Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Most végeztem a The Last of Us-al.
A Naughty Dog-ban ismét nem csalódtam, remek játék lett ez is, ennél többet valószínűleg ki sem lehet hozni a PS3-ból.
-
kelzsoca
félisten
A héten beszereztem én is a The Last of Us-t, igaz játszani még nem volt időm vele, talán most hétvégén.
Aki a beszerzésén gondolkozik használtan, annak jelezném, hogy amint végigvittem eladóvá válik, a multi nem fog érdekelni, így az online pass is érintetlen lesz. -
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
nokia párti #44130 üzenetére
Szerintem szedd szét ismét, a hozzászólásból arra következtetek, hogy újrapasztázás nélkül raktad össze a gépet, jól gondolom?
-
kelzsoca
félisten
válasz
boygabi_ #44122 üzenetére
Én platinára tettem a játékot, de már pontosan nem emlékszem erre a trófeára.
Próbáld meg így:The Rat - Work out where Shaun is held
Leave the room instead of taking the vial of poison. Look at the clues that the Origami Killer has left you. Listen to the sounds on the phone. The fog horns should give a ginormous clue. Completing more trials narrows down the choices. The more trials you didn't finish, the more address you'll have to guess from. But if you can't figure out the correct address, then the address you're looking for is 852 Theodore Roosevelt Road.
Note: This will unlock after "Killer's Place".
vagy:
The Rat – Work out where Shaun is held
- Do not drink the poison. You must have completed all of the other trials the killer has tasked Ethan with, and you’ll have enough of the letters to work out the address where Shaun is being held. -
-
kelzsoca
félisten
The Last of Us teszt a playstationcommunity.hu-ról.
-
kelzsoca
félisten
BioShock Infinite végére értem, az érzések vegyesek, de azért nem volt rossz.
A játékra adott maximális pontszámokat túlzásnak érzem, nekem valahol egy 8/10 körül állna meg.Grafikailag, és játékélmény szempontjából ennél többet vártam, összességében az első rész közelében sem volt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mister_X #41998 üzenetére
Ezeket a régi gépeket nem éri meg javítani, kidobsz annyi pénzt, amit most kapnál érte ~15k, és lesz egy bizonytalan ideig működő javított géped (garancia nélkül továbbra is) amire akárhogy vigyázol, végül elhullik.
Továbbá ha valóban víz is került a gépbe, még egyéb részei is elszállhattak.
Egy új slim valóban drágább, de hosszabb távra szerintem is ezzel járnál jól, ráadásul a tesztek miatt majdnem mondhatni munkaeszköz a gép.
-
kelzsoca
félisten
válasz
coleen #41839 üzenetére
Szerintem igen, főként a PS3 exluzív játékokért érdemes a konzolt még most is választani, hiszen a legtöbb nagyszerű játék, és még grafikailag is rendben van.
A PS3 nem most fog kifutni, hiszen még idén is jelennek meg komoly címek, amiről egy PC játékos csak álmodhat.Szerintem mindenképpen érdemes új gépet vásárolni, SONY garanciával, ezt a jövőben, ha úgy adódna könnyebben is tudod eladni, mint a sufni konzolboltos szürkeimportos bolti garanciás gépeket.
-
kelzsoca
félisten
válasz
james001 #41742 üzenetére
Egy ilyen játékba nagyon kár multit pakolni, annyi értelme van, mint az Uncharted-be, vagy Bioshock-ba, vagy GoW-ba beletenni.
A Tomb Raider single része viszont kiemelkedően jó lett, szerintem simán üti az Uncharted szintet,sőt, azt mondom jobb is nála.
Aki teheti szerezze be a játékot, nem fog csalódni. -
kelzsoca
félisten
Elkezdtem játszani a Tomb Raider-el, de ezúttal nem PS3-al, hanem PC-n.
A játék nagyon tetszik, nálam 10/9-es, és a grafika is nagyon rendben van, örülök hogy nem PS3-ra szereztem be.A hamarosan megjelenő BioShock Infinite-t sem fogom PS3-ra beszerezni, úgy döntöttem, hogy a PS3-ra maradnak az exluzív címek, mint a The Last of US, vagy a Beyond: Two Souls (ebben az évben)
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
#79125504 #41323 üzenetére
csak tudnám , hogy minek árulnak 12GB-os modellt ha igazából semmi értelme nincs
Egy kezdő csomag, mint látható az xbox360-nál is van ilyen csomag.
Nem mindenkinek van szüksége HDD-re, mert vagy nem használja ki, vagy a tulajdonos már rendelkezik merevlemezzel (SSD-vel) vagy saját maga szeretné kiválasztani a tárhely méretét, fajtáját.
-
kelzsoca
félisten
Váltsunk témát szerintem.
Lemondtam a PS3-as Tomb Raider előrendelésem, és komolyan elkezdtem azon gondolkozni, hogy a PC-be kerüljön egy jobb videókártya, mert egyrészt a látvány egészen más lenne, másrészt PC-re ~7500Ft körül mozognak az előrendelhető játékok..
Tehát a multiplatform címek esetén választanám a jobb minőségű, de olcsóbb játékot, mint a gyengébb minőségű, és drágább játékot.
-
kelzsoca
félisten
Tomb Raider előrendelve.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szasanyi #41067 üzenetére
Európa lehet nem is kap 2013-ban PS4-et.
(#41065) trufa12
Így nehéz is lesz eladni, nem is nagyon emlékszem olyan tulajdonosra, aki játékokkal egyben el tudta volna sütni a gépét itt az aprón.
Szerintem próbáld meg azt, hogy kiveszed a HDD-t és a notebook részlegen külön hirdeted meg, a játékokra is írj valami darabárat, és a konzolt is külön, ugyan több vele a nyűg, de így esélyes hogy rövid idő alatt elviszik "darabokban" a packot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
MasterMark #40930 üzenetére
Ez az igazi kérdés, meg akarják -e oldani vagy sem.
-
kelzsoca
félisten
Viszont ha a használt játékokból indulunk ki, amivel kapcsolatosan ez hangzott el:
Yoshida Shuhei, a Sony Computer Entertainment Worldwide Studios feje kielégítő válasszal szolgált. "Ez az általános elvárás a fogyasztók részéről. Miután megvásárolják a kézzel fogható terméket, még jó, hogy mindenhol használni szeretnék. Én sem várnék kevesebbet."
Ezt továbbgondolva, mondjuk a PS4-es címekről beszélt, de bízzunk benne, hogy ilyen válasz lesz a PS3 játékokkal kapcsolatosan is.
Egyébként az eredeti PS3-as játék azonosítása a PS4-es konzolba téve ésszerűen tűnik, amennyiben a védelem ellenőrzése/megállapítása minden korong esetén azonos módon történik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
DM-Fan #40911 üzenetére
Mert akkor egy életre elköszönök a Sony konzoljától.
Ezt megelőzve, érdemes lesz kivárni, hogy miként gondolkoznak, mit-hogyan oldanak meg, nyilván ha az eddig vásárolt lemezes játékokat nem lehet felhasználni, nem nagyon fogsz PS4-et vásárolni.
Már pedig nagyon sok a hozzád hasonló gyűjtő, ebből biztos hogy botrány lenne.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
trufa12 #40668 üzenetére
Nekem egyébként ebben az egész ps4 miziriában az az érdekes. hogy mit fognak adni rajtkor mellé?
A gépet most csak bejelentik, ha bejelentik...
Talán év végén lehet belőle a boltok polcain, vagy áttolódik jövő év elejére, bár az év végét elég nagy hiba lenne kihagyni.
A játékok miatt sem kell különösebben izgulni, azokat már valószínűleg több kiadónál párhuzamosan fejlesztik a gépre, és ott van még a PS+, illetve kérdés, hogy a régi játékok futtatását miként oldják meg a friss gépen.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
ivanyi #40500 üzenetére
A fat gépek már régen kifutottak, garancia sincs rájuk már, továbbá többet fogyasztanak, jobban melegednek, és hangosabbak is lehetnek, mint slim társaik.
A kérdés az, hogy használt, vagy új gépben gondolkozol?
(#40506) DM-Fan
Valaki pár hete azt mondta, hogy nincs már ez a méltányossági garancia, ezzel kapcsolatosan jó lenne valami friss infó, megbízható helyről.
-
kelzsoca
félisten
Erős tavasz ígérkezik, pár cím, ami mellett nem érdemes elmenni:
God of War: Ascension
Megjelenés: 2013-03-14BioShock Infinite
Megjelenés: 2013-03-26The Last of Us
Megjelenés: 2013-05-07 -
kelzsoca
félisten
A 12GB-os modellben nem SSD hanem egy pendrive van
Nem éppen.
Macronix MX29GL128FLT2I flash storage
AKit érdekel hogy néz ki belülről, és miket tartalmaz a PS3 SS, ide fáradjon:
-
kelzsoca
félisten
válasz
dilipok #39290 üzenetére
egy sima mikro usb kabellel
Egész pontosan mini usb kábel lesz az.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bogyi007 #39074 üzenetére
Gondolod, hogy mindenféle hír nélkül, vagy minden nélkül egyszerűen kivezetik? (ráadásul ha így lenne tele lenne sírva az összes fórum, ami csak létezik, hogy a SONY mekkora k@cs@g)
Persze nem azt mondom, hogy nem hiszem el, csak ez ebben a formában furcsán hangzik.... -
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #38857 üzenetére
Jó lett, köszönjük.
-
kelzsoca
félisten
Esetleg még itt egy gyik a ps+-hoz: PlayStation Plus - GYIK
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #38829 üzenetére
Persze, rendben.
Esetleg még a Facebook elérhetőség (PlayStation Magyarország) bekerülhetne, mint érdekesség, lehetne pár szót beszélni a psn feltöltőkártyákról, játék beszerzési források stb.. lényegében ami folyamatosan téma a topicban, és úgy általában.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #38826 üzenetére
Ez helyett:
Amennyiben rendelkezünk Sony garanciapapírral, abban az esetben vásárlástól számított 3 éven belül lehetőség van méltányossági javításra. Ez annyit tesz, hogy bármilyen meghibásodás esetén 16.500Ft a javítás, ami egy burkolat-cserét és a javítástól számított fél év garanciát is magában foglal. A hivatalos szerviz a Hireltech Kft., rajtuk keresztül lehet intézni. A javítást Franciaországban végzik, a várható időtartam 2-4 hét.
ez kellene:
Amennyiben rendelkezünk Sony garanciapapírral, a gépet nem bontottuk meg (HDD csere lehet) illetve a konzolon található sorozatszám megegyezik a garancialevélen található számsorral abban az esetben vásárlástól számított 3 éven belül lehetőség van élni a méltányossági garanciával.
Ez annyit tesz, hogy bármilyen meghibásodás esetén 16.500Ft-ot kell fizetnünk, ezért egy refurbished (gyárilag felújított) konzolt kapunk a hibás konzolért cserébe, amire fél év garanciát is biztosítanak. A hivatalos szerviz a Hireltech Kft., rajtuk keresztül lehet intézni. A csere általában azonnali, de elképzelhető hogy pár napot kell várni a csere készülékre. -
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #38816 üzenetére
Esetleg privátban külön megkeresni az alábbi urakat:
Összeszedte: Hersey, DM-Fan, kelzsoca & PhoenixK
A jelenlegi 1. hsz-t mi raktuk össze.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gabennn #38759 üzenetére
Miért nem nézel szét a jatekaim.hu oldalon, most kerestem rá ~28 találat országosan.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tegla80 #38691 üzenetére
Azt nem szabad elfelejteni, hogy a játékosok 95%-a semmit nem ért ezekhez a dolgokhoz, sőt sokan csak az árat nézik/vagy nem is engedhetnek meg nagyobb kiadást, mint az alap modell, itthon ez főleg erős, hiszen a Magyarok többsége igen árérzékeny.
(#38692) ldave
12 GB azért elég kevés
Akkor mit szóljnaka a boxosok a kis 4gb-al.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tegla80 #38687 üzenetére
Aki nem tárol képet, videót, zenét, és nem fizet elő a PS+-ra akár a 12gb-os belső memória is elegendő, de ha mégis úgy döntene, hogy HDD-t pakol a gépbe, az olcsót keresi, és a 2.5"-os 7200RPM-es HDD drágább is, mint az "alap" modell, és lássuk be 1-2mp miatt csak igen kevesen fognak erre többet áldozni, az SSD szintén ilyen, csak az még drágább is, és kevesebb tárhelyet ad, illetve aki az alap ~55k-s PS3-at veszi, nem biztos hogy közel az ár felét még rá szeretné költeni egy SSD-re.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Tegla80 #38683 üzenetére
Tényleg nem szeretnék beleszólni, de egy notebook-nál van/lehet létjogosultsága egy 7200RPM-es HDD-nek vagy SSD-nek, de egy PS3-nál nem sok, ráadásul hangosabb, és jobban is melegedik, mint az 5400RPM-es társai.
Nem tudom pontosan hol érzed az előnyét, mikor kivétel nélkül a játékok a BR lemezről futnak, igaz vannak játékok, amik akár 1-2gb-ot is elhelyeznek a HDD-n, de ezek eléggé ritkák, inkább a PS+-ról leszedett tartalmaknál lehet annyi előnye, hogy ~1-2mp-el gyorsabban tölthet be egy játék.Ráadásul a 7200RPM-es HDD-k drágábbak és ritkábbak is 5400RPM-en forgó társaiknál.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Avicularia #38449 üzenetére
Hát nem tudom, nálam a router és a ps3 között két fal és egy betonfödém van, és semmi gondom vele ~95%-os a jel erőssége, ps3 slim és egy dlink N-es router.
-
kelzsoca
félisten
válasz
S_P_E_C_K #38136 üzenetére
Persze, az kell bele, sata csatis.
Vannak YT-on is tutorialok, hogyan lehet cserélni/berakni HDD-t a gépbe.
-
kelzsoca
félisten
válasz
S_P_E_C_K #38129 üzenetére
Az, hogy mekkora HDD-re van szükséged, azt csakis Te tudhatod, és a felhasználói igényedtől is függ.
Amennyiben vásárolni fogsz játékot digitális formában, vagy használod majd a Playstation Plus szolgáltatást, esetleg filmeket-zenéket tárolsz a gépen, valóban nem árt egy nagyobb merevlemez.Érdemes megnézni még a HDD kapacitás/ár különbségeket is, lehet minimális ráfordítással a 250GB dupláját tudod megvásárolni, tehát egy 500GB-os HDD-t, a HDD-ből nem kell gyorsat venni (7200RPM) teljesen jó lesz a hagyományos 5400RPM-es változat is.
RPM=Rotations Per Minute, azaz percenkénti fordulatszám.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mister_X #37834 üzenetére
ebben mi biznisze van a Sonynak?
A Store felfuttatása/népszerűsítése fizetőképes játékosok megszerzése, kiegészítő tartalmak vásárlása (DLC-k) az ingyen osztogatott 1 hónapos előfizetés is nagyon jó csali, mert ezzel is be lehet új felhasználókat csalni a rendszerbe.
Érdekességképpen a barátlistámon az elmúlt pár hónap alatt megsokszorozódott a PSN+-t használók száma, eddig volt 1-2 embernek, most meg van majdnem minden másodiknak, és nem ez a free 1 hónapos, hanem 3 és 1 éves előfizetések.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Akinek még van free kódja az küldhetne nekem is priviben, köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mister_X #37377 üzenetére
Én is ajánlok egy boltot: konzolokszervize
Érdemes megnézni az árakat, és azt hogy kiemelten írják a hivatalos SONY garanciát a gépek mellé.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TazLeacher #37361 üzenetére
Ez egy jó döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest