Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Nekem van ithon a legrosszabb szériából Fat 40GB,szerencsétlen áltó helyében elromlott.
Működött amikor elraktam,és mikor előkerült a szekrényből már nem akar bekapcsolni,felpörög,csipog,sárga led villog és kikapcsol.
Szerencsére a Slimem ilyet nem csinál,gyerkőcökkel meg asszonnyal jókat játszuk a Move szettel.
Hiába régóta megvan,jó néha elő venni,szuper kikapcsolódás az egész családnak.
-
razor03
aktív tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Nekem még teljesen új a PS3 élmény. Korábban nem volt rá keret, most engedhettem meg magamnak. Itt ott még bontatlan játékokat is lehet találni.
A tripla A-s játékok még mai szemmel nézve is nagyon jók. Sőt, sokkal jobb élmény mint az Xbox one-om... ott valahogy elmaradt ez az érzés.
-
Balinov
titán
válasz
Tegla80
üzenetére
Volt igen, ugy jo egy evig olyan '13/14 korul, par jatekot bezsakoltam, ill. deal-ben megvettem, azok latszanak is szepen a PS+ accom alatt. Tegnap meg nezegettem PS store-t, hat, nagyon nem ugy nez ki, hogy erdemes egyenlore ujra elofizetni, semmi deal PS3-ra, mind PS4-es (jo, persze van akciozas is rendesen, pl Journey-t megvettem es tetszik is).
PS4/PS5 vetelt nem tervezek a kovetkezo 1-2evben, elobb kell uj(abb) pekfenyezot venni.
Viszont, PS store-on kivul letezik mas, legalis forras (letoltheto) jatekok vetelre vagy ezt is felejtsem el.
Sajnalom amugy, hogy igy kifuttatta a Sony a PS3 szeriat, hagyniuk kene a modder tarsadalomnak jatszoterre. Pl. a Disney+ sem erheto mar el ra, hivatalos Disney allasfoglalas szerint azert, mert a Sony altal a 3-as unsupported.
udv
B -
razor03
aktív tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Egyébként nem jól fogalmaztam lentebb. Nem kalóz rendszert akarok a PS-re. Azt hittem, hogy ez egy olyan segéd program, amivel lehet bármelyik játékot telepíteni a konzolra. Nekem igazából csak azért kellene, hogy ne tekerje mindig a lemezt. Szóval ha jól sejtem ez a progi csak kalóz gépekkel hozható össze - vagy?
Valaki magyarázza el légyszi.
-
razor03
aktív tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ, inkább veszek egy használtat aprón, úgyis kell a sixaxes a Killzone2-höz
Itt szeretném megemlíteni, hogy nemrég vettem egy kék dobozos PS3 kontrollert 12000 Ft-ért, ami nagyon durva hamisítvány volt (még az a szerencse hogy visszavették a terméket!!).
Nem tudom volt-e már szó korábban a különbségekről, de leírok néhány észrevételt, nehogy más is pórul járjon. Különösen azért, mert ezek az új hamisítványok már annyira "jól sikerültek" hogy nagyon figyelni kell a különbségekre, mert a legszembetűnőbb dolgokat pl. elcsúszott feliratokat is kijavították. Szóval a legszembetűnőbb jelek:
1. A kontroller dobozán lévő Sony logót alaposan nézzétek meg mert ezt továbbra sem tudják lemásolni egyértelműen látszik, hogy nem azonos egy valódi Sony kontroller dobozán lévővel, csak hasonlít rá.
2. A pad gombokat nehéz benyomni, míg az eredeti kontroller pad-jei benyomáskor lágyabbak.
3. Ugyanezen pad-ek benyomása kattja hangos, míg egy eredetié alig hallható.
4. Az X, O, háromszög, négyszög gombok egy eredeti Sony kontrolleren fényesek, míg a hamisítvány gombok matt felületűek.
5. A rezgő funkció egyáltalán nem hasonlít az eredeti Sony rezgő funkcióra, jóval gyengébb hatású.
6. A hamisítvány kontrolleren a műanyag borítás illesztése között túl nagy a rés, a felső rész kitüremkedik, az illesztési vonal mentén érdes a műanyag.
7. A hamisítvány kontroller egy teljes töltést követően 24 órán belül magától lemerült - úgy, hogy szinte semmit nem volt előtte használva - csak ki lett próbálva. Még a gépet sem tudtam másnap bekapcsolni kontrollerről annyira lemerült álltó helyében!Egyébként működött vele minden, még a sixaxes is... de sokra megyek egy ilyen hulladékkal, főként ennyi pénzért
-
BOSCH75
csendes tag
válasz
Tegla80
üzenetére
pont ezt nem csinálja ez a baj...az usbn rajta van a firmware a legujabb sony oldalrol...a merevlemez uj de a gép azt irja ki hogy a start select gombbal telepitsem a firmwaret arra viszont meg azt irja nem jo applikácio..de hiavatlosoldalrol van letöltve..usb formázva fat 32,a mappák is jok PS3/UPDATE.. nem is értem...
-
vargalex
félisten
válasz
Tegla80
üzenetére
Szia!
Elvileg az AC66U B1 3x3:3 mimo, azaz nagyobb wifi sebesség érhető el, mint a 2x2:2 mimo tudású AC58U esetén. Ha fontos a wifi sebesség, akkor az AC66U. Egyébként normál router használatra (ha nem torrentezel magán a routeren), bőven elég a 128 MB RAM is. Nyilván a kliensek számának, valamint a kiszolgálandó sebesség emelkedésével jobban jársz több maggal. Igaz, az AC66U nagyobb órajelen jár, de más az architechtúra (Cortex A9 vs Cortex A7). Az AC66U-ban BroadCom SoC van, amit én személy szerint a zártsága miatt nagyon nem szeretek...
Jelenlegi routerem egy Mikrotik hAP ac², amiben azonos SoC van, mint az AC58U-ban, illetve szintén 128 MB RAM. Mindenre elég... -
vargalex
félisten
válasz
Tegla80
üzenetére
Persze, értem én lényegében. A betöltés (így nyilván a menüben a játék háttérképe, zenéje) gyorsabb lesz az elérési idő miatt, mivel itt valószínűleg sok kis file-ról beszélünk.
A telepítés 7,5 MB/s-es sebessége (ahogy a letöltési sebesség is gigabites csatoló ellenére) erősen meglepett. Utóbbin szinte biztos, hogy semmit, előbbin talán egy kicsit gyorsít az SSD. -
törölt tag
válasz
Tegla80
üzenetére
B@aszik bekapcsolni, semmi bajom nem lenne ha így működne de resetelni kell.
Ráadásul két kontrollerrel kell ezt eljátszani.
De most kibaszok vele,mert megveszem a Fifa18-at a PS4re.
MasterMark meg még a tv-t is irányítsa, persze.

Annyi gógyim van hogy egyszerre nem működik.
De egy példa hogy megértsd.
Mindkét autómban BT kihangosítós a rendszer.
Egyikből átülök a másikba a telefon is átvált. Ennyi lenne itt is, de sajnos nem így van. -
A`rpi
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
molnartom (#76333)
Igen, mielőtt deaktiválod előtte cserélj jelszót, ezt el is felejtettem írni. -
A`rpi
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
Az a gond hogy nem vagyok gépközelben, amire tippelek első kőrben:
-Nincs fenn az aktuális FW (bár akkor a játék sem jött volna le.)
-Nincs bejelentkezve PSN-be.
-Nincs internet kapcsolat.
-Nincs EA account.
(Ezt elvileg a játék indításánál fel kellene ajánlania, email, és jelszót kér egyszer, regisztrálni is lehet.)Ami biztos:
Ahogyan az előttem szólók is mondották előfizetés nem kell a multihoz.
A játék használatához állandó internetkapcsolat szükséges. -
Studi
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Nekem nincs PS4, és Gran Tourismo új részéig nem is érzem indokoltnak a beszerzését.
Elég keveset játszom én is, főleg GT6, és Fifa, de mindkettőnél zavaróak a töltési idők sajnos.
Jó lenne kicsit gyorsulni.Azt meg tudom valahogy nézni, hogy mi mennyi tárhelyet foglal most? Mert érzésem szerint elég kellene, hogy legyen 5-6 telepített játékhoz egy 120-as háttértár is, most 250-es HDD van benne. De nem hinném, hogy a felét is kihasználnám.
-
A`rpi
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
147-hetedik lennék. (Jelen állás szerint, bár most belátható időn belül nem fog gyarapodni jelentősen a trófeák mennyisége, hála Istennek, vagy sajnos, nem is tudom.
) -
Wlac
Ármester
válasz
Tegla80
üzenetére
Bocs, hogy nem update-eltem a helyzetet, de az az igazság, hogy tőlem 200km-re van a PS, és én is távsegítséget nyújtottam az otthoniaknak. Kipróbáltuk a régebbi routerrel, azzal sem működött, ugyanúgy az IP címre panaszkodott. Holnap kap egy fix IP-t, ha azzal sem megy, akkor több ötletem nem lesz.
-
james001
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
PS3-ra most én is költekeztem kicsit,egy pár 1200 ft-os játékot bezsebeltem (pl. ugye a Deus Ex-et).
Megvettem a Soul Calibur 5-öt is,de az még azt az 1200 ft-ot se érte meg... Sztori egy nagy nulla,tartalom egy nagy nulla,még a dlc-k is sz*rok
Beszerzek pár trófeát belőle aztán dilít.
A klasszik Soul Calibur 2 viszont simán megérte azt a 8-900 ft-ot,PS2-n szétjátszottam még anno,itt is baromi élvezetes,meg hát jó nehéz is. És simán ráver tartalomban az 5-re. -
A`rpi
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
Ha jól működik a vas, el ne add!
Annak idején én eladtam 320GB slimem feleslegesen, mai napig bánom...
No nem mintha a mostani Superslim-mel sok gond lenne de akkor is.Reális ára valahol 20-25 körül kellene hogy legyen, de ennyiért nem nagyon találni. Akkor inkább egy garanciálisat némi felárért.
-
RangerFox
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Az AC-val kapcsolatban: Magyar accon vásárolt se magyar, szóval nem az a gond.
A Shadow of the Colossus: Umm szerintem monumentális egy játék volt, és a mai napig nem sikerült olyan szintű boss fightokat játékba tenni, mint amik abban voltak, de eljárt felette az idő, és mai szemmel nézve tényleg bénácska, már nem nyújt olyan élményt, mint amit régen. De a zenéje nagyon klassz, és maradandó élményt adott Ps2-n, szóval ha rászánod magad és végigjátszod, szerintem veszítesz vele semmit.
Más: Megvettem a Hitmant és a Journeyt, a journeyre kíváncsi vagyok, sokan ezt tartják a platform legjobb játékának.
-
A`rpi
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
Köszi.

Időtartamban idáig ez volt a legtöbb, már ami a trófeázást illeti.
Ehhez képest a többi BF kutyafüle.
Még a BC1 is a 10002 kill-jével is így utólag semmi
. -
pulyka jocó
senior tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Igen, bf3 ban valóban kevesebb az ember, de ez a 2000 reggeli adat, estére 4-5000 ember is lehet.
Bf4-be sokkal több az ember, de akadozik néha , ill már nem ingyenes egy dlc sem (viszont 3ezer a prémium edition storeban)
A bf3 emellett simán fut, és szerintem szuper sztorija van
-
A`rpi
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
"(Plusz ,h lehet az,h egy wifire nincs szukseg a mai vilagban es olykor kikapcsolja azt az ember?! )"
Így is elég nagy elektorszmogban vagyunk. Szvsz jól csinálja. Majd egyszer ha nem tudok mit csinálni jó dolgomban építek egy rádióhullámoktól mentes "süketszobát."
Ha pedig van már a rendszerben router, akkor érdemesebb utp switch-et alkalmazni, összedugja és megy is nem lesz "dupla nat", és még konfigurálással sem kell bíbelődni.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Tegla80
üzenetére
A háló elég messze van a nappalitól.Ott wifis tv van,és egy nagyobb felbontású videót már nem tudok megnézni a youtube-on anélkül,hogy ne homokórázna. Épp ezért stabilabb,ha kábelesen csatlakoztatom a ps-t főleg multinál. A wifit mindig kikapcsolom éjszakára(ha nem vagyunk itthon,akkor nappal is),főleg a gyerekek miatt,így is eleget kapnak máshonnan az éterből...

-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Szia!
Igen,a modem van a padláson,és onnan szetetném szétosztani a két ps-hez.A padlásra nem tennék még egy wifi routert,egy már van a nappaliban,az kikapcsolható,nem sugároz,ha nincs rá szükség(a padláson macerás lenne mindig kikapcsolgatni egy másikat).
Tehát marad Árpi féle opció,egy switch-el,az a legolcsóbb,és leg egyszerűbb(és a legjobb). -
A`rpi
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
El is felejtettem hogy anno csináltam részletes leírást.
Videó is van mellékelve,
szóval itt látszódik mit kell csinálni, és utána mi fog történni. -
joci221
tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet eszembe nem jutott volna
. De nem ez a gond, IPv4 es a címem... Megcsináltam amit A`rpi írt, azaz formáztam a vinyót meg megcsináltam a pendrive- ot most meg csak kiírja hogy várjak miután megnyomom a start+select gombot. Lehet a pendrive nem tetszik neki, azt olvastam válogatós... -
Easy.2K12
tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Akartam írni csak kimaradt elnézést..
Szóval kaptam hozza zavarszűrős kábelt próbáltam azzal illetve a egy Sega boltban vásárolt egyéb kábellel illetve Sony fényképező zavarszűrős kábelével is.A gépet szétszedtem az usb port és az alaplap között jó a kontakt. De ma rámérek feszültség van-e rajta.
Esetlegesen a merevlemezre nem tudok rátölteni olyan adatot amivel betudnék lépni a ps-be hatha onnan tudok okoskodni tovább ?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Tegla80
üzenetére
Megvan az email, amivel regeltem a PSN-en, illetve van letöltött demóról "számlám".
Remélem azok elegendőek.Fifa15-ben van vagy 1000 meccsem, meg egy csomo unlockolt cucc, hiányozna....

Mondjuk az Origin fiókomat szépen szétbarmolta a kis orosz gyermek, minden adatot átírt, 100 fős friendslistemet simán blokklistára tette, törölni szerencsére nem tudta, de így is mindenkit újra fel kellett venni.
-
törölt tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Na ez a másik, amit néztem
Nekem amúgy a kupak alatti "rúd" kopik, szépen lassan vési a műanyag körülötte (ha koppanásig előretolom). Ez, amit mutattál, a tetejére azért lenne jó, mert ha olyan játékkal játszok, ahol sűrűn kell irányt váltani, akkor előfordul, hogy lecsúszik az ujjam róla, mivel homorú. Ebből a szempontból a DS4 vagy az Xbox kontrollerek jobbak, de egy ilyen gumi segíthet. Ezeket is meglesem majd, köszi 
-
Elims
veterán
válasz
Tegla80
üzenetére
Màr az elején megbukik a dolog,mert a ps4 ip címét írta be.Utàna kàbelre dugva sem engedi kapcsolòdni.Holnap meglesz a pppoe felh.név/jelszò akkor azzal mennie kell.
Egyébként van egy màsik router is,egy asus,de abban meg nincs telefoncsatlakozò. :-/
Sajnos ezzel a router-rel kell megoldani.
Holnap kiderül.Köszönöm!! :-)
Szerk.:
Pulyka Jocò: Gratulàlok!!! :-) Pedig ùgy hallottam,hogy nem egy könnyű "mozdulat"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Slim
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó lenne kicsit gyorsulni.

Beszerzek pár trófeát belőle aztán dilít.
) le lehetett tölteni a next genes változatát.

csak furcsa volt hogy fel aron arulja es felhivtam kivancsisagbol.