Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
Mister_X
üzenetére
istenem
1 szer könyörgöm
1 szer , ne kÖSS BELÉMvagy akkor gyere el köss inkább fel !

jó jó nem vették át az összes töri könyvet
de akkor körül írom a legjobban bejövős és legtöbbet szereplő témák közül már eléggé kifogyóban vannakhát még az is 1 vicc lenne 1-2 ww -.-
bár hitlert stb meg szurkálnám . de inkább ne -
Mister_X
nagyúr
válasz
trufa12
üzenetére
Nyiss fel egy történelem könyvet és meglátod, hogy koránt sem vettek át minden történelmi kort, eseményt. Ugye figyelembe kell venni az egyház megerősödését, utána lehet csemegézni: Török Hódoltság, Francia forradalom, Napóleoni háborúk, Népek tavasza, '48-as szabadságharc(ok), első és második világháború, sorra is lehet venni a gyarmatokat (Afrika, India, stb.), és ez csak pár tétel az ezer közül.
-
trufa12
addikt
válasz
james001
üzenetére
azért írtam hogy indián assassin mert az
lehet szar volt a fogalmazásom... akkor elnézést kérekszóval azt akartam mondani , akkor már 1 kalóz is simán elfér a palettán,
1 dolgot nem tudnék megemészteni, ha át menne scifibe bár az közeleg szerintem mert ha már minden múltbéli témát feldolgoztak , és kezdenek kifogyni mert már kalóznál járunk , akkor jön legközelebb a szkafander assassin. -
törölt tag
Az új GoW-val nem jön majd valami fullos gyüjtemény? Amiben az összes eddigi rész benne van 20k alatt.
-
james001
veterán
-
-
Mister_X
nagyúr
1.03-as Store patch mit csinált?
-
supercow
őstag
Egyébként az Ascension elkészülésének alkalmával a God of War HD ingyen van a Plus-osoknak, rá kell keresni a Store-ban és letölteni, mert csak 1 vagy 2 napig él az akció.
-
supercow
őstag
Assassins Creed 4: Black Flag box art
Pletykák szerint idén jelenik meg, képből elég egyértelmű a kalózos környezet.
-
supercow
őstag
God of War Ascension has gone Gold

-
Ghard
őstag
Itt hardveraprón harapnak az account árulásra,de vaterán nyugodtan felteheted. Már láttam elég sokat aki így hirdette ott a gépét,sőt külön csak accot is.
-
perge666
veterán
Szerintetek va.erán lehet úgy hirdetni PS3-at,hogy van hozzá olyan account amihez tartozik PS Plus előfizu is?
Nem fogják törölni a hirdetésemet? -
trufa12
addikt
válasz
szijartg
üzenetére
az az ő accja
ha ki törli az adatait a psn ott marad amíg le nem jár
te csinálsz magadnak 1 accot amilyet szeretnél ennyi az egész
de szerintem is magyart csinálj , mert kényelmesebb igaz nincs annyi minden fenn mint pl us en
de nagyon könnyű az egész és nem is annyira drága már ha értelem szerűen nem 1 napos címeket hanem régiket vásárolsz vagy csak az előfizu kényelmét használod ki nagyon jó a magyar is. -
szijartg
őstag
Srácok, ha veszek egy használt slim-et akkor a PSN-en az előző tulajnak deaktiválnia kell? Vagy felesleges?
Hogy én minden gond nélkül hozzá tudjam adni az én accomhoz.Még egy kérdés, US store-t válasszam, ha legtöbbször PP-vel fizetnék és $-ban? Célszerű lenne, nem?
-
james001
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Engem csak azért izgat hogy felrakom és elkezdek játszani vele és esetleg nem tetszik,akkor otthagyja a 0%-os trófeákat,és az zavaró számomra
Kitörölni meg ugye nem lehet... De sztem kipróbálom egy másik profilomon csak annyira hogy meglesem van-e benne trófeacsomag. -
Mister_X
nagyúr
-
xpsyx
tag
Gyors kérdés: nektek elérhető az UK store-on a Skyrim Downguard DLC? mert a "Whats new"-ban már látom, ott az ára is, 3.99, meg hogy 50%akció, de nem tudok rákattintani.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
james001
üzenetére
Pár hiba van, ami a beta sajátossága:
- ótvar grafika (kb. pre-Source minőség)
- helyenként laggol, inkább betöltés után, aztán nem nagyon
- "lassan" tölt (mihez képest)Legalább helytakarékos és ingyenes. Zsear. Plusosoknak ingyen Starter Pack (emiatt is csinálom az új kartert főaccon). Lehet Move-val is és egérrel is kezelni.
-
-
james001
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
15-ös szintig mehetsz el csak,és csak a competitive módok elérhetőek,tehát coop nincs. Igazából ez is csak egy "pénzlehúzási technika"

Egyébként ha már free to play: Van aki tolja itt a Dust 514-et? Itt is csak egy bizonyos szintig enged el? Gondolkoztam hogy kipróbálom,bár FPS multiban nem vagyok császár

-
-
Ghard
őstag
Uncharted 3 Multiplayer Free to Play

-
james001
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én mennyi ilyet kaptam már! És mind USA volt ugye,volt 10 dolcsis,20 dolcsis és 50 dolcsis is. Volt olyan amit tovább kellett küldenem minden ismerősömnek és akkor megkaptam volna a kód utolsó 4 részét,de volt olyan amiben már egy teljes kód volt,ami persze nem működött.
Sztem neked se fog,azért kicsit belegondolsz ez eléggé kedvező hogy csak úgy megdobnak 50 dolcsival...
10 még talán,de 50 már fake. Ha mégis műkszik akkor mázlid van! 
-
trufa12
addikt
Nah hát a dead space adja

eladtam a ps t. pc n tolom
5.1 , stb .D még jó hogy nem vagyok már olyan félős mint régebben , vannak benne parás helyzetek .és legalább a grafika is részletes.
-
szijartg
őstag
Urak.
Az lehet, hogy a MM vállalt a SLimekre még pluszban garit? Mennyit szokott? -
Brian_GT
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nem mert nem rendes mailre jött hanem a profilomra ps3on. Oda meg spamet nem tud küldeni. Kaptam is benne egy kódot amit ha felhasználok akkor töltöm fel az egyenlegem.
Csak nem tudom hogy ha $ akkor csak us accon használhatom fel igaz? Gondolom értelemszerűen hiába lenne 50$-m uk accon ahol fontban van minden
de jóó csinálhatok us accot is..áááTunker: Megnézem, nem mondom nem lehet az, csak hazaértem és elkezdtem letölteni a God of Wart és akkor láttam.... ahogy nézem ez egy kártya amit ha kiváltok akkor kapok 50$ kezdő egyenlegnek úgymond. De igen ha ez az akkor necces...bár mondhatnám USA-ban lakom

-
törölt tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Earn a $50 PSN Code with the PlayStation®Card.
Ha erre gondolsz akkor az felejtős az usán kívül. -
Brian_GT
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Hehe... nem köszi max megveszem utólag most evvan ha evvan

Am megtaláltam én is a God of War HD-t...keresővel megtaláljátok...A plusos felület mostanság eléggé hadilábon van a frissítéssel, nem jó ez így. Tölti is lefelé, de bah majd 10GB. Szééép

Más... valaki írta múltkor kapott mailben elkölthető pénzt mert x éve tag vagy vmi. Én is kaptam egy levelet, hogy van 50$ amit elkölthetek...de igazán nem írja, hogy melyik accon. Pénzformából adódóan gondolom az angol accomon kizárt igaz, hogy feltudjam használni?! Csinálhatok hozzá egy us accot, mert csak azt ne megint accal vacakolni? ÁÁÁ

Amúgy 50$ kb mit dobnának hozzám??? Meg van valami lejárata ennek meddig használhatom fel? Ha nincs akkor max később rakok hozzá és veszek vagy több kis vagy 1 nagy játékot.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Igen igen azért is írtam lehet kevertelek csak nem látom vissza írás közben a kommentet

Igen én is a pc fele hajlok, ha meg nem fut el rendesen meghal valaki

MEg már csak azt kell eldöntenem sikerül e összehoznom a moneyt mire megjelenik, hogy előtudjam rendelni...esetleg nem ismertek egy jó bankot??
Hazafele beugrok kölcsönkérni egy zsákba

-
Mister_X
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igaz, talán még jobban is jártak volna. A demo is ma került fel, nem?
@Brian_GT: én PC-re szavaztam. És, hogy ki tudod rakni TV-re a PC képét és meg is oldod a kontrollert, szerintem egyértelmű a választás...
-
Brian_GT
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Igazából van gamepadom, igaz nem a legmárkásabb de van szóval az igaz, hogy vezetékes de usb hosszabítóm is van így az nem kérdés... tvre a képet bármikor áttudom rakni szóval az sem kérdés
2en vagy 3an írtátok hogy jó lenne hozzá a gépem és mindenképp pcre, 1 valaki írta ps3ra azt hiszem mister x ha nem te bocsi, és trufa mondta megnézte a gépem adatait és maradjak ps3nál.
Nah ilyenkor mi tévő legyen az ember?
Bár én is megmondom kicsit pc fele hajlok. Csak elfog futni szépen...legalábbis remélem.Ár most 2.000Ftal kerül többe a ps3 verzió szóval ilyenkor ez nem annyira kérdés.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
A 3. rész megvan, a Collection 1-2-t meg tudom venni simán 6-7K-ért együtt, a 3. részt meg nem adom el az életben 5K-ért, tehát nem éri meg. Arról nem is beszélve, hogy úgy csak egyben eladható...ha most letöltöm ingyen az elsőt, akkor is jobban megéri később a dobozos Collection I-et beszerezni, mert az is kevesebből kijön, mint 14GBP...
-
Goldwin
aktív tag
Mivel adatkorlátos mobilinternetem van, ezért arra gondoltam, hogy egy közel 10 GB méretű játékot két részletben fogok letölteni, vagyis a játék első felének letöltése után meg fogom szakítani az internetkapcsolatot, de mivel utána szeretnék online játszani, attól félek, hogy az első alakalommal, amint felmegyek PSN-re, a letöltés automatikusan el fog indul. Szerintetek? Szeretném beosztani az egy hónapra eső adatmennyiséget, de attól félek, hogy ily módon nem fogok tudni nagyobb méretű játékokat letölteni.
dilipok: Köszönöm a választ!
-
kelzsoca
félisten
Tomb Raider előrendelve.

-
Goldwin
aktív tag
Ha elkezdek lefelé tölteni egy játékot és közben megszakad az internetkapcsolatom, akkor később tudom folytatni a letöltést onnan, ahol abbamaradt?
-
Petyus87
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a PS3 media server progival kapcsolatban?
Azt olvastam, hogy a konzol le tud játszani MKV filmeket a segítségével, viszont megfelelő sávszélesség kell hozzá. Mekkorának kell lennie annak a sávszélességnek? 25 mb-os netem van, annak kb. a fele lehet a tényleges sávszélesség. -
Goldwin
aktív tag
A PlayStation Plus előfizetők mától ingyen letölthetik a God of War HD-t!! [link]
-
Tegla80
addikt
válasz
kovacsroli
üzenetére
Na most ez lehet, hogy kusza, de a lényeg az: ő feltette a kérdést, hogy akarom e használni a HDMI-t, csak képet elfelejtett közben mutatni.
nem felejtette el!! ha közben vissza kapcsolod AV re,akkor közben ott van a kép!!! (fordítva is igaz)
a hang még ekkor is az épp adott módon jön,(ezért is hallod fekete háttérnél is)de a képet már váltaná az új bemenetre. (ezért nincs már) 
a hang kiválasztása amúgy mindig másodlagos a kép után.ha 1szer rájössz a mikéntjére(logikailag átlátod) akkor már rutin lesz.
(nekem az AverMedia Game Capture HD megy av-n,így szintén váltogatom és ezért tudom mindezt
) -
kovacsroli
senior tag
válasz
Tegla80
üzenetére
Igen az alapelgondolásom nekem is ez volt, hogy amit utoljára mentett azt fogja következő esetben használni. De -és itt jön a de- mindig kiszokta nekem írni amikor HDMI-re dugom, hogy hahó, találtam egy HDMI kapcsolatot, használjuk inkább azt. Ebben a leírt esetben az volt érdekes és azért is ijedtem meg, mert amint lenyomtam az x-et a fekete képernyőre, hallottam hogy pittyent, miszerint az előbbi kérdést leokéztam.
Na most ez lehet, hogy kusza, de a lényeg az: ő feltette a kérdést, hogy akarom e használni a HDMI-t, csak képet elfelejtett közben mutatni.
Gondolom, hogy nincs szó hardveres hibáról mivel a reset javította, dehát azért érdekes
Mindenesetre köszönöm a válaszodat nyugtató hatása volt

Valaki esteleg a videó wifis pufferelésre valami megoldás? Nem tudom hirtelen mi lelte

-
jookomak
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Bt vevő mindenképp kell a gépbe, vagy kábelesen usb-vel.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
karakpecze21
üzenetére
Ott van a PS3-as, 5 perc alatt megoldható PC-re, ezért nem szempont.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
karakpecze21
üzenetére
Az irányítás öt perc alatt megoldható, így az nem szempont, max. a TV.
-
Brian_GT
őstag
Tomb Raidert én is lehet még előrendelném gyors amíg lehet...csak sajnos 1-2 nap múlva derül ki kitudnám e fizetni most hirtelen fellángolásomban.
Annyiban nem tudok dönteni, hogy ps3 vagy pc verziót vegyek meg? Mindenképp bármelyik is legyen a collectors jönne nekem is, amiben fémdoboz, art book póló stb. szóval az nem kérdés...csak nem tudok dönteni.
Egyrészt azt gondolom, hogy a ps3 kora miatt egy fullra húzott grafon pc-n jobban nézne ki mint ps3on, de azt nem tudom hogy ez az én gépemen milyen grafikát jelentene.
Azt nem szeretném, hogy kiadok ennyi pénzt rá és azt kell néznem, hogy óóó tök jó alig fut el a pcmen. Elvileg néztem ajánlott gépigényt nem lenné olyan rossz hozzá...de az ajánlott gépigény stb mindenki tudja mennyit ér valóságban. Nah pont annyit
Szerintetek hogy döntsek? Adatlapomon friss a hardver infó szóval az a valós konfig....
Maradjak ps3nál mert amit tudtak biztos kifacsartak a ps3ból vagy kockáztassam meg a szebbet pcn de nem biztos hogy valóban sikerül is a ,,szebb" project a vas miatt??Köszi a helpet...kissé hezitálok...mindegyik oldalnak lenne előnye is meg hátránya is.
Up: Hmm ez érdekes lessétek meg...most elfelejtették vagy csak egyik verziónál van ilyen.
PS3 és PC verzió.
Pcnél írja válasszak a 3 extra közül...2 dlc vagy a póló...ps3nál nem írja. Ott alap lenne mind és kapnám vagy csak elfelejtették írni hogy válasszak? -
jookomak
őstag
válasz
v!ct0y
üzenetére
Próbáltam pár hns-t a gow-on kívül is, pl. dante's inferno, darksiders, de 2 óra után kukáztam őket. Ilyet nem tud senki más. Asszem kicsit megint el fog szaporodni az "epic" szó a gémer oldalakon. Uncharted 3 , és diablo 3 óta nem vettem megjelenéskor játékot, de ezen most nagyon gondolkozom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1 szer könyörgöm

amíg van a rókán bőr...

14GBP az 2. rész, 20 egybe a kettő...tudom, hogy telhetetlen vagyok, de ennél még az is jobb lett volna, ha rádobnak 50%-ot a collection-re..
a hang még ekkor is az épp adott módon jön,(ezért is hallod fekete háttérnél is)de a képet már váltaná az új bemenetre. (ezért nincs már)