Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
A Márió nem rossz, a galaxy,bros,world jobb is mint amiket felsoroltam, de a nintendo sincs jó formában jelenleg.
Az elemcserén volt a hangsúly, erre jött az egyéni véleményével. Az, hogy cserélgetés vagy rákötöm a kábelt és tölti között melyik az egyszerűbb világos, nem kéne hülyeséget leírni.
Hogy neki úgy van, hogy rakat elemet használ és így csinálja az az ő dolga, ha én megkérdezem, hogy busszal mennyi idő 80 kmt megtenni mert én biciklivel szoktam, akkor nem jelentem ki, hogy mert biciklivel egyszerűbb. -
Ghard
őstag
válasz
mikka07 #46703 üzenetére
Jól gondolod, semmi szükségem jelenleg boxra a pc és ps3 mellett. Erre akkor jöttem rá, amikor egy alan wake nevű förmedvény és egyéb fenomenális játékok miatt beszereztem egy boxot, de ennek már 4 éve.
Nemrég 1 hétre kértem el havertól a boxát, hogy a halo felújított részét végigjátsszam, meg ha már elkértem, akkor megnézem az új geow és forza horizon részeket, mert valamiért a forum szent népe szerint mindegyik eszméletlen. Hát nem az, a halot végigvittem, a geow meg a forza semmivel sem több, mint a többi tucatjáték.
Viszont a válaszod sehogy nem indokolja, hogy miért is jobb csereberélni, mint egy kábelt rádugni.
Egy mini usb csak van otthon mindenkinek, ha nem, akkor 100ft egy ilyen. Vevőegység persze, bluetooth 600ft egy asztali géphez és nem csak a box kontrollerhez jó.
Magánvéleményről meg annyit, ha psen lemerül a kar akkor onnantól pcn játszok vele kábelen, ami eddig pcre volt kötve az megy át psre, és így tovább. Nincs szükség elemre, meg környezetszennyezésre.Hirtelen olyan déjà vu érzésem támadt... Ja, persze, megint a PH! forumon vagyok
-
Ghard
őstag
válasz
mikka07 #46696 üzenetére
Egyszerűbb elemekkel szórakozni, mint egy usb kábelt rádugni, fantasztikus figura vagy.
Lehet pcről is, ez a program lehet, hogy kell hozzá: MotioninJoy
1-2 óra pcről, atól is függ milyen usb portra dugod. -
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT #45207 üzenetére
Semilyen pass nem jár hozzá, mivel alapból digitális a plusos.
Az online pass arra jó hogy neten játszhass dobozos játékokkal, a BF3 prémium teljesen más, ezzel kapod meg az összes dlct.
Leszedtem kíváncsiságból, de konzolon nagyon ronda, ráadásul a framerate-el is küzd rendesen. -
Ghard
őstag
válasz
Vinyard# #45086 üzenetére
Semmit nem kell vele csinálnod, csak egy beépítő keret kell majd.
-
Ghard
őstag
válasz
FuRiONight #45069 üzenetére
Tudsz valamit.
Egy ps3+gt+kormány anyagilag pont annyi mint egy autó amivel kimész hetente többször több órára versenypályára és még fizeted a fenntartást is. -
Ghard
őstag
válasz
FuRiONight #45071 üzenetére
Nem a törésért játszanak a GTvel, hanem azért mert ez adja vissza reálisan a vezetés élményét.
Megszoktad, hogy az nfsben meg a többiben már 120 km/h-nál mosódik a táj meg olyan, mintha tér időt váltanál és ha neked ez jön be akkor játssz ezekkel. Ha meg nem tudsz különbséget tenni a kettő között, akkor inkább maradj csendben.
Az utóbbi időben szinte csak Grid 2ztem, mert ez esett jól, a shiftel is marha sokat játszottam, a forzával már keveset, mivel semmi olyat nem nyújt amit ne láttam volna az előzőekben.
Ha azért játszol valamivel, mert azt mondják mások, hogy az jó, az a te bajod, akik GTznek azok tuják, hogy miért szeretik.(#45074) Mister_X
Aham, csakhogy azokban nincs meg az ami miatt GTzik valaki
A grafika már nagyon idejét múlt min2ben és utcai autók maximum vmilyen mod formájában vannak. -
Ghard
őstag
Azt nem tudom hogy mit tudtok ebből a demóból leszűrni. Van 3 pálya, és a lényeg,hogy összemérd az idődet a többiekkel.
Most hogy lehet ezt a gt5el összehasonlítani? AI? Lenyomod a singlet gyakorlásnak és ezután jön a lényeg, az online meccsek, az ai lényegtelen, főleg ebben a demóban, mert super easy módban van.
A menü jobb, a betöltés sokkal gyorsabb, a fizika is fejlődött, a hangok miatt nyavajgókat meg nem értem, az ütközés olyan amilyen, az autók hangjával meg mi bajotok?
Összességében nincs ennél jobb szimulátor, fölösleges fanyalogni. De mondjatok jobbat.
A need for speed shiftnek jobb a garfikája, de semmitérő a fizika. A forzában tegyük fel jobbak a hangok, de a fizika és a grafika nincs ilyen jó. Vannak a GTRek meg az iRacing, amikben jó a szimuláció, de a grafika régi és az autók száma igen kevés. -
Ghard
őstag
válasz
Helmoras #45046 üzenetére
Azért linkeltem az a HKS kart, mert azzal neki lehet állni
Ebayről (hongkong free shipping) kb 5000Ftból megvan, magyar boltokban 10 körül.
Az meg ilyen felpattintós műanyag cucc, szinte minden konzolboltban van. -
Ghard
őstag
válasz
Snoop-y #44876 üzenetére
Nem valami jó tanács.
Számolt 160as géppel is, akkor biztosan nem fogja kihasználni az 1TB-ot.
Másfelől 12gb SS 48k+17k a merevlemez + 3k a beépítő keret ami sima slimhez nem is kell. Ez 68, 62ért meg kap 500as SS-et.
Ha meg nem értesz hozzá, akkor ne adj olyan tanácsot, hogy formázza az új merevlemezt Fat32re, mert a ps3nak nem ez a fájlrendszere. Ezzel csak egy plusz kört fut értelmetlenül. -
Ghard
őstag
válasz
raziel01 #44845 üzenetére
Már csak 1x aktiválható ugyanazon az accon. Ezelőtt 4x is lehetett ingyen 30naphoz jutni
De biztos ez is illegális
Múltkor nem tudom mennyit osztottam meg ezekből, akinek van kedve próbálgassa, hátha megy valamelyik 30 napos plus kód.
P2D3-9KNG-J8JJ,A87P-DLN4-AEQJ,HAH5-CKN4-GH7T,HAJM-2LN8-PF23,HAMT-5ANT-PA5M,P8B6-TBNT-3NTM,8MK8-LTN3-AGL7,8ML6-EMNQ-Q57Q,8R4Q-42NE-8FCC,8R59-87NH-99R6,8R6F-HLNE-RT24 -
Ghard
őstag
Ment pü
-
Ghard
őstag
válasz
FuRiONight #44823 üzenetére
Még mindig olyan megoldásról beszéltem, amihez eredeti ps3 szoftver (firmware) használható, látom nehéz feldolgozni.
-
Ghard
őstag
válasz
Snoop-y #44820 üzenetére
Hozhattam volna más példát, van egy autód amiben gyárilag nincs cd lejátszó. Ha kell tudsz hozzá venni más gyártótól és beszerelheted. Még nem hallottam olyat, hogy lehurrogtak volna valakit, aki beteszi ezt a kocsijába, csak mert illegális dolgokra is lehet használni.
A reklám meg pont ilyen, mint a #44821-es hsz. -
Ghard
őstag
válasz
Snoop-y #44816 üzenetére
Az ilyen nézőpont szerint akkor mindenki kalóz, aki pc-t használ, mert alkalmas rá.
Belenéztem a ps3 eula-ba, valóban, már az sem legális ha pendrive-ot teszek a gép tetejére.
Ettől függetlenül én csak garanciavesztést látok, mást nem. A firmware cseszegetése az tilos, de mondtam, hogy erre nincs szükség.
Nem reklámozás, szó volt a meghajtó kopásáról, meg a felmásolhatóságról, erre reagáltam.
A korlátozások is csak addig érnek el, ameddig a felhasználók még lenyelik, nem addig, ameddig logikus is.
Elég az xbox példáját megnézni, a microsoft is visszavont pár dolgot, mert azt már nem tűrték el. -
Ghard
őstag
válasz
Mister_X #44814 üzenetére
Amit írtam annak a warezhez nincs köze, a cfw-hez meg főleg nincs.
A telefonomat billentyűzetként szoktam ps3hoz használni, de ez csak "tört telefonnal" megy, amiben semmi illegális nincs. Ha nálad ez is illegális, az a te bajod, telefonoknál van választék, konzolokból nincs sok. -
Ghard
őstag
Én ezt értem.
És akkor mi van, ha nem módosítgatom a gépet, gyári rendszerrel futtatok saját, eredeti lemezről készített, saját célra történő felhasználásra játékot merevlemezről?(#44802) raziel01
Na igen, box meg csak egy sörösdobozhoz képest nincs lemaradásban.
Mi más adna el egy agyonkorlátolt műanyag dobozt, legyen az ps vagy xbox, mint az egyedi játékok?
Mert én biztos nem vennék ilyesmit pc mellé, ha erre is lenne minden sony exkluzív játék. -
Ghard
őstag
Minden játék futtatható teljes egészében merevlemezről, csak nem legális a sony szerint.
-
Ghard
őstag
válasz
nokia párti #44795 üzenetére
Pont onnantól kezdve semmitérő az összes.
-
Ghard
őstag
Egy hitmant is lehet játszani futkározva meg lövöldözve. A lényeg elveszeik, de ahogy érzed.
(#44751) Tegla80
Recovery módból telepítik megint aztán kész. Nem értem, hogy mehet tönkre a gép egy ofw frissítéstől, mindenesetre itt sem tolonganak az emberek tönkrement gépekkel. -
Ghard
őstag
Az, hogy egyesek brutál grafikát várnak a ps3tól így 2013 közepén az vicces. Ha nem tetszik az nem a gép vagy a játék hibája, hanem a tietek, mert nem tudjátok ezek szerint, hogy mit vesztek.
A kritikák olyanok amilyenek, majd rájöttök, hogy nem érdemes arra adni, főleg, hogy mindenki ízlése más.
Én is leírtam a játékról kapott képet itt a forumban, ha olvasgattok, videókat néztek akkor kaptok reális képet egy adott játékról.(#44746) FuRiONight
Ha lenne ilyesmi, nem adtam volna el. -
Ghard
őstag
Csak a poén kedvéért videóztam kicsit. Telefonnal vettem fel,de lényeg látszik.
Rögtön az elején 2x mellé nyúltam a fogással. A térhatós kombón is lazán átsétál némelyik pofátlanja. 4:30nál úgy átdobom a tömegen a figurát, hogy észre se veszik.
Hiába csapok bele a tömegbe akár max rage-el is,leszarják, ők tolják a saját kis ütéseiket(hátba is csaptak,de ha teljesen szembe vannak,akkor is ez van), így meg marad ez a taktika. Meg ezt is szeretem, amikor 3 négyzetméterre beszór 10 enemyt, de azok egy ütéssel átugorják hosszában. Ez nem nehézség, hanem hülyeség. Ha már nehézség, checkpointokat full hpval folytatom. Előző részekben ha mentésnél 20% volt az élet, akkor visszatöltésnél is annyi volt, így nincs is értelme néhány ládának.Na ezt már nem vettem fel, de ami ezután jön az is a kedvencem. Kalapácsos ürgék, olyat nyomnak, hogy meglendítik a hammert aztán épp ahol állok oda nyomnak egy tűzkarikát. A poén, hogy ha elkezdik én meg nyomom a dodge-t akkor pont oda megy ahova a dodge végén tesz, ugye akkor fél másodpercre nem tudok mozdulni,pont telibekap a sorozat. Ha nem dodge-olok, akkor nem tudok annyira távol menni tőle hogy ne érjen el. Megint marad hogy távolról karcolom meg térhatózok.
(#44699) Mister_X
Eddig is megszakították de nem ennyire, ütök de 2 gombnyomás után már futnom kell.
Nem az a bajom, hogy Kratos most nem olyan erős, mint eddig. Ha elugrok akkor is simán hátba kapnak, mert szinte repülnek.
Igen most már a Hádészes van. -
Ghard
őstag
Van védekezés, de nem tudsz mindent védeni...
És még ott van a save rendszer, kb 3 óra után jutott eszembe, hogy vmit akkor felnyomok. Megvolt a fagyasztós kard, rányomtam az összes orbot, maxon volt. 5 perc múlva jött a Zeusos villám spell. Hát nem tudtam visszatölteni egy régebbi savet,pedig ez erősebb a nagyobb térhatója miatt. Egy egész chaptert meg nem ugrok vissza
A történetet még ugye nem tudom, mert az elején vagyok, most van akinek tetszik, van akinek nem, a 3 részt nem lehet überelni ilyen szempontból. De az előző részekben is volt valami, ami hajtotta keményen Kratost, most ez elég könnyed, nekem ez nem jön be. De ezen kívül a 3. rész jobban össze volt rakva, ott nem nagyon akadtam be dodge-al se vmilyen tárgyba. Volt egy nagyobb dög ami röpködött, ott is alig tudtam ütni mikor felettem volt, mert nem csinálták meg rendesen a target rendszert. Nagyon jól kellett helyezkednem, hogy kicsit megüssem, de a legtöbbször csak magam elé lengettem a pengét, nem fölfele, pedig a távolság jó volt. Vannak a tojások, ha a falon van némelyik kicsit feljebb, ahhoz is 4-5 csapás kell mire elhelyezkedek,mert fél centivel mellécsapkod. Ugyan ez előjön, mikor a kombók végén jön az erős csapás, azt is jó irányba lendítem, de jó párszor ment már a dögök mellé, pedig ott csattan a bajszuk előtt. Kicsit mintha elkapkodott rész lenne az Ascension.(#44696) Xirtam
Ez előjött a Last of Usnál is, de rájöttem, hogy a háttérben nem kéne letöltögetni. Azután a hang rendben volt. -
Ghard
őstag
Most járok a God of War Ascensionban 4 óra játékidőnél és biztosan mondom, ez a legrosszabb rész a gow sorozatban. Direkt töröltem az egész game datát majd a legújabb patchet tettem fel de így is ugyan az. Már többször fordult elő textura hiba, néhány ellenség beragadó scriptje, kisebb sárkányok mozdulatlan szárnnyal keringenek felém,ritkán a hanggal is gondok vannak. A harc már inkább idegesítő mint nehéz. Hardon eddig sem volt érdemes csak közelharcolni, most lehetetlen mert állandóan megtörik a kombót és nem is a hosszúakat, már a 2-3. ütésnél direkt belenyúlnak. Mikor halomba jönnek a kisebbek akkor a dobálózás hatásos, kivéve ha bebugol ez is és a tömeg meg se mozdul amikor áthajítom valamelyiket rajta, persze ez után rögtön megesznek. Ha ez nem lenne elég, akkor jön az eszméletlen ostoba kamera elhelyezés. Van amikor annyira távolra közelít, hogy nem látom Kratost, elveszik a tömegben aztán bekapok 2-3 ütést és ez le is veszi az összes hpm. A kígyós résznél volt eddig aránylag jó ez a megoldás, tényleg látszik hogy nagy területen játszódik a történet, és itt nem kötelező legyilkolni mindenkit, elég egy kis ideig túlélni, itt nem feltétlen gond a távoli kamera. A másik viszont amikor annyira bezoomol, hogy nem látom mit csinál 1-1 nagyobb dög, mert ezek tolják a védhetetlen kombóikat, ilyenkor dodge-olni muszáj, de ezzel már ki is kerültek a képből. Ilyenkor meg eltolnak egy távolra sebző dolgot amit persze nem látok akkor buktam több mint fél hpt, mert amint ez kizökkent a kisebb dögök esznek szét.
Eddig mindegyik részt végigtoltam legnehezebb szinten, nem azt mondom, hogy semmi gond se volt az előzőekben, de ennyi hiba egyszerre nem rontotta az összképet az biztos. -
Ghard
őstag
válasz
meoindil #44600 üzenetére
A hivatalos blogon alul mindig össze van foglalva mi kerül be és ki a plusból.
-
Ghard
őstag
A store-ra mondtam, hogy nem a gép hibája. Az első store gyors volt és nem akadt.
6 év után itt az első firmware frissítés aminek van értelme(nyomorult trófik), erre most elcseszi a gépet.
(#44543) Zolar
Tényleg nem, mert ha értenék hozzá, összedobnék egy normális programot ami nem akad.
De csak egyszerűen hagyhatták volna a régit. -
Ghard
őstag
Akit érdekel, a gamestaros "idétlen" arcok csinálják a last of us végigjátszást epizódikusan youtubera.
-
Ghard
őstag
válasz
SylarHUN #44486 üzenetére
Ezen csak az olyan emberek égnek be, akiknek fogalmuk sincs az egészről.
A konzolt azért csinálták meg, hogy az általuk kontrollált környezetben csak azt tudd csinálni, amit engednek.
Magyarul a pcn nem tudják megvédeni a játékaikat. Ezért kapsz egy DRM dobozt annak előnyeivel de főleg hátrányaival együtt. Van abban is igazság, hogy a konzol célhardver, de ez is bizonyítja, hogy win7en teljesen jól megvannak ezek a játékok, úgy hogy nem érdemes ezzel sem takarózni. -
Ghard
őstag
válasz
NeoExDeath #44463 üzenetére
Nem olyan komor. Ellie azért próbál vidám lenni. Érdemes a környezetben is körülnézni, ez nekem kifejezetten tetszett
18:05-18:50ig nézd, ha nem oda dobna a link. (ez a rész nem spoiler.) -
Ghard
őstag
válasz
DM-Fan #44460 üzenetére
Mikor megláttam a katonák által lezárt ajtókat a házakban, nekem is beugrott a HL2.
És ha másért nem is, már csak ezért sem reális a 10/10 pont, mert akkor a Half-Life többet kell, hogy kapjon 10nél. Meg azért a 3as kombót (deszka, raklap, létra) fel lehetett volna dobni, hogy ne legyen ennyire ismétlődő. -
Ghard
őstag
Nem bírtam magammal, a végére értem a The Last of Usnak.
(nincs a szövegben spoiler)
Szeretem a zombis dolgokat, ezért kicsit bugyutának tűnt a történet, miszerint ezek most gombafertőzöttek. De csak az elején. Ahogy belemerül az ember,teljesen hihető az egész történet és valósabb is, mivel nem csak a fejlövés végez velük. Nagyon jól eltalálták az ellenségtípusokat, élvezet volt taktikázni ellenük, bár lehetett volna több féle fertőzött. Kicsit olyan érzésem volt, mint legutóbb az Oblivion filmmel. Ott is a környezet kapott nagyobb szerepet és a történet sem teljesen ismeretlen, volt már hasonló. De itt a játékban ezt sikerült még jobban kiszínezni, hogy ne olyan érzés legyen, hogy "na, ilyen már volt".
Mindig derülök az olyan véleményeken egy-egy ilyen kiemelkedő játék kapcsán, hogy "ezért érdemes ps3at venni, vagy "ezért fogok ps3at venni". Most? Generáció végén? Nem ez az első ilyen játék, elég sok volt már eddig és ezt nagyon jól tudja aki a kezdetektől rendelkezik a konzollal, mert pont ez a játékkínálat, ami miatt megéri a ps3, nem csak egy konkrét cím miatt.
Aki esetleg gondolkozik a megvételén, nézzen meg egy max másfél perces trailert a játékból, ha kicsit is megtetszik, akkor nyugodtan mehet vásárolni. -
Ghard
őstag
2 dolog biztos. A 100%os értékelések kicsit túloznak, mert a játéknak vannak hibái.
A másik, hogy reggel nekiálltam max 1-2 órát játszani és most hagytam abba.
Remélem még jó pár óra van vissza, az elején kicsit leülnek a dolgok, de most már beindult a sztori. -
Ghard
őstag
válasz
semetka #44411 üzenetére
Elindítom a játékot, betöltöm az utolsó mentésem, majd miután betöltött startot nyomok és save game(ilyenkor még nem ragad be az autosaving). Hogy máshogy lehet ezt érteni? Szerintem az új patch kavart be, mert tegnap jó volt az auto save.
Most,hogy 3x mentem végig ugyanazokon a részeken, volt, hogy nem volt szinkron a párbeszédnél csak felirat, mikor 3szöggel megyek oda valakihez. Joel odalép Elliehez, felirat, majd Ellie válaszol, néztem is, hogy ez mi.
(#44412) supercow
aktiváltam,köszönöm -
Ghard
őstag
Last of Usban betöltés után azonnal csináltam egy új mentést, most nem bugol be az auto save.
Hardon játszok, de lőszerből nincs hiány. Ha lopakodok és nem lövöldözök akkor kevés lőszert találok, viszont ha fegyverrel rontok a fertőzöttekre akkor gyakran dobnak lőszert puskához is meg pisztolyhoz is. -
Ghard
őstag
válasz
DM-Fan #44399 üzenetére
A save bug nálam is előjött.
Sajnos van más is, ami ront a hangulaton. A csapattársak trappolnak ezerrel körülöttem amíg én lopakodok, sőt a klikkereknek neki is futnak, a sima fertőzöttek előtt is elrohannak de nem veszik észre őket. Most épp az iskolás rész után vagyok, mikor a társaim felmásznak én meg lent maradok és rám ront 3 fertőzött, annyira se képesek, hogy pár golyót beléjük toljanak,csak lesnek. A többi esetben egész jól megy a csapatos harc. Az ez utáni átvezető kisfilm alatt meg egyszerűen eltűnt a hang.
Az unchartednél jóval lassabb a játékmenet, a pár szavas beszélgetések, a történetvezetés nekem tetszik. A játék angolja nem is nehéz, aki nem feltétlen profi, az is jól meg tudja érteni.
Biztos van akinek elég a látvány amit a ps3 nyújt, de ennél a játéknál nagyon sokat dobott volna a hangulaton ha egy jóval erősebb vason fut, egy ps4es grafikai megvalósítással valami eszméletlen lehetett volna ennek a kihalt környezetnek az ábrázolása. -
Ghard
őstag
Nincs köze a sárga ledhez, jól mondják, akkor csinálja ezt, ha valami "beakad" és nem rendesen kapcsol ki.
Nekem a superslimem gyakran csinálja ezt, mikor be van nyomva egy rakás dolog letöltésre, megy fél napot és az automata leállás így szokott lenni, hogy csippan 3at.Több mint egy órát játszottam a Last of Us-al, Eddig egész jó. Hatalmas piros pont, hogy nem zökkentett ki egyetlen darab idegesítő trófi felnyikkanása sem.
-
Ghard
őstag
Még 2 hétig vizsgaidőszakom van, biztos nem érek rá komolyabban elővenni, majd ma este egy kicsit belenézek, de véleményt így nem tudok róla mondani
A God of War: Ascension teszt az elfogult, megjelenés óta megvan, akkor játszottam vele 2 órát, de sajnos vannak hibái(és nem csak az hogy Kratos nem mérges), késztetést sem éreztem azóta, hogy játsszak vele. A 3. részét 2x játszottam végig majdnem egyhuzamban. Ha ezt a 9,9es pontot veszem hasonlításnak, akkor a 10es TLoU nem elfogult -
Ghard
őstag
És megjött a The Last of Us.
-
Ghard
őstag
válasz
WinnerB0Y #43992 üzenetére
Akkor mi a francért vettél ps3at? Ja, ezt te sem tudod.
De segítek, nem tudod megcsinálni a géped, máshol igen, de az 14nél is több.
Egyébként PH!-en mindenki szűzkislány, az ilyen kérdéseidet máshol tedd fel.(#43993) Mister_X
ugyan már... PlayStation Plus egy évre aztán kész. -
Ghard
őstag
Egy nokia bh 103assal próbáltam, működött.
-
Ghard
őstag
válasz
Mister_X #43849 üzenetére
Fene tudja, elvileg kisebb felbontásban kevesebb a számításigény. De hdtvn is le tudod venni a felbontást sztem 560 vagy 480pre.
De annak a gépnek nem sok van hátra(#43848) 3RROR
Legtöbbek szerint az M3 a király, nos ennek az ára (nem használtan) kb egy R35el egyezik meg. Innentől kezdve nincs miről beszélni. -
Ghard
őstag
válasz
WhiteWalker #43824 üzenetére
La sarthe 2005ös verziója asszem ps2 hd, a 2009es a rendes gt5 pálya, ha estleg ebbe futottál bele. Meg azok a "nem ps2es" autók, amiknek kidolgozott belső nézete van. A füst-árnyék ronda, a ps3 ennyire képes sajnos.
Menj egy kört Special Stage Route 7-en, Cape vagy High Speed Ringen, ha még mindig baj van vele, az elég kellemetlen, mert ps3ra szinte csak rondább játékok vannak
Ha a grafika számít akkor pcre tedd fel a Grid 2-t vagy az NFS Shiftet, talán ezek a legszebbek, de az autók szimulációja 0.
Én csak a forza 3al játszottam, az nem szebb, viszont nem is szimulátor. A 4 lehet hogy szebb,de kétlem, hogy sokat változott volna a fizika. -
Ghard
őstag
Múltkor ez a psn megosztás ki lett tárgyalva.
A legnagyobb baj, hogy úgy lehet emailt változtatni a profilban, hogy nem kell az eredeti tulajnak megerősíteni a kérelmet.
Más: kipróbáltam a Grid 2-t és ps3on rettenet. Ronda és olyan frame droppok vannak(multit próbáltam,single-t nem), hogy simán kiesek miatta a versenyből. De legalább van élsimítás. -
Ghard
őstag
-
Ghard
őstag
válasz
user137 #43613 üzenetére
Találd fel magad.
Itt még régiózár sincs, az MSnél van. Veszel feltöltőkártyát, amivel akármelyik storeon tudsz fizetni. Minek regeltél us accot ha annyira bankkártyával akarsz fizetni? Feltöltőkártyáért ugyan úgy tudsz bankkártyával fizetni, mi a gondod?
GT5 mentést meg akármikor átteheted egy új profilra, a progi neve Save resigner.
Nem értem a problémát -
Ghard
őstag
Az árnyék még így is ronda, de annyira nem zavaró.
Pont ez az, hogy a GT5 is kihajtotta ami a ps3ban van, ezért a 6 sem lehet sokkal szebb.
Ezért újra kiadni ps3ra, mert csináltak pár új pályát, meg finomítottak a fizikán, hát... -
Ghard
őstag
válasz
Goldwin #43480 üzenetére
ennek a résznek az elején megálltam és csak néztem. Futószalagon jönnek a katonák, lőnek, halnak majd ez ismétlődik. A helikopterek úgyszintén. És ezt olyan jelzőkkel illetni, mint amiket írtál...
A 4ben is rengeteg a script, nem ezzel van a baj, hanem azzal, ahogy megvalósítják. -
Ghard
őstag
válasz
supercow #43475 üzenetére
A 4 nagyon jó rész. A mw2 silány, a 3. részt 10 percig bírtam, olyan gyalázatos scriptekkel van szórva, hogy eszméletlen. Talán nézd meg a black opsokat, az első rész elég gyenge, a 2.al úgy emlékszem eljátszottam fél órát anélkül, hogy "most már letörlöm ezt a szart" gondolat eszembe jutott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest