Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos90
tag
Tv vásárlás elött vagyok. Nem vagoyk nagy TV szakértő! Kinéztem 2 tv-t. Melyik lenne alkalmasabb játékra?
Samsung UE32F5000 vagy Philips 32PFL3088H
-
törölt tag
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Nintendo soha sem volt sárga kazettás, maximum a piacos kínai.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Uhh nagyon köx..
ez is bejött..
Hát nem bántam meg hogy meg vettem
Milyen okos szerkezet ez. 23èvesen jól levagyok maradva a konzolok terèn.. bezzeg anno nintendom sárga kazis volt vagy 50 mert ugye a kontrollert mindig főthözz bassz...am mondjuk azèrt ennèl a 10.000ft;os karnál 10szer meggondolom hogy megèri e felkúrni az agyam ha jáccok vagy inkább pihentessem a gèpet amèg le nem nyugszok.. xd -
Pepeninho
őstag
Na, most már semmit nem olvas. Beszoptam. Valaki tud Pesten olcsó helyet egy olvasófej cserére?
-
Shadowfax
addikt
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Háromszög és "display all". Így látnia kell a filmeket.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Hardver Arc
üzenetére
Ez teljesen normális! A game-nél azért lesz színes a kép, mert a játék háttérképét teszi oda. Ez egy gyári dinamikus téma az időtől és a dátumtól változik. Most épp szürke, mert tél van és sötét.

De át tudod állítani a Theme menüben valami vidámabbra. -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Az normális hogy a ps3 menüje ahol ilyen csillámok vannak a háttèrbe vagy mi.. az a háttèr szürke de ha rá megyek pl a game-ra akkor 3mp múlva szìnes lesz de csak ha ott hagyom.. ha tovább lèpek pl a musikra akkor megint szürke a kèp.. a ps3 1napos.. egyèbkènt ha indìtom a játèkot minden szuper szìnes..
De gondoltam hogy a tv a ludas egyelőre egy 9èves sìkkèpernyős hagyományos tèvèm van... ès csak a piros fehèr sárga kábelel van csatlkoztatva.. probáltam scart átalakìtóval is de azzal ugyanolyan.. -
Brian_GT
őstag
válasz
Pepeninho
üzenetére
Korábban szerintem azért nem kaptál rá választ, mert senki nem akart megtéveszteni a tippelésekkel.
Mivel azt írod, hogy van amit olvas van amit nem...én azt mondanám első körben vidd el azokat a címeket amit nem olvas, egy haverhoz és nézzétek meg ott...vagy ha nincs ilyen ismerős akkor vidd be egy konzol boltba és minden további nélkül megnézik neked ingyen.
Ha ott kiderül fut mind, akkor máris szűkült a kérdéskör és tudni vélhető, hogy a géped a ludas.
Akkor jöhet a szerviz vagy ha jól olvastam, hogy új a géped...akkor go vissza garba, de ott legalább már tudod védeni magad vele, hogy megnézted és a játékok jók. Már meggyorsítottad a szervizidőt. -
Pepeninho
őstag
Sziasztok! Kezdek ráparázni, hogy szar P-t vettem. Mint írtam rapszódikus módon olvas és nem olvas játékokat! Orvosolható a hiba, vagy buktam a történetet?
-
james001
veterán
BÚÉK minden PS3 tulajnak

-
ldave
félisten
Na, egy ideje az angol (és az amcsi) Amazon is elkezdett PSN-es digitális tartalamkat árulni, többek között feltöltőkártyákat is. Próbaképp megnéztem, hogy magyar bankkártyával lehet-e ilyesmit venni. Elsőre nem sikerült, mert ahhoz a kártyához, amivel fizetni szerettem volna egy magyar lakcím van rendelve és azt nem fogadta el. Eztuán beregisztráltam a kártyát egy angol címmel és így elfogadta a rendszer, sikerült vennem egy 5 fontos kártyát, amit már hozzá is adtam a PSN fiókomhoz.
-
ldave
félisten
Januar Sale van angol PSN boltban, érdemes körbenézni. Elég sok játék van 15 font alatti áron.
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Elöször is B.U.È.K
Másodszor.. megjött a ps3 ss 500gb gèpem mèg tegnap ès pendrive-ra tettem pár filmet de divx/avi.. ès a pendrivet látta a ps3 de a filmeket rajta nem.. vègülis lehet rajta akkor nèzni avi/divx filmeket csak gondolom programot kell hozzá leszedni?
Net mèg sajna nincs bekötve úgyhogy egy darabig nem tudok semmit letölteni :/ -
Edgeri
senior tag
BUÉK mindenkinek!
-
Brian_GT
őstag

B.U.É.K. Mindenkinek
-
spawn21
veterán
Fagyásmentes Boldog új évet Mindenkinek!

-
ubbconfig
aktív tag
válasz
RangerFox
üzenetére
a témához az utolsó hsz részemről és befejeztem...
a mostani hsz-ed pont egyfajta önigazolása annak, hogy a 12gigást kell venned (szerinted), itt a mi véleményünk nem oszt, nem szoroz. Újabb érveket hoztál fel a döntésed igazolására ( ps3 szerinted meddig lesz támogatva, 60k-t ez neked nem ér, itt a ps4, alig játszol majd néhány játékkal stb). Számomra ez azt jelenti hogy meggyőzted magad, már csak egy utolsó bólintásra vársz a fórumtársaktól. Ha vársz, lehet hogy még lesz ilyen is...a hdd nem heggeszteni kell? nem mondod...
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy bizonyos játékokat nem olvas a gép? Játékok milyensége között nincs különbség. Pl. a Fifa14 megy simán, viszont az egyszerű Ps Move indítója, vagy a Bioshock nem.
A gép teljes tisztítás után sem lett jobb. -
RangerFox
veterán
válasz
ubbconfig
üzenetére
Pusztán azért nem áldoznék rá 60k-t, mivel a generáció legvégén van a konzol... Már kijött az utódja, a Ps4, az SONY áltatja a játékosokat azzal hogy még 4-5 évig jönnek ki említésre méltó játékok rá, de nem így lesz. Még jövőre talán, de utána meg már semmi sem lesz.. Az általam felsorolt játékokon kívül mással meg nem is játszanék.... Nem győztem meg magamat semmiről sem, ha meggyőztem volna magamat róla, akkor már rég nem itt írosgatnék... Amúgy nem heggeszteni kell a HDD-t....
-
ubbconfig
aktív tag
válasz
RangerFox
üzenetére
eddig minden hsz-ed arra irányult, hogy a12gigás neked miért elég, sőt már kerestél is magadnak használtat...amiket mi leírtunk a 12 giga ellenében, azt mind ignoráltad. Akkor? Mondom, nekem hullára nem fáj, ha veszel egy ilyet, de itt többen nem így döntenénk. Ennyi. Majd 1 hónap után afelől kezdesz el itt kérdezősködni, hogy hogyan lehet nagyobb hdd-t beleheggeszteni a ps-be...
-
Zsüll
tag
Sziasztok!
Csinált már valaki ez alapján dual play 3d szemüveget aktív (Samsung) tv-hez? Bemutatja szépen az egyik szemüveg készítését, nade a másik szemüveg!? Azt tükrözni kell? Lehet elmondja közben, de nem értem az angolt

Más: tud valaki ajánlani jó linket ahol játékok végigjátszáshoz találni leírásokat?
Köszi -
Brian_GT
őstag
válasz
RangerFox
üzenetére
De a patchek nem kérés alapján működnek meg kedv szintjén. Rányomsz a játékra és kéri hozzá, hogy van patch, szedem le. Nem szeded le nem tudsz játszani!!! Ez nem pc, hogy ha van felrakom ha nem-nem.
+ pont azok a dolgokért vannak a patchek amikért esetleg szétvágnád a játékot inkább annyira bugos stb... viszont a patch meg már orvosolja lehet.Mi itt nem valami bolt támogatásával vagyunk, hogy annyira toljuk a HDD-s verziókat, csak éppen patch nélkül használhatatlan a gép is maga, hisz őt is frissítened kell azért ha nem is olyan gyakran, mint egy játékot de kell... meg a játékok is.
Ezért javasoljuk, hogy akinek csak SS-re van pénze, az max vegye meg arra az 1-2 játékra amivel addig tud játszani, de rögtön kezdjen el gondolkodni azon, hogy vesz bele hdd-t vagy van neki otthon elfekvőben... nem akarjuk megmondani mit csinálj, de a leírásod alapján amiképp használni akarod a ps-t, lesz egy szép szobadíszed max. -
Nayrobi
őstag
válasz
RangerFox
üzenetére
Én nem vennék 12 gigásat, haver most vett és nem csak az a baj, hogy ez kevés, hanem hogy rohadt lassú is. Elvittem neki a Raget, hogy majd toljuk coopban, feltelepítette a 8 gigát kb 20 perc alatt, utána mondta, hogy töröljem le neki, mert ki szeretne próbálni pár másik játékot is, és a törlés is eltartott vagy 10-15 percig. Netre fel se másztunk, mert akkor még a peccsekkel is szívtunk volna...
-
kona005
senior tag
válasz
RangerFox
üzenetére
Alapból én is 12 gb-os vettem, mondvàn hogy jó lesz az meg igy lesz meg ugy lesz, de nem
Nem is azt írom hogy nem érdemes megvenni, mert érdemes persze de majd te is be fogod làtni hogy kell az a HDD. Nincs semmi baj, vegyél 12 Gb aztán majd rohansz HDDt venni
Később ha venni akarsz egy 500as vinyót kb ugyan ott leszel. -
RangerFox
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
Tudom, de mivel nincs itthon normális net így nem tudnám letölteni. Vitára is nyílt wifi hálózatot szoktam keresni, és úgy töltöm le a cuccokat rá. Tudom hogy megbízható a használt is, de egyszerűen nem találok jó ajánlatot.... De azt mondtátok hogy lehet bővíteni. Van itthon egy 1 gigás sata2-es winchi, megnézek valami kompatibilitási listát arról hogy bele megy-e a gépbe.
-
RangerFox
veterán
Nincs a fórumozók között olyan aki 12 gigás gépet használ? Nekem az 500 gigás már túl drága, használtan meg nem találok normális ajánlatot. Mivel itthon csak mobilinternet van, így nem is tudnék felmenni store-ra hogy letöltsek patch-eket meg ilyeneket.... Szóval még gondolkozok rajta.
-
-
törölt tag
válasz
Olyasmi
üzenetére
Mit csinál ilyenkor? Amikor először használtam HDMI-vel a PS-t kiírta, hogy most ez a kimenet is működik, maradjon-e. Nem voltam elég gyors és eldobta a képet. Sietni kell ilyenkor az OK nyomással.
Ha nem ez akkor tényleg nézz utána ennek a HDCP dolognak. Milyen régi tévéd van? Újabb modellekben szinte kivétel nélkül van.
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Másik tv-vel,szintén samsunggal próbáltam,felbontás az pedig 1280*720-ba jön be a Ps3.Már próbáltam restelni a Ps-t,de mintha a tv tiltaná le.
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezt elvileg a szerviz menüben kellene megnézni?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Kábelek jók,mert már próbáltam másikkal is,igen szintén csinálja a másik portban is!Mi az HDCP pontosan?
-
Olyasmi
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szóval a tv-n ha átviszem a csatlakozott dolgokra akkor nem látja a Ps3-at!HDMI-vel van rádugva,és moat is be kellett menni a TV service menüjében és bekapcsolni a HDMI csatlakozást,lehet saját magától kikapcsol a csatlakozás,de viszont a házimozi napi használatban van és azzal semmi gond!
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Vettem egy Ps3 SS gépet(de sajnos már ott vagyok vele,hogy inkább eladom),egyszerűen nem ismeri fel a tv,már állítgattam a tv service menüjében de egyszer felismeri egyszer meg nem!Már egyszerűen nem tudom,hogy mit csináljak!

-
spawn21
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem baj, marad a bf3

Maximum nyomom majd pc-n

-
RangerFox
veterán
Egyre jobban elgondolkodok egy Ps3 beszerzésén a Vita mellé. Van ps+-om de csak vitára használnám (bonyolult elmagyaráznom, szóval ne is kérdezzetek hogy miért csak arra.) Szóval nézegettem az árakat és egy Ps3 superslim 12gb jó áron van most. Annyi pénzem még van rá, szóval szerintem meg is veszem. Ha tudnátok segíteni akkor valaki, akinek meg van a játék, az megnézné hogy az alábbi játékok mennyi gigát telepítenek fel a gépre? Köszi előre is!
- Batman arkham origins
- ACIV black flag
- TLoU
- GT6
És amúgy megéri ezt a modellt venni? Használtan nem nagyon akarok vásárolni a gari miatt. -
spawn21
veterán
Üdv mindenkinek.
Volna egy kérdésem.
Normális az, hogy a bf4 szinte minden alkalommal lefagyasztja a gépet? Illetve már csak -ta,mert összetörtem a francba. Élvezhetetlen a játék. Mellesleg tiszta bug. -
ldave
félisten
Ha minden igaz van a Singstar játékhoz egy kedvezmény kuponom (Get 39% off 35 different SingStar song packs, each containing five tracks), ha valakinek kell, akkor itt a kód: 46ML-BDN2-THNJ
-
dunc
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én a mikor befejeztem a x box 360 on a pályafutásomat ,adtam a profilom is.
(persze bankkártya adatokat töröltem
) -
TazLeacher
nagyúr
Pontosan így gondolom én is. Nem szoktam eladni. Amit megveszek, azt megtartom...mondjuk konzol esetében ez kicsit sem vicces, amikor eladod a gépet generációváltás miatt, és a játékokkal nem tudsz mit kezdeni. Nem tudod eladni, Te használni nem tudod, de még a konzol mellé se tudod odaadni ajándékba, mert a Te profilodon van...
-
törölt tag
GoW3 mikor dobja a Vengeance trophy-t? Vége főcímet nézem de még nem ugrott fel.
Megjött végül bocs a spamért
-
dunc
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem lenne gondom a lemezzel,ha lenne benne kód, és be kéne regisztrálni,majd a lemez szépen a polcon lenne dísznek!
( nem érdekel,hogy nem lehet eladni,mert digitális! ) -
TazLeacher
nagyúr
válasz
kona005
üzenetére
Tök mind1, hogy mennyi van, ha az ember megszokja a digitális játékokat, akkor utána már rohadt mocsok dolog felállni és nyomkodni a gombot, meg nyitogatni a tokot. A (PC) gépemben olyan 3 éve nem volt más lemez, csak a Win, az is telepítéskor. Meg lehet szokni a jót.
-
kona005
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Bárcsak lenne annyi játékom hogy unnám a lemezcserélést

-
kona005
senior tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Egyik az, hogy nem tesz jót az olvasófejnek, másik pedig hogy nem egy játéknak tenne jót egy full HDD install.
-
dilipok
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
jo ez igy, ahogy van... En MW2-t is nyomattam eleg sokaig, megis el meg a dolog. Persze nem azt mondom, hogy hasznal a gepnek, ha szetdolgoztatjak a leptetomotort, de annyira nagy kart sem okoz, mint amekkora feneket ennek egyesek keritenek...
-
törölt tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Hasonló a véleményünk, de kicsit más. Ne lehessen full lemezt telepíteni, ok. De a megvásárolt dobozos játék aktiválható legyen PSN-en és onnan lehessen letölteni a játékot. Nekünk jó megoldás mert nem gyilkoljuk az olvasofejet, a Sonynak is jo mert valamennyire korlátozza a használtjáték piacot (egy termék csak egy emberhez aktiválható, ha eladod az új tulaj csak lemezről nyomhatja).
-
dilipok
veterán
válasz
nokia párti
üzenetére
nekem olyan 3.5 eve nincs vele semmi problemam... En nem szivesen varnek fel/egy/akarmennyi orat. De hat ez en vagyok.
-
nokia párti
őstag
válasz
kona005
üzenetére
Egyetértek, a kezdetektől fogva ott kellett volna lennie ennek az opciónak, csak ugye a Sony szart a játékosok fejére, pedig semmi pénzébe nem került volna neki, csak kötelezni kellett volna a kiadókat a HDD install opcióra. Inkább kivártam volna azt a félórát-órát (maximum), minthogy 1,5-2 év után olvasófejet cserélgessek a gépben.
-
kona005
senior tag
válasz
üzenetére
Eléggé eszi a lemezt az biztos, de hát minden ilyen játéknál aminél nagy nyílt terepek vannak ezt csinálja.
Szerintem az a PS3 legnagyobb failja hogy nem tudod felrakni teljes egészében a játékot a vinyóra.
7k-ért nem tudom hol nézted, én itt aprón láttam már 3-4k-ért GOTY-ot is amiben ugye benne van az Undead Nightmare kiegészítő is.(#50001) akos90:Ja, nehogy már ne lehessen vele játszani

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez is bejött..

(persze bankkártya adatokat töröltem
( nem érdekel,hogy nem lehet eladni,mert digitális! )