Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
olyan problémám van hogy kaptam egy 60GB ps3-at és mikor beakarom kapcsolni akkor csippan egyet és kikapcsol utánna már nem világit rajta semmi és az áúramtalintás után ujra világit a piros
nem tudom mi lehet a probléma
érdemes megcsináltatni vagy alkatrésznek elpasszolni?
-
Qbász
aktív tag
MGR: Revengeance... nagyon jóra sikeredett. Megéri többször is végig vinni, második alkalomra már összejött a Fox Blade is. Na azt megtuningolja az ember...
Mondjuk másodjára már csak 3 óra:10 perc volt a játékidőm. Elsőre is csak 4:50 nagyon kúrta a játék. -
Ghard
őstag

Ez magyar találmány?
Külföldi shoppokban nem láttam. -
Elég jókat írnak az új Tomb Raider-ről, felkeltették az érdeklődésem.
Viszont ha azt nézem, hogy a 3 hónapja megjelent Hitman: Absolution, mely szintén SE játék, már féláron kapható, akkor asszem ezzel most várok. -
v!ct0y
veterán
-
törölt tag
Sziasztok a la noire the stocking murder küldetésben megtudná nekem valaki mondani mi az istent kell csinálni mert minden nyomot megtaláltam és amikor beszállok a kocsiba a rádió azt hajtogatja egyfolytában hogy "car 11 King , car 11 King come in" természetesen válaszolni sem tudok a hívásra ráadásul a partnerem is a tett helyen Tököl es nem követ fogalmam sincs hogy hogyan tovább

-
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Rám jött a konzolozhatnék, de elbizonytalanodtam...
Sokat olvasgattam és talán a PS3 felé billenne a mérleg, a Blu Ray miatt, de jól olvasom itt, hogy több embernek gondja van ilyen téren? Továbbá más is bánt.
Lehet nem néztem meg elég összehasonlító videót de az én szememnek úgy tűnik, hogy a PS3-nak "fakóbb" a grafikája mint a másik konkurensének? Vagy az én szemem rossz?
-
Catherine-el játszott valaki? Lehet csak az én agyam nem áll rá könnyen, szégyen, de easy-re kellett állítanom, hogy tudjak haladni és így is szívok, nem is keveset

-
Dexar007
veterán
Az én őszi bizniszem még mindig jó volt akkor.:
320-as ps3, sony lepecsételt garival (júlusig), 3 játékkal (tdu,fifa12,skate3) összes tartozék+doboz és 44 ezerért.
Vagyis játékok nélkül kb 36-7-8.Ki kell fogni az ilyeneket.

-
trufa12
addikt
-
Ghard
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Jött ps3ra jobb árkád versenyzős cucc a Sonic transformednél? Az f1es nagyon unalmas,a modnation és a lbp kart annyira nem lett jó. Még ps1en volt a lego racers,walt disney racers meg a crash,ezek nagyon jók voltak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Európa lehet nem is kap 2013-ban PS4-et.

(#41065) trufa12
Így nehéz is lesz eladni, nem is nagyon emlékszem olyan tulajdonosra, aki játékokkal egyben el tudta volna sütni a gépét itt az aprón.
Szerintem próbáld meg azt, hogy kiveszed a HDD-t és a notebook részlegen külön hirdeted meg, a játékokra is írj valami darabárat, és a konzolt is külön, ugyan több vele a nyűg, de így esélyes hogy rövid idő alatt elviszik "darabokban" a packot.

-
trufa12
addikt
Hát csak vinnék már el tőlem :d a ps3 at. ennél jobb áron már nem árulhatom és így sem viszik

Kár volt itt a végére venni .... azt hittem még el húzzák a ps 4 et... erre meg vettem, aztán bejelentették .

-
perge666
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Nekem is ezt csinálta.
Na én azóta nem nézek konzolon filmet,pedig meg voltam győződve róla hogy nem kell ennél jobb.
Még PS3 gyári távirányítót is beszereztem hozzá. -
sz_abika
addikt
Sziasztok!
Megállt a joyom. Ment a zenelejátszó, de kilépni nem tudtam már.. XOAD gombok kihaltak, a többi megy.
Rádugtam PSre kábellel, nem jó. Rádugtam gépre, ott sem jók a gombok. Reseteltem a joyt, nem segített.Valami egyéb tipp? Vadonatúj, pár hónapos, de ilyen hónapos garanciáztatásra nincs türelmem. Van még valami egyéb hard reset?
-
Tegla80
addikt
válasz
kovacsroli
üzenetére
Még valami, felváltva használom HDMI és hagyományos kimenettel. Tegnap átdugtam HDMI-re és nem adott képet, csak hangot! Lenyomva tartottam a bekapcsoló gombot ezután már minden rendben volt. Ez valami rossz előjel lehet? Nem húzom ki a HDMI-t és nem is csatlakoztatom soha amikor áram alatt van a gép. Előbb a konnektor utána a HDMI.
Helyesen csinálod
és a PS is,mert mindig az utoljára mentett kimeneten küldi ki a jelet.
a "bekapcs gombot hosszan nyomom -al" setup-olja magát az "új"csatlakoztatott kimenetre -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
olyan gondom van, hogy a ps3 filmnézésnél össze-vissza pufferel. Úgy értem nézem a filmet és egyszercsak hopp 10 percet ugrottunk. Visszatekerem ismét megy egy kicsi és újra ezt csinálja!
Eddig nem volt ilyen gondom, utóbbi két esetben csinálja ezt. Wifi-n kapja a jelet, nem próbáltam kábelen mert mint mondtam eddig nem volt ilyen gondom tehát gondolom, hogy nem hardveres!
Illetve amikor csatlakozik valamilyen DLNA hibát jelez
Még valami, felváltva használom HDMI és hagyományos kimenettel. Tegnap átdugtam HDMI-re és nem adott képet, csak hangot! Lenyomva tartottam a bekapcsoló gombot ezután már minden rendben volt. Ez valami rossz előjel lehet? Nem húzom ki a HDMI-t és nem is csatlakoztatom soha amikor áram alatt van a gép. Előbb a konnektor utána a HDMI.

-
DM-Fan
nagyúr
válasz
STC Speed
üzenetére
Soha nem volt 3, mindig 1 év volt a Sony garancia. A további 2 év már méltányossági és fizetős! Viszont fontos megkülönböztetni a Sony-féle 1 évet a bolti 1 évtől, mert a Sony azonnal cseréli neked refurbished gépre a sajátodat, a bolt meg sanszos, hogy beveszi a gépet és szöszöl a javítással x napot/hetet és ki tudja, milyen lesz a végeredmény.
-
Ghard
őstag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
A 2 fagyi szinte kötelező,a navi kényelmi szempontból jó,a sima kontrollert is használhatod ez helyett.
Játékokban pontosabb a move és nincs lagg se,bowling,biliárd és golf játékoknál ez jó dolog
Utóbbiaknál a fagyival játszol csak,a navi pl a resident evil 5nél jön jól,vagy heavy rain. -
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
karakpecze21
üzenetére
Így van!

-
-
Sanyi.mTs
addikt
ha slim ps3-ból kiveszem a hdd-t és átrakom egy 12GB ss ps3-ba, akkor a már feltelepített játékok fognak működni? vagy kell még mást is csinálni? (most még csak elméletileg érdekel, remélem sokáig bírja még a gépem)
szerk:
tegnap vendégségben voltunk és kipróbáltuk a kinectet. páromnak tetszik és kérdezte, h lehet-e a miénkre is.
move (szett) vásárlásánál mire érdemes figyelni? gondolom ajánlott a két fagyi, plusz egy navi? kamera tartó van a start pakkban? (használtban gondolkodom) -
orkester
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem Hack and slash.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
szijartg
üzenetére
Hát, ha a grafikai minőség a fontos, akkor a PS3-at felejtsd el! Játékot natív fullHD-ban futni nem tudom, hogy láttam-e az 5 év alatt hármat, pedig túl vagyok vagy 50 címen.
A SuperSlim-et meg csak akkor, ha nagyon nincs más! Semmi anyag nem maradt benne, bazári gagyi lett az a gép! Az a szörnyű, hogy már nem is gyártanak mást, újonnan meg már nem nagyon kapsz sima Slim-et.
-
trufa12
addikt
Sziasztok,
Legyetek szívesek mondani nekem pár Co-Op címet és nem coop
címet.
killzone, resistance , untold legendsen kívül.fps, rpg, hns témában.
előre is köszönöm, csókoltat anyu .

-
törölt tag
Evolution of PlayStation: PlayStation 2 azok a régi szép idők

-
orkester
őstag
válasz
szijartg
üzenetére
Én kb. 2 hete vettem (50E-ért) egy 500gb-os januári super slimet, Sony garival; lehet csak szerencsés vagyok, de nekem nem akad, nem fagy, nem hangoskodik. Volt már mindegyik méretű ps3-am, nem veszem észre, hogy ezzel bármi rosszabbul működne.
Igaz eddig lemezes csak Gran turismo 5 és Test drive unlimited 2 járt benne.
-
supercow
őstag
Most fejeztem be a Journey-t, különleges élmény volt.
-
STC Speed
őstag
Havernak odatudom adni kölcsön a gt academyt?
Tud rendesen játszani vele? utána én is majd xD?
-
Ghard
őstag
Másnak is iszonyat módon akad a RDR undead nightmare zombis multija(sok zombi+dinamit)?
-
szijartg
őstag
Köszi srácok. Az lesz... most böngészem az aprót, hátha lesz valami jó vétel
Le is csapok rá akkor azt hiszem!tDr1v3r: De, miért hittem én azt, hogy ps3-ra több a fullhd-s game?! Hisz az újabbak hátulján is ott van hogy tudja mind a kettőt. Meg talán még olvastam is róla

-
james001
veterán
válasz
szijartg
üzenetére
Slim 320GB Sony garanciával,sztem ez a legjobb.
Azt meg hogy melyik tetszik jobban,neked kell eldöntened,de érdemes az exkluzívokat nézni. Sony-nál ott van a God of War,Gran Turismo,Uncharted,stb. de azért a boxon is akadnak jó címek,pl. a Gears of War,Forza,Halo,stb. -
szijartg
őstag
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Az komoly! Azt hittem, hogy újabb ezért már talán jobb is mint az elődjei... de, akkor tévedtem.
Inkább sima slim legyen? Ott nincsenek ilyen betegségek?
Mindenképpen garisat akarok!Szétnézek, hátha találok valami jó állapotút. Ha, nem akkor marad a bolti.
nézegettem a konkurencia boxait is, de valamiért a sony felé jobban húz a szívem. nagy dilemma!
-
szijartg
őstag
Srácok, ha veszek egy pár hónapos használt super slimet akkor kell valami miatt aggódnom?
Garisat akarok mindenképp...
Gondolok itt a webes alkalmazások banolására, márha ezen van ilyen
vagy az előző juzer beálltásait tudom törölni?
Sry, de nem igazán vagyok ebben még annyira jártas.
-
supercow
őstag
Megvettem a Journey-t, este tudom elkezdeni. Demons Souls még vár
-
csab2
veterán
Nekem most lett egy 3D-s TV-m (UE40ES6560) és ezért kérdeztem, hogy vajon az igazi gémerek körében mennyire elterjedt/elfogadott a 3D játék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mikrotik routerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk másodjára már csak 3 óra:10 perc volt a játékidőm. Elsőre is csak 4:50 nagyon kúrta a játék.
Külföldi shoppokban nem láttam.

.
Ezért nem veszek én sem soha többet.

Messze még az év vége (már ha az ár neked nem is számít).

és a PS is,mert mindig az utoljára mentett kimeneten küldi ki a jelet.
igen