Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
üzenetére
Egy gyönyörű szépnek ígérkező pénteki nap, amikor elsétálhatnék a gépért a boltba és 19-ére már minden készen állna a nappaliban a CP2077 indításra.

Én legalábbis titkon reménykedem, hogy már tudtak valamit a CDPR-es srácok és okkal lett ez a dátum. Másrészt ez a november 12-13-as dátum már többször megjelent pletyka szinten az árusítás kezdetének....fingers crossed!
Számomra rendkívül fontos.
7 éve várom ezt a játékot mindennél jobban és szeretném már az új masinán indítani. -
l.skywalker
titán
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Miért? Rögtön legyen akciós?

-
ProEvoFan
nagyúr
[link] GT 7 decemberben?
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor kb egy új studio kezébe adták a Halo IP-t. Érdekes döntés.
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Oks eszerint 60 ember, akkor 30%
-
3L1T3
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik az is , hogy a 343 maga a fél Bungie!
-
Bluverkill
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem nem léptek le. Hanem az MS engedte el őket.
-
Televan74
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez egy fricska volt az új Halo grafikai megvalósítására.Megnéztem élőben a Xbox eventet,és egy két kivételtől nem voltam elájulva a bemutatott látványtól.Semmi nem győzött meg arról hogy a jelenlegi 1080p -s PC -m mellé kellene még vásárolnom egy Xbox -t is. Ps5 persze jöhet,ők jobban el tudják adni a terméket.Ebben a Sony profibb mint a MS.
-
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
egyszerre jelenik meg PS&Epic
-
gyuromoj
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Jelenlegi után, megváltás lesz.
Remélem hamarosan demózzák a fontosabb fícsőröket. -
l.skywalker
titán
Godfall-t már adnak Sapphire VGA mellé. Mennyi idővel a PS5 launch után jön PC-re?
https://twitter.com/SapphireTech/status/1288103189678522368 -
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Komoly lesz ez a nextgen, tényleg mindent az azonnaliságra hegyeznek ki.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
titán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak várd ki Craig mennyit köszönhet majd a ps fanboyoknak
-
lipitloty
csendes tag
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
NyMRooD
addikt
válasz
lipitloty
üzenetére
Nem, nem kötelező magyarul játszanod, a játékok nagy részénél a játék menüjében állítható a másik része meg azt nézi, hogy milyen nyelvet állítottál be a ps menüjében (gondolom angolt fogod) és olyan nyelven lesz a játék is, szóval ettől nem kell tartanod (gondolom ez megmarad ps5-re is)
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez igaz.
-
válasz
lipitloty
üzenetére
Félek, hogy ha kijön a PS5, felmegy az áruk.
Nem fog felmenni az áruk, ráérsz a vásárlással. Dögivel van az exekből a használt piacon, többsége már 2-5e Ft-ért beszerezhető (HZD, Spidreman, GOW, TLoU part 1, Detroit, Days Gone, Death Stranding, Uncharted 1-4-Lost Legacy stb.)
de ha Magyarországon veszek használt lemezeket, az meg talán így nem fog futni, ha jól értem?
Bármilyen accounton bármilyen lemez futni fog. Ha rám hallgatsz csinálsz egy fő magyar accountot, meg egy másodlagos USA accountot. Elég ha a magyar accounton van PS Plus előfizetés, azonos gépen megosztható. Így nem maradsz le az USA akciókról sem.
-
lipitloty
csendes tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Köszi a tippeket! Én is erre jutottam, hogy inkább magyar accountot készítek.
A felirattal kapcsolatban lehet, hogy félreértettél. Nekem nagy negatívum, ha valamivel CSAK magyar felirattal vagy szinkronnal játszhatok. Tehát a kérdésem az, hogy ha megveszek egy magyar felirattal is elérhető játékot a magyar store-ban vagy magyar kiadású lemezen (pl. A GoW-t), akkor azzal angol felirattal is tudok játszani? Nem találok erről normális infót sehol. -
NyMRooD
addikt
válasz
lipitloty
üzenetére
1. A vásárolgatással ráérsz, store-ban úgy is akciósak lesznek és nem hiszem, hogy a lemezek árai felmennének, nem a konzoltól szoktak függni hanem a bolti ártól. Én javaslom, hogy vegyél egy éves plus előfizetést (talán most akciós is vagy az lesz) a vásárlásig így összegyűjthetsz pár játékot, én így csináltam anno.
2. Ha akarsz magyar feliratot 1-2 kivételtől eltekintve kell a magyar store és magyar lemez, illetve ezzel is növeled a magyar ps közösség vásárló erejét amit ahogy kinéz a Sony erősen figyel + akciók itt is vannak, általában hasonlóan jók is mint us vagy uk store-ban. -
-
lipitloty
csendes tag
válasz
Neoteric
üzenetére
Köszi szépen!
Igazából nem az az ember vagyok aki megjelenéskor bármit megvenne, inkább várok a jó leárazásokra, úgyhogy a reggel 6os kezdés nem probléma. :D
Biztosan jobban megéri az USA store? Most a fent linkelt oldalon nézegetve az árakat a HZD pl. 4-500 forinttal drágább, pedig most eléggé lent van a dollár ára az elmúlt hónapokhoz képest (és a többinél is hasonló arányokat látok). -
Neoteric
addikt
válasz
lipitloty
üzenetére
US accom a fő accom nekem is, anno nagyon megérte, de még most ez a legjobb szvsz, jó akciók és ár szempontjából is, de USD-ben kapott fizu miatt neked főleg. $60 az alapár még mindig, PS5-tel valszeg felkúszik $70-re, de az EU-s ár már most €70. Lehetőleg olyan államba regisztrálj, ahol 0% a sales tax, és akkor nem rakódik rá extrába semmi. Hátránya (már akinek), hogy csak angol-francia-spanyol nyelv szokott lenni a játékokban, illetve mivel nyugatabbra van, így a játékok később jelennek meg. Pl ha egy játékkal itt tudnál játszani éjféltől, US accounttal csak reggel 6-tól fogsz tudni (de legalább nyugodtan alszol
). Lemezt illetően visz mindent, azt is amit itt veszel, viszont EUs lemezhez nem tudsz dlc-t venni. Vagyis tudsz, csak épp nem fog elindulni. Szóval ha dlc-t is akarsz venni valamihez, akkor vagy US lemez kell, vagy US storeon vásárolt alapjáték. -
lipitloty
csendes tag
Köszönöm szépen a kedves fogadtatást és a hasznos válaszokat.
El is kezdem akkor figyelni az akciókat, és bevásárolgatok előre.
Ez alapján megfogalmazódott bennem, hogy akkor a konzolból is talán elég lesz a digitális változat. Mivel tényleg semmi tapasztalatom nincs a témában, erről is érdekelne a véleményetek.
A magyar felirat/szinkron nálam inkább hátrány, mint előny (fordító vagyok
). Ha magyar store-ban veszek játékokat, nem lesz olyan, hogy valamivel csak magyarul enged majd játszani? -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
lipitloty
üzenetére
nem kell lemezeket vásárolni (ha csak nem akarod kölcsön adni/eladni),mert azok a játékok mind apróért mennek.
Most perpill. a HZD Complete Edition 3900huf, GranTurismo szintén 3900
a linkelt oldalon figyelheted akciókat és most is nyugodtan megvásárolhatod ezeket konzol nélkül is.
nekem van US fiókom is (PS Now miatt), nem mondanám,hogy olcsóbb...inkább csak más akciók szoktak lenni -
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van olyan is, de nem ők mémelik tele a netet vele.
-
válasz
lipitloty
üzenetére
1) Erdemes figyelgetni, aztan ha latsz valamit nagyon olcson, le lehet ra csapni. PS4 topikban vannak amugy ilyen vandorlemezek is, amik mennek ingyert kezrol kezre, arra is be lehet jelentkezni, nagyon szimpatikus kezdemenyezes, es eddig amennyire tudom meg nem fordult elo olyan, hogy egy lemezt einstandolt valaki. Persze ez csak akkor jatszik, amikor mar megvan a konzol, az ugy nem fair, hogy betarazunk belole, hogy majd jol jon.

1b) Nem biztos, hogy lemezen eri meg a dolog, ps store-ban neha vannak nagyon jo "csomagos"/"collection" akciok, amikoris digitalisan egyben van egy egesz sorozat, es meg olcsobb, mint egyenkent lemezen (pl nathan drake collection).2) Itt nezelodj. Lehet a dologbol kellemetlenseg, de elvileg az alapjatek mukodni fog. (Amugy azt hiszem, hogy ha igenyed van magyar feliratra, akkor erosen ajanlott a magyar regios store meg lemezek. Ebben nem vagyok biztos, ha hulyeseget irtam, valaki javitson ki plz.)
szerk: Illetve udv a klubban, a controllert eleinte nehez lesz megszokni, idobe es idegallapotba fog telni, de ha sikerult, utana boven karpotolni fog a jatekok minosege, a csalok hianya, es az egesznek a "csak mukodik" jellege, nagyon kenyelmes. Jo szorakozast!

-
lipitloty
csendes tag
Sziasztok! Teljesen új vagyok a PS, sőt, a konzol témában, de pár hete eldöntöttem h PCről PS5re fogok váltani, és egy tvre is beruházok. Eljött az az életkor és élethelyzet amikor be kell ismernem hogy jobban megfelel az igényeimnek és a lehetőségeimnek a semmire büszke PC masterrace korszak után.
Két kérdésben szeretnék tőletek segítséget kérni. 1. Az összes eddigi PS-exkluzív kimaradt. Kezdjem el őket most megvásárolgatni használtan lemezen szerintetek? Félek, hogy ha kijön a PS5, felmegy az áruk. 2. A PS store-ban milyen régiót érdemes beállítani? Azt olvastam, USA-ban minden olcsóbb és jobbak az akciók, rádásul én USDben kapom a fizum nagy részét, de ha Magyarországon veszek használt lemezeket, az meg talán így nem fog futni, ha jól értem?Előre is köszi a választ.
-
válasz
Bluverkill
üzenetére
Én is ilyesmire gondoltam, a GOTY verzió (vagy az alap, ha szigorú vagyok) + Miles lesz 60€, csak Miles Morales szerintem 40€
-
kicsako
őstag
válasz
Bluverkill
üzenetére
Külön megvásárolni? Ps storeban? Jól vagy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bluverkill
tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Azért remélem ezt te se gondolod komolyan. Illetve kiindulva a Sony-ból emiatt bizony ez egy 60eu-s csomag lesz... Ami egyáltalán nem megérős azoknak akiknek alapból megvan a game.
(Ha lesz mód külön megvásárolni akkor egy szót se szóltam) -
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azok xbox fanboyok álruhába.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Elvileg Gameinformertől származik nem a Sonytól, szóval annyira még nem tuti bár szerintem standalone-ba és bundle-be is meg lehet majd venni ha engem kérdeztek
-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Érdekes. A Twitteren több PS tulaj akkor hangot a csalódottságának.
-
Kicsimix
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Így képek alapján szerintem simán vásárolhatóak lehetnének hozzá custom oldalak.
-
hombre[EU]
nagyúr
Project Athia is an open-world game, according to Square Enix president
meg lesz benne rétrészing...és kb ennyi info van benne

-
KaitouP
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Szörfdeszka.
-
kicsako
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
PS5 házának az oldala valószínűleg
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Borítás, a gép oldalán lévő fehér műanyag lemezek.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor ezért nem lesz elég mennyiség nyitásra, tényleg az a 3 fickó szerelgeti, akik a legutóbb mutogatták.

-
CptAdamica
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezmiez?
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó ideje Germany and Austria. Piactéri kereskedő viszont küldhet ingyenes szállítással x értékhatár fölött.
-
Audison
senior tag
Én úgy vagyok vele, hogy ráérek megvenni, majd ha ki jön rá valami értelmes cím. Mondjuk egy Új God of War vagy ND-tól valami uncharted féle akció game. Addig marad a PS4.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát pedig probléma sajnos, évek óta nem lehet Magyarországra rendelni
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
nekem szlovák van és lehetett, szóval valószínū a magyar sem probléma
-
balazs025
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jobb kérdés, hogy melyik fogja 400 euroért árulni?
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Érdekes. Prime-hoz lehet magyar címet adni?
-
mettek
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Németeknél tuti nem lesz egy darab sem. Ott van pénz, első nap el fogyni az összes.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
amazon a prime-mal nekem már szállított ingyen (receivert)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- Windows 10
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Manjaro Linux
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

7 éve várom ezt a játékot mindennél jobban és szeretném már az új masinán indítani.

)

(Ha lesz mód külön megvásárolni akkor egy szót se szóltam)
Kendek