Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
enginev3.0 #51671 üzenetére
Szerintem ps3 nál idáig is lehetett játszani online bármivel,
psn+ jó dolog -
trufa12
addikt
válasz
enginev3.0 #51665 üzenetére
Pedig valószínű igen ! -.-
kicsit sokan vannak a rendszerben ... ezt elhiheted ..xboxnál ugyan ez a helyzet, haver regelni akarta a nevét ami elég egyedinek tűnt (ami van neki is ilyen fantázia neve
) de azt kiderült még sem az ...
Egyébként szívesen
-
trufa12
addikt
válasz
enginev3.0 #51653 üzenetére
minthogy tudja a csuda mátrixot annyi kérlek hogy fogod és rca kábellel kötöd össze
avagy bedugod a ps3 rca kábelét az 5.1 stereojához rákapcsolod a mátrixot és neo veled lesz
képet hdmire
hangot meg arra az rca-ra állítod a ps3 menüjében -
trufa12
addikt
válasz
Joseppe210 #50980 üzenetére
Kétlem
-
trufa12
addikt
Az anyag. (nemes egyszerűségében )
Meg mi az az elhúzható fedlap -.- (nem kinti wc ez ..-.- )
Vissza lépés az elődökhöz képest... Gagyi mű anyag az egész, csak onnan tudom mert volt..-.- és sok pénzt költöttem rá megszabadulni meg alig tudtam tőle -.- buktam rajta kb 40-50 ezret már nem emlékszem az eredeti játékokkal mikor eladtam.
Meg fagyott mindig .. bár lehet az az akkori fw-nek volt köszönhető . Volt olyan játék ami állandóan kifagyott volt ami csak időként...
Szóval eléggé gáz volt , pc-n nincs ennyi fagyás.Én elvagyok a slimmel . (köszönöm ) .D
-
trufa12
addikt
válasz
Hardver Arc #50491 üzenetére
Tezsvíreim há olybá tűnik nékem hogyan helyesn írása mindenkinek nem az igazi de a fene eszimeg kinemkakéálja el .
(Nah de komolyabbra fordítva a szót, bár én alapból nem tudok helyesen írni , de ezt tudja mindenki
) Tök mind1 hogy ki hogyan ír. A lényeg az hogy le-lehet belőle szűrni mit akar az illető aztán ennyi szerintem a többi nem számít.
Ha ilyet írna hogy ps3 superslimbe hokl lehter bekpacsolni a blooothrtrnet (nah elég gond lenne ) de szerintem még ebből is ki lehet venni a lényeget .
-
trufa12
addikt
válasz
rachmaninoff #50472 üzenetére
Köszi, akkor már valaki aki ugyan úgy gondolja mint én, akkor lehet nem hülyeség, meg olvastam is hogy sokaknak 70+ fokokat produkált a konzolja, akkor ez korrekt .
-
trufa12
addikt
hát az 100-200 között van, szerintem ha 1szer veszel tv-t akkor megéri már 1 fhd jó plazmát venni (már ha ez jó ) ezért is kérdeztem talán ez, a kérdés nem hozzád
szólt hanem azokhoz akik tv-kben otthon vannak .
Bár amit írnak , szerintem jó játékra is... (nem tudom plazmánál van e ez az input lag v mi fene amit lcd-nél figyelni kell ...)
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #50450 üzenetére
Ügyesen
-
trufa12
addikt
Sziasztok a 60 fok körüli hő normális 1 slim gépnek ?
(szét szedtem por az nincs benne ) Aránylag halkan is üzemel .. -
trufa12
addikt
válasz
spawn21 #50354 üzenetére
Ma ha isten is úgy akarja bele vágok a god of war utolsó részébe, meg majd utána jönnek a többiek
Csak legyen már itt a lóvém, aztán megyek itt helyben a ps3 slimért .
így ki próbálom teljesen, aztán ha minden ok el is hozom.
Egyébként azt kérlek mondjátok már meg hogy mire figyeljek oda. Mert régen volt már ps3-asom . -
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #50281 üzenetére
Volt már sok konzolom, csak gondoltam venni kellene még1et mert kijött azóta pár olyan cím ami érdekel meg régi is van még amit régen nem játszottam .
-
trufa12
addikt
Sziasztok, megéri egyáltalán ps3 at venni most?
esetleg boltból újat? vagy slimet 40-50 között 2 joyal ? innen használtan?
jön még rá játék ? , mert most is van kapásból 3 ami nagyon jó.. gow,last of... beyond two...meg még 1-2 régebbi is.
de kérdés megéri e ezért beáldoznom a gtx 760 om.? -
trufa12
addikt
hoppá senior tag lettem
-
trufa12
addikt
hát kókánynak nem kókány ha van 1 elektroműszerész ismerősöd aki 1 kis trafó szerűséget a tápjára bekötve szakszerűen leszabályozza a ventit, de viszont szervízben is meg oldják rendesen csak ott gondolom az egész alaplapját kicserélik v azt az 1 chipet de szerintem simán 10 ropiba benne lenne
ismerős meg 1-2 ezerből megoldaná ha lenne ilyened.
-
trufa12
addikt
ha oda van a venti vezérlője akkor csoki
akkor max le tudod szabályozni valami kis cuccal hogy ne küldje túl a ventit , betudod lőni fix fordulatra.mert ha jól értelmezem nem a venti a hangos hanem fel növeli maxra minden ok-nélkül a fordulat számot.
idáig pc ben láttam ilyet vga-nál
hogy fogta magát minden ok nélkül 20 másodpercenként küldte fel maxra a ventit és leszabályozni sem lehetett mert értelem szerűen semmi progi nem látta a vezérlőjét -
-
trufa12
addikt
válasz
Mister_X #41199 üzenetére
istenem
1 szer könyörgöm
1 szer , ne kÖSS BELÉM
vagy akkor gyere el köss inkább fel !
jó jó nem vették át az összes töri könyvet
de akkor körül írom a legjobban bejövős és legtöbbet szereplő témák közül már eléggé kifogyóban vannakhát még az is 1 vicc lenne 1-2 ww -.-
bár hitlert stb meg szurkálnám . de inkább ne -
trufa12
addikt
válasz
james001 #41196 üzenetére
azért írtam hogy indián assassin mert az
lehet szar volt a fogalmazásom... akkor elnézést kérekszóval azt akartam mondani , akkor már 1 kalóz is simán elfér a palettán,
1 dolgot nem tudnék megemészteni, ha át menne scifibe bár az közeleg szerintem mert ha már minden múltbéli témát feldolgoztak , és kezdenek kifogyni mert már kalóznál járunk , akkor jön legközelebb a szkafander assassin. -
trufa12
addikt
válasz
szijartg #41164 üzenetére
az az ő accja
ha ki törli az adatait a psn ott marad amíg le nem jár
te csinálsz magadnak 1 accot amilyet szeretnél ennyi az egész
de szerintem is magyart csinálj , mert kényelmesebb igaz nincs annyi minden fenn mint pl us en
de nagyon könnyű az egész és nem is annyira drága már ha értelem szerűen nem 1 napos címeket hanem régiket vásárolsz vagy csak az előfizu kényelmét használod ki nagyon jó a magyar is. -
trufa12
addikt
Nah hát a dead space adja
eladtam a ps t. pc n tolom
5.1 , stb .D még jó hogy nem vagyok már olyan félős mint régebben , vannak benne parás helyzetek .és legalább a grafika is részletes.
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
Hát csak vinnék már el tőlem :d a ps3 at. ennél jobb áron már nem árulhatom és így sem viszik
Kár volt itt a végére venni .... azt hittem még el húzzák a ps 4 et... erre meg vettem, aztán bejelentették .
-
trufa12
addikt
Sziasztok,
Legyetek szívesek mondani nekem pár Co-Op címet és nem coopcímet.
killzone, resistance , untold legendsen kívül.fps, rpg, hns témában.
előre is köszönöm, csókoltat anyu .
-
trufa12
addikt
Milyen a 3ds egyébként? sokszor kacérkodtam már a gondolattal hogy vásárolni kellene egyet .
De még nem tudtam magam rá venni , nem is a grafika miatt mert ugye nintendo így e téren elvárásaim nemigazán lennének. Hanem hogy egyáltalán milyen az , nincs tapasztalatom e téren. -
trufa12
addikt
Van Eladó a konzolom
extrával
pár játékkalkülön eladó gamek is vannak .) nézze meg a hirdetésem akit érdekel
itt hirdetni nem lehet , ezért nem részletezem.
De reklámozni még csak -csak -
trufa12
addikt
Egyébként a diablo 3 al mit akarnak? pc n sem lett valami nagy szám. Sokan csalódtak és a neve volt csak ami a bevételt az elején megdobta a blizznek.
Nem értem ps 4 re mi értelme ? jó persze 1 másik játékos tábor onnan is lehúznak 1 kis lóvét. de jó lenne ha raknának a gamehez valamit , mert alapjáraton eléggé sovány , nah meg amit duelnek neveznek benne . Kész röhej. -
trufa12
addikt
válasz
TazLeacher #40862 üzenetére
Igen csak gyűjtögetnem kell
Ps4 , vita, Meg az új xbox , hát benne lesz pár ft-ba
Szerintem olyan nyár vége felé eladom a ps3 at kb bagóért, veszek vitát azt is olcsón úgyis lehet már most is venni.
A többit el rakom és várom a nextgen konzolokat .
Hát remélem tényleg év végén karácsony fele rajtolnak. -
trufa12
addikt
OHHMM
SZORRYMOST ÁLLOK KI A SAROKRA STRIHELNI
A DEEP DOWN al meg vettek KILÓRA -
trufa12
addikt
Személy szerint nem ájultam el sem a killzone graftól sem mástól.. amit itt utólag olvastam néztem.
Ez lehet betehető a pc s múltnak
nah meg ez a konfig semmi extra ...
De hát biztos jó lesz . Amint piacra dobják és ha 200 ezer alatt lesz az ára persze ft banakkor meg is veszem.
De van 1 olyan mocskos megérzésem hogy AZ MS valami nagyot fog ide kakálni nekünk az arcunkba...
-
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #40755 üzenetére
Én a házimozik alatt azt értem . 1 erősítő
nagy hangfalpár elől 2 kisebb polcon hátul meg 1 bazi nagy center és mélynyomóde volt nekem ilyenem de nem volt valami jó
bár szólt de a logitech sem rosszabb v nem sokkal rosszabb és 50 ezer ft ért jobb vétel mint a belépő szintű házimozik 150 környékén..... -
trufa12
addikt
hát azért nem
de 1 belépő szintű házimozihoz képest 1 z-5500 már 5-60 ezer ft környékén bőven jobb vétel.de ha több pénzed van és többet akarsz akkor egyértelműen 1 jobb házimozi már 300 ezer ft fölött jobb mint a logitech és creative termékek 100 a .
Egyébként UT: 3 ezerből 2 játékot vettem
conan
stranglehold , igaz régiek de nekem újak.Meg boltból 8 ezer ft ért a Kingdoms of amalur t mert sehol sem találtam neten olcsón
sem itt sem vaterán nem volt fenn máshol meg nem nézem mert nem bízok a többi oldalban. -
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #40751 üzenetére
Biztos én vagyok a hülye csak már nem fért a végére.
Ez a beszéd, jó is az a kaja
-
trufa12
addikt
hát mert azt mindenki látja meg tudom te olyan pedáns ember vagy
és annyi pénzed van
de akkor miért is problémázol ezen? miért drága 3 ezer ft? miért a konzolboltok a hibásak hogy nem tartanak készleten 200 darabot??hát igen van ez így.
De meg mondom én a kutya sem látja a kis papír darab meg nem engedi a hdd t mozogni sem előre sem le szóval még csak baja sem lesz . ugyan úgy hangtalan nem rezonál stb. de tudom a tudat. így inkább költesz a semmire 3 ezret amit másra is költhetnél . meg vársz rá heteket . GRATULÁLOK AZ EMBER NÉHA IGAZÁN MEGLEPŐ DOLGOKRA KÉPES
EZZEL Csak annyit akartam mondani hogy , én így oldottam meg 3 napja megy rezzenéstelenül . és csak 11 ezrembe került a hdd postával . nem kellett kutatni meg telefonálgatni és várni 1 szaros keretre aminek az előállítási költsége szerintem 10 ft és eladják 3 ezerért .
Ilyenkor kérdőjelezem meg Hol van itt válság?
mert ez a köszi de én nem szoktam gányolni .... (inkább ki adok 3 ezret a semmire) elég jól példázza nincs itt gondEgyébként én is gondolkodtam rajta de gondoltam inkább veszek plusz 1 játékot a ps3 mellé minthogy 1 nem is tudom valami ötvözettel több legyen benne.
De hát kinek a pap kinek a papné.:Elnézést is kérek a kirohanásért biz
-
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #40747 üzenetére
K É N Y E L E M
neki ez így tetszik nem is értem minek vitáztok a szaron !
ez olyan mintha most oda állnék 1 kupac kaka fölé és pl a színén és állagán kezdenék el vitázni valakivel
mi értelme lenne a szar az szar .A másik az hogy neki ez tetszik ennyi, nektek máshogy is tetszene .
én el tudom fogadni mind a 2 őtannyi tuti hogy ha lenne hely meg nem lenne drága 1 pc tv 5.1 tuti jobb mint 1 ps 3
a fent említett megoldásokkal hogy hdmi a tvbe
5.1 meg 1 szaros opticai kábelel a gépre
1 irányító a kézbe ami bluetoothos v wifi s vagy milyen és kész.ugyan úgy el lehet rendezni és végülis nincs több kábel . esetleg még a bill és egér valahová ugyebár
ezt meg lehetne úgy oldani hogy van 1 gép asztal ott a gép egér bill , az irányító
középen tv álványom mellette a tv , másik sarokba v a gép asztal alatt a mélynyomó a hangfalak úgyan úgy szét osztva. és kanapé középen
de neki elég az ami van ennyi -
trufa12
addikt
könyörgöm -.-
1 sima slim hdd bele , csipesszel becsúsztat rá a sata csatikra. amibe kapod pl borítékból tépsz le kicsit alá tömöd rá a tetejét és kész vége
ennyit az SS beépítő keretről
és környezet barát nah meg újrahasznosítod a boríték 1 kis részét is -.-én így oldottam meg immár 3-adik napja szuperál.
-
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #40744 üzenetére
Annyi itt a lényeg, neki be van rendezve. gondolom kanapé középen.
előlről hátulról kapja a hangot , beül középre látja nagy baszott képen mi történik, ha kedve van fetreng
meg nincs sok kábel.egyébként z -5500 as
nagyon jó pc 5.1
jelen pill is azt használom a ps3 mellé szerintem arra amire kell bőven elég. -
trufa12
addikt
Egyébként régebbi téma. lassú a ps 3
ezt a szaros fw t cseszték el. komolyan mondom 800 mb os demót 1 percig v meddig törölt...-.- azért nah..volt slimem másik fw vel régebbivel még régen
ugye
az érdekes pl gyorsabb volt ilyen tekintetben . pedig gyári hdd s volt.
szóval ez inkább fw gond mikor hogy kap rá a témára..hát azért ez elég szomorú.
persze lehet ez utrabrutál baromság is de én ezt így vettem észre.ÉN BE NÉZNETNÉK A SZOLNOKIBA de örülhetek ha játék van nem hogy akció
-
trufa12
addikt
válasz
james001 #40734 üzenetére
am végülis mind1 , mert úgyis lesz valami húzó cím, találnak ki mást .
de azért még majd 1 nagyon nagy jó lenne 1 igazi NEXT GEN ahol az utolsó szört is látni a talpukon a karaktereknekszóval 1 igényes excluzive ilyen témába jöhetne majd.
felőlem Mari nénje Wars is lehet
ha kratost hagyják pihenni akkor hagyják de legyen valami kemény helyette -
trufa12
addikt
válasz
james001 #40730 üzenetére
fene tudja, fantázia meg akarat kérdése .D
god of war nélkül nincs ps ...
meg már volt 1 szer kapott vágást . lehet igen elhurcolta a sírásó de szerintem a készítők nem vették ezt ilyen komolyan.meg amit mondott athenenek hogy az istenektől meg kapja a büntetését lusták azok ahhoz
nah szóval lehet ott még megoldást találni. v remake gameket csinálnak akármit elfogad a játékos közösség de ha nem lesz új god of war , az tuti bebassza a bécsi kaput .
Egyébként tényleg azt mondja a sírásó
hát én írtam gyér angol tudásom van.
De lehet feléled
és mint 1 átmosott agyú
elkezdi a világot brutális módon össze pakolni XD mind1 csak god of war legyen . lehessen benne gyilkolni , stb felőlem más story is lehet
bármi
akár tütübe is táncikálva is ölhet kratoscsak ő legyen .
-
trufa12
addikt
én ahogy itt kivettem gyér angol tudásommal -.- . viszi a tesóját mondja hogy szabad vagy tesó.
aztán kérdezi mivé vált , a sírásó mondja ő maga a halál metafórikusan , meg a világ elpusztítója. le akar ugrani nem teszi meg, jön athene mondja neki meg szolgáltad amit meg kellett istenné válhatsz.kratos mondja ez az egész csak a te játékod athene .
megy abba a kapuba.
ezért még az istenek megfizetnek neked.
athene meg ennyit nyög hogy bocsi tesó.
utána a sírásó , csak a maradványok maradtak v mit mond.kratos meg ül les a trónon és END
ÉS NEM ÉPPEN HALOTTNAK NÉZ KI.INKÁBB IDEGBETEG ÁLLAT MÓDJÁRA les és ÚGY NÉZ KI INDUL 1 újabb kaland.
mondjuk nekem fel sem tűnt hogy ez a rész psp n a 3 adik rész után játszok
bár mondjuk szerintem előbb vittem végig mint a 3 adikat mert előbb volt psp m mint ps3 am.
nah meg még ennyit sem tudtam angolul úgy hogy most nem vágom akkor mi van.
nekem ebből a videóból nem tűnik halottnak. -
trufa12
addikt
válasz
james001 #40727 üzenetére
én itt úgy látom tesója v kije van kihalva.
meg a végén athenenek meg mondja ezért még meg fizetsz , meg ül a trónon.. szerintem 1 ilyenből vissza lehet hozni...egyébként játszottam , de inkább csak néztem mert haverom játszotta
én meg annyira nem figyeltem mikor nehéz volt akkor segítettem neki . ki kapta a kezemből -.- én meg már nem ugrottam újra neki .
így nem figyeltem se a sztorira semmire.
-
trufa12
addikt
-
trufa12
addikt
Nekem egyébként ebben az egész ps4 miziriában az az érdekes. hogy mit fognak adni rajtkor mellé?
mert el nem tudtam volna képzelni 1 új god of war ps3 ra és tessék itt van mindjárt a kezemben hetek kérdése.
De akkor ps 4 re ha év végén jelenne meg mi jönne? 1 új gt epizód? sokaknak az is nagy dolog de szerintem sok hasonló ember is van aki inkább üsd vágd nem apád, beállítottságú mint én.
És erre jobb excluzive címet mint a god of war el sem tudok képzelni.
Nah most jön autósoknak a gt 6 tegyük fel.
De mi marad nekünk?ki adnak még 1 god of war fél év késéssel?
Lehet ez előzmény össze dobták ps 3 ra , párhuzamosan meg fejlesztették a nextgen címet? -
trufa12
addikt
válasz
TazLeacher #40665 üzenetére
Egyébként vissza térve a külföldi vásárláshoz... Törökszentmiklósi vagyok ....
szóval hiába küldetném pestre a csomagot...Szóval gondolom megoldható aztán megtudja az címezni ugyan mind1 mit ír rá ha pestet feltudja írni akkor már törökszentmiklós sem okoz gondot úgyis pesten megy át minden csomag.
-
trufa12
addikt
nah ezt érdeklődve fogom figyelni éjszaka . .)
Mondjuk nekem ez köv év eleji vétel lesz .
Most lakás felújítás meg ps 3azás ezerrel.Vissza olvasva , akkor kiderült hogy az SS mégsem olyan gagyi ...
Mondjuk mióta beletettem a hdd t meg úgy valahogy magától a napok alatt ugye használat után bestabilizálódott. nincs vele gondom azóta.
Magam sem értem , mert olyanról tudok hogy 1 hangfalat.erősítőt járatni kell ahhoz hogy megfelelően működjön letisztuljon a hangkép stb ...de hogy 1 ps 3-at is járatni kell hogy hajlandó legyen megfelelően működni ezidáig nem tapasztaltam.
-
trufa12
addikt
válasz
MasterMark #40640 üzenetére
??:S nem igazán értem hogy miként működik. kaphatnék segítséget ,?:S
-
-
trufa12
addikt
Nem tudom ez most bug e v mi, de nincs benne a plus játék kínálatába de viszont ingyen tölthető teljes mortal kombat game .
Nem értem hogy .
át néztem mik vannak láttam free letöltöttem 9 gb telepítette és megy -
trufa12
addikt
Ki próbáltam ezt a dungeon huntert - hát mit ne mondjak nem fogott meg.
A raw nekem jobban bejön a szörnyek mozgása nem rossz meg jobban is nézki ráadás darkos.
Ez meg diablo 3 -.- wow feelingű fos.Maradok a raw nál. meg ennyi erővel ott a sacred 2 az is ilyen csilli villi színes valami ha annyira ilyet szeretnék akkor azt venném meg. De egyelőre ebből R.A.W lesz . Mert diablo 2 feelinget sugároz igaz a karakter mozgása kissé ügyetlen de az ellenség elé jó ott is.
-
trufa12
addikt
akkor nekem miért nem dobja ki ??? :S
jah látom az vitás
akkor nem vitás hogy én ezt nem fogom meg vennimert nem értek ehhez a uk storhoz.
De nagyon szépen köszönöm .
Akkor majd a R.A.W ot veszem meg azzal is el lehet csépelődni ki próbáltam a demót hát nem nagy szám de co-op ban jó lesz az.
Még 1 kérdés : valaki nem tud valamit esetleges új dragon ball játék készültéről?
mert azt látom 3ds re készül majd 1 de az minket itt nem érint.
Meg gondolom nem sokan dragonballoznak :S de én imádom
Csak ez az utolsó game valami förtelem lett. -
trufa12
addikt
A dungeon hunter alliance nem elérhető csak vitára?
vagy csak a magyaroknak szánt store on nincs fenn ps 3 ra? -
trufa12
addikt
1 kissé vidámabb hír.
Meg jött a 320 as hdd az SS gépembe.
Bele raktam keret nélkülnagyszerűen áll benne mint katiban a nyereg .
Fel is ismerte , át is másolt mindent , és már töltöm is a Sleeping Dogsot. -
trufa12
addikt
válasz
TazLeacher #40415 üzenetére
Én még talán a pc alkatrészek beszerzését tudnám elképzelni, régen mikor néztem akkor elég szép differenciák voltak az itthoni és az ottani árak között ilyen téren . Nem tudom most mi a helyzet.?
Játékok is biztos megérik végül is ott is vadászni kell rájuk , én különösen nem is vitázom ezen, te használod így te tuti jobban tudod . Én csak pár percig néztem ebből azt szűrtem le hogy így hirtelen nem érné meg onnan csak 1 dead spacet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest