Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
TazLeacher #70599 üzenetére
Én is volt ilyet toltam éjjel...annyira el tudja venni az ember kedvét
Viszont akkor is megakarod csinálni. Én valahogy amúgy azt érzem ebben és az 5-ben ha versenyt nézünk az MI érdekesen fejlődik, mint tudás. Értem ez alatt, hogy nem az a baj, hogy jobbak, mint én..hanem mintha nekik nem lenne fizika. Formula verseny... kapar ,mint atom...tojásokon kell lépkednem...ö meg úgy előz ki, mintha 4kerék meghajtású lenne. Jön a féktáv, ott meg beesek rá és megvan az előzés, majd megint. Szóval tudása ugyan úgy szar hozzám képest, de utána meg jön ez... régebben sztem kellemesebb és észrevehetetlenebb volt a ballansz.
-
Brian_GT
őstag
válasz
TazLeacher #70569 üzenetére
Ne aggódj...én az ilyeneknek advil-al ülök neki
Én anno mikor csináltam a Sierra time rally-t vagy mi a neve...mikor van nitro-d is és előzni kell... végigmegyek hibátlanul és az utolsó 4 kanyarral a cél előtt nem nekimegyek, előzésnél a kocsim farára ráhúzza az AI. Nah számold ki én ott hányszor láttam körbeforogni a kamerát rajtnál
Mindig képes volt megszívatni az AI, mellette meg 300-al vagyok képes megfogni a kocsit...de neeem...az AI szivat
-
Brian_GT
őstag
válasz
juhasz22 #70498 üzenetére
MRAB:
Fejből most meg nem mondom.... azért nem keveset.
Viszont úgy játszani, hogy nem rakod fel rendesen, az agyhalálhoz fog vezetni!! Fogadd el tanácsnak, hogy nyugodtan engedd telepítsen...rá fogsz érni... egy részmunkaidős meló..utána a bevásárlás és mikorra hazaérsz kész lesz
UP: ,,In order to reduce saving and loading times, Gran Turismo 6 includes a feature that gradually installs game data onto your Hard Disk Drive (HDD) as you progress through the game. To use this feature, you will need at least 10 GB of free space on your HDD."
Nyilván ez gyári adat de kötve hiszem az én gépemen is kevesebbet evett volna meg.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Chosen #70371 üzenetére
Nézd én pl. kezdetek óta angol accon vagyok és angol plus-t veszek. Én még akkor csatlakoztam amikor nem volt magyar support. Igazából a plus minden hónapban ugyan az mind3 helyen, ha ez lenne a cél. Minimális dolgok vannak ha minden igaz, de elég rég nem írtak a srácok se olyat, hogy ez és ez hol van mert nem találja magyarban. Talán a forint gyengesége miatt érdemes most magyar accot csinálni, mert pl. az árfolyamváltozás néha eléggé az agyamat tépi... nyilván nem nagy különbséggel, de most kedvezőbb magyaron lenni talán. + ha szeretnél sok digitális játékot vásárolni, akkor meg főleg.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Chosen #70369 üzenetére
mentések maradhattak fent meg telepített játékok, deee egyrészt ha lemezes volt a telepítés, akkor ahhoz kellene a lemez... ha plus-os ahhoz meg a volt tulaj acc-ja...szóval ha ő nem takarította le, akkor majd leszedegeted te...vagy nyomsz egy factory reset-et és szépen magadra hangolod a gépet...sztem amúgy az egyszerűbb...
-
Brian_GT
őstag
válasz
#58000384 #70353 üzenetére
Én anno mikor kijött a Mafia játszottam el, hogy amint vettem valamit a gépbe...újrajátszás..újrajátszás!!! Hisz feljebb tekerhetem 1mm-t a grafot és váááá. Ez így hozzátéve, hogy szerintem mai napig a világ legjobb játéka közé sorolható vagy 50 végigjátszás tuti volt
Destiny-t egyébként én annyira tolnám már...csak lenne meg a gép rá
Félek mire meglesz a konzol meg a játék, a kutya nem fog vele játszani!!!
-
Brian_GT
őstag
Ilyen levegőbe kiáltva írom ,mert sok mindenki írt
Én ezt a grafika kérdést úgy gondolom magam részéről, hogy a tökéletességre megyek már rá. Valaki írta és nagyon abban a helyzetben vagyok én is, hogy mindig olyan gépem volt, amin tudtam játszani, de nem tudtam megnézni mit hoztak ki xy játékból, mert a legfrissebb címeket nem tudtam maxon futtatni. Amiket alább írtam, én azt nem arra írtam, hogy futtatni...hanem maxon, csutkán futtatni!!! Mert ezt félreértettétek nálam. Szóval számomra az nem adja, hogy egy vadonat új szép játék..lásd mad max...eldöcög medium grafon... maxon meg úgy néz ki, hogy 10 percig állok és nézek annyira szép. Nekem ez kell, ehhez pedig brutál vas kell már azért... ezért is vagyok úgy, hogy nem szeretnék egy multiplatform címet pl. ps4-en tolni, mert tudom, hogy nem olyan mint pc-n maxon. Mielőtt jönnek a kommentek, hogy grafika mániás...én aki mai napig játszom a régi resi részeket ps3-on.... nah annak ne szóljatok be
Nah lényegében én még ennyit tettem volna hozzá... alapvetően most már örök igazság, hogy egyensúlyban van egymással a pc és a konzol fenntartása. Egyiknek az indulásához kell marha sok pénz, másiknál a fenntartásához...játékok-háttérszolgáltatások ( plus-live ). Sajnos, ez csak nálunk ekkora kérdéskör... külhonban már rég lenne mindegyikünknek minden
Nah én balra el, F-1 és League of Legends 2. elődöntő!!! Nektek mivel telik a mai??
-
Brian_GT
őstag
Hozzászólva a pc-t vegyek vagy fűkaszát...izé konzolt kérdéshez.
Azt hiszem Andris írta, hogy nehogy már 80-100k kelljen egy vga-hoz...vagy vmi ilyesmi volt.
Ha valaki tényleg olyan pc-t akar összerakni, ami megmutatja pl egy witcher 3-ból mit hoztak ki, netán egy érkező fallout-ból stb. akkor oda bizony pont egy 100 körüli kártya a belép szint. Azt hiszem te úgy fogalmaztál, hogy konzol verő vga-hoz... azt osztom, ahhoz valóban nem kell, csak annak nem látom értelmét. Valaki vagy vegyen egy jó pc-t ami legalább bírja 1 évig vagy vegyen konzolt. Annak én nem látom értelmét, hogy valaki összerak 150-ből egy olyan gépet, ami bírja a játékokat fél évig...majd a drágán megvett pc-t már nézni kell, mit cseréljek, hogy fusson rajta majd a kövi cod, a kövi battlefield...az új witcher stb. Akkor vagy adja lejjebb az igényeket és vegyen konzolt...vagy spóróljon ki annyit, hogy kijöjjön egy gtx970 szintű mai vas.
Csak azért mondom így, mert haver is most vesz majd gépet és tisztában vagyok vele mit kér.Sajnos rengeteg ember van, aki bizonygatja, hogy xy játék ilyen-olyan konfiggal elfut maxon... közelében nem jár az igazságnak. Nem ide értem a topicra...álá világban...ebben az a rossz sajnos a 70%-uknak még a munkájuk is ez és ne mutogassak magyar számtech boltokra
Ha tárgyiasitok akkor viszont ne felejtsük el, ami neked-neki ( bocsi, nem tudok visszalesni nevedre ) van i5 procid...az egy 5 éves proci. Az azért lessük meg urak, hányadik generációs core lehet...min 3al visszább... az pedig már nagyon nem okés... arra építeni egy mai konfigot botor dolog nagyon. Directx 12 küszöbén beruházni úgy vga-ra stb, hogy tudjuk még ahhoz is kevés lesz. Attól, hogy corei5 nagyon le van maradva azokkal a technológiákkal amik a mostani és az előző generációban már benne voltak és ma már követelmény.
Én azt mondom ha van pénzed újjíts be egy új pc-t... vagy sprórólj még rá. Ha olyan konzol körüli összeged van csak, akkor pedig konzolt. Az a baj és sajna ezt sokan nem számolják... pc-s játékokhoz képest horror áron vannak a konzolos játékok... és most ne jöjjünk srácok azzal, hogy van már 4-5000ért is ps4 játék... 4-5000Ft-ért én egy nagyobb origin vagy steam leárazásnál veszek 10 játékot... mert humble bundle és társai léteznek. Szóval gyakorlatilag rövidebb-hosszabb távon, amit elkölt az ember konzol játékra...az kiteszi egy komolyabb vga és egy közepes vga közötti árat simán.
Én is szeretnék konzolt venni végre...ps3 mellé... csak sajna most úgy vagyok, hogy amikért vennék 4-et...last of us...driveclub...uncharted...god of war... stb... ezeket mire megveszem... és sajnos ne is beszéljünk arról, hogy mit fog még kavarni a ps3-as játékainkkal a sony a now végett. Mert most meglépi azt, hogy fuccs...kuka az összes plusos játékom amit évek alatt szedtem össze... ha akarok velük játszani, béreljek now-t és fizessek megint azért, amiért 1x már fizettem??? Ha ezt meglépi a Sony én örökre átmentem Xboxra!!!
-
Brian_GT
őstag
Azért ez nem ennyire egyszerű. A tervezésnél nyilván van egy alap, hogy milyen területek-karakterek stb legyen, szóval a ,, lényeg". Miután ténylegesen eljut a dolog oda, hogy az adott grafikus megcsinálja azt a részt, hang kerül rá, effektek stb..kiderülhet vagy nem jó vagy másképp kellene lennie. Nehéz ezt így elmondani, ezért javaslom hallgassátok meg azt az adást akit érdekel, youtube-on megtalálod...podkedd és nem kell keresni, címében benne van, hogy ki a vendég.
Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem ő is mondta a ,,riport" alatt, hogy amire sokan utaltak a witcher 3 megjelenése után ,hogy mintha 1-2 dolog eltűnt volna, mint látvány...akkor azt is tök jól elmondta miért kényszerültek erre. Nekem nem játékgrafikus de programozó ismerősöm van, aki itt dolgozik magyarországon egy elég elit cégnél és meséli sokszor milyen meló megcsinálni amit kérnek... mi agymunka stb. Nyilván nem rád értem, de sokan azt hiszik, odarakom a karaktert, a pályát és kész a játék. Bűdületesen nehéz egy szakma...szép stb mert egy rajzolónak-grafikusnak maga az álom, mint ennek a magyar srácnak is...de hát meséli, hogy a túlóra egy ilyen szakmában mást jelentGhostpetya: Nyilván persze ebben is van igazság...csak akkor is más-más a motor. Ne felejtsük el, az acti nem feltétlen fő fejlesztő is...ő inkább már kiadó csak. Szóval nem egy azonos motor hajtja a destiny-t meg a mgs-t és a cod-ot. Alapvető programozási gondok lehetnek, vagy nehézségek...és hát van aki ezt bevállalja, mert úgy látja megéri...valakik nem.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #70277 üzenetére
+ azért rendelik elő, mert mint úgy mindig jár valami plusszal az előrendelés...nekem az SW-hez pl lesz ingyen és bérmentve hozzáférésem a DLC-hez hetekkel előbb, mint másnak...sőt lehet az másnak fizetős is lesz. ( PC)
Ghostpetya: Ez azért nagyon nem így van. Hallgasd meg egy podkedd adását ahol a külföldi cd projekt-nél dolgozik egy magyar fejlesztő srác... húúú területi grafikus talán a titulusa. Nah a lényeg, ő is megmondta még az utolsó pillanatokban is kellett változtatni dolgokon, mert rájöttek az úgy nem lesz okés...nem fogják elbírni a gépek... össze fog akadni dolgokkal stb...és mondta, hogy volt ezekért a dolgokért heteket nyomták éjjel is a melót...volt olyan mesélte 1 hétig bent laktak a cégnél, csak hogy orvosolják a dolgokat!!! Szóval ne a sátánt keressük már egyből!!! Azt meg fogadjuk már el, hogy a ps3-xbox360 a múlt... és van egy jelen generáció!! + minél több gyártó akar előző generációra is koncentrálni, annál jobban szívjuk meg, mert erőforrásokat kell átmozgatni még plusszban arra is...ergó nem mindenki gőzerőn dolgozik a mostani generáción...bakik vannak stb aztán jön a user, hogy ...de f**om ez mekkora szar...g**g fejlesztők
!! Hát nem kell mikrora meg kenyérpiritóra is kérni őket fejlesszék le!!!!
-
Brian_GT
őstag
válasz
manu75 #70150 üzenetére
Miért fél még mindig mindenki a netes vásárlásoktól??? Be kell sétálni a bankba, kérni kell virtuális kártyát vagy webkártyát ahol épp ahogy hívják és ennyi. Annyi pénzt kell rajta tartani, amennyi kell éppen..azt ha véletlen feltörnék stb, akkor azt a pár Ft-ot hadd vigyék!!!
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #69711 üzenetére
Nah igen
Nekem az azért maradt ki, mert már megvolt korábbról Humble Bundle alatt
Erahurka: Én speciel nem, mert azt semmiképp sem veszem meg, ami nem érdekel. Nyilván nekem is csomó játékom van, amit még nem játszottam egyáltalán amióta beszereztem ilyen akciókban...de aztán 1x mindig jön rá inger nah ugorjunk neki... és milyen jó akkor ott van a semmiből. + mindig jól jön ha Co-opra kerül sor és kiderül nekem jééé az megvan
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #69703 üzenetére
Az egész digitális ellenes lázt kezdi lassan legyőzni az ész érvek hada, mert hiába vagyok én is hatalmas dobozos mániás minden...vagy voltam
... el kell ismernem, hogy mikor van egy steam-es vagy origin Humble Bundle akció, akkor olyan pénzekért szerzek be játékokat, ami dobozosan 1 kerülne annyiba, vagy többe...itt meg 1 áráért sokszor 5-6. Szóval egy olyan jó másfél éve vagy kicsit régebb óta, racionálisan megnézem mi merre, hogy éri meg és bizony már 90%-ban a digitális akciós vételek vannak nekem is túlsúlyban, mert negyed áron veszem meg, mint a dobozosat. Nyilván ami olyan exkluzív annál én is hajtok a dobozosra, de az általában elő is van rendelve, szóval auto dobozosan lesz meg. Ezt most nyilván pc-re reagáltam, mert te is ezt hoztad fel, de egyre inkább alakulgat ps-nél is ez.
-
Brian_GT
őstag
válasz
james001 #67898 üzenetére
Alapból ugye úgy működik, hogy nem is kell wallett-el feltöltened, csak legyen fedezet a kártyán és amit kosárba raksz, azzal ráterhel a kártyára és ennyi. Szerintem ilyet semmiképpen sem tudsz megoldani, mert maximum kosárba rakod...de proceed és egyéb dolgokra nyomkodnod kell! Up: Akkor, mint A'rpi írja elvileg tudsz....csak kérdés mennyire jó ez így.
-
Brian_GT
őstag
Aki várja a Rain-t nem fog csalódni. Nekem nagyon tetszett. Még anno egy leárazás alatt szereztem be forintokért. Nem egy óriási hosszúságú játék, mivel kickstarter kezdeményezés alatt épült meg ez is...deee aranyos, hangulatos, gondolkodni is azért kell benne...nyilván nem hatalmas fejtörőkre kell gondolni, dee jó. Mindenképp adjatok neki 1 esélyt.
-
Brian_GT
őstag
-
-
Brian_GT
őstag
Lindsey Stirling-et lekislányugrálahegedűvel-ezni
De kérlek...egy iszonyat jó előadóművész és tehetség a csajszi. Nyilván, ha amit játszik és ahogy valakinek nem tetszik az persze okés, csak óvatosan a kijelentésekkel
Harapok
Amúgy érkezik kicsiny hazánkba is nemsokára! Ezt úgy Karak fele leginkább, bár ha Tőle linkelsz, gondolom informált vagy
-
Brian_GT
őstag
válasz
Rezuhu #63727 üzenetére
Nekem különösebb problémám nincs vele...az irányítás lett egy kicsit szerintem túlkomplikálva...mert az jó hogy külön tudsz melee attack-et nyomni...dee így kúszik úgy kúszik gördül stb...minden helyzetben jön valami kombináció és elveszik benne az ember.
Hatalmas Resi fan vagyok az 1 óta, hisz abba a korosztályba születtem bele...de amit Storm is mond..az Operation R City... azt egyszerűen nem bírom játszani. Maga az irányítás egy hulladék, a kivitelezés egy hulladék....a story pedig alapból az egyik legérdekesebb lehetett volna, mert marhára érdekelt volna, hogy mi történt ott Birkinéknél valójában. Erre egy ilyen játék köré ültetnek egy ilyen jó story-t.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Rezuhu #63604 üzenetére
Szerintem nem lett rossz. Nyilván nincs a régiek, meg a 4-5 szintjén...de szerintem nem sikerült rosszul. Nekem semmi ilyen megy a vonat stb elütés nem volt.
Echterion: GT6 ügyben...mert nem állítottad be szerintem rendesen a képernyő széleit. Simán csinálj egy képernyő kalibrálást és ennyi. Amúgy iszonyat hosszan rakja azt adom...1 hónapja vettem meg én is...nekem azért kábelen a 60M megvan letöltésnek....de mivel csak az elején tölt le, nem sokra mentem vele. Játék indítása után már tárból telepített amit korábban letöltött és az egy örökké valóság volt mire végzett.
-
Brian_GT
őstag
Srácok...gyors kérdés. A PS4 ugye támogatja a G27-et?! Sztem Tégla lesz ebben a válaszadóm, de aki szintén tudjam köszi a választ.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #62222 üzenetére
Basszus mit csinálsz te velük? Nekem is vagy 5 éve van PS3, de nekem még csak egy felirat vagy betű se kezdett elkopni, pedig rakok bele én is néha rendese.
Amúgy RDR: Igen, tudtok menni különböző küldike 2-en...ilyenkor úgymond castot kell választani... shotgunos emberke akarsz lenni, vagy sniperes stb. Szóval előre meghatározott castok vannak. Jó kis cucc.
-
Brian_GT
őstag
válasz
s7evcsenko #62166 üzenetére
Ha a magyar nyelv is olyan népességszámot szólítana meg, mint az angol-német pl. akkor elhiheted minden játékon lenne. Mivel a magyar nyelvet a világ játékosainak örülünk ha 1%-a használja, így elég nehéz lesz költségvetést magyar szinkron mögé állítani...studióval, programozókkal, fordítókkal, grafikusokkal stb.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #62021 üzenetére
Ez már csak így van
Vannak dolgok amit közösen az asszonykával érdemes csinálni
All4One-t toltuk mi is... voltak számára nehéz részek, de haladtunk szépen.
-
Brian_GT
őstag
-
Brian_GT
őstag
válasz
Petreszku #61895 üzenetére
Sok topicozás egyszerre átka
Nem figyeltem, hogy ps3-ra kérdezed a lementést. Oda nincs Fraps
Gondolom nincs semmilyen felvevőd a konzolhoz, így amit más is ajánlott, biztos, hogy valahol a neten ez a kép szerepel...ha máshol nem valakinek a play videójában walkt.-ban benne van youtube-on és akkor lemented ott a képet majd pendrive-ról kirakatod háttérnek.
-
Brian_GT
őstag
>>>> B.U.É.K. <<<<
-
Brian_GT
őstag
>>>> Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek <<<<
-
Brian_GT
őstag
válasz
storm3 #60649 üzenetére
Az egy a legnehezebb mind közül szerintem...annak idején az iszonyat nehéz volt és mivel ugyan arról a címről beszélünk semmit sem változott. A lőszer mennyiség kb olyan, hogy ha mellélősz 3 percig sírsz...iszonyat hard. Amúgy nekem is tetszett a 3, de nekem a 2 az igazi kedvenc. Nagyon szeretem a szériát szóval én imádom, hogy ott voltam mikor megszületett...már nem a Capcom HQ-n hanem a ps1el a szobában kistacskóként
-
Brian_GT
őstag
válasz
z123456789 #60644 üzenetére
hát nyilván amivel játszottal stb mentést egyebeket...és igen 12GB ss-re gondoltam...
-
Brian_GT
őstag
válasz
z123456789 #60638 üzenetére
Semmire...illetve nem semmire csak ez nem pc...berakod a vett hdd-t és a ps majd megcsinálja magának az egyedi rendszert...ha meg 12-es ss volt átmásolja róla.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #60535 üzenetére
nem kizárt mondom nekem 60/25-30-al szokott jönni... nem aktuális...mér egy sávszélet a netre...pl nekem a routeren... kb valós is...én szerintem ez akkor is max 100as adapter van benne...veszteség meg a tudott rossz megoldása nagyjából korrekt ez a 60-70es letöltés
Perge: Tudtommal nem...én is éppen azt tolom és nekem ott van a másik mentésem. Mondjuk én kitoltam az alapot fullra így nincs veszély
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #60527 üzenetére
Tudsz igen tesztet csinálni network options-ben... + lehet papíron az van benne, de a valóság nagyon messze van tőle
Gigás lenne benne akkor én 50MB szedném lefele.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Anonymus X #60523 üzenetére
Szerintem a PS3-ban marhára nincs gigabites adapter, pont ezért vannak a fennakadások a sebesség terén. Amúgy nekem olyan 60M környékén szokott menni a letöltés.
-
Brian_GT
őstag
válasz
bbkmachine #60436 üzenetére
Nem...pont azt a játékot szemelted ki amelyik az egyik legnagyobb helyet kéri. Itt nem feltepeítésről van szó, mint tulaj te is tudod, nem xbox jellegű a telepítés csak másol fel a futtatáshoz kellő adatokat. Gt6 adatbázisa stb túl nagy, hogy mindig lemezről olvassa be, ezért telepít ennyire sokat. Enélkül nem tudsz játszani rendesen.
-
Brian_GT
őstag
válasz
storm3 #60110 üzenetére
Nekem megvan ez a pack és marha jó ( bocs Sirandrish
- olvastam ezt hajtod te is...de vedd meg ha tudod brutál pack ) ... és én egy 102-en tolom és totál nem zavaró. Nyilván az én szemem látta anno fénykorában is ps1-en, szóval számomra nincs az, hogy egy mai tizenéves ránéz és...Józsi...gyere már be b***eg...olyat látsz hogy besz**sz
Én elfogadom és alig veszem észre.
-
Brian_GT
őstag
válasz
perge666 #59953 üzenetére
A jogsi arra van egyrészt, hogy megtanuld normálisan vezetni a kocsit és némi pályakarakterisztikát tanulj. Nyilván a korábbi részekben jobban erőltették, mert ott pl valóban csak akkor tudtál menni xy versenyre, ha letetted előtte a jogsit. Az 5-ben már elég 1-2 jogsi és beenged mindenhová, megjegyzem marhára nem értek ezzel a döntéssel 1et.
Alapvetően annak szól aki teljesen kezdő a játékban és íveket, fordulási technikákat akar megismerni, megjegyzem azért tud olyat mutatni, ami érdekes.
Továbbá kb az tud rendesen érvényesülni neten, aki min ezüstre megtudja őket csinálni, de inkább aranyra. Nyilván ehhez a joy édeskevés már, nameg én véleményem alapján ez a játék nem is arra készült, hogy joy-al játszd...ez nem árkád, hogy tolom jobbra-balra és néha ráfékezek.Egyébként minél jobb érmet szerzel, annál jobb kocsit kapsz egy sor végén...ezért is segítve az indulást a karrier módban.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59799 üzenetére
Amit a többiek is javasolnak arra nagyon menj rá...hogy gyűjtsd a növényeket, öld az állatokat amit kell + banditatábor írtás stb...bika összegek és repu jár érte és kb az egyik legizgibb mellékküldi. Főleg a kincskeresés...pfff nah az durva
-
Brian_GT
őstag
Igen-igen azt pont tudom tesztelni mert szintén iptv van nekünk is. Így ez annyira nem jó példa
De talán ha abból indulok ki, hogy ugyan úgy szöveget látok rajta, de mégis crt-n kicsit homályosabban és nem annyira élesen, mint a másik szoba lcd-jén akkor talán nem lesz vele gond. Tudod attól tartok csak, hogy ott azért egy weblap nem akkora méretben van, mint egy T-home menü...szóval sok kis karaktert kellene nem összemosnia egy pacává a tv-nek.
-
Brian_GT
őstag
Akinek esetleg van médialejátszója külön a tvjéhez, az segítene megválaszolni egy kérdést. A történetet nem írom le újból csak bemásolom a szöveget...azért kérdezem itt is, mert a médiás topicban annyira számomra nem tűnik segítőkésznek a banda, itt meg azért ,,évek óta ismerjük egymást" és amiben tudunk mindig segítünk egymásnak.
Van valakinek tapasztalata ezzel az eszközzel?
Overmax Homebox 3.1
Igazából azért lenne praktikus, mert pont arra szeretném muteromnak, hogy film-zene mellett tudjon ezekkel az androidos egyszerűbb játékokkal játszani és full netet érjen el.
Erre a benne lévő 4 mag úgy gondolom bőven elég hozzá...itt végre nem lenne 8 óra egy weblap megjelenítése és nagyon szimpi ez a hozzá adott bill-egér kombó + még egy egér...nem mintha nem lenne alapból itthon usb-s egér+bill hozzá, de szimpi hogy adják.
Ára lehetne egy hangyányit kedvezőbb, de jelenleg azt mérlegeltem, hogy amire neki most kellene tökéletes lenne, ha veszek neki egy ócska használt pc-t azzal sem ér el többet + elég kis helyen gazdálkodik..monitor minden... ez sokkal barátibb lenne.
Egyedül amitől tartok és ebben azért lehet többen tudnátok segíteni...hogy egy 55ös régi LCD tv-re lenne kötve rca-val első körben, mert majd mikor én jövő év első félévében cserélem az LCD tv-m azt fogja megkapni, addig ezen használná. Film stb annyira nem is kérdés azt látja biztos rendesen rajta...de a netes tartalmaknál a szöveg mennyire kivehető szerintetek egy ilyen tv-n? Nem lesz túl mosottas?? Aki esetleg valaha is rákötötte vagy használja régi tv-n a lejátszóját nyilatkozna ha megkérem. Köszönöm előre is mindenkitől.
+ egy lehet hülye kérdés...de a candencia gond eddig én úgy tudtam chiphez volt kötve...ebben egy cortex proci van ami majdnem egy asztali géphez hasonlítható már...itt ugyan úgy előjöhet a candencia gond, mert onnantól hogy android...telefonom se akad meg. Lehet hülye hasonlat de android-android. Köszi!Ebből konkrétan itt a sima crt tv-re vonatkozó tapasztalat érdekelne, mert eldöntöttem, hogy valszeg megveszem mindenképp, csak azért ezt jó lenne tudni ha a többit nem is. Ugye alapból van aki a ps3-at is még crt-n tolja...gondoltam hátha akad aki médiát is használ régi tv-n és segítene mit tapasztal. Köszi
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59707 üzenetére
Alapvetően fejlődsz minden tetteddel... hírnevet kell szerezned és azt eléggé megdobja ha jól cselekszel helyzetekben...kiabálnak emberek, odamész megnézed...pl kocsmából ráncigálják ki a csajt...ellopják vki lovát..szekerét stb... elviszel vkit akivel útközben találkozol. Mondjuk itt kemény mert sokszor csapda és letépnek a saját lovadról
Szóval célszerű odafigyelni és jó hírnévre hajtani....alapból a pénz igen végén nekem is sok volt, de azért nem annyira könnyű úszkálni benne. Egyedül amit nagyon ritkán tudtam megcsinálni, hogy kiakarnak rabolni egy postakocsit és látod elkaptak vkit...általában egy nőt...és megállsz a lóval, hogy lőjj....leszállni kb már nincs időd és egyszerre vagy 6an elkezdenek lőni rád...itt ha a dead eye-t ne m tudod jól kezelni szétlőnek a francba
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59700 üzenetére
Arra vigyázz, hogy szerintem ez egy bennmaradt bug, hogy ha meglasszózod és elengeded a lasszót elkapás után, akkor olyan mintha kinyírtad volna a tagot...nem hal meg, de nem kel fel többet így csak lelőni tudod már. Ez minden embernél így van, ez egy hiba a játékban sajnos...sokszor elég idegesítő volt, mert a ravasszal lasszózól és ha picit enyhül a nyomás és enged a lasszó akkor bakhatod.
-
Brian_GT
őstag
válasz
#42308056 #59686 üzenetére
Speciel én a casinos küldiket elég keveset csináltam. Az külön élmény volt pl megtervezni, hogy egy körözött bűnözőt hogy fogj el élve, mert ugye az több money-t adott, de ha felfigyelnek rád elindul menekülni. Ez nekem marhára tetszett... melléküldi pár db?? Rohadt sok volt...nem ugranak be a nevei de amikor eltünt a nő féjre keresd meg stb..rószaszín kör is mutatta..meg mikor ezt azt kellett gyűjteni xy embernek...nem akarok tényeket mert aki játsza annak legyen meglepi.
Amúgy meg persze, hogy GTA klón...ugyan az a gárda... ezért is imádta mindenki, mert egy vadnyugatra húzott GTA volt. Lóról lőni nem volt nagyon nehéz csak rá kellett érezni..lóról lasszószni a vadlovakat...nah az volt kemény...de az k**va
Más: Megtudná valaki mondani mi a kódszáma a frissített PS4-nek? Valaki anno ki is írta de nem találom. Ugye volt egy ,,titkos" frissítés a konzolnak, ami annyira nem vertek nagydobra, de verziószámban látszik.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59677 üzenetére
RDR rettentő jó játék, iszonyat tartalom van benne szóval hajrá. Szerintem végig izgalmas és érdekes.
-
Brian_GT
őstag
válasz
fausto #59587 üzenetére
jah igaz...5400ért vettem most én is megnéztem...sorry rosszul emlékeztem rá... akkor viszont jó vétel volt valóban.
kmarci: Ez szép és jó, csak kipróbálni, hogy működik-e rendesen minden azt azért kikéne. Az szép dolog, hogy tiszteled, hogy karácsony...csak az is szép dolog, ha az ünnepek alatt rohangálhatsz vissza cserélni stb + 3 nap elszáll onnantól bakhatod a cserét.
-
Brian_GT
őstag
válasz
fausto #59578 üzenetére
Én ezt nem értem. Kiszámoltam illetve megnéztem, hogy 12 font a game.co.uk-n a 3 hónapos uk plus acc előfizetés. A livekodok-on 4500Ft...ha az oldalról a fontot átszámolod 4600Ft. Akkor most vagy én vagyok hülye vagy nem tom...de eztr bárhogy is nézem max egy egált tudok rá mondani, de hogy marha drága a livekodok. Ennyire sz**r a Ft...sajnos. Én is lázadok miatta, mert tudom mennyiért szoktam ott venni, de evvan.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59513 üzenetére
Az lehet...de akinek nincs meg PS3-ra..de van vagy közeledik a tudat, hogy vásárolni fog PS4-et az biztos lehetsz benne megvárná már a játékkal a jobb és szebb verziót.
Nem grafika hajhász vagyok, de ha egyszer szebb látványban lehet részem nem fosztom meg magamat ettől + pont a GTA5 a legjobb mérce, hogy nem csak grafikai pimpelésről van szó, hanem millió dolgot módosítanak rajta.
Értem az érvelésedet és alap esetben én is oda venném meg, de így biztos hogy nem, ha van jobb alternatíva. Lehet hogy drágább, de akinek 1 hónapban nem elég mondjuk egy GTA5 vagy Last of Us és mellé a 10-15 plusos gamma azt sajnálom. Nekem elég lesz bőven -
Brian_GT
őstag
Látom a hétvégén élnek a kommentek szép számban...fél nap alatt termelünk ki 50-60 hsz-t.
Nekem gond nélkül betárazta az összes ingyenes címet...mind ps3-ps4 és vita-ra.Amúgy szerintem akinek van pénze mind a gépre és mind a játékokra nyugodtan vehet ps4-et, mert azért azt mondani nincs rá játék elég túlzás. GTA5-Last of Us, Shadow of Mordor, PvsZ Garden Warfare, Injustice, Destiny stb stb..és minden hónapban jön már valami ütős cím.
Aztán azt ne mondja nekem valaki, hogy 1 fullos game nem elég 1 hónapra mikor mellette van már vagy 10...szóval már most behozhatatlan a játékidő.Nekem január-februárban lesz meg a ps4, de már most van vagy 10 játékom a plusnak hála...és azért egy Injustice vagy Garden Warfare egész jó kis móka a GTA5 mellé...onnan meg veszem rá a többit majd.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59370 üzenetére
Jajaja évek óta szeretem nyomon követni ezeket a show-kat, amióta rendes netsebességet tudnak biztosítani a szolgáltatók és elbírja a jó minőségű streameket. Ezért hálás is vagyok, mert egy E3...Microsoft-Sony-EA-Ubi press conf + ps4 launch party egyebekről lemaradni. Las Vegas-Los Angeles pedig nem a szomszédban van
Pedig ezekre röhejes összegű a belépő.
Lindsey meg szerintem az egyik legegyedibb és legcukibb előadóművész aki az elmúlt ezer évben született...rohadt egyszerű..nem veri magát semmire de egy hatalmas tehetség. Szerencsére őt már volt lehetőségem élőben is látni és hallani...remélem nem utoljára -
Brian_GT
őstag
Az a mondás, hogy a WiiU mellett félhet a PS4 erős túlzásnak érzem
Nem mondom vannak jó Nintendo címek, meg régen amikor kb csak Nintendo volt ő volt a király nem is kétlem. Csak a piac kicsit megváltozott és eléggé rétegjátékokat készítenek + óriási hardveres hátrányban vannak szerintem.
Amúgy szerintem nagyon jó volt a Game awards 2014...főleg mikor megláttam ,,élőben" Lindsey Stirling-et a Dragon Age Inc. soundtrack-et eljátszani. Hűűűű az leírhatatlan volt, imádom a csajt.
Készüljetek még pár óra és kezdődik a Playstation Experience és egészen hétfő hajnalig leshetjük
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59172 üzenetére
Jaja közben megtaláltam én is köszi.
-
Brian_GT
őstag
Most tudni lehet, hogy mi volt ez a Konzolok Szervizes akció? Náluk van befoglalva a Witcher 3 gyűjtőim...azért azt tudni kéne, hogy kell-e máshol befoglalnom.
Most mi ez a névváltoztatás stb már ezek is ennyire jó cég lett?
-
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59024 üzenetére
Egy szirmot kell irányítanod a kontroller girojával... sebességet az x-el tudod növelni vagy csökkenteni és az a lényege, hogy végigmenj a pályán....minden pályán egyedi fény és hanghatások kíséretében kell menni és iszonyatason jó. Aki vérbeli cod meg ilyen beállítottságú az ki se próbálja, de aki kicsit is tud érzelmi szinten gondolkodni az nagyon jól fogja érezni magát vele.
Nekem pack-ban volt, mert usa-ból rendeltem a Longest Journey packot, amiben ez is benne volt. Nagyon megérte.
Ez egy tipikus olyan játék amit nem tudsz elmesélni, át kell élni. -
Brian_GT
őstag
válasz
finecsa #58996 üzenetére
Érdemes használtat venni? Mire kell odafigyelni kipróbáláskor?
Érdemesnek érdemes, de csak akkor ha kimondottan jó állapotút fogsz ki és min egy jó fél év gari legyen rajta. Alapesetben én inkább vennék egy újat, főleg hogy ha nem grafika centrikus a fiad ( nem tudom hány éves ) ha , kisgyerekről van szó vagy kisebbről akkor meg főleg újat vennék. Ezt azért írom így, mert pl nekem már ki-kikacsintós a ps4, mert érdekelnek rajta a címek. De egy kisgyerek nem fog hozzád rohanni, hogy kell sztem ő örülni fog ha játszhat.
Mivel garisat ajánlok és min. a többiek is, arra, hogy meglegyen hozzá a rendes garipapír... mivel Slim-ből már nem fogsz kapni garisat, marad az SS verzió. Itt a gariról látod, hogy 12GB-os vagy 500as...ergó érdemes megnézni, hogy ha papíron 12GB volt de bekapcsolva már 500 akkor miként lett ez a HDD csere... hozzáértően vagy gagyi munka stb.
Nyilván nézd meg van-e rajta sérülés stb...joy állapota sok mindent elárul főleg a gombok nyomáspontja és az analóg mozgása. + ha tiszta retek egyértelmű
Rakjatok be lemezes játékot...hallgasd meg a meghajtót milyen hangja van...pöcre indul e vagy szenved...és hogy milyen verzión csücsül éppen a ps3 szoftvere...ha tört akkor jó messziről kerülni.Multizni kellene neki leginkább FIFA, honnan tudom hogy biztosan nincs és pár nap múlva sem lesz bannolva?
Hát én úgy tudom ezt pontosan kideríteni nem lehet... hozzáértő személlyel menj megnézni és akkor nem lehet átverni... ha nincs egyetlen gyári lemezes játéka sem és a hdd meg tele van és nincs ps plusa akkor vagy nagyon jó anyagiak között van a srác vagy totál tört. Sok kis apró részlet elárul dolgokat.Győzzetek már meg miért érdemesebb PS3-at venni, mint xbox 360-at!
Utálom ezt a kérdést emberektől. Nézd, alapvetően itt van plus szolgáltatás. Ami azt jelenti, hogy egyrészt ide nem kell live, mint boxhoz, hogy multizz...ingyenes alapvetően..de ha képes vagy áldozni, kb 1500Ft-ot havonta akkor kapsz egy szolgáltatást, amivel ingyen játékokat tudsz leszedni... van közte sok jó cím is meg kisebb is...mikor milyen kedve van a sony-nak. Alapvetően itt a ps3 tábor 99%-a használja, mert a hülyének is megéri azért. Van amikor elég gázos a felhozatal, de éves szinten nézve sokkal jobban jössz ki.Másik amiért utálom a kérdést utálom...döntsd el mivel akartod játszani.... ha olyannal ami csak boxra van, akkor vegyetek box-ot...ha olyat ami ps3-on van csak akkor ps3-at...ha meg multicímekről beszélünk akkor mindegy.
-
Brian_GT
őstag
válasz
tutuhawer #58992 üzenetére
A 4 lámpa villogása azt jelenti, hogy nem talál párosított eszközt, ergó keres. Ha megtalálta a tesóját ergó alap esetben a konzolt akkor abbahagyja és csak az 1. led ég.
Gondolom laptopon akarod használni vagy van vevőd a gépre... konzol esetén csak és kizárólag kábeles kapcsolat alapján párosodnak össze, szerintem pc-n is így próbáld. -
Brian_GT
őstag
válasz
Real Ghoost #58850 üzenetére
Stand by alatt nyomd meg a joy-on a ps gombot. Lesz meglepetés
-
Brian_GT
őstag
válasz
energy4ever #58813 üzenetére
Hát igen....ez a minőségi hirdetés. Puritán kib**ni a kőre az amúgy is érzékeny lemezt...gratula. vevőcsalogató kép lett.
-
Brian_GT
őstag
válasz
#58000384 #58764 üzenetére
Az All for One pedig plusos cím volt, szóval az megint csak jó bolt volt
Lemaradtál róla.
Amúgy csak reagálva...azon én is megálltam mikor azt olvastam, hogy NFS és valósághűség 1 szinten... de utána értettem mire írta Zsolt, szóval nem gáz. Viszont az igen mikor már nem is tudom hol volt, hogy nagy szimulátoros emberek beültek egy GT5 volánjához...lehet még media markt-ban anno. Mentünk arra, mondom ezt megnézem
Gyerek... jön a kanyar... ha nem tv-ben lett volna 3 háztömbbel állt volna meg a kocsi kb
Csávó: F**om ebbe a k** sz*r játékba...ilyen buzi fizikát még életemben nem láttam, nyomom a féket és nem áll meg ez a k**szott kocsi... megnézhetnék ezek is, hogy kell játékot készíteni, NFS-ben nincs ilyen.
Összenéztünk haverral rendesen...majd kérdeztem tőle kipróbálhatjuk-e...mondta nagy hévvel persze ez úgy is egy szar. Nah ott rontotta el, hogy ott maradt megnézni ,,mit bénázunk össze"Kicsúszás nélkül letoltuk a pályát... nem tudom lehet Nordschleife volt pont bent. Azt az arcot kellett volna látnotok amit a gyerekről lehetett leolvasni
-
Brian_GT
őstag
válasz
#58000384 #58415 üzenetére
Hát ha nem zavar, hogy nem tudod mi miért van benne és ki-kicsoda, akkor persze ajánlom én is, mert iszonyat jó játék. Csak alapvetően az egyik legjobb story-s játék részemről és iszonyat sok dolog van az 5-ben is, amire nem fogsz rájönni vagy felkapni a fejed, hogy jééé ha nem tudod mi volt előtte. Ezért szoktam ajánlani a Resident Evil Super Bundle-t...az olyan 10-12 ropi, de benne van az összes előző rész. Aki Resi fan, az pedig tudja a 2-t kihagyni...
Amúgy megvenni mindenképp érdemes, már a benne rejlő tartalom miatt is. A 6 auto adja az örök lőszert, itt ki kell maxolni a fegyvereket és megvenni stb...iszonyat nagy újrajátszási faktora van, én nem is tudom mennyiszer toltam le, mire meg lett az összes fegyver örök skulóval -
Brian_GT
őstag
válasz
MasterMark #58197 üzenetére
Pont olvastam egy cikket és elírtam
Bethesda akart lenni
Amúgy igen azzal IS volt baj, ha sok mentésed volt, de alapvetően a fő gondot az okozta, hogy ha 1 mentésed is volt ha az elért egy bizonyos méretet akkor jöttek a bajok...a méret meg a játék előrehaladtával szépen hízott így elkerülhetetlen volt.
De mint írtam én úgy tudom erre jött a megoldás.Tégla: Ez az emberke véletlen UK acc töltéssel nem foglalkozik?
Sirandrish: Igen, System Update.
-
Brian_GT
őstag
Én azt az akciót várom amit külföldön már be is promóztak... 400$ PS4 500GB dobozos GTA5 és digitálisan hozzá a Last of Us Remastered... nyilván ez nálunk $-ből euró lesz...de akkor is 125 körül jön ki amihez van már 2 játékod ergó 100-ban megáll a gép. Szerintem ez ha ide is ér hozzánk a legjobb vétel lesz.
-
Brian_GT
őstag
válasz
james001 #58032 üzenetére
Egy baj van...olvastátok már a feltételeket?
,,who are residents of Australia, Austria, Belgium, the Czech Republic, Denmark, Finland, Germany, Ireland, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland, the Netherlands and the United Kingdom"
Most itt hiába mondjuk, hogy de az accom meg angol vagy beírod false-ba... azt utána ellenőrzik és még ha nyersz is nem kapod meg, mert nem tudod igazolni a lakcímet. Erről ennyit
-
Brian_GT
őstag
válasz
D1Rect #57966 üzenetére
Semmi ilyesmi még csak elő sem fordult nálam és sztem másnál sem. ez bullshit. Igen ingyenes a multi...eddig is az volt meg az is marad. PS4-nél kell hozzá már plus, de kb minden 2 embernek eddig is volt ps3-ra is. Vásárlók 80%-a meg ps3-ról vált ps4-re szóval nincs miről beszélni, viszi át a profilját.
Azért ezen a téren meg jobb lenne ha ez a nagy ,, xbox fan" csendben maradna, mert nézzük már meg mióta ad ingyenes címeket a microsoft és mióta van ez Sony-nál. Itt aki a kezdetek óta ps3 tulaj nem is tudom elképzelni mennyi játéka lehet, brutálisan alacsony áron a plus-nak hála. Aki 8 éve gyűjti a tartalmat sztem órákig lehetne válogatni a download list-jéből.
-
Brian_GT
őstag
válasz
D1Rect #57964 üzenetére
Mi volt a baj a ps3 multival? Mi lett volna, semmi. Ha pontosabban kérdezel rá egy dologra jobb, de nekem lassan 4 vagy 5 éve van ps3 és azóta elég sokat multizok is.
Most ha az ilyen tartalmakra vagy kapcsolódási hibákra gondolsz... akkor egyrészt az ilyen kiváló állításokat mindig a másik tábor mondja... másrészt frissítésekből és egyéb dolgokból adódó le-leállások mindig is voltak és lesznek, de ez az xboxnál sem újdonság. Live is bőven tudott csodákat művelni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
erik88 #57960 üzenetére
Nem kötözködésből, de pont az olcsó megoldásokból vannak később a problémák. Nem egy ember fordult meg a topicban, hogy spórólni akart és vett utángyártott joy-t majd megvehette a gyárit is, mert vagy alapból rossz volt az utángyártott vagy hihetetlen hamar meg is adta magát.
Ezeken a dolgokon nem érdemes spórolni... nyilván a konzol se úgy működik, hogy van a gép és ennyi...járulékos költségek mindig vannak és lesznek.
-
Brian_GT
őstag
válasz
james001 #57916 üzenetére
Jamesnak válasz, többieknek ....SPOILER Igen-igen jól tudod....szerintem Jill. Tudod az 5 mellékszálában mikor kirángatta magával Wesker-t az ablakon, hogy megmentse Christ. Esés közben... gondolták
... tudod hogy van ez..minden alkalmat meg kell ragadni
Amúgy nem, nem tudni. Titok, legalábbis egyenlőre vagy én siklottam el felette...de meglepődnék ha így lenne.
Elims: Köszi
Amióta eszemet tudom kedvencem...első játékom volt kb konzolon az 1...azóta örök szerelem. ( mondjuk Ada-t, Jill-t vagy Claire-t el is venném csak félek mindig veszekedés lenne...mindig csak az élőholtakkal foglalkoznának meg vírusokkal...válóok
)
-
Brian_GT
őstag
Folytatásként látod kivel mi történt.
Történetileg a 3 lezárult ott, hogy felrobbant a város. Ugye sokan keverik, meg sorrendbe rakják, de a 3 is a 2 történése alatt játszódik, hiszen amíg Claire és Leon jut kifele, közben Jill is menekül.
Leginkább Leonra van kihegyezve a történetek közepe, hiszen a 2 után ő a 4-ben már különleges ügynök.
Az 5-ben megtudod, hogy Chris az 1 után végülis beállt a BSAA-hez, ugyan úgy mint Jill is. Illetve Jill lehet csak külsős emberke, de én úgy tudom az 5 mellékszálában Chrisnek mint BSAA ügynök segít ugyan úgy, mikor mennek a kastélyba.
A 6-ban pedig gyakorlatilag megy tovább Leon titkosügynök története, Chris BSAA története, Ada Wong kém története akivel szintén a 2 óta tudjuk, hogy kém. Illetve csatlakozik még 1 szereplő a 6-ban akit korábbi részben látni, de annyira ezt nem mondom el, mert aki nem játszott vele annak meglepetés lehet + az is hogy ki Jake.Aki Resi fan a történet miatt kimondottan ajánlott. + ahogy James is írja, azért attól hogy akciódúsabb a játék, azért nem túlzottan könnyű.
-
Brian_GT
őstag
Monitorodtól függ, hogy mennyire szereti ha 2 jelet kap, alap esetben nem kellene gondnak lennie lásd tv tuneres monitorok...
Én az ilyen átkapcsolós megoldásokkal még csak negatív tapasztalataim voltak, viszont ilyet miért szeretnél??? Azt mondtad fülesen akarnád használni, annak az eleje úgymond meg a ps3-ból fog kijönni szóval arra mi más hangot szeretnél még rákötni??
-
Brian_GT
őstag
LeÍrásodban az van, hogy 2 ilyen monitorod van. Ott a megoldás. Egyikbe nyugodtan mehet a dvi-hdmi által...másikon meg rendesen mehet a PC.
Hangot hdmi-ről nem tudod leválasztani max ha szétvágod a kábelt
.. ott van az rca kimenete a konzolnak, azt felhasználva a gyári kábelével veszel egy rca-3,5 jack kábelt és tudsz fülhallgatózni.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #57823 üzenetére
Nekem megvan, mert akkor én már rég plus-os voltam, de mivel csak 2 ps3 lehet összekötve, az enyém a testvéremén lesz majd, szóval bocsi, de így kiestem a dologból + sorry de mivel nem vagyunk ,,cimbik" így azért egy ,,értékes" acc kiadását nem vállalnám be!!!
-
Brian_GT
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest