Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dilipok
veterán
vard ki a leirt idot es inditsd el a reklamaciot. Ennyi. Le is van irva, h mi a teendo, ha nem jott meg valami.
-
-
dilipok
veterán
válasz
pulyka jocó #72667 üzenetére
nem, ezt csak azok, akik majd jovore regisztralnak
-
dilipok
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #72644 üzenetére
password reset? Ha mar mas nem megy...
-
dilipok
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #72642 üzenetére
user errort szimatolok
-
dilipok
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #72640 üzenetére
milyen pw? az activision account? (az kell hozza?)
amugy meg ftw? nem inkabb wtf?
-
dilipok
veterán
regebben mikor a uk-ben laktam, nem volt ritka, hogy kibontva kaptam az uj jatekot, nem annyira furcsa az (legfeljebb itthon). Nem egy boltban ugy mukodott, hogy a lemez kulon volt tarolva, es egy lezart foliaban kaptam meg a jatekot a tokban. Es nem holmi garazsboltokrol beszelek (HMV, GAME). Maskor meg (foleg az elorendelt jatekokat) bontatlanul. En ezen soha nem problemaztam
Abban is biztos vagyok, hogy ha kertem volna, kaptam volna egy eredetit, szo nelkul
-
dilipok
veterán
válasz
perge666 #71691 üzenetére
megertem, azert is halogattam a valtast, mert nincs igazan olyan jatek, amire azt mondtam volna, hogy ez igen, ezert mar megeri. Most is egy olyan pakkot rendeltem, amihez uncharted 1-2-3, gow3, last of us van. Az tuti, hogy ezeket vegigjatszom megint
Ennel olcsobb belathato idon belul nem lesz, meg aztan csak jon mar az a nyavajas uncharted 4
Tehat roviden: biztos vagyok benne, hogy ugyanugy hasznalni fogom a ps3at is.
Tegla80: koszcsi, boven benne van a pakliban, hogy szuksegem lesz segitsegre
Bar azert remelem megbirkozok vele sajat erobol
30-an megyek majd erte, akkor elvalik
-
dilipok
veterán
elcsabultam, rendeltem egy ps4et
(hamar megleptem magam karacsonyra egy tv-vel). A ps3at is megtartom, mert mi a francot is csinalnek azzal a rakat jatekkal, egyben nem lehet eladni, kulon meg nincs kedvem szenvedni. Azert meg jovok majd morogni, nem kell felni
-
dilipok
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #71565 üzenetére
mulithoz nem kell elofizetes
-
dilipok
veterán
válasz
sasa134 #71214 üzenetére
semmi, osszetevesztettem a topicot
azt hittem az xbox topicban vagyok
bar jobban utanaolvasva, ami ott mukodik, annak itt is kellene:
Copies of Skyrim sold for consoles have limited language options. It seems like it should be possible to install both French and German from the German PS3 copy of Skyrim. Make sure your PS3 is set to German and try reinstalling the game.
(nem egeszen fel perc guglizassal talatam
)
Michelin: olvass vissza
-
dilipok
veterán
válasz
Adam_Shepard #70921 üzenetére
nem jol gondolod
ha a jatek nem telepit (szinte) semmit, akkor semmi hatasa nincs.
-
dilipok
veterán
válasz
Madara-san #70678 üzenetére
alapesetben ds3 jar hozza, nem?
jaaa, visszaolvastam, hasznaltan ezeket kaptad hozza.
-
dilipok
veterán
válasz
fausto #69299 üzenetére
ezzel nekem csak az a bajom (azon kivul, h meg mindig nem igazan latom, h miert jo ez), hogy impulzusvasarlokent az ideg megolne, ha hetvegen nem tudnam hasznalni
A`rpi: ez meg egeszen fantasztikusan hangzik
jaaa, akkor meg elmegy. Bar a lenyeget meg mindig nem ertem. Tudom, en vagyok a hulye
-
dilipok
veterán
nincs itt baj a biztonsaggal, csak vannak, akik paranoiasabbak a kelletenel a bankkartyas fizetesnel (pl tarskartya es csak annyi penzt utalok ra, amennyit elkoltok. Kerdem en: minek? Na ezert biztos kapok majd hideget, meleget
). Azt a modot hasznald, ami neked megfelelo. (ha most azt mondod, h nincs is bankkartyad, akkor kiakadok
)
-
dilipok
veterán
válasz
mézespálinka #68825 üzenetére
az ellenfeled oldalarol is johet a lag
-
dilipok
veterán
válasz
$p@rr0w #68779 üzenetére
hat jo. Tul sok ertelmet nem latom, de en mar csak ilyen maradi vagyok
szerintem ilyen nincs amugy. De majd kijavit valaki, ha nem igy van.
Amugy az elso talalat amit dobott, egy ps kontrollert mutogat... Innentol viszont nem ertem a kerdesed
vagy csak nem abxy gombok vannak rajta, de 360hoz valo. Ez amolyan wannabeps3 kontroller?
Raadasul a kommentek alapjan egy f*s
-
dilipok
veterán
válasz
Petreszku #68396 üzenetére
szvsz (bar nem vagyok egyedul vele, mint a mellekelt abra is mutassa
) egy fos az a jatek
pedig nagy rajongoja vagyok az alien es predator jatekoknak/vilagnak.
egy olyan alienes jatekkal sem vagyok hajlando jatszani, ahol a fohosnek ugro rovart a puskatussal feltartoztatja, majd raadaskent nyakonveri, amit persze meg is erez a tamado
szerintem ez a megcsufolasa az egesz alien univerzumnak
-
dilipok
veterán
ez hulyeseg. Akkor karosithatja az alacsony homerseklet a hdd-t, ha megdermed a csapagyban a kenoanyag. Az meg nem 40 vs 20 foknal lesz kerdes
(de ha ezt megsem hinned el, a gugli csinalt egy atfogo tesztet ebben a kerdesben, bar nem a legfrissebb, ez a lenyegen nem valtoztat. [link]. A lenyeg: Overall our experiments can confirm previously reported temperature effects only for the high end of our temperature range and especially for older drives)
-
dilipok
veterán
válasz
TazLeacher #66663 üzenetére
igazad van, marha sok jatekom van erre a generaciora, csak valahogy nem erzem, hogy akkora pluszt adna az uj generacio, mint anno mikor megvettem az elso konzolomat kb 7 evvel ezelott. Akkor sem vetekedett az eppen aktualis gepemmel, de most meg raadasul utcahosszal vezet a pc a konzol elott (legalabbis nalam). Persze arban is. First world problem rovatunkat olvashattak
-
dilipok
veterán
válasz
bandika753 #66085 üzenetére
igen
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest