Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jookomak
őstag
válasz
szezso15 #65285 üzenetére
Teljesítményben nincs különbség a generációk közt. Legjobb egy új super slim, igaz nem is kapsz már mást boltból. Viszont ahogy írták gta-hoz kell vinyó, mert a patchek nem férnek el a beépített tárhelyre. 60k az alapgép, hozzá egy vinyó legalább 10k. 120k a ps4 (amin nem mellesleg jobban fut a gta, fifa). Tudom 50 rugó nagy pénz, de jelen állás szerint inkább a ps4-en gondolkoznék. Persze itt még hozzá kell számolni a psn+ előfizut is.
Használt, garis, hibátlan ps3 super slim szintén nem olyan rossz választás, bár én nem vennék. Új ára nagyon el van szállva az árfolyamok miatt. -
jookomak
őstag
válasz
pulyka jocó #65005 üzenetére
Ahogy emlékszem, az a rész volt kimondottan, ahol majdnem egyesítettem a tv-t a kontrollerrel.
Még mielőtt valaki beírja, hogy hogy lehet ennyire kiakadni egy játékon: "passion".
-
jookomak
őstag
válasz
pulyka jocó #65002 üzenetére
Nincs az az isten, hogy még egyszer végigvigyem a falmászós jelenetet.
-
jookomak
őstag
válasz
Sirandrish #64094 üzenetére
Motionjoy a gyárihoz való, nem tudom az utángyártottat úgy ismeri-e fel. Lehet a saját driverét kéne felrakni, vagy semmit, aztán menne, mint sima kontroller.
-
jookomak
őstag
válasz
Anonymus X #60523 üzenetére
Meg főleg a psn állapota, éshogy fúj-e a szél, illetve van-e rajtad sapka.
-
jookomak
őstag
válasz
Sirandrish #60361 üzenetére
Adj neki egy esélyt az első résztől.A 4 demója nekem se jött be, aztán végignyomtam az egyet, belekezdtem a kettőbe, amit persze azóta se vittem végig.
-
jookomak
őstag
válasz
z123456789 #60304 üzenetére
Hdmi kábel legyen, meg szabad konnektor. Wifi, vagy netkábel, aztán hadd szóljon!
Konzolvilág, platinumshop ajánlott boltok. Vagy a mm, edigital, ha épp van valami akció, kupon, részlet akármi.
(Kicsit elképedtem, nem néztem egy ideje az árakat. Pár hónap alatt felugrottak egy tizest)
70 a ps3, 120 a ps4. Nagyon nagyon elgondolkoznék, ha most kéne újat vennem... -
-
jookomak
őstag
válasz
Sirandrish #57523 üzenetére
Első 2 résszel kellett volna kezdeni. Vagy az megvolt ps2-n?
-
jookomak
őstag
válasz
Silencer83 #57473 üzenetére
Gyári külső vinyó (akkor nem), vagy hdd+keret (ebben az esetben szét kell szedni)?
-
jookomak
őstag
válasz
Sirandrish #57365 üzenetére
Annyira vártam, hogy elsüthessem: ps3 témák.
1. hsz-ben pedig le van írva, hogy milyen könyvtárszerkezet kell a fat32-es pendrive-ra, hogy fel tudd rakni. -
jookomak
őstag
válasz
istvansebok #57150 üzenetére
Tudtommal nem lehet mentést átvinni.
-
jookomak
őstag
GT5 platinája a licenszek, meg a special eventsek miatt olyan pokoli nehéz. A többi csak idő, és türelem kérdése. Silverre általában összejönnek a dolgok kontrollerrel is, viszont az aranyat többnyire csak kormánnyal, és erős szimulátoros tapasztalattal lehet megszerezni.
-
jookomak
őstag
válasz
Alister71 #56644 üzenetére
Multihoz nem kell psn+ , viszont ha előfizetsz, havi két játékot kapsz ingyen, és egyéb extrákat, mint pl. mentések felhőbe szinkronizálása, automatikus frissítés a játékokra, fw-re.
Ha új felhasználóként regisztrálsz, kapsz két hét hozzáférést a psn+ -hoz.Összefoglalóban jól ki vannak fejtve ezek a dolgok, érdemes új tulajként elolvasni.
-
jookomak
őstag
válasz
Superman85 #56593 üzenetére
Itt a hardveraprón?
*néztem, nincs.
Esetleg ez: [link]
Ugyanakkor inkább vennék mortalt, db játékok nem túl sikeresek. -
-
jookomak
őstag
válasz
Wiz Khalifa #55607 üzenetére
Elsírná magát a ps, ha 1080p-be kéne tolnia a GTA 5-öt.
A jel, hogy mi megy a tv felé, az más tészta.
-
jookomak
őstag
válasz
Hardver Arc #55546 üzenetére
Avi, xvidet viszi fat32-es pendrive-ról is, nem kell vinyóra tenni feltétlenül. Kontroller töltő nem kell, csak ha nagyon díszes puccban szeretnéd tartani, amúgy simán megy a ps-ről, de még pc-ről, vagy bármilyen telefontöltőről, már ha usb-s bölcső, nem egybe micro végű. A kontrollernek mini-usb csatija van. Headsetről nyilatkozni nem tudok.
-
jookomak
őstag
válasz
Hardver Arc #55530 üzenetére
Exkluzív játékok a gran turismo kivételével alig telepítenek. Csak pár megát, meg a peccsek. Unacharted, gow széria úgyis alap, olcsón beszerezhető, és nem is rak fel semmit a vinyóra.
-
jookomak
őstag
válasz
Ulius80 #54869 üzenetére
Használt gépet szeretnél? NE. Inkább 10-el többért egy új super slim (mást már nem kapsz újonnan), és abba belepattintasz egy 2.5"-os vinyót. Gta-nak nem elég a 12 gb hely, szóval muszáj, hogy nagyobb hdd-s legyen. Ez a hűtő meg fölösleges, ha normál, szellős helyen van, és nem porosodik.
Ha nagyon jó áron kapsz használtat, akkor nézd meg, hogy a gép bontatlan-e, vannak ilyen kis matricák rajta, azon kívül próbáld ki lemezes játékkal, plusz valamit a vinyóról. Ha van rá mód, akkor hdmi-vel, és analóg csatikkal is nézd meg, ad-e képet. Ha ezek működnek, és nem kattog, csattog, üvölt a gép, akkor első blikkre nincs baja.
-
jookomak
őstag
Én egy 100k alatti bundle-re várok. Mondjuk tv-t is kéne cserélni, csak hd redi van most, abból is a legalja sony. dilipok-hoz hasonlóan szintén fontosabb lenne egy autó mondjuk...
orichalcos: Semmi olyan AAA cím, ami 4-re ne jönne. Nem lesz már quantic, naughty dog, vagy sony játék. Én jrpg-ben nem vagyok otthon, az még lehet lesz.
-
jookomak
őstag
Kértetek watch dogs infokat. Öcsém megvette, csak fél szemmel nézem, nem akarom spoilerezni magamnak. Graf kicsit csúnyább, mint a gta, de a futása hibátlan. Magyar felirat van rajta (ez nekem újdonság, nem igazán követtem a játékot eleddig). Még nagyon az elején jár, de azt már látni, hogy sok tartalom van ebben. Vásárlás, fejlődés, hackelés, autós rész, harc. Biztos jól jár, aki megveszi.
-
jookomak
őstag
Én is tudok németül, de sajnos ahhoz nem eléggé, hogy egy játékot megértsek. Meg ugye a legtöbb game amerikai fejlesztők kreálmánya, akik bizonyos esetekben jó színészeket alkalmaznak szinkronhangként. Pl. Batman-Mark Hamill, és még lehetne sorolni. Kár lenne ezt elrontani egy stohlbuci hanggal. (Na jó, őt egyébként pont bírom szinkronszínészként)
-
jookomak
őstag
válasz
Stefi_dzsi #52858 üzenetére
Azokkal azért vigyáznék, ha nem vagy perfekt német. Előfordulhat, hogy nincs rajta más nyelv.
Legjobb külföldi oldal szerintem, heti leárazásokkal, ingyen postával: zavvi.com (ez UK) -
jookomak
őstag
válasz
callmeakos #52237 üzenetére
Last of us áráért pedig inkább megveszed a 3 unchartedet, ámulsz, és beleszeretsz a nóti dogba, meg a ps3-ba.
-
jookomak
őstag
válasz
TazLeacher #52204 üzenetére
Ha adott gépen csinálsz egy usa acc-ot, akkor tudsz vele játszani a másik profiloddal is.
-
-
jookomak
őstag
válasz
enginev3.0 #51595 üzenetére
Nem. A játék dönti el, hogy telepít-e vagy sem.
-
jookomak
őstag
válasz
Hardver Arc #49951 üzenetére
1.
[link] -
jookomak
őstag
válasz
roland091 #49826 üzenetére
Jé, te vagy az első, aki ezt megkérdezi.
500 gigásat vegyél inkább. Hamer elfogy a 12 gb a patchekkel, telepítésekkel, mentésekkel, és utána meg nézhetsz bele vinyót, ami utólag annyiba fog kerülni, mint egy alapból drágább gép. Főleg, ha előfizetsz a psn+-ra, ahonnan minden hónapban két új játékot tudsz ingyen letölteni. -
jookomak
őstag
válasz
execute93 #49728 üzenetére
1. Igen.
2. igen.Dlc-kkel lehet gond, hogy melyik accon van. Gt5 dlc-k pl. nem mennek, csak az adott régiós profillal. De a megvásárolt játékok mennek mindenhogy.
Egy gépen azt hiszem a psn+ játékok is mennek két különböző profilon, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos. -
jookomak
őstag
-
jookomak
őstag
Mindkettő hdmi-s? Én akkor user errort érzek. Ha ugyanaz a csatlakozás, ps-en beállítod, hogy 1080p jelet adjon ki (persze csak elvben, ettől nem lesz jobb képe), utána bármihez dugod, annak ugyan úgy kell kinéznie.Azt hittem úgy resetelgeted a gépet, hogy a tv-d régi fajta, hdmi nélküli, és a monitoron van, ezért kell váltogatni.
Esetleg leírhatnád, hogy milyen tv, milyen monitor, milyen kábel, nem egyből deszarapsnempcazjobb. -
jookomak
őstag
válasz
MasterMark #49547 üzenetére
Minél több a hangfal, annál több virágot, meg kisterítőt lehet rárakni.
-
jookomak
őstag
válasz
dilipok #49541 üzenetére
Hd ready plazmáknak nem pont négyzet alakú a pixele, így jön ki, hogy 1024x768 felbontással 16:9-es képe van. Van egy távolság, amin kívül már nem érzékeli a szem a 720p és 1080p közti különbséget. Ez egy 82cm-es tv-nél kb másfél méter. Jellemzően ennél azért messzebbről nézzük, és ha már úgyse látjuk a különbséget, akkor miért ne legyen ugyanolyan áron nagyobb kép, jobb fekete szín, és fényévekkel gyorsabb mozgásmegjelenítés? Ebben az árban botrányosak az lcd-k a plazmához képest szerintem.
MasterMark: Minek válaszolok? Leírsz mindent helyettem.
-
jookomak
őstag
válasz
Throttle #49508 üzenetére
12gb+hdd-vel árban kb ott vagy, mint az 500-assal, szóval én nem vacakolnék azon a pár ezer forinton.
Viszont nagyon off, de ne olyan tv-t vegyél. Ha lcd kell, akkor inkább valami samsung, azoknak jobb a médialejátszója, mint a sony-nak. Ha a helyedben lennék, és lenne 120 ezrem tv-re, akkor senki nem tudna lebeszélni erről: [link]dilipok:Mert 25 centivel nagyobb, és mert plazma.
Ps3-hoz meg until elég a hd ready.
-
jookomak
őstag
Dvi hdmi átalakítóval egyszerűbb, ezt vga-khoz is szoktak adni, de külön kábelt is lehet kapni. Viszont a hangot is meg kell oldd valahogy. Ps-hez járó av kábelen van rca kimenet, azt át tudod alakítani jack-é. Vagy ha olyan a hangfalad, lehet alapból van rajta rca bemenet.
-
jookomak
őstag
Most éri csak meg igazán. 64-ért van az 500 gb-s, ami kell, nem elég a 12gb a patchek, stb. miatt. Telepíteni nem lehet mint x360-nál, a játék dönti el, hogy mennyit tesz fel. Ha előfizetsz ps+-ra, akkor meg pláne kell a vinyó az ingyen játékok miatt. Ha van otthon laptop vinyód, akkor elég a 12-es is.
Nem piszkálásképp, de ha visszaolvasol 2 oldalt, kb 10x tették fel ezt a kérdést.Én speciel utálom az fps-t konzolon, de azt mondják csak megszokás kérdése. Én még nem szoktam meg.
A többi játékra viszont mind jobb a kontroller.
Cod4-el tán már nem játszanak annyian, 5500-ért szintén drága, használtan jóval olcsóbb, vagy újabb rész is van ennyiért, és ezekhez nem kellenek kódok. -
jookomak
őstag
válasz
vaksi8 #48672 üzenetére
Elég egy router meg a stick, ha előtte összekonfigurálod. De előtte meg kell bizonyosodni, hogy az adott router kompatibilis-e a stick-kel, mert persze itt se megy minden mindennel. Vagy, ha van olyan telefonod, ami tudja osztani a wifit, akkor az is jó. Hát körülményes, valóban. Bááár igazából elég egy laptop+stick, és a laptoppal osztod a netet.
(Amúgy gondolom ez valami vidéki ház, vagy nyaraló. Ott meg pihenni kell, és inni, nem ps-ezni.)
-
jookomak
őstag
válasz
CrazyMax #48508 üzenetére
Ez rohadt drága, meg nem venném. Ennyiért új cucc is van, boltból, garival. Plusz joy, meg töltő, hááát én nem adnék érte. Így is alig használtam a 2. kontrollert. Ki lehet bírni nélküle egy hónapot a következő fizuig. Játékból meg veszel valami régi címet innen apróról bagóért.
-
-
jookomak
őstag
DS3 kontroller mától 5990 a tescoban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest