Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg Vinous
tag
Ez a téma amiről most beszélgetünk OFF? Mert én nem annak írom, sztem nem is az, de ha igen, akkor változtatok...
A lényeg: unokatesóm most vett egy PS3-at. Dobozán Starter Pack felirat. És rajta, hogy plusz egy kontroller és Uncharted, illetve Motorstorm játék van hozzá. És 40Gb-os. Überkonzolban vette olyan 100-110eFt volt kb. Úgyhogy nagy a kavarodás. Mindenesetre Hétfőn fényt derítek a titokzatosságra és felhívok egy csomó konzol boltot, hogy mi újság a 60Gb-ossal, illetve most akkor hogy is van ez a starter pack. Még lehet a Sony-t is felhívom, mit tudnak. Aztán szépen beszámolok...

-
bwoay
nagyúr
válasz
pyrannha
üzenetére
hát ez érdekes, mert Uncharted bundle packről ugyan hallottam,
de ahhoz más nem járt, nemhogy két kontroller,
szóval tényleg kamunak tűnik a kép,
vagy ez az ő saját összeállításuk, már nem tudom követni.Szerintem amit eredetileg starter packnek hívtak,
az a Resistance, Motorstorm, 60 GB-os gép, meg egy plusz kontroller.
(eredetileg választható volt a 2 játék, nálunk a gyakorlatban ez a kettő járt mellé).
egyéb bundle packből van már jópár variáció. -
máyköl
veterán
Mennyi jelenleg egy ps3?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Greg Vinous
üzenetére
ez nekem új, én úgy tudtam, hogy a starter pack az mindig 60 GB-os gépet
meg két játékot jelent, a többi bundle-nek meg már más a neve -
bwoay
nagyúr
válasz
Greg Vinous
üzenetére
egyre ritkább a 60-as gép, de szerintem az új bundle packek
között lesz megint. bár lehet, hogy azok már újabb 60 GB-os gépek,
PS2 támogatással, de már 65 nm-es procival - ha igen, az lesz a legjobb vétel.starter packkel mi a gond? az ára?
-
Greg Vinous
tag
Szép délutánt!
Mostanában tervezem 60Gb-os PS3 vásárlását. Fontosak nekem a PS2-es játékok, úgyhogy első kérdésem ebből ered: tényleg hibátlanul játsza a régi játékokat? Gondolom csak az eredetit.
A másik pedig, hogy szerintetek, hol érdemes venni manapság 60Gb-os gépet? Mert mindenhol a 40Gb-osat írják ki/hirdetik, meg a sok starter pack. Hurrá...

-
anjani182
őstag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata PS3-on Blu Ray lejátszás terén 1080i-ben?
Csak kíváncsiságból próbáltam az 1080i-t, a kép részletesebb ez tény, viszont a szemnek zavaróan hat a film.
Esetleg tudja-e valaki, hogy valami beállítást lehet-e eszközölni a PS3-on erre? (A TV-men be van kapcsolva a Movie Plus, 720p-ben gyönyörű folyamatos)
Jani
-
bwoay
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Annyiért én is megvettem volna, pedig nem nagyon hoz lázba.
ahogy elnézem, több játékom van PS2-re, mint boxra,
holott a Sony gépet vettem később.
Az árát viszont sokallom. Nem azt nézem, hogy nekem mennyit érne meg,
hanem hogy ez azért már egy 8 éves masina. Most, hogy 50-ért
már boxot kap az ember, 30 rugó egy PS2 újonnan?
Ahhoz kell még memóriakártya, igaz? muhháháhá... -
szasanyi
félisten
Sajna nincs összehasonlítási alapon, ez az első konzolom. A sógorom gamecube-ján játszottam először, amit kölcsön adott. Igazából akkor tetszett meg. És mivel már megint gépet kellet volna cserélni ahhoz, hogy a PC megint alkalmas legyen az újabb (és még optimalizálatlanabb) játékokhoz. Na, abból már múgyis elegem volt, meg hát sokba is kerül. A 8800GTS-t pld. barátilag, nagykerből kaptam meg 50k-ért, és már natív felbontásban gyengélkedett.
Így PC downgrade, és lőn PS3. Nagyon nem bántam meg, de azt nagyon sajnálnám, ha nem a PS2 kompatibilis változatot veszem. Így nagyon jó, 2in1
-
szasanyi
félisten
20-25k körül lehet venni hibátlan, újszerű PS2-t használtan. Ha ez nem lenne jó, 30-32k a vadiúj. Sztem még elfogadható, főleg ha nem jut jobbra. Game PC-nél többnyire jobb, és sokkal kltsghatékonyabb! Annyi jó játék van rá, hogy nem győzöm venni.
De komolyan, 2-4k között (esetleg 6k, de az már kicsit sok) vannak a jó játékok, és többnyire nem is Platinum kiadásban. Egy hete vettem pld. a Godfathert (nem platina!) 2k-ért a MM-ban.
Brutális ütleg, rúgdosás, fojtogatás...és fizetnek! 
-
bwoay
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
azért azt megnézném, hogy nálunk mennyi PS2 megy el mostanság.
576-ban pl. marha ritkán látok. És drága is, még mindig sokba kerül.
Illetve most már sokallom az árát
Én 38-ért vettem annak idején, nade akkor 160 volt a PS3,
meg 110 a box.Japánok viszik, mint a cukrot, öröm nézni.
A minap elővettem a GoW végső bossfightját,
oda is szögezett a TV elé úgy másfél órára. -
szasanyi
félisten
Hitel?
Ez nem lesz rentábilis befektetés az sajnos borítékolható. Nagyon nem... Ezek sajnos az (új) árukat sem érik, nemhogy kamatostúl! Na, de te tudod.
Én - ha nem tudtam volna megvenni a PS3 konzolt, tutira - PS2-t vettem volna. Jobb játékok vannak a platformon, mint PS3 téren. Persze nem grafikailag, bár ott sem kell szégyenkeznie a többségnek. -
szasanyi
félisten
válasz
megsemmisito
üzenetére
Hurrá... azt én is tudom, milyen a PC-s változat. Nekem bejött a játék, és a grafikai is gyönyörű volt, és a már említett hw-ekkel 1280x1024-ben játszottam. Letöltöttem a MP demót, és az meg sem közelíti, az tuti biztos. Vajon a SP is ugyanolyan? Attól félek igen.

-
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito
üzenetére
boxon meg pont a robbanások a leglátványosabbak
-
megsemmisito
tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Én játszottam PC-n a Lost Planetet ati 1950 pro-n. Viszonylag max grafon, antialiasing kikapcs,minden más be 1024x768. Akkoriban nagyon jó játék volt, de most már nem venném meg. Tetszett a grafika, nem tetszett a sztori (eléggé gyenge), az utolsó bossfight (rettenetesen rossz) és a robbanásoknál a láng nagyon alacsony felbontású (engem zavart, Duke Nukem 3d-re emlékeztetett), a füstöt nem fújja a szél.
-
megsemmisito
tag
Az új firmwarben: némelyik PS2 játékot fel lehet installálni mint pl. FF XI. Javítottak valamit az otheros(más oprendszer [linux] installálás) lehetöségen, javítottak a hangzáson (DTS).
-
bwoay
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
várd meg inkább a Coloniest.
ugyan egyelőre csak PC-re meg boxra jön,
de előbb utóbb lesz ez is PS3-ra, le merném fogadni.
és nem egy új rész,
csak az Extreme condition (digitálisan
) feljavított változata.Különben én is filóztam a PS3 verzión,
pont az ára miatt, pedig nekem megvan boxra...
arra most jön majd a Colonies, akkor inkább azt kellene beszerezni,
fél év vagy egy év múlva meg kiadják PS3-ra is (megint a portot persze),
plusz 2 pályával. Addigra remélhetőleg lesz LP2 boxra.
A Capsom tudja, hogy kell több bőr lehúzni a dologról.
Csodálom, hogy a Dead rising nem jött sem PC-re sem PS3-ra... -
szasanyi
félisten
Még mindíg nem tudtam dönteni, és gyanúsan olcsó a LP PS3 változata. Éppen ezért olyan
valakitől várok véleményt , aki PC-n (legalább 8800GTS 320 VGA-val) végigjátszotta a Lost Planetet: érdemes-e megvenni a PS3 verziót, mert legalább olyan látványos grafika, és mert valamivel több (több mindent is ígértek ehhez a verzióhoz).
-
kíváncsi
őstag
A call of duty 3 mindig felidegesít. Nem értem, hogy hogy lehetnek ekkora tirpákok mindig a csapattársaim... Másik csapatból bepattanak 3-an a terepjáróba, eljönnek a zászlónkhoz, majd kocsival gyorsan elviszik... Persze én hiába dudálok a kocsiból mindig, hogy szálljanak be.. Meg mikor én vagy más hozza a zászlót képtelenek fedezni, rohannak a másik irányba arra nem gondolnak, hogy jó lenne ha fedeznének mert ha lelőnek felveszik és vinnék tovább.
A cod4 mennyivel jobb ha jobb mint a 3?
-
Skynet258
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Köszi!
Kártyaszámot? Attat a mitulát báti hotta
Majd finomítjuk ha még felmerül valami. -
Skynet258
veterán
Velem lehet beszélni a beszerzést illetően
A topikot megcsináltam, remélem lesz elég érdeklődő. Nem fikázni, mert első topikom, nem voltam topiknyitási kényszer alatt álló újonc sosem
-
Skynet258
veterán
válasz
Dominguez
üzenetére
A Play-Asia korrekt hely, nem fognak elküldeni neked hibás/sérült cuccot. Legegyszerűbb a Paypallal való fizetés, én legalábbis ezt preferálom. A postaköltség attól függ, milyen típusú csomagot rendelsz. Jelenleg 5 féle ilyen opció van,3.40$-tól 43.40$-ig terjed az értékük, a legkisebb az sima bélelt boríték, légiposta, majd Magyar Posta útvonallal, a legdrágább pedig UPS, tracking lehetőséggel.
Én bélelt borítékban szoktam rendelni, és nem volt még gond.De sokkal többet, és részletesebben is tudnék erről írni, nem tudom, van-e rá igény? Mert akkor esetleg egy topiknyitást is meglépnék, a nyitó hsz-be pedig belesűriteném, amit tudok.
Látom ugyanis, hogy elég keresett téma lenne ez, de topik híján ide-oda offolunk.
Ha van igény, jelezzétek, és megcsinálom.
Az újabb offért meg elnézést, ha zavarna valakit
-
Dominguez
csendes tag
Mindenki mondja, h miért nem külföldről rendelek, mert úgy sokkal olcsóbb. Nos, elkezdtem nézegetni a gameket a play-asia-n, de eddig még nem vettem a bátorságot, h rendeljek is. Segítségeteket kérném, h h is működik ez, ill. milyen biztosítékok vannak, h nem kapok sérült, v nem múködő árut. Innen magyarból ugyanis elég nehezen tudnék reklamálni asszem. Érdekelne még, továbbá, h mennyi a postaköltség, h érdemes rendelni, egyszerrre egyet v többet, stbstb... Szal szükségem lenne 1-2 tanácsra gyakorlott kezekből.
Remélem vki veszi a fáradtságot, és leírja nekem,
Üdv,
Dominguez -
s1ru2
aktív tag
Van rá lehetőség h hangot máshogy is kivezessek Ps3-on ne csak az optikai csatin vagy HDMI-n keresztül ?
-
szasanyi
félisten
Mivel én nem értettelek félre, viszint kikiáltottál hülyének, ez a minimum.
De igen, utánna jártam: igaz, nem jutott eszembe, hogy Győrben is érdeklődjek.
Viszont a debreceniek nemrégen kaptak, mert amikor ott érdeklődtem NEM VOLT. Más helyen árulnak, pld. 8k-ért de annyit nem akartam adni érte. -
bwoay
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
pontosan. ha nagyon vágysz valamira,
akkor az is kiábrándító tud lenni,
ha végül irreálisan alacsony áron kapod meg
viszont arra megkérlek, hogy amennyiben van hozzá türelmed,
nézz körül léci ICO ügyben is. Az a játék észrevételeim szerint
totál beszerezhetetlen az országban.Sanyi:
gratulálok, ezek szerint én vagyok a hülye,
te meg jó lusta voltál, mert ezek szerint annyira nem is jártál utána a dolognak
Kíváncsi leszek amúgy, mit fogsz szólni a játékhoz,
mert engem egyelőre nem ragasztott a TV elé.
ellenben olyan hangulata és játékmenete van,
amilyennel sosem találkoztam korábban. Nagyon érdekes, nagyon tetszik.
Várom a csapat új produkcióját PS3-ra. -
szasanyi
félisten
Én nem értettem félre semmit. Ha megsértődöm (mind1, hogy vélt vagy valós ok miatt) olyan csúnyát mondok, picsa is van benne.
Sztem nem "halottál" ilyen, így te vagy hülye.
És én is használtam a
smileyt.
Azért nem kértelek meg, hogy vegyél nekem, mert drága (nekem) és körülményes (neked) a postázgatás. Máshogy meg aligha jut el az ország másik végébe. De rendes vagy, mert úgy vettem ki, hogy hajlandó lettél volna.
Felhívon a debreceni üzletüket, hátha tudnak hozatni - már ha felveszik, mert gondolom az unatkozó eladó folyamatosan beszélget a barátnőjével, mert jó ideje foglalt a vonaluk.
MOD: sikerült, van náluk kettő, egyet el is raktak nekem.
Díszdobozos (az kicsit túlzás azért) változat, és valóban 6k. Sztem jó vétel, szombaton reggel el is hozom. 
-
kzsolti007
csendes tag
Sziasztok!
Megnéztem ezt a Game.co.uk oldalt. Tényleg jó áron vannak játékok... Tudnátok nekem segíteni, hogy is megy onnan a rendelés? A postaköltség körülbelül mennyi? Honnan lehet azt a PAYPAL-t beszerezni?
Köszi
-
Skynet258
veterán
Ó, azért nincs olyan messze a torokszorító érzéstől, egész pontosan 6658 forintba kerül ebben a pillanatban
Persze plusz még a Royal Mail díja, de most csak a játékról beszélünk.
Play-Asiat nem is említem, ahol jelenleg 5445 forintot kóstál a game, ezzel annyi a szopacs, hogy japó verzió, tehát nem Pal (magyarul ez most nem is szállhatna be a ringbe, csak érzékeltetni szeretném az árakat).
Szóval ebben az esetben tényleg megéri itthonról venni, de nagy százalékban a magyar árak el vannak szállva. -
bwoay
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
jó, hát azért az torokszorító lett volna,
ha a briteknél 6 rugónak megfelelő fontnál olcsóbban be lehetne szerezni
ezt az örök klasszikust! Én már ezt a 6e. Ft-ot is szégyelltem,
megmondom őszintén, mert úgy mentem be,
hogy ha egyáltalán be tudják szerezni,
akkor leborulok, és kacagva fizetem ki nekik a 12 db ezrest. -
bwoay
nagyúr
hülyék vagytok mind a ketten Sanyival, nem ismeritek ezt az ikont:
Srácok, ez egy széles vigyor, ennél szélesebb csak akkor lenne,
ha ugrálna, így
de a fene sem gondolta volna, hogy senki nem veszi a lapot.aszittem mire benézek, Sanyi már adja az ukázt, hogy induljak a bótba,
erre fennakadtatok a 10 rugón, hát szégyelljétek magatokat, de mélységesen!PS:
ez felmerült már? -
Skynet258
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Most épp 3 csomagot várok Hong-Kongból, de ha megint rendelek, akkor szólni fogok neked, és megbeszéljük. Nem ígérek dátumot, és lehet akkor épp nem is fog neked kelleni semmi, de lehetőségként jól jöhet
Legközelebb szerintem GTA 4-et fogok rendelni, csak még meg kell várnom, milyen verzió lesz a Play-Asian.
A Lost-Odyssey-t például 9600-ért rendeltem, amikor itthon még nem is volt, és amikor bejött, akkor is sokkal magasabb áron volt.
Szóval megéri a fáradtságot a dolog, mindössze PayPal-ra van szükség, és mehet is a móka
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Motorstorm-ot meg call of duty 3-at szoktam neten játszani. Motorstormban nagyon idegesít, hogy csomószor amiatt esek el a győzelemtől mert azt hiszem, hogy biztosan el tudom törni mondjuk a kis táblát, fát de a francokat ha nekik megyek mindig robbanás a vége. A másik idegesítő dolog, hogy cod 3-ban ugyanúgy ott vannak a nyomorék teamkiller emberek akik ebben élik ki magukat és egyszerűen nem lehet kickelni őket. Múltkor én lettem a host de nem láttam rá lehetőséget hogy kirakjam őket.
Mit ajánlotok még netes játéknak?
A time crisis 4 szerintem nagyon jó. Genji days of blade is tetszik és a ratchet and clank tools of destruction is.
-
szasanyi
félisten
válasz
Skynet258
üzenetére
Nemtom, mert itt nem nagyon írkálnak magyarul.
No meg megfelelő fizető eszköz (kártya) hiányában is nehéz lenne, és nem biztos, hogy azért a 2-3 játékért amit csak ott tudnék megvenni jó áron, megérné nekem a tortúrák. Annak aki ismeri, használja, biztos baromság amiket írok, mert kézenfekvő a dolog. Nekem nem. Az is jó lenne, ha hozzád hasonló vki beszerezné, és méltányos áron eladná - nekem. 
-
-
szasanyi
félisten
-
bwoay
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem is megfelel a zajszint meg a hőfok is.
Csak mondom, hogy a 40 GB-oshoz képest ez kazán.SOTC:
szinte minden (munka)nap látok egyet a győri 576-ban.
6k, papírdoboz. Annyira bosszant, hogy még mindig ott van,
hogy már többször elgondolkodtam rajta, hogy elhozom.
Egyedül az gátol meg benne, hogy nekem már megvan.
2 db-ot kaptak, én aznap csaptam le rá, amikor megérkezett,
ennek már több, mint fél éve.
Úgy mentem be, hogy meg tudom-e rendelni náluk,
erre mutatják, hogy ott van a polcon, nevetséges 6 rugóért.
Aszittem, leülök
Amúgy van Nyíregyházán 576 (vagy mostanában nyílik),
annyi a dolgod, hogy bemész, és lekéred Győrből.
Ha nem járható út, akkor feladom én (csak akkor 10 rugó
)
Resident Evil ugyancsak van, 6900-ra emlékszem.
Mondjuk ez nemhogy nem díszdobozos, hanem még Platinum is
Akkor már inkább ezt venném, csak a villámárat illetően kicsit el van szállva. -
szasanyi
félisten
Nem veszélyes az. Igaz, zárt helyre nem szabad tenni, de mind a zajszint mind a hűtés teljesen megfelel. Hőmérőzni meg nem fogom.
Nem láttál vahol SOTC gamet? Esetleg Resi4-et? Sehol sem kapok. Pontosítok: reális áron.
6k az új ára, de nincs, és hiába rendeltem, nem kapták meg.
-
Gebriel
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
valamivel jobban melegszik?
a 40 GB-os géphez képest a 60-as az konkrétan süt!
szerintem az új masinában nincs is aktív hűtés
,
én azt még langyosnak is csak marha ritkán éreztem,
pedig a Fukarban taperoltam, ahol egész nap megy.
mondjuk tök mindegy, mennyire melegszik,
mert az enyém sem hangos (pont annyi a hűtési zaj,
mint a falcon alaplapos Elite boxé).
meg a 40 GB-os az csak PS2.8
na ez egy szar vicc volt,
nem kérek savat! -
szasanyi
félisten
Úgy tudom, a most forgalomban lévő 40GB PS3 kisebb csíkszélességű, PS2 kompatibilitás nélkül. A 60GB változat PS2 kompatibilis, és (valamennyivel) jobban melegszik a nagyobb csíkszélesség miatt. Nekem sem a melegedéssel, sem a hangjával, sem semmi egyébbel nem volt gondom. PS2 (új) gamek 2k-tól vannak, és 4k-ért nem Platinum (!) kiadás is van.
Akinek nem volt PS2 (eseteg más sem) annak sztem megéri ez a plusz funkció.
Pontosítok: aki most vesz, mert akinek megvan, gondolhatja így (utólag) de nyílván nem éri meg ezért cserélni. -
dunc
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Hello én 30 múltam de szeretek játszani,remélem mindig így marad addig jó ameddig ki nem ég az ember.Nekem személy szerint nem fontos a ps2 kompatibilitás....mondjuk azért 4k ba tudsz venni új ps2 gamékat ami örők értékű,mert pl egy tekken 5,vagy egy gt4 stb nem rossz pár ezer forintért!Kérdés ebből is adodik honnan lehet tudni melyik milyen ps3? Mik a jelei,hogy régi vagy új típus?
-
szasanyi
félisten
A felnőtté válás nem ezen múlik, valamint felnőttként is lehetsz gyerek. Én 39 elmúltam, de szeretek játszani, mondhatni ez a hobbim.
PS3 (Cell) csíkszélessége nem számít semmit (kevésbé melegszik, de ez nem volt gond amúgy sem), sem a kártyaolvasó vagy USB száma. A lényeg a PS2 kompatibilitás. Na az már nem mind1, hogy van-e van nincs. Sztem, teszem hozzá. mert nem mindenkinek fontos.
Meg ha van (volt) PS2, és már hülyére játszottad maga azokkal a gamekkel...
Egyébként szintebiztos, hogy árban is megéri azt a kis többletet.
-
s1ru2
aktív tag
-
s1ru2
aktív tag
Pyrannha: igaz. De én pl biztos h megpróbálok szerezni külfödi kapcsolatokon keresztül egy XFPS-t vagy valmiféle átalakítót amivel lehet billt és egeret kötni PS re és az már jelentősen csökkenti az esélyegyenlőtlenséget

Szasanyi: Az h melyik packot veszem meg majd esetleg az azon fog múlni h melyiket tudom olcsón megszerezni
(effektíve olcsón) Azt nem tudom h kisebb csíkszélességű Cellnek kköszönhetően teljesítmény előnye is van-e a 40rs packoknak mert ha nincs akkor egyértleműen a több USB és Cardreader a nyerő. ( Vinyó tök mind1. Azt úgyis ki lehet cserélni ha kevés)Most egy PS2őt kaptam kölcsön és nagyon élvezem.NHL'06-ot és Eye Toyt kaptam hozzá. Kontrollert pár óra után szinte teljesen megszoktam. Én már nem tartom túl izgalmasnak h egyedül ölögessek meg mászkálgassak bármilyen játékban. Sokkal élvezetesebb haverokkal,öcsémmel összemérni magam és ebben azért a konzolok messze verik a PCket. (LAN ozásról most ne beszéljünk)
Kiegészítők hát igen. XFPS, akkor ugye egy hozzám hasonló autóbuzinak egy kormány se ártana
Én abban bízom hogyha PS mellett döntök az több ideig tart ki meg ugye a multiMíg el nem felejtem. Ha Monitorra kötöm rá az ugye 16:10es (egy 244T lenne a cél) elérhető rajta teljes képernyő vagy számoljak 2 fekete csíkkal ?
-
szasanyi
félisten
A nagy kérdés.
PS3 esetén gamekra, PC esetén hardverekre kell költeni. Az arányt nem lehet kitalálni, így megmondani sem, hogy melyikkel jössz ki olcsóbban. Ha ez lényeges egyáltalán... Nekem pld. nagyon bejött a PS3.
Vettem jópár PS3 és PS2 gamet is, utóbbiak között van olyan, amelyik - sztem - jobb mint bármely PS3 game. Ráadálul nagxyon olcsón hozzá lehet jutni még az újhoz is.
Egy biztos: ha a PS3 mellett döntesz, olyat vegyél amin mennek a PS2 gamek (60 GB). Hidd el, nem fogod megbánni!
-
s1ru2
aktív tag
Hali!
PS3 és új PC között vacilálok és felmerült bennem egy új kérdés. PS3ról tudok olyan szereverre pl COD4 es szerverre csatlakozni amin PC ről játszanak az emberek? IP alapú csatlakozásra gondoltam, vagy ez teljesen lehetetlen a más programozási és egyéb alapok miatt ? PC vs. PS3 -
EmThor
addikt
toljátok a lost planet multit, nagyon jó
-
fulcrum
tag
Most olvastam, hogy ps3 nem játsza a ps2 játékokat... ejnye, pedig nekem triviális volt hogy megy vele
Hol érdemes PS3 játékokat venni? Megy japánba egy rokon, hozassak vele, azokat az itthon vett ps3 lejátsza? 
-
fulcrum
tag
Hali
PS3 és LCD tévé közé akarok kábelt, akkor besétálok a legközelebbi boltba és olyat vegyek amin rajta van, hogy HDMI-HDMI? Nem tudok mellé nyúlni, egyfajta van és kész?

-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
megsemmisito
üzenetére
jelenleg csak PC-re és X360-ra jelentették be és jó eséllyel idén sem fog megjelenni.
-
megsemmisito
tag
Alan Wake jön PS3-ra tudja valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Revolut
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Battlefield 6
- Autós topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Assetto Corsa Competizione
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Brutális ütleg, rúgdosás, fojtogatás...és fizetnek! 

Kártyaszámot?
Kártyaszámot (fedezettel!) mikor lehet kérni? 
De igen, utánna jártam: igaz, nem jutott eszembe, hogy Győrben is érdeklődjek.