Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
válasz
Akos2110 #45214 üzenetére
TV alatt is lehet, lényeg, hogy középen legyen, legalábbis tanácsos. A kamerafejet meg lehet mozgatni fel-le, jobbra-balra. Egy darabig én is TV alatt használtam és teljesen jó volt.
#45202 privacy99: Idén azért van/lesz egy pár jó PS3 cím (LoU, Beyond, GT6). Egyébként én úgy hallottam, hogy PS3 a lead platform a GTA 5-nek és azon szebb is lesz állítólag. Hát, hiszem, ha látom.
-
Sundesz
addikt
Az eleje különösen tetszett a Last of Us-nak, nagyon hangulatos volt. Persze a továbbiakra sincs panasz-
-
Sundesz
addikt
6 perces demo? Ronda?
Last of Us demo alapján még PC-n is megállná a helyét, 7 éves hardvertől meg egyenesen dicséretes az, amit kihoztak. Ahogy folyik az ablakon az esővíz a felhőkarcolóban szerintem egy olyan apró részlet a sok közül, ami profi. Kb. 2.5 m-ről játszottam azt hozzá kell tennem.
-
Sundesz
addikt
válasz
WhiteWalker #43829 üzenetére
Nem rossz azért a GT5. Spa, Nürburgring, Nordschleife, Madrid, Róma mind jól kidolgozott pályák. E mellé egy prémium autó és meg is van az igen szép látvány, a bevilágítás agyon veri a Forza-t, az autók már-már élethűek. A baj csak az, hogy kb. a játék 1/4-re mondható el ez, a többire az igaz, amit te mondasz. És összhatásra jobb a Forza, az is igaz.
Pl. nagy ganajság, hogy az autók kerekeinek egyszerűen nincs belső fele, csak nagy feketeség, és ez a GT 6-ban sem fog változni.
-
Sundesz
addikt
Valaki aki hozzáfér a Last of Us demóhoz meg tudná osztani az accountját velem? Előre is köszi. Letölteném aztán deaktiválnám is.
-
Sundesz
addikt
Ha kicseréltem a HDD-t, akkor az újabb "System Activation"-nek számít, vagy a gépet továbbra is a réginek fogja látni a PSN? Ez ugye a PSN tartalmak miatt fontos, elvileg 2 gépre lehet max egyszerre.
-
Sundesz
addikt
Én áruló vagyok és Forza 4-et tolom.
Na jó, meg Vita-n az Uncharted-et. PS3-on így is betáraztam egy szép kijátszásra váró gyűjteményt.
-
Sundesz
addikt
válasz
TazLeacher #37856 üzenetére
Nem sajna, annyit látok PayPal-on, hogy canceled
Ghard: köszi, ez jó oldalnak néz ki.
-
Sundesz
addikt
Fel akartam tölteni az UK accountomat 20 GBP-vel PayPal segítségével. Nos le is vonta a pénzt még tegnap, de azóta sincs feltöltve a fiókom. Igaz írta a Sony lehet egy kis késés, na de ekkora? És baxxák meg, az Unfinished Swan/Journey miatt tolom rá a pénzt, ami holnap lejár.
-
Sundesz
addikt
válasz
NeoExDeath #32553 üzenetére
System Settings menüben van egy Backup menü, ott lehet a teljes merevlemez tartalmát átmásolni.
-
Sundesz
addikt
Létezik olyan plazmán, hogy "halott pixel"? Most vettem ésre, hogy van 1 fekete pont a TV-n.
-
Sundesz
addikt
Valakinek megvan a Motorstorm RC? Szerintem elég jó kis játék lett, 5 Fontot mindenképpen megér. Nekem egy gondom van vele, mégpedig az, hogy a játék vége felé elég sokszor kiírja autosave-nél, hogy "save data corrupted". Ettől még nem veszett el semmi állás, csak elég idegesítő, hogy néha feljön az ablak. Szerintem a ghost és leaderboard mentés xarakodhat néha, mert annak is van küölön fájlja, egy futam közben 5x biztos ment valamit. Másnak nincs ilyen baja?
-
Sundesz
addikt
válasz
cassius.clay #32526 üzenetére
Igen, mindegyik modellben 2,5" SATA merevlemez van.
-
Sundesz
addikt
válasz
SektorFlop #32501 üzenetére
Nincs hozzá kód, nyugodtan be lehet szerezni használtan.
-
Sundesz
addikt
Érdekes, hogy az Xbox 360 az S verzióval meg komolyodott és okosodott. De pl. PSP esetén is azért fejlődött a hardver, kivéve a legújabb E-1000 csodát, amiben még Wi-Fi sincs (mono hangszoró, nuku mikrofon), cserébe 3e Ft-al olcsóbb.
-
Sundesz
addikt
Nekem a Slim tetszik jobban annak ellenére, hogy Fat gépem van.
-
Sundesz
addikt
válasz
NeoExDeath #32453 üzenetére
Joruney-t kb. 2 óra, az I Am Alive-ot meg kb. 5-6 óra végigjátszani. Mindkettőben van azért újrajátszhatósági faktor. Amúgy mindkettő megéri a pénzét szerintem.
-
Sundesz
addikt
válasz
supercow #32414 üzenetére
Pár sorral feljebb leírtam a tapasztalataimat egy HD Ready Samsung plazmáról. Egy LED 3D TV azért már húzósabb árban van, mint egy 42-es plazma. Ha pár tízezer Ft-os ráfordítással esetleg tudsz 3D-s LED TV-t vásárolni szemüveggekkel együtt, akkor megérhet egy próbát, de százezreket nem költenék rá. Filmek alig vannak, játékok egyedül, amik érnek valamit 3D-ben.
-
Sundesz
addikt
válasz
DM-Fan #32410 üzenetére
Nincs viszonyítási alapom más TV-hez képest, de a Samsung demólemezen egészen elképesztő videók vannak, azokban tényleg nagyon jó a 3D. A TV 1080p-s jelet kap amúgy, más módban nem is engedi a PS3 a 3D-t. Ha nem lenne PS3 itthon meg pár játék, ami támogatja, akkor nem biztos, hogy megérte volna azt a +20e Ft-ot a nem 3D-s változathoz képest. De ebben az árban még 4 db szemüveg is benne volt, így mindenképpen megérdemelt egy esélyt ez az új "őrület".
Filmek terén igazad van, én magam is meglepődtem, hogy eleve nagyon kevés a 3D-s film, és azok nagyon nagy része hanyagolható kategória. Kb. tényleg az Avatar az egyeten értelmes, meg az animációs filmek.
-
Sundesz
addikt
válasz
DM-Fan #32391 üzenetére
Gondolom azért eszetlenül nem lehet a legnagyobb fogyasztású és hőtermelésű chipet a konzolba zsúfolni. Mondjuk a 7670 a másik vége lenne a dolognak, egy ma belépő-alsó középkategóriás kártyáról lévén szó.
Amúgy meglepően jó a 3D egy HD Ready-s plazmán, mind filmet nézve, mind játékokban.
-
Sundesz
addikt
Nekem mindkét féle kontroller van itthon: a DS3 300mA-es, a sima Sixaxis meg 30mA-es akkuval van szerelve.
-
Sundesz
addikt
Tudom, hogy sokszor volt már ilyen kérdés, de melyik bolt megbízható garancia szempontjából, illetve melyik ad Sony garit? Vita-t nézegettem, és a Konzolok Szervíze nevű boltban a legolcsóbb, aztán a Konzol Game-nél. Nem tudom ezek mennyire állnak jó hírében a tapasztalatok szerint.
-
Sundesz
addikt
Én megértem, hogy valaki csalódott a gépben, miután 160e Ft-ért megvette premier idejében. Nekem nem voltak elvárásaim a géppel szemben, mert PC mellett azt sem tudtam mi az a PlayStation kb. Aztán mivel otthonomtól távol tanultam, csak kellett valami ketyere, amivel lehet játszani, filmet nézni. Adott volt egy LCD TV 2006 óta, mellé ment a PS3 2008-ban és összeségében megszerettem a masinát. Szinte csak exkluzívokkal játszom, még abból is van pár ami rám vár a polcon. Több a játékom, mint amennyit játszom. Múlt heti nagy Store akcióban a flower és az ICO & SotC HD gyarapította ezen játékok táborát.
A multiplatform címeket meg szigorúan PC-n tolom, bár ebben a hónapban sem indítottam el játékot nagyon.
Csak a GT5 megy hetente párszor.
-
Sundesz
addikt
válasz
DM-Fan #31841 üzenetére
Szerintem a Mass Effect 3 közelében sincs egy Uncharted 3-nak. Az igaz, hogy PC-n sokkal jobb a ME3, mint PS3-on, utóbbin számomra értékelhetetlen a játék az alacsony framerate miatt. De az Unreal 3 motor már elég kopottas sok helyen, a mozgás és arcanimációkban elég gyenge a ME3. Én egy szép PC-s játékot láttam, amire tényleg azt mondom, ez már valami: a Battlefield 3.
-
Sundesz
addikt
De király akciók vannak mától a Store-on, végre a Flower is le van árazva. Múlt héten filóztam a megvételén, de aztán gondoltam a Journey tiszteletére dobnak egy akciót, és igen.
ICO és Shadow of the Colossus is akciós most, kettő közül melyiket érdemes venni? -
Sundesz
addikt
-
Sundesz
addikt
Hozzájutttunk elég jó árban egy Samsung alap 3D-s plazma TV-hez. Összekötöttem PS3-al a TV-t, de 3D mód csak akkor érhető el, ha a PS3 beállításainál" Dipslay Settings"-nél "Automatic"-ra állítom a felbontást, viszont ekkor 1080p-t állít be a PS3. Kérdésem az lenne, hogy a HD ready felbontású plazmának nem lesz baja ettől a felbontástól, nyugodtan lehet 1080p-ben használni?
-
Sundesz
addikt
válasz
Vîncent #31506 üzenetére
Szia!
1. Felmásolni nem lehet, de van ami telepít amúgy is valamennyit a HDD-re.
2. Ha sok játékot fogsz letölteni a Store-ról, illetve filmeket tárolni, akkor érdemes lehet a 320 GB-os. Én 80 GB-os vinyóval nagyon jól elvagyok, nem kicsi nekem.
3. Annyira gyakori a meghibásodás, mint bármely más műszaki cikk esetén. Tehát nem kirívóan magas, de mindig benne van a pakliban mondjuk 2-3 év elteltével. Elsősorban az olvasó mondhatja be az unalmast.
4. Ha 3 éven belül bedöglik a gép, akkor méltányossági garival (talán 10e Ft-ot kell fizetni) javítják, nem kell előre kötni + év garanciát (ha 1 éven belül megy tönkre, akkor természetesen ingyenes a szervíz). -
Sundesz
addikt
ShopTo.net-ről én is 2x rendeltem, minden gond nélkül megjött a termék.
3-4 éve volt egy adatlopás náluk, ahol kikerültek a kártyadatok, többek között az enyém is (de szerencsére a bank letiltotta, így nem ért anyagi kár). Azóta elvileg fejlesztették a biztonsági rendszert.
-
Sundesz
addikt
Külső kamerából tényleg rossz irányítani az autót, de a többiben azért jobb szerintem. Minél több időt töltessz a játékkal, annál jobban fog tetszeni, sok jó dolog van benne. Én még ma is heti 3-4x előveszem a Seasonal-ok és a multi miatt, a vezetési élményt nagyon eltalálták (kormánnyal).
Én csak a Forza 3-al játszottam, de az szerintem is könyebben és élvezetesebben irányítható volt kontorollerrel külső kameranézetből.
-
Sundesz
addikt
Egy kis érdekesség GT5 vs. valóság: [link]
-
Sundesz
addikt
Jól éreztem, hogy nem tökéletes a Mass Effect 3 demo PS3-on, legalábbis a framerate-t illetően. Xboxon fix 30 fps, addig PS3-on nagyon sokszor 20. De elvileg ez még nem a végleges kód, úgyhogy van ok reményre. Itt a Eurogamer elemzése.
-
Sundesz
addikt
válasz
SektorFlop #30959 üzenetére
Nem tudom, nem igazán játszottam még vele, pedig a 2. rész itt van a polcomon és a 3. rész demója is tetszett. Ha ennyien szeretik, biztos nem rossz. Majd nekiállok sorban a részekek és tuti beszippant a világa és a sztori
-
Sundesz
addikt
Inkább a PC-n próbáld ki, ott biztos nem szaggat össze vissza, mint PS-en.
-
Sundesz
addikt
válasz
cudarz #30926 üzenetére
Igen, azt le tudja elvileg játszani.
Kipróbáltam a Mass Effect 3 demot és tényleg ott van a szeren, kitűnő a hangulat és a látvány is, a zenék meg pazarak. Egy dolog viszont nagyon bosszant, mégpedig a botrányosan alacsony framerate, néha már irányíthatatlan a játék. Most vagy az én PS3-am xar, vagy a szemem rossz, vagy tényleg a játék ilyen #%!* PS3-on.
-
Sundesz
addikt
Most a Store-on 8 Font/10 Euro akciósan a Far Cry 2.
-
Sundesz
addikt
válasz
DM-Fan #30775 üzenetére
Csak egy baj van ekkora tablettel, mégpedig, hogy eléggé a hordozhatóság határán van. Otthon, ágyban jópofa, esetleg szállodában, de ha egy ilyet elővennék a buszon, a mellettem ülő arcába lógna.
Amúgy ez win alapú lenne.10K sok egy Vita-s címért szerintem is, még PS3-ra is nagy ritkán adok ki ennyit. Ha lenne mondjuk 16 GB beépített memória alapból a gépben ezért az árért, akkor szerintem nagyon rendben lenne. Elvileg Store-ból jóval olcsóbbak a játékok.
-
Sundesz
addikt
Az üzemidő minden hordozható eszköz rákfenéje, igazán forradalmasíthatnák máraz akkumulátorokat, mert szerintem az is gáz, hogy 1 nap alatt lemerül egy okostelefon.
Erről a tabletről beszéltem, ez már valami: [link]
-
Sundesz
addikt
válasz
DM-Fan #30765 üzenetére
Hátén nem tudom mi a baj a felbontással, kb. akkora a pixelsűrüsége mint az én telefonomnak (HTC Desire), pedig aztán annak sem csúnya a kielzője. Én legalábbis nem vágyok többre annál, mert 30cm-ről nézve nem látni a pixeleket rajta.Ha csolódtál a látvány terén, akkor irreálisan magasak voltak az elvárásaid a géppel szemben. Hozzáteszem egy két játék elég xarul fest az tény, pl. F1 2011 szégyen.
-
Sundesz
addikt
válasz
DM-Fan #30761 üzenetére
Az OLED elavult? Felbontás lehetne magasabb, de nem kell retina kijelzős bullshit ide. A Vita sokkalta erősebb a 3DS-nél, szóval 3DS-től nem kell többet várni. De az Uncharted Golden Abyss szintű grafika kézben még sosem volt szerintem, de cáfolj meg ha nem így van. Amúgy volt PSP-d?
Nézzük meg a sima DS-t, annak olyan grafikája volt mint egy 5 évvel ezelőtti telefonnak, és mégis elment belőle 100+ millió darab gép.Szerk.: Vita anaygköltsége kb 35-40e Ft Eurogamer szerint.
-
Sundesz
addikt
Én abszolút látom a Vita létjogosultságát, egy tablet is bitang jó dolog biztosan, de komolytalan játékok szempontjából a Vita-val szemben, meg ugye nagyobb a mérete is. Ha meg van már egy jobb okostelefonja valakinek, akkor nem sok haszna van csak játék miatt tabletet venni.
Jelenleg a Vita-ban csúcshardver van, ez tény. Van 2 analaóg kar + a szokásos PS gombok, tapipad és érintőképernyő, ezekkel a tulajdonságookal egy mai filozófiával készült tablet sosem fog tudni versenyre kelni (Razer tablet mondjuk jó alternatívának tűnik). Az ára szerintem nem vészes (PSP sem volt olcsóbb), és lesz ez még olcsóbb, a memkártyás pénzlenyúlással van megint a legfőbb probléma. A 3DS-nek is beindult a szekere, pedig az aztán nem egy izom hardver, de a játékok eladják simán. És ezek a játékok nem 2 órás, nehézkesen irányítható vackok, hanem szinte rendes AAA címek a kezedben (mind a N-nél, mind a Sony-nál). A direkt érintőképernyőre kitalált kreatív játékok más tészta, azok tényleg remekek és szórakoztatóak, de ennyi, nem hardcore címek.
Én is gondolkoztam a Vita-n, de nem ugranék bele ebben az évben szinte biztos, majd egy árcsökkentés után. Ha tablet és Vita között kellene választanom, akkor egyértelműen Vita-t vennék - persze ha játékról van szó.
Szerk.: A Vita által nyújtott grafikai színvonál már szerintem elég, sok mindenre lehetőséget ad a hardver a fejlesztőknek. Ahogy mondani szokták, nem a grafika számít.
-
Sundesz
addikt
Mindegy milyen FW van a gépen, ha netre dugod, akkor úgy is frissíteni fog. De azt hiszem a 4.0 a legújabb, de jövő kedden jön majd egy újabb frissítés.
Előfizetői díj nincs a PS Network esetében, ingyenes a multi. PSN Plus-ra lehet előfizetni, ott vannak prémium szolgáltatások: cloud mentés, ingyen játékok, early acces. -
Sundesz
addikt
válasz
Ivan Kozirev #30526 üzenetére
Magyarországi Vita bemutatón mondták.
jozso81: Na basszus, akkor gondolom a FIFA 09 szerverei sem mennek már. -
Sundesz
addikt
Nem kötelező átmenni magyar fiókra, (szerintem) maradhat az USA, UK.
-
Sundesz
addikt
Kaptam Sony-tól levelet: azt írják, hogy a PlayStation Network accountot február 8-tól Sony Entertainment Network - röviden SEN - accoutnak fogják hívni, és a PS3 menüjében is így lesz majd megtalálható. Hát szokni kell majd, hogy PSN id helyett SEN id-t kell mondani, de hülyén hangzik.
Ja, a magyar Store meg elvileg márciusban indul.
-
Sundesz
addikt
Szia!
Van több magyar közösség is, akik minden héten több alkalommal összejönnek versenyekre és bajnokságot játszanak. Pl.: Gran Turismo Fever, GT5 Ballor. De ezen kívül világszerte elég sokan nyomják, szóval nem 100-200 ember van online.
A virus nem tudom milyen játékmód a Forza-ban, GT5-ben inkább a normális versenyzésen van a hangsúly. -
Sundesz
addikt
Sports Champions szerintem, nagyon jól és pontosan kezeli a fagyit.
-
Sundesz
addikt
válasz
madgie #29944 üzenetére
Aranyra kell minden: jogsik, special eventek, A-spec/B-spec versenyek (pl. elég az egyikben megcsinálni mondjuk a 24 órás futamot). Level 40 A és B-spec, lvl 40-es pilóta, stb. Szóval sok minden van. A legtöbb időt a 40-es szintek elérése és a "The Air Experience" trophy (B-spec driver érje el a karrierje végét, kb. 500 futamot jelent) igényli. Game progress nem kell 100%-ra, nekem is csak 98%.
Következő platinák az Uncharted-ek lesznek, csak egyszer kell még végigtolnom őket Crushing fokozaton.
-
Sundesz
addikt
Megvan az első Platinum trófeám: GT5.
-
Sundesz
addikt
Szerintem nem érdemes PS2 kompatibilitást szem előtt tartani, hacsak nincs otthon egy komyol gyűjteményed. Ma már minden nagyobb PS2-es cím megkapta a maga HD-s, 3D-s, etc, PSN-ről is letölthető változatát.
-
Sundesz
addikt
15e Ft-ért van Resistance 3 Survivor zsír új az 576-ban, annyit megér nem?
Egyébként annyira nem vagyok elégedett az 576-al. Rendeltem Dead Space 2 PC Collectors-t, és a visszaigazoló e-mailen kívül nem írtak semmit vissza, pedig ennek már 5 napja és nincs is nekik már valószínűleg. Aztán írtam nekik törzsvásárlói kártyával kapcsolatban egy e-mailt - a boltban adtak egyet és azt mondták, hogy kapok egy levelet, amin keresztül aktiválhatom majd, no de nem jött semmi - és arra sem válaszoltak.
-
Sundesz
addikt
Köszi a válaszokat!
Szerintem akkor PC-n végignyomom az első részt, közben PS3-on az Extractiont és utána jöhet a 2.
-
Sundesz
addikt
Dead Space 2-höz mennyire szüksges az első rész ismerete? Nekem még kimaradt, pótoljam először, vagy anélkül is élvezhető lesz a sztori?
-
Sundesz
addikt
Vettem egy DS2 Collectors-t az 576-ban, sajnos a PS3-as nem a plazmavágós kiadás, de lehet a DS Extraction többet ér nála. Amúgy azt adták a sima verzióhoz is?
Eredetileg PC-st akartam venni, de az kb 2 boltjukban volt, azt mondta. Ráadásul meg is rendeltem, de még mindig nem mondták le... -
Sundesz
addikt
Boldog Karácsonyt!
-
Sundesz
addikt
Egész jó ajánlatok vannak most PSN-en, úgy néz ki rájöttek, hogy nem a dobozos ár kétszereséért kell árulni a játékokat.
ICO Collection 20 Font, teljesen korrekt, külön-külön 14 Font.
Sports Champions is 20 Font.
Red Dead Redemption + Undead Nightmare is 20 Font, igaz ez akciós most.Szerintem ezek mind megérnek ennyit.
-
Sundesz
addikt
Bocsi fiúk (elsősorban boygabi_), hogy múlt héten nem mentem LittleBigPlanet multizni, de sajna nem volt netem, a szomszédom, akivel osztoztunk, elköltözött.
-
Sundesz
addikt
Sajnos a PS3 egy alsó-középkategóriás PC szinten van (jobb esetben). Itt a válasz a kérdésedre: 720p.
Más: játszottam a Rage demójával PS3-on és szerintem nem csúnya. Mondjuk Wasteland városában voltam, szabad téren nem, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. A közeli textúrák borzalmasak az tény, de az összhatás jó, pláne 60 fps-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest