Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spae
aktív tag
Láttam itt a mai napon, hogy kuponokról volt szó.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy innen lehet vásárolni? Nem tiltják le? Nem jár érte ban?
[link] -
S e t h
nagyúr
Még csak utalás szintjén sem hasonlítottam össze őket, a türelemre utaltam.
Akinek egy rdr2 szintű játékban fáj a lovaglás, az itt egyenesen üvölteni fog a sétálgatástól.Aki nem tudta beleélni magát, hogy mit is jelentett a lovaglás a vadnyugaton, az az apokaliptikus sztyeppén sem fogja tolerálni a magára utaltságot és végtelen barangolást.
Ergo türelmetleneknek, monotóniát nehezen tűrőknek kerülendő.
-
_drk
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Stalkerrel eddig az összessel játszottam. Nem kevés órám van bennük. Stalker 2 is tervben van. Ha kicsit is hasonlítana RDR-re biztos eszembe nem lenne megvenni.
Ha Annyi hasonlóság és már pedig annyinak látszik, hogy lassan mész A-ból B-be ez a keresztmetszet édes kevés.
Teljesen más feelingű a 2 játék és a hosszas sétálások is teljesen más izűek. -
balintka
addikt
Rendelkezem a klasszikus S.T.A.L.K.E.R. trilógiával PS-re, még az eredeti változatot vettem meg (azt hiszem, a Trilogy csomagban). Az újabb Enhanced Edition-re azt írja, ingyenes, de számomra nem elérhető.
Valaki találkozott már ezzel? Van lehetőség frissíteni az EE-re?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
S e t h
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ez egy ízig vérig survival game annak minden kellékével, de akinek unalmas volt a rdr2 sok lovaglása az felejtse el, mert itt a hatványát kell sétálgatni.
Far cry fanként nálam ez az eddigi legjobb "far cry", mert kb. ezt várnám, vártam volna el az ubitól is.
Nem tudom milyen az előző rész, nem játszottam vele, első utam a zónában, hatalmas, sőt, döbbenetesen nagy a terület, főleg gyalog, de nem tudnám unalmasnak aposztrofálni amikor rogyásig pakolva az ellenfelektől szerzett fegyverekkel imádkozom, hogy csak eljussanak a bázisig mutánsok, banditák támadása, vagy emissziós vihar nélkül, hogy a cuccokat eladva meg tudjam javítani a felszerelésem.
Itt nem kedvenc fegyver van, hanem olyan ami még nem ment tönkre és van hozzá lőszer is.De amikor találsz egy ép fegyvert, vagy új armort, az maga a karácsony.
Nagyon jó morális rendszer, kinek segítesz, kit árulsz el, mire vagy képes a túlélés érdekében amikor mindennek a szűkében vagy, kevés a lőszer, van fegyver, viszont folyton beragad, mert kopott, de javítani sem tudod, mert minden veszett drága.
Csak az emberélet nem. -
válasz
S e t h
üzenetére
Gondolkoztam a beszerzésén én is, de a sok lehúzós kritikát olvasva elment a kedvem tőle😒 Tényleg annyira fapados benne minden mint a korábbi részben, és unalmas kínszenvedés a játék menete?
Viszont most néztem az Avatar játékról videót, már a tps változatról, nos ez ordított ezért, nem is értem miért nem így adták ki eleve, így viszont behúzom valamikor, mert tetszik ebben a formában!
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom PS5 megkapta-e ezt a frissítést, még nem csekkoltam.
Időközben 20 óra játék után a Stalker 2 szép csendben bekéredzkedett nálam az idei top 3-ba. -
válasz
Akee92
üzenetére
Szia
Pontosan ahogy írtad, kizárólag a gépet kell küldeni nekik a számlával vagy jótállási jeggyel, és nem kell a saját dobozában, azt küld amelyiken rajta van a széria szám is, mert szoktak ezzel kötözködni!
Habár a legegyszerűbb és leggyorsabb ha személyesen el tudnád vinni, ha van nekik raktáron gép, egyből adnak egy újat, általában mindig van...a postázás dolgot nem tudom, hogy működik náluk! -
Emu
őstag
Köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást, én is BF vonalról érkezem - nekem BF2 volt amit utoljára ráfüggősen játszottam (akkor egy időben még clanbase-t is vezettük), utána már csak hobbi szinten, aztán komolyra fordultak asszony pajtival a dolgok, és BF3 után hosszú szünet jött.
Mikor megjelent Horizon Zero Dawn PC-re akkor még vettem egy 1060 videokártyát, hogy végignyomjam, de annyira tele volt buggal (tudom kéőbb javították), hogy ragequit után letöröltem.Ma már abszolút nem cél a hardcore multiplayer, csak van egy két olyan cím amit a történet miatt végigjátszanék single-ben. Ilyen a Horizon, vagy a Gow, meg még ki tudja mik.
Megfogadom a tanácsokat, és megpróbálok úrrá lenni a controlleren (be is rendeltem mégegyet), remélem jut annyi játékidő a gyerkőcök mellett nekem is, hogy ráérezzek
Szerintem első körben Astrobottal próbálkozom, utána megnézem az ajánlott RDR2-t.
-
Akee92
tag
Sziasztok!
Adott egy 2024. májusában vásárolt Slim gép, amivel túlmelegedéses problémákkal küzdök (a hardverigényes natív PS5 címeknél túlmelegedéses hibaüzenet + 1-2 alkalommal kikapcsolás is előfordult ennek következtében a Spiderman 2 alatt. Szeretném garanciáztatni a gépet a Triwardennél. Volt aki intézett már náluk gariztatást akár a FAT géppel akár a Slimmel kapcsolatosan, és tudna bővebb tájékoztatást adni az ügymenetről.
1. Annyit tudok, hogy csak magát a gépet kell elküldeni tartozékok nélkül + hibaleírás + az elérhetőségem + számlamásolat, garanciapapír. Tudom hülye kérdés, de ez konkrétan azt jelenti hogy tápkábelt meg HDMI-t és egyebeket sem kell hozzácsomagolni csak magát a gépet? (Vagy a kábelek azért legyenek benne a dobozban?)
2. A másik kérdésem a postázás mikéntjét érintené, nevezetesen, hogy most meg kell mégegyszer keresnem őket (mármint a szervízt), hogy legyenek szívesek és küldjenek érte futárt, vagy nekem kell önállóan feladni GLS-sel az üzlet honlapon szereplő, 1091.Budapest Üllői út 53/a-as elérhetőségére?
Visszafelé azt mondták, hogy ingyenesen postázzák ők GLS-sel a csomagot?Előre is köszi a választ!

-
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Ki szeretném cserélni a folyékony fémet az APU n.
Mit ajánlanátok a munka felület tökéletes szigeteléséhez a balesetek elkerülése végett?
Liquid tape, kapton szalag?Előre is köszönöm a válaszokat!

-
-
Úgy látszik azért nem csak az Exp33-ból áll majd a 2025-ös GOTY nyertes játékok listája
A VGC-n Kojima játéka lett a befutó: -
stilo18
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Hát...lehet bénázok, de hol kell megadni a kódot itt?
Kosárnál csak az van, hogy hova küldjék a kódot-milyen email címre, illetve már maga a fizetés...
Sehol nem látok olyan opciót ahol tudnám érvényesíteni a kedvezményt..(Telóról nézem, de nem hiszem, hogy ez bármin változtatna...)
-
stilo18
addikt
Sziasztok,
Eneba -ra esetleg nincs valakinek kódja?
Vagy valami más tipp, hogy hol járok jobban feltöltőkártya ügyben? -
xbdream
csendes tag
Sziasztok! Remélem ezt itt lehet kérdezni.Hol szoktatok Enebához élő kupont keresni? Illetve tud valaki működő kupon kódot? Jó pár oldalt végig böngésztem, de sajna nem találtam :( Ha nincs vásárlok kupon nélkül,de hátha tud valaki. Köszönöm.
-
-
Frod
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Normál esetben 2 hetente szerdán rotálnak egyet. (Ezt psprices-on látni a legtisztábban, mert ott írja mettől meddig van akció egy címre)
De persze ettől még lehet eltérés, pláne a klasszikus év végi akciós időszakban, most pl a téli sale sok esetben 12.01.-12.22. között van.
PS-en én nem várnék rá kedvezményt, vedd meg ha érdekel. -
Bazsi1987
őstag
Mikor van store-ba akció váltás? arc raidersre fáj a fogam epicen már akciós azért kérdezem
-
Minden szokható, csak kérdés, hogy mennyi energiát akar az ember a tanulásba ölni.
Én 12 éve használok kontrollert (még PC-n kezdtem el tanulni a Skyrim alatt), single player játékokban nincs is semmi gondom, de amikor a PC-s haverom elkezdett BF6-ozni, és bekapcsoltam a crossplayt, a véremen csúsztam a scoreboard alsó részére.Semmi baj, gondoltam vala, a játék pont natívan támogatja a billentyűzetet. Bekopogtam a cég IT részlegére, kifejtettem a rendszergazdának, hogy a munkámhoz esszenciális lenne egy-két extra periféria, majd vidáman léptem be ismét a meccsbe, ezúttal már egeret markolva.
Néhány nap negatív tapasztalat után jelentős javulás állt be az eredményeimben, még battle royal meccseket is nyertünk. Mondjuk főleg azért, mert rájöttem, hogy nem a perifériában van a hiba, hanem bennem, hogy este 10-kor, gőzölgő teával a orrom előtt próbálom felvenni a versenyt a fele annyi idősekkel. Úgyhogy visszavettem a kontrollert a kézbe, és inkább a PC-s haverom zsebét fogva támogatom őt, hogy sikerre vigye a két fős csapatunkat, mert benne van még elég energia, reflex és düh, amit egyfajta John Wickként a harc közepén kell levezetnie. Én meg elspottolgatok/szerelgetek a sarokban.
-
axlfsi
veterán
Bizton állítom, hogy kontival jobban megy a COD, BF, stb FPS, mint egér+billel (btw ha kontrollerrel tolod általában kapsz némi aim assistot - ezért láthatod sokszor azt, h híres streamerek PC-n játszva, de kontrollerrel nyomják, hogy kapjanak assistot...).
-
Triathlete
senior tag
Hagyd ezeket a félmgoldásokat, mert nem fog akkor sem teljesen úgy működni mint ahogy PC-n megszoktad és egy rakás pénzbe kerül.
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok mint te, multiplayer játékot játszok kontrollerrel, tragikusan bénább vagyok mint anno PC-n, viszont érzem, hogy tanulható a dolog. Hétről hétre picit jobb. Ne add fel! -
morfondőr
addikt
Én sok éves PC-zés után 30pár évesen vettem kezembe először kontrollert (leszámítva a 90-es évek eleji NES klónokat) és persze szűk 10 év után sem mondanám, hogy profi vagyok vele, de van pl. aim assist szinte minden játékban ami segít. Viszont a kanapé kényelme többszörösen kárpótol és eszem ágában sem lenne az íróasztal felett görnyedni már!
Persze kinek mi jön be, én szórakozásként, kikapcsolódásként tekintek a játékra, nem keresek túl nagy kihívásokat, meg nem kergetek ranglistákat és kizárólag single játékokkal játszok. Ha valami nem megy, akkor leveszem easy-re és kész.
Szerintem adj egy kis időt és megszokod! -
madgie
titán
16-18 évesen az első PS-sel szerettem meg a konzolos játékot, japán, fekete-fehér Metal Gear, NTSC verziós Final Fantasy VII, egy konzolos boltban töltöttem el a fél életem. Akkor jött be a dual shock, de a konzolos játékosok akkor tényleg bénák voltak még (Nintendo 64-en a GoldenEye-on tízből nyolc ember nem tudott oldalazni!), kormánnyal, pedálokkal álltam be a Quake II mutliplayerbe ellenük, óriási poén volt

Aztán teljesen váltottam az életemben, villanygitár, metal/rock korszak, koncertek, tíz évig tartó képszakadás kb... a végefelé a PS3-mal egyszer próbált tettem, de nem tudtam megszeretni, végigvittem a Metal Gear 3-at, majd eladtam. Közben évekig tartó PC gaming volt, ugyanúgy egér, billentyűzet, mint neked (Battlefield széria ment orrvérzésig). Idővel a PC gaming is elkopott.
Aztán most 45 évesen most megvettem a gyereknek a Black Friday-os PS5 slimet, amit ugyanúgy nem akarok december 24-ig odaadni és szintén beállítgattam... közben viszont elkövettem azt a "hibát", hogy felnéztem a PS Store-ba. Így a Battlefront II-t már végig is vittem, a Fallen Ordert meg nyomom, mikor nincsenek itthon
És tudod mit? Ennyi idősen, kicsit nagyobb türelemmel talán kezdek ráérezni a kontrollerre. Nem mondom, hogy király vagyok benne, de már nem érzem vállalhatatlanul bénának magam. A single player játékokban sokat tudsz gyakorolni, fejlődni, de alapvető szerintem, hogy próbáld elfogadni, megszokni, mert ha élből elutasítod, akkor tényleg soha nem fog menni. -
Omateee
tag
Az említett játékok, illetve nagyjából bármelyik TPS alkalmas arra, hogy megtanuld az irányítást kontrollerrel.
Én is 30+ voltam, mikor meglett az első konzolom, ma már viszont pont az egér bill fura. Pedig előtte PC-n CS, CoD, BF pörgött, szóval az én kezem is rá volt gyógyulva az egérre.
Türelem, kitartás és ne idegesítsd magad, ha bénának tűnsz elsőre, nagyjából fél év és észre sem veszed a váltást. -
Bencus88
nagyúr
BF6 kapott egy 35%-ot. Ismerősöm viszont nem látja. Nálatok van?
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Gyerekek unszolására beszereztem karácsonyi ajándéknak egy PS5-t. Jelenleg otthon még nem helyezhettem üzembe, így unokatesóméknál bontottuk ki, és csináltam meg az alap beállításokat, hogy otthon 24-én csak össze kelljen dugni, és működjön (közben ki is próbáltunk egy-két játékot
).Én PC vonalról érkezem, és nézve a játék felhozatalt lehet én is végigvinnék egy-két single playert (Horizon, God of War stb. - elsősorban RPG-k) főleg mivel a PC-t már nem terveztem bővíteni. Azonban nekem ez a kontrolleres dolog 20+ év egér+billentyű használat után nagyon nem akar összejönni
MI ajánlotta, hogy léteznek különböző adapterek amikkel használható egér+billentyű kontroller helyett, mennyire számít ez tabu témának itt? Valaki próbálta már esetleg, tényleg működik? Ha nem multiplayerben használom, akkor kaphatok bármiféle retorziót?Köszi!
-
itldj
aktív tag
válasz
oriic
üzenetére
Először felkaptam a fejem, aztán tudatosult bennem, hogy ez a tavaly PC-re már megjelent cucc konzolokra.
Bár élőben nem volt szerencsém hozzá, de amit láttam teszt / gameplay /ticcs stream az bőven elég volt ahhoz, hogy felébredjem az érzés "nem ezeket a drodidokata játékot keressük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Technikailag néha döcögött, de szerintem mindenben túlmutatott az első részen, nagyon jó játékot tett le a csapat. Szóval benned van a hiba. Vagy bennem. Majdnem olyan, mintha eltérő ízlések léteznének, azokról meg felesleges vitatkozni.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Hiba lehet bizony, de még javíthatok a dolgon.
Tavaly gondolkodtam ám rajta, de végül Elden Ring lett helyette. Felírtam viszont akkor őt is. 
Talán a Gta 6 megjelenése előtt kijátszom majd őket a listámról. -
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én se. Mondjuk nem is játszottam még egyikkel se. Lehet nem is fogok...
-
TBT
addikt
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem hiba, én imádtam, Pron toltam le az ev elejen, kicsit se bantam meg. Szerintem tok jopofa jatek, még a könyvet is megvettem miatta, annyira megtetszett.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Black Myth: Wukong-ot ne kerüld!! Szerintem tavaly az év játéka (lett volna szerintem) Nem csak boss és boss fight csak úgy látszik kb így elsőre. Baromira jó cucc és mostanra meg már nagyon is jól fut és főleg ps5 pro-n .(Ha az van ) Azt hiszem ps+ prémiumba van triál próba (ha minden igaz) próbáld ki!
-
Farkassacred
őstag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Jó játékokat találtál akkor te is magadnak év végére.

Összeségében lehetett volna ez egy rossz év is, de szerencsére nem lett az.
Nagyon várom már az ex. 33-at ismét, de boxon a gamepass miatt most változott a sorrend.
hombre: A Wuchangon kívül csak a Wukongot ismerem, őt az only boss fight mentalitás (állítólag) miatt kerülöm. De lehet kipróbálom majd valamikor azt is.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Állítólag ez az eredeti:
-
hombre[EU]
nagyúr
a wuchang, wukong és wolong közül már azt sem tudom melyik-melyik
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Igen nagyon jó játék, nálam Khazan és Wuchang , volt a legjobb játékok idén. (És még végig sem vittem őket. 😅) Jah Khmm..
ha dobozos lenne akkor.. Legalább oda lehetne írni ("Egyszersemvégigvitt játék eladó ") ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most meg a 33 pörög és visszatérek néha az Ai Limit -hez na ha az sem volt meg még idén, akkor az is tetszeni fog! Már a vége felé járok de ritkán érzem ezt ,hogy nem akarom, hogy vége legyen! (Így most felváltva 33 +Ai Limit megy. )
Ai Limit -hez azt hiszem van demó próbáld ki! -
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ha még csak 1 lenne...

-
Farkassacred
őstag
Meglássuk. Ha lesznek olyan hülyék, hogy egy ilyen bosst belerakjanak, akkor magukra vessenek.
Engem egyébként az se hatna meg, ha nem lennének bossok, a világuk az ami bejön ezeknél a játékoknál. A boss csak egy kötelező valami.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár az Elden Ringben volt pár boss ami azért tetszett és emlékezetes maradt.Szétfarmolom az agyamat max meg gyakorol egy kicsit az ember és ruhákat vált. Ha így se, akkor szép emlék marad legalább addig.
Egyébként azt írták, hogy a Sekiro/Khazan párosnál könnyebb azért a Wuchang. -
Szoke1982
senior tag
Találós kérdés!! Kinek ajánljuk ezt a képet? 🤔😄 (Itt már nincs hiány!)
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem térjünk erre vissza, ha végigmegy. Ha....

/na ez köcsögnehéz, nem olyan, mint a soulsok
//ez volt a review-m róla 08.07-én, amúgy alig emlékszem már rá, ez is sokat elmond. A konzolos részért elnézést kérek ebben a topikban
:
"Mostanra megvan a válasz a Wuchang kérdésre: nem szar, sőt, szerintem eléggé jó! Nekem sokkal jobban bejött, mint a másik kínai izé, a Wukong, bár valamekkora szorzóval benne van az is, hogy utóbbit eléggé gatya minőségben toltam le PS5-ön, PC-n a Wuchang azért más kávéház, de ettől azért többről is szó van. A játék hossza eléggé meglepően nagy, és jóóóóó nehéz is, amiben azért vastagon benne van az is, hogy mostmár eléggé kézzelfoghatóan kiöregettem a játékokból, pláne ezekből a jó reflexeket igénylő zsánerekből. Kurva sokat szenvedtem és bénáztam vele, régen ezek azért nagyon könnyen mentek. Hát ez nem. Végtelen szenvedés árán tudtam végigvinni, és eléggé kérdéses, hogy lesz-e ebből platinázás valaha. Tegnap biztosra mondtam volna a nemet, mára kissé bizonytalan vagyok ebben, de ez már csak részletkérdés. Hosszú volt, jó volt, élveztem is, jár érte a keksz, mégha év játéka nem is lesz belőle. Még a bóti árát is kacagva megéri, ganéban végig"szaladva" (aka hempereregve a forró szurokban) pedig talán az év legjobb dealje. Pécén jól is fut, meg csudaszép is, konzolon meg nemtudom, megnemisérdekel. Pertíz." -
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem volt rossz, de az év játékától nálam piszkosul messze volt
Sőt, a top5-be is nehezen férne bele. -
válasz
Beegabor81
üzenetére
Voldemort?
-
Beegabor81
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Aztán majd jön a káromkodás és a készítők másvilágra kívánása,amikor elérsz (akik már játszották)tudjukkihez

-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Így télen nem nehéz...
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Fortnite és a Roblox ugye fullosan megy PS plus előfizetés nélkül is? Tehát a teljes élvezethez nem kell előfizetés?

-
toxicjew
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Kimondottan jól sikerült játék lett sztem, nálam az év egyik meglepetése.
-
F-ECT$
titán
válasz
Beegabor81
üzenetére
Objektíven nézve nem jó.
Ha azt nézem, hogy ezt gondolom egy pár ember csinálta AI-val, akkor ahhoz képest elég jó. 3 éve még hasonlót se tudott csinálni senki, most meg valaki egy PC-vel otthonról (ok, persze felhőt használva) össze tud hozni egy ilyen concept előzetest.
-
Imre9211
aktív tag
Találkozott már valaki az AC mirage-al az ubi classic könyvtárban? Elvileg mától kapják meg az extra v prémium előfizetők.
-
F-ECT$
titán
válasz
oriic
üzenetére
Igen, nem a művészi, inkább a technikai szépségre mentek rá. A Doomnál azt emelték ki, hogy:
-full ray-traced global illumination (RTGI) ment benne még Series S-en is (azaz nem kell az 5090 ha RT-t akarsz)
-mindez megy viszonylag nagy tereken is
-sok ellenséggel is
-látványos időjárás, víz effektek
-erősebb HW esetén még látványosabb a dolog, de gyöngébb hardveren is jól néz ki -
F-ECT$
titán
válasz
Beegabor81
üzenetére
Nekem bejött, nézném, ha elkészülne.
És ahová eljutott az AI videó pár év alatt, az rohadtul nem gagyi. De mondhatnám azt is, hogy ha gagyinak gondolod, akkor csinálj jobbat
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
S e t h
üzenetére
Hozzá a cikk is leírással, magyarázatokkal:
https://www.digitalfoundry.net/features/digital-foundrys-2025-graphics-of-the-year-awards
Csak beleolvastam mert még meló van de ahogy látom a lista nem a legszebb játékokról szól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Olyat próbálj ahol nem kell a kamerát külön neked kezelned, pl Detroit Becoma Human. Vagy állítható az aim assist, pl Rdr2, ahol tedd wide-ra

MI ajánlotta, hogy léteznek különböző adapterek amikkel használható egér+billentyű kontroller helyett, mennyire számít ez tabu témának itt? Valaki próbálta már esetleg, tényleg működik? Ha nem multiplayerben használom, akkor kaphatok bármiféle retorziót?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek