Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
wrathchild
üzenetére
Játék alatt mi?

-
PaJa1
őstag
Lehet hangerőt állítani a konzolon?
-
kerekfej
őstag
G25/G27 és a Logitech Driving Force GT tökéletesen megfelel a GT5-höz, utóbbinak nem sokára jelenik meg az utódja kimondottan GT5-re optimizálva. Fanatech-et se felejtsük ki azzal is nagyon jól járhatsz, persze jelentősen drágább, mint a többi Thrustmaster PS3 kormány is létezik.
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Lenne pár játékom, amit eladnák jó áron

-
PaJa1
őstag
Haverom is ilyet szemelt ki magának ha jól emlékszem. Nem tudom mikor tervezi a boltot, de ő is 30 körül vásárol azt hiszem.
Nekem G25van a PSen, remekül megy.
A PS hangerejét hol lehet állítani? Le kéne vennem kb 25%ra, mert így a hangcucc minimum állásán is hangos... GT5ben a videot és a beszédhangot nem tudom halkítani...ezek folyton ordítanak.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Mazsika
üzenetére
"nem tudom mi a különbség 54mbps és 54mbps wifi router között..."
Pont annyi, amennyi például mondjuk két 24"-os monitor között is lehet: akár szakadéknyi is, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
Azért nem nyerő a külső HDD-t a PS3-mal kombinálni, mert csak a FAT32-re formázott HDD-t hajlandó felismerni, ahol a fájlméret-korlát 4 GB, tehát mindent darabolnod kell és egyébként sem túl optimális fájlrendszer a mai oprendszerekkel való együttműködésre a FAT32.
-
Mazsika
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
nem tudom mi a különbség 54mbps és 54mbps wifi router között... de most úgyis kell vegyek, úgyhogy már usb-st veszek, ami nyomtatószerverként is üzemel, szóval már jót veszek...!
a külső winyó miért nem nyerő?
azt nem tudja valaki, hogy dvd-t miért nem játszik le? meg is fagy a ps3 tőle, csak kikapcsolásra reagál!?
-
kelzsoca
félisten
válasz
DM-Fan
üzenetére
Reggel megfrissítettem, majd játszottam egy kicsit online, aztán dolgom volt, feltettem töltőre a joy-t, mire visszatértem ~1 óra múlva, már a kikapcsolt gép fogadott.
Tehát frissítés után volt.
Amióta fent van a 3.55 azóta volt ez a kis baki, illetve multi alatt is többször fagy ki a gép...

Ha jól tudom ez a frissítés csak arra jó, hogy ne lehessen a szoftvert downgradelni egy régebbire (warez)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Mazsika
üzenetére
"igen igen, a belső winyójára felférne, csak elkezdtem média szerverrel másolni egy százalék kb 20-30 perc alatt ment fel! szóval ez sem járható út!"
Akkor ott valami nagy gebasz van. Nálam 16 GB is átmegy pikk-pakk WiFi-n. Na látod, ezért kell a normális router, amiért múltkor olyan frappánsan leugattatok!
"mkv2vobbal úgyis konvertálni kell akkor már mindegy ha a mobil winyóra konvertálom, és darabolom is egyszerre, azt simán átdugom a ps3-ra, és voálá! megfelelően működik, mehet a full hd filmezés!
"Ez csak abban az esetben járható út, ha FAT32-es a külső vinyó, az meg manapság annyira nem nyerő. Szerintem is inkább hozd össze normálisra a hálózati kapcsolatot, de a legegyszerűbb megoldás tényleg egy normális médialejátszó beszerzése, megéri az anyagi ráfordítást. Addig használd a PS3-at, de egy jó TV-hez egyébként is dukál egy dedikált lejátszó. A PS3-mal csak a macera van, majd fogod látni, amikor egy csomó forrást nem fog tudni konvertálni az mkv2vob. Arról már nem is beszélnék, hogy mennyi ideig tart egy feliratot belekonvertálni a filmbe, ha nem elég combos a PC-d.
-
kelzsoca
félisten
-
Vladi
nagyúr
Annyit beszéltetek itt a jótállásról, hogy tisztára parázok már.

Én MM-ben vettem. Csak ilyen kicsi papír van hozzá, sony felirattal. dátum, meg MM pecsét. Ez így érvényes?
-
heim
tag
ilyen kormányt érdemes venni:
F1 2010 hez és majdani GT 5 höz kellene. Ár-érték arányára gondolok, Vagy G27?
-
PaJa1
őstag
Szépen megy a masinám már lassan egy hete! Csak a GT5 kormánnyal!

-
Mazsika
őstag
kettő kérdésem lenne még a filmek lejátszásával kapcsolatba, egyik hogy lejátszás után nem lehet olyat hogy kikapcsoljon a ps3, illetve, hogy nem-e lehet valahogy playlistet csinálni? vagy egy adott mappából elindítani az össze filmet!?
-
Edgeri
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mazsika
üzenetére
A PC-t kösd össze a routerrel, de kábellel, a PS3 maradhat a wifin, szerintem így lesz gyorsulás, bár akkor lenne ha mindkettő kábellel csatlakozna a routerhez, így átlag 70mb/sec sebességgel menne át az adat az egyik eszközről a másikra (nekem legalábbis ennyivel másol)
-
mad1
veterán
hi-sztok.
Hol lehet azt megnezni hogy 720p ben vagy 1080p ben jon ki 1 jatek.
Csak mert parszor ert mar csalodas
-
-
jookomak
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
media server itt most nem a lejátszó lesz, hanem azon keresztül másolja át a filmet, és akkor már jó lesz a lejátszás, nem fog akadozni.
Mazsika: várjunk csak, mintha úgy rémlene, hogy a ps3 nem fat32 fájlrendszert használ, így ha átmásolod media serverrel nem is biztos hogy darabolni kell. Próbálgasd, hátha!
-
Mazsika
őstag
-
Edgeri
senior tag
válasz
csimpi1
üzenetére
Bizonyos értelemben lehet használni kontrollerként:
Standard PS3 controllers have more buttons than those found on the PSP, but you can still use the portable device to control the browser and system software. ITT van a leírás hogyan -
kelzsoca
félisten
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Sikerült már rájönni, hogy miért kapcsol ki a gép idle állapotban?
Most nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy emlékszem úgy hagytam itt ~1 órája a gépet, hogy a joy-t töltöttem, és az előbb feljöttem már ki volt kapcsolva.

Senki nem nyúlt hozzá, valószínűleg magától kapcsolt ki...
-
csimpi1
tag
Öcsémnek van psp-je, nekem meg ps3-am. Mivel nagyon szeretné összeismertetni a 2 gépet napok óta vitatkozunk azokon, hogy:
-lehet-e bármilyen módon kontrollerként használni a psp-t? (szerintem nem)
-a remote play funkciót bekapcsolva mondjuk egy bevásárlóközpontból wifin keresztül milyen tartalmak futtathatók a psp-n, A játékok is?Sokat olvastam utána, de rengeteg ködös választ találtam.
-
Edgeri
senior tag
A Dead Space 2 demó december 21-én válik elérhetővé (...) a PlayStation®Network szolgáltatáson keresztül Észak-Amerikában, december 22-től pedig a PlayStation®Network európai felhasználó is élvezhetik Isaac Clarke kalandjait.

-
Mazsika
őstag
illetve még egy kérdés, ps3on youtubeon miért nem tudok hd videókat nézni? csak 240p-be jönnek?
-
Mazsika
őstag
valaki segítsen már nekem, hogy hogy csaljam át a vob kiterjesztésű filmet a ps3-ra, winyóra nem tudom felrakni mert, fat32 miatt nem engedi. média szervert nem bírja a gépem/hálózat, tehát az megint kiesett, bluray íróm nincs kiírni nem tudom! valaki valami okosat erre?
-
Vladi
nagyúr
Van 3.55-ös pecs. Bizony.
Azt írják security patch, ami elvileg annyit csinál, hogy tiltja a system downgradet. -
AND1
őstag
Sziasztok,
nincs valakinek eladó controllere?
-
Sonja
nagyúr
Nincs itt olyan, aki rendelkezik facebook accounttal + 3 ismerőssel és nincs GT5-je?
Kellene nekem egy Jaguar XJ13 autó!
Itt van a leírás, hogy mit kellene csinálni. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Az áramingadozás is lehet, hogy csak egy hete fordult elő először, minden hibánál van olyan, hogy először jelentkezik.
Nem hinném, hogy terheletlenül rogyna össze a táp, ez pont ellenkezőleg szokott előfordulni, ahogy azt magad is írtad, szoftveres hibára meg azért nem gondolnék, mert akkor tele lenne vele a net.
Szerintem fölösleges találgatni, ha nem szűnik meg a probléma, akkor vidd szervizbe és tekintve, hogy csak 1 éves a gép (és feltételezve, hogy hivatalos Sony garanciával vetted), erősen javaslom, hogy hivatalos szervizbe vidd, hiszen a méltányossági garancia a készülék 3 éves koráig tart és így még az alaplapcserét is megúszod alig 17 eFt-ból!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
ok. azért nem szívesen válnék meg tőle, ez egyelőre hirtelen felindulás volt, de rohadt idegesítő, hogy 85k, 1 év és ez van.
beszéltem f27-el. az a hátsó panel lötyögés normális. hamarosan kap egy gépet ilyen hibával, akkor tud közelebbit mondani. de állítólag a frissítés óta van ez a hiba...
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
DM-Fan
üzenetére
szerviz...ezt nem akartam hallani, de már én is ebben gondolkodok.
áramingadozás azért nem okozhatja szerintem, mert ugyan ott van mint ahol 1 éven keresztül volt és ezt most kezdte 1 hete.
az a panel meg nem tudom mióta mozog, vagy hogy alapból ilyen lett volna...

de azt észrevettem hogy ezek a lekapcsolások akkor vannak, ha vagy standby-ban van vagy csak az XMB megy, esetleg letöltés. tehát játék közben eddig még nem volt. ebből arra gondolok, hogy a terheléssel/áramfelvétellel lehet kapcsolatos a dolog, vagyis táp, vagyis szervíz
. csak akkor miért alapjáraton, terhelés nélkül jön elő ez?ha úgy adódik milyen szervizbe vigyem? 1 év már lejárt, győri saturnban vettem. de van rá ez a +2 év jótállás. mondjuk erre meg nincs most 16k-m.
megkérdezem f27 kollégát is, ő jobban tudja ezeket a hardveres dolgokat.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
AXisBOLD
üzenetére
A hidegnek ehhez semmi köze, a PS3 annál jobban érzi magát, minél hidegebb van. Nálam pl. nyáron, amikor 25-26 fok is van idebenn, akkor már 10 perc alatt fokozatosan lépdel felfelé a ventillátor fordulatszáma különösebb terhelés nélkül is, most meg a 22 fokban 5 óra aktív terhelés után is ugyanolyan alaphangon pörög, mint bekapcsoláskor.
Áramingadozás egyébként simán lehetett, azt nem veszed észre, és lehet, hogy a többi készüléked sem olyan érzékeny rá, mint a PS3. Egyik topictársnak ilyen miatt cseréltek főpanelt és tápegységet a plazmájában, több körben és ennek ellenére is állandóan kikapcsolt és elfelejtette a beállításokat. Kiderült, hogy a TV-nek az égvilágon semmi baja nem volt, csak éppen súlyos feszkóingadozások voltak a hálózatban. Akkor derült ki, mikor elköltözött, az új helyen pedig úgy szűnt meg a probléma, mintha sosem lett volna.
Szerintem egyébként simán lehet ez kontakthiba is, nekem nem mozog semmi a leírt helyen. Lehet, hogy a tápcsatlakozó forrasztása elengedte a nyáklapot. Szerintem szerviz.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
megint csinálta. nem a kábel, nem az elosztó, nem a konnektor.
elég hideg van a szobában ahol használom, ez lehet?(nem tudok mire gondolni)
áramszünet biztos nem volt, szerintem áramingadozás se, mert elég sok minden megy és azokkal semmi sincs.
egy kérdés: az a kis műanyag rész, amin a főkapcsoló és a táp aljzata van másnak is mozog egy kicsit?
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
nem tudom mi lehet a bajság, de most menet közben kikapcsolt a ps3. mintha áramszünet lett volna, de nem volt
. se kép se hang, se led, semmire se reagál ilyenkor, mintha áramtalanítva lenne.emmiez?
cserélek tápkábelt, mert nem a sajátjával ment, hanem egy pc tápéval, ami pc-vel is szarakodott. ez a 3. ilyen fura kikapcs, azóta van mióta új helyen va na cucc. másik konnektorban, elosztóval, tápkábellel. most visszavariálom az egészet.
-
Sonja
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz
Boolash
üzenetére
Most néztem a 11.5Gb-os Avatar 1080p-s mkv filmet 10 perc alatt lekonvertálta nekem.
Csak kicsit csalódott vagyok, mert ezért is vettem a ps3-at, hogy majd erről kényelmesen hd filmezek, de úgy látom ez még nem teljesen kiforrott.
A Sony soha az életben nem fogja megadni a supportot a másolt blu-ray tartalmak lejátszására (hülye is lenne) nem is tudom hogyan gondolják sokan, hogy ez valamikor is megoldott dolog lesz.
-
Edgeri
senior tag
"A new PS3 system software update, v3.55, will be released soon. This is a minor update that adds a security patch."
-
-
Boolash
aktív tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Igen, én is úgy érzem, hogy több sebből vérzik ez a dolog.
A gépem gyenge, viszont Tsmuxer esetben nem az én gépemen múlnak a dolgok és mégse megy (első esetben nincs kép, második esetben a film végén elcsúszik a hang...)
Egyébként kipróbáltam az mkv2vob-ot a kritikus filmnél, ahol képet se ad a Tsmuxer (1080p, dts), majd 1 óra kódolás (vagy konvertálás, passz.., de szinronos volt, nem kértem feliratot) után még a felénél sem járt és leállítottam, ez számomra nem megoldás..
Csak kicsit csalódott vagyok, mert ezért is vettem a ps3-at, hogy majd erről kényelmesen hd filmezek, de úgy látom ez még nem teljesen kiforrott.
Én is úgy látom,h egy ilyen média lejátszó lesz a megoldás (bár 10e körül kapok használtan 2*3Ghz környékén már procit is). -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Boolash
üzenetére
Pedig egyértelműen a géped gyenge hozzá. Ezt az is mutatja, hogy a felirat engedélyezésénél reccsen meg a rendszer, mert akkor real-time kódolja a filmre.
Az mkv2vob alkalmazása során semmilyen minőségromlást nem szenved el az alapanyag, ugyanis nem történik konvertálás, csak kontérnerformátum-váltás (az mkv-ból vob készül, ami meg ugye gyakorlatilag mpeg2, ami meg ugye gyakorlatilag a BD m2ts-e). Csak a felirat-beleégetésnél történik újrakódolás (emiatt tart sokáig a folyamat), de minőségromlás ott sem lesz, csak a felirat beleég a filmbe.
Szerintem egyébként ne erősebb procit vegyél, hanem egy 25 eFt-os médialejátszót (pl. WDTV-Live, Asus O!play, AC-Ryan és társaik), ami mindent lejátszik az 5-ös szintű .mkv-tól kezdve az m2ts-en és vc-1-en át a legutolsó avi-ig. Kényelmesebb, zéró hangjuk van, mivel többnyire passzív hűtésűek, adott esetben torrent kliens is fut rajtuk és még netes opcióik is vannak. A PS3-ra stream-elést meg felejtsd el, csak a baj van vele! Kényszermegoldásnak persze jó, de közel sem az igazi. Ráadásul csomó olyan fájl van, aminek lejátszására tényleg nem lehet rávenni és az mkv2vob sem kajálja.
-
dhcodoki
senior tag
Nem vagyok valami nagy gémer, de nem fér a fejembe, hogy miért kellett 50 percet szívnom a Castlevania első harmadában, mikor a csizmát adó boss-t kell kinyírni. Ráadásul a legkönnyebb fokozaton. Nektek is ilyen nehéz ez a játék?? (nincs túl sok viszonyítási alapom)
Egyébként nagyon jó kis game, annak ellenére, hogy az első 1-2 óra iszonyatosan idegesítő volt számomra. Főként a fix kamera miatt. Most, hogy már hozzászoktam, s sokkal nagyobb terepen lehet mozogni, egész élvezhető..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lejátszás közben a képernyő menüben.
Kár.

"

én így csinálom 

. csak akkor miért alapjáraton, terhelés nélkül jön elő ez?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)