Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
7végén leporoltam a PS3-at, gondoltam BF4-zek kicsit. A multi random időközönként lefagyasztotta kompletten az egész gépet. Másnak is vannak hasonló tapasztalatai, vagy az én készülékemben van a hiba? Volt hogy fél óra alatt 2x is befagyott. Ennyire hulladék a játék multi része?
-
Edgeri
senior tag
válasz
jookomak #52161 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs a Dante's Infernoval, kár a körtét az almához hasonlítani. Személy szerint nekem nagy kedvencem a témaválasztás miatt, no meg annak aki elolvasta ezen Dante művet, vagy a hasonszőrű Gyehennát, kifejezetten érdekes is. Én meg pont a klasszikus görög mitológiát tartom elcsépeltnek, ezért sem jön be a GOW, még ha elég jó is. De nem vagyunk egyformák (hála ég).
-
Edgeri
senior tag
válasz
enginev3.0 #51761 üzenetére
You are welcome
Gyári OEM verzió -
Edgeri
senior tag
Szerintem a Paypal csak zárolja az összeget, nem veszi le egyből, tehát a valós tranzakció később történik. Gondolom a zárolást most feloldja (mivel canceled), és akkor visszaáll a kiindulási banki egyenleged is.
-
Edgeri
senior tag
válasz
MasterMark #50372 üzenetére
Ez a párbeszéd elmenne egy Monty Python jelenetnek is
-
Edgeri
senior tag
Pontosan, nekem is rajzfilmszerű az egész, találó a kifejezés. Olyan mintha minden kisebb lenne, az emberek olyan picik, hogy nem is látom milyen karakter van előttem, mintha hangyákra lövöldöznék. 2 méterre ülök a 40-es LCD-től, és szinte pixelre kell lőni, a szemem kifolyik tőle 1 óra után. Sokkal "arcade"-osabb jellege lett, ha lőnek rám, szinte lehetetlen kimenekülni belőle, sokkal gyorsabb az elhalálozás. Sokat vesztett a taktikai részéből is a játék, és inkább olyan durr bele lövölde lett, már csak a rocket-jump hiányzik.... Kíváncsi lennék rá, hogy PC-n, vagy PS4-en, hasonlók-e ezek a dolgok.
-
Edgeri
senior tag
válasz
spawn21 #50357 üzenetére
Sajnos nem, az nem jár vele, csak ezek: Infók itt!.
Nekem is fagy, persze mindig a legjobbkor. A lemezt is úgy pörgette néha, hogy azt hittem felszáll az asztalról a PS
. Arról már nem is beszélve, hogy az EA szerver eldurran néha a multizás alatt és a multizás eredménye olyan lesz mintha meg sem történt volna az egész. Ez 2-4 óra sikeres multizás után elég frusztráló tud lenni
Utoljára ilyen hiba a BF2 alatt volt
-
Edgeri
senior tag
Hátha érdekel valakit: BF4 Deluxe edition 9.990 Ft. a Cdgalaxisnál. Végül megvettem én is, de felemásak az érzelmeim a játékkal kapcsolatban. A többséggel ellentétben szerintem jó a single player, a multit meg nagyon szokni kell a BF3-hoz képest, szerintem összességében sajnos rosszabb lett.
-
Edgeri
senior tag
BUÉK mindenkinek!
-
Edgeri
senior tag
Nem a konkrét videó formátum meghatározása volt a mondandóm érdemi lényege, hanem az, hogy a Sonynak szerintem egyáltalán nem hiányzik a S.E.N. és a Sony Pictures stb. mellett, hogy te ne adj isten "máshonnan" beszerzett multimédiás fájlt játsszál le az általa adott eszközön, ezzel mintegy hallgatólagosan is hozzájárulva az illegális tartalmak terjedéséhez és felhasználásához. Ez kapitalista szemlélettel érthető is, csak nem túl "felhasználóbarát" elv 2013-ban.
-
Edgeri
senior tag
Jogosak az elvárásaid persze, ha már egy 5e Ft.-os Auchan Orion DVD lejátszó is elboldogul a DivX-szel. Itt sem arról van szó, hogy nem képes a vas erre, vagy a szoftver, hanem hogy ezt nem akarják engedélyezni. Hogy miért? Feltételezem azért, mert az igazán jó bevétel a szolgáltatásokban van. Nem véletlenül kell már a multizáshoz is fizetni. Nem a vason fog keresni a Sony, ez ugye látszódott már a PS3-nál is, mikor közölték, hogy minden egyes eladott gépen X $ veszteségük van. A pénz a szolgáltatásokban van, amivel lassan, de biztosan kifizeted a gépet többszörösét is (elég ránézni a PS3 játékgyűjteményünkre is
).
-
Edgeri
senior tag
Valószínűleg az a cél, hogy vásárolj a saját online birodalmából médiákat, nem ellensége a saját pénzének. De szerintem némi felhasználói nyomásra biztos 1-2 formátumot kénytelen lesz megengedni. Mondjuk az vicc, hogy eleinte az audio CD-t sem engedte, meg a szimpla DVD-t sem lejátszani
Biztos lesz m2ts lejátszás is. Vagy nem
Én már a PS3-nál meguntam a konvertálgatásokat (felirat égetés stb.), meg trükközéseket (PS3 media server lassú stb.), vettem egy médialejátszót, és szerintem meg is érte. -
Edgeri
senior tag
Anno a BF3 béta leszögezett a PS elé napokra, de ez közel sincs akkora durranás. Lehet ezt már csak PS4-re lesz érdemes megvenni, és amellett, hogy a grafikailag se túl jó, érzek némi COD-ra hajazást az arcade-jellegűbb játékmenetben (ez nekem nem jön be). Nálam nagy csalódás, remélem a végső verzió azért nem ilyen lesz.
-
Edgeri
senior tag
BF4 bétát néztétek? Nekem annyira tetszett, hogy kb. 1 óra játék után mentem inkább BF3-azni
-
Edgeri
senior tag
válasz
MasterMark #47375 üzenetére
Nem írta, hogy a PS4 eleve kizárva, ahogy azt sem írta, hogy PS3 játékokkal akar játszani. Azért.
-
Edgeri
senior tag
válasz
MasterMark #47349 üzenetére
"Én személy szerint"...
-
Edgeri
senior tag
EA eltörli az online pass-t. Király!
-
Edgeri
senior tag
válasz
rachmaninoff #42320 üzenetére
Köszi az infót!
-
Edgeri
senior tag
válasz
rachmaninoff #42318 üzenetére
Szia!
Milyen messziről nézed a tv-t és egy huzamban mennyi ideig? Nem fájdul meg a fejed tőle? -
Edgeri
senior tag
Van némi játék akciózás az MM-ben (10. oldal): Katalógus
-
Edgeri
senior tag
válasz
leslieke #42125 üzenetére
Valójában ez így van, csak két regisztrációval nyomom
. Illetve ő. Azaz én, szóval érted
De ha már OFF, akkor megkérdezném a nagyközönséget, hogy hol tudok avatar képet váltani, mert az én beállításomnál csak régi képek vannak, és olyanok meg sem jelennek, amiket itt pár ember arcként visel -
Edgeri
senior tag
válasz
Dr. Student #42062 üzenetére
Mikor raktár fel a demót? Nem lehet, hogy már leszedték?
-
Edgeri
senior tag
válasz
Dr. Student #42060 üzenetére
-
Edgeri
senior tag
BF3 fanoknak: Happy hour BF3 videos.
Youtube csatorna -
Edgeri
senior tag
Szerintem pusztán műfaji (hns) alapon összehasonlítani két különböző témájú játékot badarság. Engem pl. sosem fogott meg igazán a GOW világa, igaz eddig csak a demókat nyomtam le, de a Dante és a Star Wars Force Unleashed is már demo alapján is megvételért kiáltott nálam.
Ennyi erővel lehet minden műfajban 1-1 jó játék, a többi pedig csak fos lehet ezekhez képest. Ez olyan, mintha azt mondanátok, hogy ne játssz más FPS-sel csak a Killzone 3-mal, mert utána a Battlefield 3 egy túró lesz hozzá képest (vagy akár fordítva). Szerintem meg pl. teljesen jól elférnek egymás mellett is. Csak az oroszok közt nem kell helghastokat keresni... -
Edgeri
senior tag
Srácok, még mindig nem lehet PayPallal egyenleget tölteni? UK-s regre (kamu UK-s címe van) akarok magyar címhez tartozó bankkártyáról tölteni. Azt írja a PP tranzakcióra, hogy Canceled. Marad a feltöltőkártya?
-
Edgeri
senior tag
válasz
MasterMark #41513 üzenetére
Ok, ha lesz időm kipróbálom, köszi.
-
Edgeri
senior tag
válasz
MasterMark #41510 üzenetére
Csak a PS3 PSN letöltésnél tapasztalok olyan sebességet, ami nem megfelelő (méltatlan
) a 120 Mbites letöltési sebességhez képest. De este majd kiderül, van-e javulás, leszedem a DLC-t + patchet.
-
-
Edgeri
senior tag
Elvileg a mai naptól elérhető a Battlefield 3: End Game DLC
-
Edgeri
senior tag
-
Edgeri
senior tag
válasz
DM-Fan #40945 üzenetére
Egyetértek. Ha egy Vita került 80-90e pénzbe a megjelenéskor, nem hiszem, hogy a PS4 100-120e-rért elhozható lenne. Ha megnyeri tetszésemet, akkor is várok legalább 1-2 évet, mire a kikristályosodnak az előnyei/hátrányai, és közben esetleg egy modellfrissítés is történik. Szóval én úgy érzem, hogy legalább 2 évem még van dönteni, hogy érdekel-e engem, vagy nem (vagy esetleg xbox).
-
Edgeri
senior tag
Ezt a visszafele kompatibilitási dolgot nem értem (vagy a Gaikai pontos működését). Szóval, ha nekem fizikailag ott a polcon egy játék, amit megvettem PS3-ra, akkor honnan a tökből fogja tudni a Gaika, hogy nekem azt streamelheti PS4-re?! Beteszem a PS4-be a lemezt, észreveszi, hogy ez bizony PS3 játék, majd valójában nem a lemezről kezdi el futtatni azt, hanem a tököm tudja milyen PS3 virtuális játékszerverparkból streameli le PS4-re?
Mellesleg én azért megvárom azt is, hogy mit fog tudni az új XboX is (jöhetnek a kövek). Mert szép színes-szagos ez az új PS4, de a tökömet sem érdeklik ezek a közösségi lehetőségek (ezeket jobban szeretem a valós életben) és figyelembe véve, hogy butította le a Sony a PS3-at mostanáig, azért megvárom mi lesz itt. Aztán döntök melyikbe fogok bele.
-
Edgeri
senior tag
Remélem ez már jó lesz Youtube használatra...
-
Edgeri
senior tag
-
Edgeri
senior tag
Megérkezett a Dead Space 3-mam, megyek átvenni juhééé
-
Edgeri
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest