Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#42308056 #72851 üzenetére
Nekem picit furcsa ez a PS4K kiadás. Nem azért mondom , de nevezhetjük ennyi erővel PS5 prototípusnak is. Már , ha igazak a pletykák. Másrészt pedig szerintem ez enyhén kitolás lenne/lesz? azokkal az emberekkel akik már vettek PS4-et korábban. Meg mivel tudna többet ? Mondjuk itt már tényleg elérhető lenne a stabil 60FPS. És ezért képesek lennének elkérni egy tonna pénzt ?
De az sem kizárt , hogy ez valami áprilisi tréfa
-
törölt tag
Ezen a listán PlayStation 3 games without trophy support rajta van minden olyan játék amely nem add trófeákat
-
törölt tag
Valakinek fordult már elő hasonló BUG ? (nfs rivals)
Tavaly The RUN művelt hasonlót nekem. Mi okozhatja ezt ? Más játéknál nem tapasztaltam hasonlót.
-
törölt tag
válasz
pulyka jocó #72734 üzenetére
Nekem hasonló problémám a Battlefield 4 digitális kiadásával van. Pontosabban annál a résznél ahol a helikopterhez kell egy háztetőn az embereket menekíteni. Egyszer ott autosave volt , és gondoltam majd folytatom másnap. Természetesen azóta is annál a résznél mikor tölteném be a mentett állást, a sarokba villogó kis csíknál és háttérhangokon kívül nem megy előrébb a dolog.
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #72717 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kenny123 #72490 üzenetére
Nekem is ugyanezt produkálta még régen. Aztán kiderült hogy a HDMI kábel adta meg magát. Először én is a tévére gyanakodtam
A másik dolog ami továbbra sem hagy nyugodni az a támogatottság (PSN, Multiplayer lehetőség)
Külföldi fórumokon egyre több ilyen téma bukkan fel. Lassan érdemes lenne áttérni a lemezes vásárlása?
Mivel sehol nem látok arra utalást , hogy ha le is állítják a servereket PS3 fronton akkor lesz egy kiskapu ami biztosítja hogy hogy a megvásárolt játékokat bármikor újra letudjuk tölteni. Szerintem nem csak én vagyok az egyedüli akinek digitális játékai vannak. Vagy még megoldásnak tartom az egy 1Tb-os merevlemez beszerzését leszedni minden játékot és bízni benne hogy nem fog elhalálozni a HDDanno még írtam egy levelet de nem tudom mennyire igaz az amit közöltek velem.
Bármikor gondolhatnak egyet. -
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #72075 üzenetére
Igen kiadtak egy újabbat, de ez a frissítés csak a facebook-ot szünteti meg.. Gondolom akkor mostmár nem lehet kiposztolni , ki milyen trófeát ért el. Ráadául a TLOU-ba is jó mókának tartottam. Nem értem miért kell leépíteni szegény PS3-at
-
törölt tag
Sziasztok !
Aki szívesen megosztaná PS3 digitális játékait (gameshare) az kérem jelezze nekem. Privátban elküldöm a listát amiket én vásároltam a saját accountomra.
-
törölt tag
Tudnátok ajánlani játékokat amik sok trófeát szórnak ?
Kellemes ünnepeket kívánok minden kollégának !
-
törölt tag
Szép napot az Uraknak !
A következő kérdéssel fordulok hozzátok. A napokban arra lettem figyelmes, hogy ha teljesen nagy csend van a szobában akkor a PS3 ( Slim 320GB) konzol kikapcsolt állapotban nagyon halk ciripelő hangot ad, helyileg kb a bluray meghajtó környékén
Hasonlóan mint egy adapter csak sokkal halkabban. Szerintetek ez normális jelenség ?
Remélem nem a táp akar megdögleni -
törölt tag
Szép napot minden fórumtársnak !
Picit késve, de látom , hogy Store-on most egészen jó árban vannak a játékok. A kérdésem az lenne , hogy az AC Rogue mennyire mondható jónak ? Legutoljára a black flaggel játszottam az bejött,
És egy technikai kérdés: ha én letöltöm feltelepítem az eddig megvásárolt játékaimat azután, ha kiveszem a hdd-t rákötöm gépre (PC) gondolom nem tudok biztonsági másolatot csinálni róla , vagy igen ?
Mivel a PS3 menüjében konkrétan nem találtam olyat hogy a HDD teljes tartalmáról tudnék csinálni egy bizt.másolatot egy FAT32-re formázott hordozóra. -
törölt tag
Ha lefog állni véglegesen a PSN, akkor mi lesz azokkal az emberekkel akik rengeteg digitális tartalmat vásároltak ?? Tegyük fell HDD cserét kell végrehajtani akkor valahogy csak biztosítani kellene , hogy a megvásárolt tartalmak elérhetőek legyenek mindig is letöltésre...
-
törölt tag
Tisztelt Uraim! Véletlen nem tudjátok esetleg, hogy a Watch Dogs PS3-ra is le lesz akciózva valamikor ?
Tegnap hirtelen megörültem mikor megláttam az ackiós listában csak annyi volt a bibi ,hogy PS4-re él az ajánlat -
törölt tag
Hétvégén végre lesz idő nekiállni a TLOU GOTY-nak. Szerintetek milyen nehézségi szinten kezdjem el ?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #65793 üzenetére
Vice city-be anno gondolom rajtam kívül más is használta a "seaways" és "nuttertools" parancsot
Kiskoromba emlékszem mindig átmentem a másik szigetre hogy megszerezzem a helikoptert -
törölt tag
Uraim !
Van itt valaki aki rajtam kívül is tolja a Need for Speed Rivals nevű játékot ?
Olykor ha valódi játékosokat üldözök rendőrként, egyedül nagyon nehéz elkapni őket. Eddig a leghosszabb hajsza 30 percen keresztül tartott , Mivel elég csak átgurulni a repair shoppon és máris újraéledt az autóNa de a lényeg ,hogy csapattársakra lenne szükségem
A Watch Dogs-al még én sem játszottam , de tervbe van ,hogy egy leértékelés keretén belül megveszem storeba.
Érdekesnek tűnik benne a "hackelősdi" Videók alapján egyszer biztos kilehet pörgetni
Persze a kocsik viselkedése nem egy GTA IV-V szint. Persze gondolom az uborkaszoftnak nem ez volt a középontba -
törölt tag
Ne kövezzetek meg
Aki esetleg megosztana digitálisan egy Watch Dogs-ot az jelezze. Természetesen én is tudok felajánlani érte szintén digitális tartalmat. "kizárólag megbízható személyek" bővebb infó privi
-
törölt tag
De megszívtam ezzel a God of War: Ascension™-al
Megőszülök mire lejön, másrészt azt sem tudom mit kaparjak le a HDD-ről, mert a GT5 tuti marad, siralmas volt a legelső start meg az azt követő hatalmas update. " emlékszem egy esős nyári nap volt...
-
törölt tag
Sziasztok ! Tegnap sikerült az alábbi játékokat megvásárolni.
The Last Of Us GOTY
God of War: Ascension
Max Payne 3
AC Black FlagA merevlemezemen eddig még volt 130GB szabad hely volt a 298GB-ból. És ahogy betettem a várólistába a játékokat egyből lezuhant 95GB-ra. Ez most hogy is van akkor ? ( mivel jelenleg az összes közül csak egyet szedek lefele) Félek hogy nem fognak elférni rajta.
Vagy esetleg töltsem egyesével a játékokat ( letölt > telepít > letölt. anyag töröl) elven ?Előre is köszi a tanácsokat
-
törölt tag
Ma kipróbáltam a "mirror's edge" nevezetű gammát, 20 perc után olyan szinten elkapott az émelyégés , hogy inkább letöröltem
Az imbolygós kameranézetes produktumok nem nekem valóak. Ti tapasztaltatok hasonlót más játékoknál ?
-
törölt tag
Akinek megvan a watch dogs , mondja már el nekem pár szóban mennyire fut szépen PS3-on ?
És mennyire mondható tűrhető a látványvilág? YT videók nem mindig hitelesek nekem -
törölt tag
Jó reggelt minden fórumtársnak !
Ma délután , vagy este munka után már konzol közelben leszek- Aki szintén UC2-vel tervez játszani kérem jelezze
Nehogy nagy sorbaállás legyen
Ennek elkerülése érdekébe akár több csapatban rohanhatnánk meg az online mókát.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59940 üzenetére
Maguk
Te indítottad a mozgalmat ha jól emlékszem
-
törölt tag
Totál rá vagyok izgulva, a hétvégi UC2 CO-OP játékra
Végre tolhatom magyarokkal is
-
törölt tag
Hát emberek nehezebb mit gondoltam, megnyomni a vásárlás gombot Store-ba.
Eddig ami a kosárba csücsül:
-Max Payne 3 ( első két részt imádtam , és lehet ez sem lehet rossz)
- GTA Vice City Stories ( ez még kérdéses nem tudom mennyire bírná a szemem elviselni a ps2 grafikát) Persze tudom , hogy a játékélmény a lényeg, de GTA V után picit kínzás lenne.
-TLOU GOTY
-
törölt tag
Hétvégén én is csatlakoznék UC2 multiba
csak időben szólajtok, hogy mikor kezdtek.
Továbbá RDR Undead Nightmare, NFS Rivals, mostwanted is jöhet meg minden ami a játéklistámba található -
törölt tag
Látom neked is megvan a "TLOU" A kérdésem az lenne ,hogy mennyi helyet foglal a merevlemezeden?
Persze nem mindegy , hogy lemezesen vásároltad vagy digitálisan. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59736 üzenetére
Én szoktam vele játszani, meglepő ,hogy ennyi évvel a megjelenése után még él az online része.
Aki gondolja felvehet: PSN ID: Dr_House22 -
törölt tag
köszönöm a választ mindkettőtöknek
-
törölt tag
Üdv ! A Destinyről van valakinek bármilyen tapasztalata PS3-on ? Masszív multiplayer játék ,vagy a singleplayer kampánya is jónak mondható ? Hezitálok , hogy ez vagy a The Last Of Us GOTY
-
törölt tag
Kár hogy a Plants Vs. Zombies: Garden Warfare csak PS4-re érhető el
-
törölt tag
válasz
szőröscica #59538 üzenetére
én a Dead Islandtól szoktam rosszul lenni. PS1-es korszakba pedig a spyro the dragon hozta rám a rókázhatnék érzést
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59516 üzenetére
Én akkor tervezek majd PS4-et vásárolni, ha kijön egy slimesített változat és az ára is kb olyan 70-80 környékén fog mozogni. Másrészt PS3-ra rengeteg olyan játék van amit még nem játszottam ki. Pl az UC3 annyira tetszik , hogy másodjára is képes leszek nekivágni.
Ameddig nem szüntetik meg az online többjátékos lehetőséget PS3-on én bőven elvagyok vele.
Csak kérdés hogy ez mikor fog bekövetkezni -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59509 üzenetére
Max Payne 3-on én is gondolkodok, tetszik benne ez lassított bullet time mód.
De félek , hogy ha most költekezésbe fogok akkor később tuti hogy a Sony valami még nagyobb karácsonyi akcióba fog.
Watch Dogs-ot esetleg valaki próbálta ? Mennyire élvezhető PS3-on ? Mivel a számítógépem nem elég neki egyedül konzolon lenne lehetőségem gyűrni. -
törölt tag
Nem tudtom, hogy vagytok vele , de mostanság digitálisan hamarabb megveszek egy játékot mint lemezesen.
Természetesen ha árilag megéri. Viszont az a fajta vagyok aki szeret gyönyörködni a polcán lévő gyűjteménybe -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59322 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ , csak elsőre megzavart engemet az a picit fájlméret valahogy úgy emlékeztem hogy sokkal többet foglalhat
-
törölt tag
Sziasztok ! kérdezném minden fórumtárstól , hogy most ez a teljes The Last Of Us játék lenne, vagy csak a kiegészítők hozzá. A leírás nem egyértelmű számomra.The Last of Us™ Game of the Year Edition
-
törölt tag
Sziasztok ! Lenne egy kérdésem. Miután kb 2016 tájékán lefog járni a PS3 (main support) támogatottsága, attól függetlenül elérhető lesz a PSN Store rajta?
Konkrétan arra gondolok hogy akik digitálisan vásároltak rá játékot , azt ugyanúgy letudják akkor is tölteni miután megszűnik a támogatottság PS3-ra ? Tegyük fel neadj isten bedöglik a hdd a konzolba. akkor ugyanúgy feltudok majd menni store-ba és letölteni őket újra ?
Másik kérdésem hogy a multiplayer lehetőség az megfog maradni ? vagy a szerverek a játékok esetében is sorra lefognak állni ?
Előre is köszönöm mindenki válaszát
-
törölt tag
Akinek lenne eladó GTA V játéka kérem jelezze priviben,
-
törölt tag
Sziasztok ! Itt az oldalon árulnak GTA V-öt viszont az eladó ami képet küldött a játékról az valós vagy csak nekem furcsa ?
Mert én a boltba teljesen már borítóval ellátva láttam a játékot. -
törölt tag
Sziasztok !
A mai nap játszottam az NFS The Runnal és kb 40 perc játékidő után. a játékba a textúrák így szanaszét kezdtek állni. tüskés kiállások. Hogy érthető legyek ilyet látok a játékba [link]
Ami furcsa hogy más játéknál ez nem jön elő , valami ötlet ? Pasztázzam újra konzolt ?
(megbontva még nem volt)
Előre is köszönöm mindenki segítségét
-
törölt tag
A LBP 1 van olyan jó mint a 2 ?
Azért kérdezem mert Store-on barátságos áron beszerezhető
-
törölt tag
Ha már a hűtésről beszélünk nekem például UC2-nél volt ,hogy jó másfél óra után kapcsolt nagyobb fokozatra a venti. Bár ez a nagy meleg is közrejátszik szerintem
-
törölt tag
UC1-et érdemes kijátszani ha már a 2 része megvolt ?
-
törölt tag
magyar accon vásárolt DLC-t tudok uk-s accon használni ? máshol azt írják igen , de azért kíváncsi vagyok a hozzáértők válaszára is
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319 #45710 üzenetére
én úgy tudom hogy PSN fiókot nem lehet törölni
-
törölt tag
válasz
james001 #45705 üzenetére
"Choosing yellow means the continue option after you die starts you at the beginning of the mission, and using a yellow orb starts you at the beginning of the room you died in. Gold means the continue option after you die starts you at the beginning of the room, and using a gold orb instantly revives you."
forrás: http://www.gamefaqs.com/
-
törölt tag
Akinek megvan az nfs mostwanted 2012 kérem vegyen fel PSN.re mert addig nem tudok lobbit csinálni a játékban ameddig minimum egy barátomat nem hívtam meg.
Köszönöm előre is
-
törölt tag
Ùj Ps3 frissítés minden hónapban szokott lenni ?
-
törölt tag
régi emlékek nem törnek elő ?
Evolution of PlayStation
-
-
törölt tag
Sziasztok
Ha majd megjelenik a PS4 ugye a gyártó nem feledkezik meg azokról a PS3 userekről akik játékaik egyrészét digitálisan vásárolták ?
mármint hogy egy HDD format után azzal fogunk szembesülni hogy nem érhető el a store..
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
privacy99 #45204 üzenetére
Lehetséges ,de inkább legyen meg az állandó FPS minthogy jobb grafikával laggoljon a játék.
Én meg most azért nem fogok azonnal PS4-et venni mert ott jó a grafikaRengeteg PS3 játék vár még kijátszásra. És talán a PS4 megjelenésével egy picikét hátha olcsóbbak is lesznek
-
törölt tag
Ha teljesen leformázom a konzolt akkor a legfrissebb gyári szoftver az ugyanúgy rajta marad nem ?
-
törölt tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mi lesz azokkal akik játékaik egyrészét digitálisan PSN-en vették meg ? Pl hogy megjelenik a PS4 es akkor mar nem fogjak többet támogatni a PS3-at ? És ha neadj isten formáznom kell a HDD-t akkor honnan fogom tudni leszedni a megvásárolt játékaimat? Mivel köztudott hogy teljes backup-ot nem lehet készíteni a merevlemez tartalmáról
-
törölt tag
PlayStation 4 at E3. See it first.
[link] -
törölt tag
válasz
MasterMark #41450 üzenetére
Számomra a játékélmény az elsődleges ,de természetesen valamilyen szinten a grafika is számít
Nem kell , hogy csillogjon villogjon, de hozza azt a minimumot -
törölt tag
csak nekem jönnek elő a régi jó emlékek eme zene hallatára ? [link]
-
törölt tag
válasz
sznorbert86 #41317 üzenetére
Ha UC2 , UC3, GT5 és társaikkal akarsz játszani akkor ajánlott nagy merevlemezzel konzolt vásárolnod, hacsak nem akarod mindig törölgetni a korábbi játékokat a konzolodról
-
törölt tag
válasz
eszgé100 #41313 üzenetére
Go to (PlayStation®Network) > (Account Management) on the XMB.
Then go to (Transaction Management) > (Automatic Funding).
Select OFF if you do not want to have your account funded automatically.
Select [On] if you wish to have your account funded automatically.
Press the (X) button on "Confirm" to save this setting.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest