Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz
Kevin Doyle #51561 üzenetére
Menőmanómenü.
-
Dexar007
veterán
válasz
Bogyi007 #44321 üzenetére
Ezert nem szabad gyüjtögetni..mi vagy te,mokus?
En megveszem kitolom,eladom.
Ha esetleg erdekel valamelyik x360 cim,akkor veszek egy konzolt,kijatszom magam, es mehet megint eladasra.
En a ps4 erkezese elott az osszes cimemtol meg szeretnek szabadulni,a konzolt es a kiegeszitoket is beleertve.
De nem vagyunk egyformak,es ezen ne kezdjünk el vitazni,mert en pl ket ujjamon meg tudom szamolni,hogy hany jatekot vittem vegig egynel tobbszor. -
Dexar007
veterán
válasz
WhiteWalker #43829 üzenetére
Resistance 3,Uncharted 3 biztosan..legalabbis boritojuk szerint.
-
Dexar007
veterán
Na megjött a cd galaxisos resistance 2-3 illetve a killzone 3...2 hét múlva megvehetitek tőlem 2.5-ért.
-
Dexar007
veterán
Xbox One használt játékok.:
,,A helyzet most úgy áll, hogy a viszonteladók maguk szabhatják meg a játékok árát, ugyanakkor a Microsoftnak és a játék kiadójának is részesülni kell a bevételből. Ha beadunk egy használt játékot egy boltba, a boltosok felöltik a Microsoft Azure rendszerébe, a mi Xbox Live felhasználói fiókunkról pedig törlődik. A ConsoleDeals értesülései szerint a viszonteladók legfeljebb 10% részesedést kaphatnak az Xbox One-os játékok eladása után befolyt összegből, a használtan vett játékok aktiválása pedig 35 fontba, jelenlegi árfolyamon valamivel kevesebb, mint 12000 forintba fog kerülni."
-
Dexar007
veterán
válasz
MasterMark #43361 üzenetére
Az ütősöket azért csak megemlíthették volna, helyette kaptunk egy forza 5-öt meg valami Quantum bigyót..előtte pedig ment a rizsa a megosztásról meg a többi értelmetlen baromságról.Ja,meg lesz skype is. Hurrá.
-
Dexar007
veterán
Eddig elég karcsúnak tűnik az Xbox One exkluzív felhozatal...
-
Dexar007
veterán
The Last of Us bétateszt .:
,,Azért valamit elárul az év egyik legjobbnak ígérkező horrorjátéka körüli várakozásról, hogy meglett, érett férfiak (kit akarok becsapni, játékújságirókról van szó...) képesek miatta most, most, a konzolos generációváltás célegyenesében kijelenteni, hogy amint megjelenik, azonnal vesznek egy PS3-at...."
-
Dexar007
veterán
válasz
Mister_X #41581 üzenetére
Nem kell semmi hűha konfigra gondolni, én is egy kb 3-4 éves konfigon játszok. (e4300,4gb,hd4890) a komplett gépem ér kb 40-50 ezret
Mégis elszalad full hd-ban,közepes részletesség mellett.
Nem láttam a ps3-as verziót élőben,de a felbontás + élsimítás miatt egyértelmű,hogy gépen jobban néz ki..ráadásul rákötve a plazmára egyenesen brutális.
De a játék is az,egyértelműen év játéka -legalábbis nálam-,amit még talán a GTA 5 tudna már csak elvenni tőle. -
Dexar007
veterán
Az én őszi bizniszem még mindig jó volt akkor.:
320-as ps3, sony lepecsételt garival (júlusig), 3 játékkal (tdu,fifa12,skate3) összes tartozék+doboz és 44 ezerért.
Vagyis játékok nélkül kb 36-7-8.Ki kell fogni az ilyeneket.
-
Dexar007
veterán
Alig 100 ezren nézik ezt a szart és 10 másodpercenként beszaggat..
-
Dexar007
veterán
válasz
TazLeacher #39563 üzenetére
-
Dexar007
veterán
válasz
nokia párti #38933 üzenetére
Hát én eddig egy jó move-os játékkal találkoztam az is valami építőkockás logikai volt.
-
Dexar007
veterán
válasz
kovacsroli #38665 üzenetére
Network settingsnél tudsz csinálni egy sebességtesztet,de ezek a frissítések nekem is nagyon lassan jönnek sajna.
-
Dexar007
veterán
válasz
TazLeacher #38487 üzenetére
Tudod szegény amcsik nem tudják ám kifizetni a drága játékokat..azt csak mi tudjuk.
-
Dexar007
veterán
válasz
buci30 #38479 üzenetére
Sima kontrollered gondolom van.Na most ha bal kézzel fogod akkor a hüvelykujjaddal eléred az egyik kart,a mutatóujjaddal pedig a két ravaszt.Ugyanennyit tud a move kontroller is,csak azon van még pluszban két gomb.: [link]
Aminek nem látom értelmét így elsőre,mert a nyalóka kontrolleren is rajta van.: [link]Nekem mindenesetre egy nyalókám van+ egy sima dualshock 3 controller,mivel így is megoldható a játék, csak annyi a különbség, hogy a dualshock 3 controller másik felét nem fogod,mivel a másik kezedben a nyalóka van.
-
Dexar007
veterán
válasz
buci30 #38477 üzenetére
Nem írják,hogy benne van a kameratartó..youtube-os videók alapján pedig nincs is benne..De ráteszed a tv tetejére és meg van oldva..már ha elfér.
Navigációs kontrollert neked kell eldöntened,hogy kell-e,mivel egy sima kontrollerrel ugyan azt el tudod érni.
Vagyis van egy analóg karod + két ravasz és lényegében ennyi,de nyilván kényelmesebb a move-os változatot fogni.Nyilas+box játékokhoz kell kettő,ha a párodat akarod összeverni akkor 4 kell. 2 neked 2 neki.
Jó lesz a bigben..de előtte szerintem próbáld ki simán move-al,mert nem nagy szám.
Ha ketten akartok játszani akkor nyilván két move kontroller kell.
-
Dexar007
veterán
válasz
perge666 #38469 üzenetére
Én az UC 1-en kívül (amit 2007-ben vettem), ezeket mind most szereztem be.: [link]
Ez vagy összesen 16 ezer forint, a vicc pedig az,hogy ezek közül csak az UC1-et toltam végig azt is még 2007-8-ban.
A god of war 3-at fél órája hozta a postás, és jövő héten megint jönni fog,mert véletlenül kettőt vettem belőle.
-
Dexar007
veterán
válasz
nokia párti #38445 üzenetére
Nem igazán,max annyi volt, hogy minden bejátszást kinyomtam + mindenhova taxival mentem..mert mind a három szigetet gyorsan fel akartam oldani
Így 2 óra alatt már a második szigeten voltam, cserébe most kezdhetem elölről úgy néz ki.
-
Dexar007
veterán
Na ezt fejtse meg nekem valaki.:
Elkezdtem megint a GTA 4-et,eljutottam kb 24-25%-ig, aztán következett Playboy utolsó küldetése,ahol ugye választani kell, hogy ki mellé akarok állni..Na viszont Dwayne nem hívott fel, se senki más..összes többi küldetést már megcsináltam.
Ilyenkor kampec? Kezdhetem elölről? Szép kis bug. -
Dexar007
veterán
válasz
Mister_X #38346 üzenetére
Az "Full game trial" jó ember..nem full game ÉS trial..
Egyébként ha belépsz store-ra láthatod,hogy 7.99 a teljes játék ha meg akarod venni.Ha csak a trial érdekel akkor letöltheted ingyenesen feltéve ha plus-os vagy.
erahurka..lényegtelen mit adsz meg de azért 18+ legyen biztos ami biztos.
-
Dexar007
veterán
Az év játéka mégis csak a Far Cry 3 nálam..tegnap próbáltam ki pc-n.Csak leültem és hopp eltelt 3.5 óra..
-
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
Aki lusta.:
Velocity .: G8H6-AMNQ-B93M
Breakquest.: G6FL-J7NJ-QCHH
Canabalt.: HRRP-T4N7-JHMR
Wizorb.: 3FN3-8QNG-T3J6Nekem egyik sem köll.
-
Dexar007
veterán
Ebben tudjátok mi a szomorú? Az,hogy a GTA 5 még erre a generációra jön,miközben 4 is már erősen határeset volt..
-
Dexar007
veterán
Boldog karácsonyt minden kedves topiklakónak!
Mubi-t próbálta már valaki UK accal ?
-
Dexar007
veterán
válasz
TazLeacher #37816 üzenetére
Elvileg szeptemberre mondták a megjelenését,vagyis lehet ,hogy karácsony környékén már 100-ért el lehetne hozni..persze ez csak találgatás,az is lehet, hogy 100 lesz a kezdőára,mert mintha ilyesmiről is lett volna szó.
-
Dexar007
veterán
válasz
Mister_X #37814 üzenetére
Elég rizikós azért manapság 40-es gépet venni..enyém 60-as volt,nem zúgott nem fagyott,csak egyszer gondolt egyet és hopp sárga led GTA 4 közben..ráadásul javíthatatlanul,úgyhogy kuka lett belőle.
+10k-ért slim-et is vehettél volna,akár garival is...de te tudod..1 évig még talán kihúzza,aztán úgyis ott az új ps remélhetőleg.
-
Dexar007
veterán
Ez a limbo egy nagyon állat game.
Csak depis lesz tőle az ember.Főleg,hogy amúgy is ilyen szürke idő van..
-
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
Na, psn plus előfizetés július 8-ig le van rendezve 5 ezer forintból.
-
Dexar007
veterán
Ha most aktiválok egy 90 napos psn plus előfizetés, akkor a 30 napos elvész, vagy a 30 nap lejárta után teszi hozzá a rendszer?
Tuti volt ilyen kérdés..lehet,hogy én kérdeztem,de azért biztos ami a biztos.. -
Dexar007
veterán
Én most a far cry 3 leárazásra várok (dec 23) ..remélem - 70% lesz és akkor meg tudnám venni.
Karácsony előtt lehet lesz valami nagy bumm... ki tudja. -
Dexar007
veterán
Hát érdekes..Én ebay-en vettem egy 30 napos trialt 1 fontért mert nem akartam várni a sony e-mailjére..közben persze megjött ma délelőtt, ott is volt a kód...most belépek,mondom kinyomtatom a lapot biztos ami biztos erre.:
Here is your unique voucher code:
None Available
Délelőtt még ott volt (!!!)
-
Dexar007
veterán
válasz
tranceformat #37562 üzenetére
Szerintem se nézik,neked csak a kód fontos, amit majd beütsz.
-
Dexar007
veterán
Szerintetek mekkora probléma az, hogy UK accountot csináltam magyar címmel? Vagyis UK-t jelöltem be,de a rendes magyar címem, magyar irányítószámmal van megadva.
-
Dexar007
veterán
Dec. 23-án Far Cry 3 lesz az ajándékcsomagban..kérdés,hogy mennyi pénzért. De én kivárnék..
-
Dexar007
veterán
Batman,Motorstorm,Infamous 2, LBP 2,Ratchet all 4 one, resident 5 összesen cirka 60 giga.
Most jött el az ideje, felvinni a gépet és rákötni közvetlen a routerra..mert wifin keresztül ez érdekes lesz.
-
Dexar007
veterán
Végre van PS plus-om!
-
Dexar007
veterán
Basszus tényleg nem kell senkinek uk feltöltőkártya? 25 font..6-ért is odaadom már.
Olyan mintha nyernél 3 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest