Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Tomb Raidert én is lehet még előrendelném gyors amíg lehet...csak sajnos 1-2 nap múlva derül ki kitudnám e fizetni most hirtelen fellángolásomban.

    Annyiban nem tudok dönteni, hogy ps3 vagy pc verziót vegyek meg? Mindenképp bármelyik is legyen a collectors jönne nekem is, amiben fémdoboz, art book póló stb. szóval az nem kérdés...csak nem tudok dönteni.

    Egyrészt azt gondolom, hogy a ps3 kora miatt egy fullra húzott grafon pc-n jobban nézne ki mint ps3on, de azt nem tudom hogy ez az én gépemen milyen grafikát jelentene.
    Azt nem szeretném, hogy kiadok ennyi pénzt rá és azt kell néznem, hogy óóó tök jó alig fut el a pcmen. Elvileg néztem ajánlott gépigényt nem lenné olyan rossz hozzá...de az ajánlott gépigény stb mindenki tudja mennyit ér valóságban. Nah pont annyit :)

    Szerintetek hogy döntsek? Adatlapomon friss a hardver infó szóval az a valós konfig....
    Maradjak ps3nál mert amit tudtak biztos kifacsartak a ps3ból vagy kockáztassam meg a szebbet pcn de nem biztos hogy valóban sikerül is a ,,szebb" project a vas miatt??

    Köszi a helpet...kissé hezitálok...mindegyik oldalnak lenne előnye is meg hátránya is.

    Up: Hmm ez érdekes lessétek meg...most elfelejtették vagy csak egyik verziónál van ilyen.

    PS3 és PC verzió.
    Pcnél írja válasszak a 3 extra közül...2 dlc vagy a póló...ps3nál nem írja. Ott alap lenne mind és kapnám vagy csak elfelejtették írni hogy válasszak?

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák