Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
szasanyi #54147 üzenetére
,, Tegla80: te milyen PS4-ről beszélsz? "
Utalt rá, hogy esetleg gondolná az ember, hogy e téren történt fejlődés a PS4 irányában és leírta az ő tapasztalatait. Szóval, hogy ne csodálkozzunk, hogy nem törekszik erre a Sony és mutatván a PS4-nél nem is fog. Jááááá??
Amúgy én véleményem is az, hogy azért a konzol nem úgy van felépítve, hogy akár média boxként használjam...ha normálisan működne itthon azok a netes szolgáltatások konzolon,. mint ami ugye tengeren túlon működik rajta... akkor sem hiszem a konzolt választanám erre...akkor vennék egy media lejátszót amivel messze megkönnyítem az életemet....az is messze túlszárnyalja netezés és film lejátszás szinten a ps-t. Ez nem erre van kitalálva, nyilván neked most ez áll rendelkezésedre...deee sajnos nem a válasz részemről is.
Előző témában meg csak azért kaptál úgymond figyelmeztetést a többiektől, mert cw témát érintettél.... elolvastam amit írsz és tudom téged nem az a része érdekel, meg téged nem a tört játék...csak akkor is tiltott témát említettél meg. Semmilyen szinten sem akar a topic ilyet szóba hozni sem.... szigorúan vesszük!
-
Tegla80
addikt
válasz
szasanyi #54144 üzenetére
Nem.
Nem igazan erre a celra lett tervezve es fejlesztve sem,ez konzolnak keszult barmennyire is masnak szeretned hasznalni.
Sztem keress magadnak 1celeszkozt, azzal jobban jarsz.
(A PS4 a mai napig nem eszik mast csak lemezt,es ez igy jo is. De ott pl dhcp off mar van es ez a valamit valamiert lett valasztva.Nekem jobb ez,mert filmnezessel luxus egy ps4eletet +roviditeni amugy is sztem.) -
-
Tirexi
addikt
válasz
szasanyi #51615 üzenetére
Itt nem a teljesítményről van szó hanem arról, hogy rengeteg jó játék van PS3-ra és itt az ideje végigtolni őket kezdve a Last of Us-al.
(#51617) szasanyi:
Túl sok a silány semmirevaló game PC-re ami még az sem éri meg, hogy letöltsed.
De a God of War és az Uncharted végre új játék élmény lesz. -
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi #50650 üzenetére
Na, most már tényleg elegem van.
Mostanáig tartott a PSN Plus-ról a U3 összes elemének (4) letöltése és telepítése, és csak Multiplayer indítható, amivel nem is akarok játszani. Kimondottan a Single érdekelt, és az is van feltüntetve a PSN Plus-ban, Tudja vki mi a fenéért van ez így?
-
dilipok
veterán
válasz
szasanyi #50644 üzenetére
mit toltottel akkor le? Ugy emlekszem kell minimum a free to play resz (ez a multi asszem), a single player experience es a 2d movie pack. Ez a minimum. Ez olyan 29-30 giga korul van. Ennel kevesebbel nem fogsz tudni jatszani. Azert van ilyen "hulyen" megcsinalva, mert ha nem bontjak szet, akkor meg mindenki tolthetne a ~45 gigat, aztan akkor meg az lenne a baj
-
nokia párti
őstag
válasz
szasanyi #46766 üzenetére
Majd megint megcsinálja a Sony azt, mint amit PS3-nál: Az első szériás gépek majd talán tudják emulálni a PS3-as játékokat. Az az utáni szériákból meg szépen kiveszi ezt, a nép meg hallgatni fog, erre a nyakamat teszem.
Ha szeretnél játszani a PS3-as címeiddel,akkor majd vedd meg huszadjára is a PS Storéból.
Hát köszi... -
dilipok
veterán
válasz
szasanyi #46164 üzenetére
lehet
na az ilyen es hasonlo ubermenschekrol beszeltem
Volt hogy meglattam az embert es mar le is gyilkolt. Meg pislogni sem volt idom
Amugy sokat lehet tanulni a youtube-os videokbol. Nem csak PVP, hanem PVE szinten is. Nagyon jol latszanak a taktikak, ahogy meg lehet olni a kulonbozo ellenfeleket. Onnan pedig mar csak gyakorlas (es egy jo adag szerencse
) kerdese az egesz.
-
dilipok
veterán
válasz
szasanyi #46162 üzenetére
en meg vegigvittem mindkettot, szoval nem a levegobe beszelek en sem...
Nehez jatek, de nem lehetetlen. Nekem pont ez tetszett benne. Ettol fuggetlenul persze tiszteletben tartom a velemenyed
Az elso par boss kifejezetten konnyu, ha az ember raerez
csak az az idegesito, amikor jon valami ubermensch megszallni a vilagodat. Na ott en is szentsegeltem parszor
-
dilipok
veterán
válasz
szasanyi #46160 üzenetére
Nem annyira kakukktojas az, csak nem a "leulok fel orara, aztan legyakok 100 ellenfelet" kategoria. Nagyon jo jatek az
A masodik resze is nagyon popec. A pajzson meg nem szurnak at, csak ha elfogy a staminad. Nagyon ovatosan es jol idozitve kell benne haladni es tamadni. Nem a vegigrohanok a palyan jatek az biztos
-
nokia párti
őstag
válasz
szasanyi #46048 üzenetére
"bár a gép szétszedése, teljes kitakarítása és újrapasztázása segíthet! Nálam mondjuk nem segített az behalt úgy is, másrészt nem olyan egyszerű ha nem szakértő az ember."
Még jó, hogy nem segített.Pont az a lényege az újrapasztázásnak/kitakarításnak, hogy az esetleges meghibásodás előtt kell megcsinálni, ezzel is megelőzve a sárga szart, ha YLOD után csinálod meg nem sokat ér. Én is megpróbáltam még a 2011 Szeptemberében meghalt 80 GB-os CECHL04-es gépemnél, semmit sem ért. Én meg azt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a Slim ennyire jól bírná a tűzforró órákat, abban igazad van, hogy halkabb a hűtése, és nehezebben melegszik is fel a kissebb csíkszélesség miatt, de azért termel az is hőt rendesen, így nem hinném, hogy tovább működne...
-
gyuszaa
őstag
válasz
szasanyi #45961 üzenetére
Az biztos lehetne jobb, de eddigi információk alapján jó a kivitelezés. Én biztos nem fogok panaszkodni a grafikára, tartalmáról meg már lehet mindent tudni nagyjából.. az a lényeg.
Én kijátszottam 360-on, nem zavart. Ne legyen mikrolaggolás, az idegesít marhára pc-n, de nyilván lesz olyan helyzet ahol azért be fog esni az fps.
Sajnálom nem PS4-re jön alapból, de biztos nem fogok várni addig egy portra. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
szasanyi #44968 üzenetére
Aki nem szereti a TPS-t, annak az első 100-ban sincs benne. Nyilván átlagot tekintve írtam a Top10-et, de nálam speciel a Top3-ban sincs benne - onnan már eleve az Uncharted-ek kiszorítják, mert szerintem mindegyik jobb - legalábbis nekem jobban tetszenek különböző okoból kifolyólag. Sokan a GoW-okat beleteszik a Top5-be, os, nálam meg azok nincsenek benne még a Top20-ban sem. Szóval nem egyszerű dolog ez. Aki szereti a TPS-t, illetve a lövöldözős/kaland játékokat, annak megkerülhetetlen cím a Last of Us. De mondom: szerintem az értékelések szerintem - ha nem is nagyon, de - túlzóak voltak, azért nem 10 pontos a játék, ha más miatt nem, leginkább amiatt, mert nem újszerű a sztori sem és a koncepció sem, de ezen felül vannak idegesítő dolgai is, ahogy arra már pár HSZ-ben utaltunk páran korábban is.
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
szasanyi #41480 üzenetére
Nekem a régivágású TR-ekben az nem tetszett, hogy néha túlzásba vitték a rejélyeket és sokszor nem volt egyértelmű az amúgy lineáris játékmenet, meg nagyon keményre tudták venni az ügyességi részeket. Mondjuk elég rég játszottam a széria darabjaival, de az bizony megmaradt bennem, hogy néha milimétereken múlt egy-egy ugrás és lehetett visszatölteni. Szóval számomra pozitív ez a változás, felhúzták a játékot a kor elvárásainak szintjére.
-
ldave
félisten
válasz
szasanyi #41480 üzenetére
Nem vagyok nagy TR rajongó, csak az első pár résszel játszottam még, de ha jól tudom akkor sokat eddig nem változott a sorozat az 1996-os első rész óta, a 2008-as Underworld is nagyjából ugyanazt nyújtotta játékmenet terén, szóval szerintem igenis ráfért a vérfrissítés a sorozatra. Meg hát azt mondják, hogy jótól lopni nem szégyen
-
Ghard
őstag
válasz
szasanyi #41443 üzenetére
Láttam már elég játékot ahhoz hogy meg tudjam mondani ez a játék pcn nem éppen szép. A ps3ast csak youtube-on néztem.
1680x1050ben játszok,de ugye nem gondolod hogy a felbontás növelésével szebb lesz a játék?
Amúgy fogadni mernék,hogy a grafikát is csak ultimate-re tetted,az meg hagyja szépen az AA-t FXAA-n,ahelyett hogy SSAA-et használna,nem mintha ez olyan sokat dobna a látványon.
Másfelől egy több mint 2 éves pc bőven elég hozzá. -
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi #41442 üzenetére
Ghard (#41441): Továbbra sem tudom miről beszélsz. - akkor ez lehet a gond.
Nem írtad milyen felbontásban volt és azt sem: nálad mind2 verzió fut-e (PC és PS3) és össze tudod hasonlítani miközben egyszerre látod? Csak mert a PC verziónál egyrészt látni is lehet, hogy a grafikai nagyon jó másrészt a benchmark konkrétan értékeli is mennyire. És aligha hiszem, hogy egyenrangú a PC-m és a PS3 grafikai teljesítménye.
Egyébként a játéknak van topikja, a további okfejtéseke javaslom oda tenni, hogy ne itt folytatódjon!
-
jookomak
őstag
válasz
szasanyi #41418 üzenetére
2500k, meg 560ti van, szóval nem lenne gond a pc-verzióval sem. Úgysem most veszem meg, hanem majd ha zavvin lemegy az ára 15 gbp környékére. (3-4 hónap múlva
)
dilipok: a multiplatform játékok 90%-ánál ez van. Xbox jobb, mint a ps, pc a legszebb, de mindig van valami nyűgje. Pl. a másolásvédelem, mentések, legyen neted, rosszul fut, patch-re vár...
-
kelzsoca
félisten
válasz
szasanyi #41067 üzenetére
Európa lehet nem is kap 2013-ban PS4-et.
(#41065) trufa12
Így nehéz is lesz eladni, nem is nagyon emlékszem olyan tulajdonosra, aki játékokkal egyben el tudta volna sütni a gépét itt az aprón.
Szerintem próbáld meg azt, hogy kiveszed a HDD-t és a notebook részlegen külön hirdeted meg, a játékokra is írj valami darabárat, és a konzolt is külön, ugyan több vele a nyűg, de így esélyes hogy rövid idő alatt elviszik "darabokban" a packot.
-
trufa12
addikt
válasz
szasanyi #40270 üzenetére
fps limit nem tudom hova van belőve, de régebben lehetett buherálni az ilyen dolgokat. a játék c re telepített registris mapájában . ami rejtve van , a felhasználói mappán belül valahol
így most nem tudom teljes mértékben.
nem tudom most van e még ilyen? mert ott akkor át lehetne írni hogy ne álljon meg 60-nál.
-
ldave
félisten
-
james001
veterán
válasz
szasanyi #40258 üzenetére
"És erre már több példa is van, nem csak az A: CM"
Pl. a Duke Nukem Forever?Igazából én (se) keseredtem el mert hogy csúszik,az az 1 hónap nem nagy cucc. Én bízok a ND csapatában hogy ők nem szúrják el,pluszba abban is reménykedem hogy nem csak egy sablonos zombis játék lesz...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szasanyi #40254 üzenetére
Azért ezt még is csak egy Naughty Dog készíti, nem egy
Nevenincs Bt.(azért a Gearboxon belül sem egységes minden) és a The Last of Us ránézésre is jó, ezt a Colonial Marinesról nem lehetett elmondani.@james001: na, azért csodára ők sem képesek. Szerintem most vannak abban fázisban, hogy nap 12 óra. Egy hónap alatt csak reszelni tudnak a kódon.
-
ldave
félisten
válasz
szasanyi #38323 üzenetére
Ez jó hír (már hogy többször is végigjátszható), tegnap nem bírtam magammal és megrendeltem (a Mass Efffect 3-al együtt) a Dishonored-et, kíváncsi vagyok a Bioshock Infinite milyen lesz ez után.
Amúgy az angol ShopTo oldalon elég jó akciók vannak és csak 3 font a postaköltség, ha valaki venne valamit. Eddig háromszor vettem tőlük, 1 hét alatt itt volt mindig.
-
Edgeri
senior tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szasanyi #37483 üzenetére
Magyar store-on, ami hát... az itt olvasottak alapján khm nem épp a legjobb választás. UK-ra meg nem tudom, hogy miként fizessek. Amúgy, ezt a háromezer forintot most majd egy nagyobb háttértáras slimbe fordítom, januárban meg majd veszem az éveset.
PSN-en a profilnevet lehet cserélgetni vagy statikus?
-
dilipok
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest