Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Kicsit szomorúan, de eladtam a PS3-at.
Mostanában nagyon keveset játszottam vele és zavart, hogy ott áll kihasználatlanul.
Köszönöm a segítséget amit Tőletek kaptam!
További jó konzolozást! -
csab2
veterán
2011 márciusában vásárolt Slim PS3, 320 gigás vincsivel, gyári tartozékokkal mennyiért adható el? CECH-2504B típus. Megkímélt, nagyon keveset ment. Játékok: Uncharted 1-2, Resistance 1-2, Star Wars: The Force Unleashed 1-2, Killzone 3.
Azt tanácsoltátok, hogy a játékokat külön jobban megéri eladni. Jól emlékszem? -
csab2
veterán
Játékokat ti hol szoktátok eladni? Itt a hardveraprón vagy más apróhirdetési oldalon? Van esetleg valami speciálisan ezzel foglalkozó oldal?
-
csab2
veterán
Ma hívott egy hölgy, hogy mint Playstation rajongó nem akarok-e részt venni 12-én este az egyik budapesti 576 kbyte shopban megrendezésre kerülő eseményen, melyet az PS4 árusításának megkezdése apropóján rendeznek meg. Kellemes szórakozást, ajándékokat említett.
Mondtam, hogy vidéki lévén sajnos nem tudok ott lenni.
-
csab2
veterán
Az lehet, hogy én naív vagyok, de ha mindenki angol meg amerikai accountot használ, akkor tutu nem is lesz változás e téren. Mindenki sírt-rít, hogy nincs magyar store. Most van, tessék használni is!
Mondjuk a Sonyt sem értem, ha akarná könnyen bezárhatná ezt a kaput (ip cím alapján, kártya alapján). -
csab2
veterán
A magyar kontra külföldi account/store kérdéshez kapcsolódóan engedjétek meg, hogy néhány gondolatot hozzáfűzzek.
Igaz, hogy a magyar store drágább, de azért azt sem kellene elfelejteni, hogy minél többen veszik igénybe, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy különböző akciók, kedvezmények legyenek. Szerintem. Nekünk - felhasználóknak - az lenne az érdekünk, hogy minél nagyobb számban legyünk, hiszen annál nagyobb lenne a "szavunk" a Sonynál. Pl. nagyobb eséllyel készülnének magyar feliratok, esetleg szinkronok a játékokhoz, magyar nyelvű store, stb.
Szóval én biztatni szeretnék mindenkit, hogy magyar accountot regisztráljon és a magyar áruházat használja! -
csab2
veterán
válasz
ilovedigweed #48640 üzenetére
Akkor meg is van a gond.
-
csab2
veterán
válasz
ilovedigweed #48636 üzenetére
Van a kártyán zsé? Valamilyen limit nincs beállítva?
Nálam is vacakolt, de végül elfogadta. Azóta is azt használom. Úgy rémlik, hogy konzolon adtam meg az adatokat. -
csab2
veterán
válasz
ilovedigweed #48634 üzenetére
A bankkártya adatoknál ékezet nélkül add meg a nevet!
-
csab2
veterán
válasz
Edgeri #48536 üzenetére
Az Apple is mindig az iTunes felé tereli az embereket (rádió nuku, memóriakártya nuku) de azért pl. az mp3-at nem tiltja. Különben is, akkor milyen formátumban lehet megvenni/letölteni a számokat a Sony Music Unlimited-ből?
Mondjuk a zenét pont letojom, mert nem PS-en fogok zenét hallgatni. A filmformátumok jobban érdekelnek. A köztudottan elég vacak TV-kbe épített lejátszók is elboldogulnak egy csomó formátummal.
Igazából nem fontos számomra a kérdés mert egyelőre nem tervezek PS4-et venni, meg az okosTV-m sokkal több formátumot ismer, csak kíváncsiságból kérdeztem. Ettől függetlenül viccesnek tartom, hogy nem képesek ezt megoldani.
Azt is értem, hogy akinek ilyesmire van szüksége az vegyen egy külső lejátszót, csakhát én elvárnám egy TV-re csatlakoztatható kütyütől, hogy tudja ezt. -
csab2
veterán
Arról van-e valamilyen infó, hogy a PS4 multimédia szempontjából hogy fog teljesíteni? Tehát pl. le fogja-e játszani az mkv-t, meg ehhez hasonlók?
-
csab2
veterán
válasz
Shatterstar #47609 üzenetére
" hol tudnék sima PS3 Slim-et venni "
Újan szerintem sehol. Már elég régóta kijött a Super Slim. Használtan tudsz venni.
-
csab2
veterán
Ebben a hónapban lejár a bankkártyám, már meg is jött az új. Azonban sem a neten, sem a PS3-on nem fogadja el a rendszer a módosítást. Ilyenkor mi a teendő?
-
csab2
veterán
MediaMarkt webáruházban Armageddon + Hasonmás Bluray-en 2999 forint.
-
csab2
veterán
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet leiratkozni a Zavvi hírleveléről? Megőrjít!
-
csab2
veterán
Föl nem foghatom, hogy ha az ember úgy tölt le egy játékot a PSN-ről, akkor már miért nem a legfrissebb verzió jön le? Letöltöttem a Payday című játékot, ami 4 egész valahány GB volt, erre most tölt hozzá egy javítást ami több mint 3 GB!
-
csab2
veterán
válasz
Goldwin #45357 üzenetére
2014-ben játszódik Irakban, Iránban, Párizsban és New Yorkban. Egy terrorista szervezet akar bombát robbantani Párizsban és New Yorkban. Ezt kell megakadályozni. Nem mindig ugyanazt a karaktert irányítod. Az idővezetése nem lineáris, ettől kicsit érdekesebb. Nem rossz szerintem, de engem sose a sztori érdekel (nem tudok angolul), hanem a hangulat és a látvány, nomeg a játékmenet, a játékélmény. Aki szereti az FPS-t és van Plus előfizuja, annak szerintem kötelező.
-
csab2
veterán
Normál fokozaton végigtoltam a BF3-at. Elég rövid az egyjátékos mód. Szerintem szép meg minden, de az kurvára zavart, hogy a kép mindig tele van kisebb-nagyobb homályos foltokkal, mintha koszos lenne a szemüveg vagy a plexi.
-
csab2
veterán
A Game Data Utility pontosan mit takar?
A PSN+-os Uncharted3-at most töröltem le a játékok közül. Csak 4 GB volt. A Game Data Utility-ben volt egy 34 GB-os fájl. Most ez hogy van? Játék közben én nem találtam semmilyen 3D-s videót, sőt még fejezetet sem tudtam válaszani. -
csab2
veterán
Az normális, hogy az Uncharted 3-at végignyomtam és most csak az első fejezetet tudom kiválasztani és a videók között is csak az első fejezet intrója van fent?
-
csab2
veterán
Most értem az Uncharted 3 végére normál módban.
Egyszerűen zseniális ez a játék! Nem tudok angolul, de még így is hihetetlen, hogy mennyire magával ragadja az embert. Eszméletlenül hangulatos. A látvány pedig egyszerűen odab@sz! Olyan mint egy Bond film, aminek te vagy a főszereplője. Zseniális úgy ahogy van! PS3 tulajoknak kötelező, kihagyhatatlan darab! Mindez egyébként az előző részekre is igaz. A Pajkos Kutyák pedig egyértelmű, hogy a legjobb fejlesztő csapat PS-re.
Elnézést az ömlengésért, de teljesen a játék hatása alatt vagyok! Milyen élmény lenne ez a 3 játék magyar nyelven, vagy legalább magyar felirattal?!Szerintem ez a három játék már nem is egyszerű videójáték, hanem interaktív film.
-
csab2
veterán
Az Uncharted 3-ban hol vannak a 3D videók?
-
-
csab2
veterán
Hú, ez az Uncharted 3 baromira jól néz ki! Ilyenkor utálom, hogy nem tudok angolul...
-
csab2
veterán
válasz
leslieke #44957 üzenetére
Habár nem engem kérdeztél, válaszolok rá mert az én kérdésem miatt került elő a játék.
Szerintem jó kis fantasy, RPG, akció. Nekem egy kicsit bonyolult, de azokkal a dolgokkal nem foglalkozom, amit nem nagyon értek (kovácsolás, alkímia). Sajnos nem tudok angolul, ezért nem az igazi, de még így is élvezhető. A rengeteg al- és mellék küldetés, valamint az óriási bejárható terüet miatt nagyon sokáig játszható. -
csab2
veterán
Ez a Kingdoms of Amalur: Reckoning elég durva. Hány ézer küldetés van ebben?
-
csab2
veterán
válasz
abteam2008 #44770 üzenetére
-
csab2
veterán
válasz
abteam2008 #44742 üzenetére
Megvan. Csak a multiplayert kellett letöltenem. Azért nem értem az egészet, mert először a multi benne sem volt a letöltendő cuccok között.
A lényeg, hogy megvan.
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
csab2
veterán
válasz
tarBubbles #44738 üzenetére
De 34 giga. Tehát ott van mind a két movie pack.
-
csab2
veterán
válasz
abteam2008 #44720 üzenetére
Ott van. De mit tudok ott kezdeni vele?
-
csab2
veterán
válasz
abteam2008 #44716 üzenetére
A 2D Movies és a 3D Movies eleve ott volt. A multi nem. Most már az is ott van. Az a gond, hogy az én 2 megás netemmel ez napokig fog töltődni.
Meg egyáltalán: hová lett amit már letöltött és feltelepített???
-
csab2
veterán
Most kissé kiakadtam. Letöltöttem az U3-at, erre nincs sehol... Most kezdhetem elölről.
-
csab2
veterán
válasz
WinnerB0Y #43988 üzenetére
Annyira visszataszító ez a magatartás!
Pénzed nincs rá, de MOST akarsz vele játszani.
Nagyon utálom ebben az országban, hogy mindenki ingyen akar mindent, de MOST AZONNAL.
Én tanári fizetésből élek, de úgy gondolom, mindenért fizetni kell. És fizetek is, majdnem mindenért. Bevallom, filmeket gyakran nézek ingyen a Youtube-on, illetve olyan filmeket nézek, amelyek divx-esek, tehát valaki letorrentezte. De pl. a múltkor a Moziarénáról kölcsönöztem ki egy filmet 599-ért. A torrentezést utálom. Előfizetője vagyok a Deezernek, tehát zenét legálisan hallgatok.
A telefonjaimra és az iPademre is szívesen megveszem azt a pár programot, amit használok.
PS3-ra is csak eredeti játékaim vannak. Egy ideje előfizetek a PSN+-ra, azóta nem vettem lemezes játékot. Azokat sem tudom végigjátszani, amiket letöltök.
Bocs a kirohanásért, de annyira fel tudom magam húzni ezen! -
csab2
veterán
Hali!
Van itt valaki, aki legendary módban végig vitte a The lord of the rings: War in the north-ot? -
csab2
veterán
Sziasztok!
Neten (PC-n) nincs lehetőség arra, hogy megnézzem az aktuális PSN+ kínálatot? -
csab2
veterán
Valahol nem lehet azt megnézni, hogy az egyes játékok (pl. amik plusban vannak) milyenek? 1 nap mire egyet letöltök és kiderül, hogy felesleges volt.
-
csab2
veterán
Tök jó kedvezményt kaptam, mint PSN+ előfizető. egy e-mailben kapott kódot felhasználva a 3 hónapos előfizetés 1 évesre váltható úgy, hogy csak a különbözetet, vagyis 10500 forintot kell kifizetni. Közben pont lejárt a 3 hónapos előfizetésem is, úgyhogy aktuális lett a dolog.
-
csab2
veterán
Hétvége előtt nem leszek gépközelben, ezért erősítsetek (vagy cáfoljatok) meg: ugye a 320 GB-os Slim gépen van digitális hangkimenet (optikai)?
-
csab2
veterán
-
csab2
veterán
Van itt valaki aki játszik a The Lord of the Rings: War in the North című játékkal?
Megtaláltam és megmentettem a varázslót Mirkwoodban. Mit kell utána csinálni? Ha a térképen rámegyek Mirkwoodra, négy küldetést mutat. Kettőnél ép pajzs van, kettőnél karddal széttört. Melyik van teljesítve? Nekem nem egyértelmű. -
csab2
veterán
2 dolgot nem értek:
- letöltés közben miért nem töltődik a kontroller
- a Store-ból letöltött játék miért azzal kezdi, hogy letölt egy javítást? Magyarul a Store-ban miért nem a legfrissebb verzió van fent? -
csab2
veterán
válasz
coleen #42005 üzenetére
Jól gondold ezt meg! Megmondom, miért.
Én a helyedben nagyon elgondolkoznék a Plus előfizetésen. Három hónapra 4500 forint, és kb. 10 szabadon letölthető játék áll rendelezésedre, amely lista változik. 1év alatt 30-40 játékot ingyen megkapsz.
Ha nem vagy hard gamer, és/vagy nem akarsz a legfrissebb (és ezért drága) játékokkal játszani, akkor baromira megéri a Plus.
Ezt azért írom, mert ha a Plus szóba jöhet, akkor kell a HDD, mert egy-egy játék kb. 5-10 GB letöltve.
Na most ha a Plus nem érdekel akkor is elgondolkodtató, hogy néha-néha nem fogsz-e a Store-ból játékot vásárolni, mert pl. valami jó akció van. Ha igen, akkor megint ott vagyunk, hogy nem szabad megvenned a 12 gigás verziót.
Szóval én minden képpen azt tanácsolom, hogy ne vedd meg, mert most lehet, hogy úgy gondolod, hogy nem fogsz a Store-ból vásárolni, nem fogsz előfizetni a Plusra, de ki tudja, hogy 1 év után is így fogod-e gondolni?
Amikor én megvettem a PS3-at, fingom nem volt sem a Store-ról (nem is volt még magyar), sem a Plusról. Akkor 160 és 320 gigás verzió közül kellett választanom és nekem a nagyobbik felé húzott a szívem, egyszerűen csak azért, hogy nagyobb (=jobb), igazából ha az eszemre hallgatok elég lett volna a kisebb is. Végül a 320-asat vettem meg, mert az jó akcióban volt akkor (a nagy kedvenc Killzone3-at adták vele). Most, hogy elő vagyok fizetveva Plus-ra, áldom az eszemet, hogy a nagyobbat vettem. -
csab2
veterán
válasz
MasterMark #41776 üzenetére
+orichalcos, +DM-Fan
Ezt nem is tudtam. Király!
-
csab2
veterán
Valaki leírná egy-egy mondatban, hogy milyen játékok a Dead or Alive 5 és a Mass Effect 3? Érdemes-e őket letölteni úgy, hogy az előző részekkel nem játszottam, és angol nem megy?
-
csab2
veterán
válasz
leslieke #41456 üzenetére
Nem értelek. A most ingyenesen letölthető GOW HD-ről van szó? Igaz, hogy annak idején majdnem végigvittem ezt a játékot még PS2-n, de egyáltalán nem olyan nehéz szerintem. Ha elakadsz, keress rá a Youtube-on, hogy hogyan kell továbbmenni: god of war walktrough. Több videó is van, én egy srác (valami Lopez Lopez) csatornájára iratkoztam fel, kb. 10 perces videókat rakott fel, nem túl jó minőségben, de a lényeg látszik.
-
csab2
veterán
Valaki azt írta itt, hogy 1-2 napig lehet letölteni pluszosoknak a GOW HD-t. Nos, két hétig van rá lehetőség.
Más.
Hogyan lehet accountot törölni a PSN-en? -
csab2
veterán
Nekem most lett egy 3D-s TV-m (UE40ES6560) és ezért kérdeztem, hogy vajon az igazi gémerek körében mennyire elterjedt/elfogadott a 3D játék?
-
csab2
veterán
Ti szoktatok 3D-ben játszani?
-
csab2
veterán
Rachet and Clank: all 4 one. Fura egy játék, hogy nincs legutolsó checkpoint visszatöltése.
-
csab2
veterán
Amint PS3 közelben leszek, megújítom a PSN+ előfizumat. A letöltött játékok simán menni fognak újra, igaz? Nem kell őket újra letölteni/telepíteni ugye?
-
csab2
veterán
Nem vettem a kódot. Bankkártyával fizettem. Most visszanéztem internetbankban, hogy mi a helyzet és tényleg csak 4500 forintot fizettem. Valamiért úgy emlékeztem, hogy éves előfizetést vettem. Valószínűleg azt is akartam, csak nem volt annyi az adott kártyámon és próba képpen vettem 3 hónaposat.
Én vagyok a béna!Meg mertem volna esküdni, hogy éves előfizum van.
Elnézést kérek és nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest