab.
-
fausto
addikt
válasz
#42308056 #74990 üzenetére
Az ICO-val nincs tapasztalatom, de a SoTC-t rengetegszer végigvittem és biztosan állíthatom, hogy nem a játékban van a hiba
Egyedül a kiosztást kell megszokni (azt hiszem a 3szög az ugrás, ami furcsa), de egyébként nincs vele semmi gond. Persze nem könnyű, de egy 5 emeletes szörnnyel harcolsz.
-
fausto
addikt
-
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #74913 üzenetére
"Amúgy végül elfogadott egy születési dátumot, most vagy mindegy mit írsz be, vagy rájöttem a 7 évvel ezelőtti logikámra "
Anno én is megszívattam magam ezzel, egy utólag regisztrált PSN ID-vel. Nagyon sokat próbálkoztam, és meglett a helyes dátum, szerencsére nem tiltott le a Sony.
Hogy most változtak e a dolgok nem tudom, mindenesetre ha új fiókot regisztrálok, a születési dátumra gondosan ügyelek.
-
fausto
addikt
-
törölt tag
válasz
#42308056 #74909 üzenetére
Megpróbáltam weben befejezni a vásárlást, ahhoz sem küld kódot.... Hogy lehet ekkora rakás fos egy ekkora cég online rendszere???
Oké, mondom akkor support: MINDEN adatom bekérik, mert valami problémában segítséget szeretnék, komolyan, mi a szar ez??? Bullshit születési dátumot adtam meg regisztráláskor, amire már nem emlékszem, de kell a supporttal való kommunikációhoz, ez most komoly??????
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #74785 üzenetére
Ugyanezek merültek fel bennem is. Előfordulhat, ez csak egy hamis videó, bár amennyi erővel abban a bizonyos ablakban egy multiplatform fut, annyi erővel mehetne ott egy GOW is.
Ja és persze ha már emulátor, XMB menüt is vártam volna, mert ugyebár a PS3 rendszerének az is a szerves része.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
#42308056 #74773 üzenetére
Ez már ígéretes ár ,de sajnos még mindig sokan vannak,akik nem akarnak váltani...(ami természetesen pusztán anyagi szempontokat jelent).
Árpi:
Teljesen egyet értek...
Gondolkoztam én is a váltáson,de pont a drága játék és a fizetős multi miatt elhesegettem a gondolatot,mert pillanat alatt a 70k átcsúszhat 100-110k-ba...(egy-két újabb játék,mellé az éves +tagság...)
Aki még megelégszik a gyengébb grafikával,és a támogatás/új játékok hiányával(számomra utóbbi a legfájóbb pont), az "olcsón" megússza a konzolos mókát.
Ez inkább kis hazánk szégyene,hogy egy idén jubiláló konzol lecserélése anyagi korlátokat szab sokunk számára....
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #74773 üzenetére
Van egy bizonyos réteg akinek nem kérdés PS3 PS4 téma.
Aki új konzolos belépő, és kompromisszum kész, az jobban jár PS3-mal, persze 70K-s új gép beszerzésére senkit nem buzdítanék.
De a PS3 mellett szól, a nagy játék kínálat, olcsó használt játék, és az ingyen multi lehetősége is.
Ehhez képest a PS4-en kevesebb játék, az is drágábban, és még a multi is fizetős.
-
Tegla80
addikt
válasz
#42308056 #74692 üzenetére
Nalam is a ps3 uzemel es epp tegnap neztem bele a shadow....ba.
Ertem,h regi jatek es nem is az miatt kerdem(az iranyitas botrany sztem),de ebben ugyan mi a jo? Megtalaltam es kinyirtam az elso oriast nameg lovagoltam osszevissza bemasztam ide-oda es mindezt 3d-ben,nah de ez tenyleg errol szol,h keressem meg az osszes oriast es nyirjam ki. Semmi fejlodes semmi harcmodor valtozas, semmi extra..... rauntam es nem is talaltam masik oriast se..
Az ico lesz a kovi(ma esti) proba....a lehetoseget megkapja,de igerni nem igerek.
Aztan sorban ranezek meg a kimaradtak kozul arra ami megtetszik(hitman trilogi es moh wf jott le epp az ejjel.) es beérkezett 2012 ota a plus-ba.Plusz mindenkihez 1 kerdes.
Jol erzem,h az uk accom miatt nem magyar nalam a plus adta ac3? -
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #74488 üzenetére
Ugrálós résznél nekem semmi komolyabb kihívás nem rémlik, persze nem vagyunk egyformák, én négyszer játszottam ki, mondjuk ennyi végigjátszás után már simán kiismerhető a játékmechanika, és a trükkök is.
Checkpoint rendszer / gyűjtögetéssel való szívás nem feltétlen csak a régi játékok ismérve. Most hirtelen nem ugrik be semmi újabb cím, de előfordul ez még most is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest