Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
unreg1
üzenetére
Alapvetően a karok ellenállását az a mechanika szabályozza ami azért van, hogy a kar visszaálljon középre. Az, hogy azt milyen erősségű "rugókkal" oldják meg az gyártó specifikus és nem szenzorfüggő. Pl. az Astro C40-esemben könnyebben járnak az analógok mint a DualShockokban pedig azok is sima potis karok.
-
nem is tudom pecen jatszottam e ebbol a trilogiabol... nekem eleg az xboxos. a ps3as trilogia lemezt is vegignyomtam, de ott borzalmas tech bajok vannak az underworldot kiveve..... azt nehez ajanlani meg a peces helyett is

aminek nem tudnek ellenallni: hasonloan a tr1/2/3 es 4/5/6 remazterhez, egy lemezes ps3 kiadasanak remazterkiadasa ps5re
hatha aspyr lecsap erre is
(nem fog...)#208891 Bad Pritt
en meg pihenek az spider2-vel... elvegre UGYANAZ a varos, harmadszor, kicsit jobb graffal.... es akkor meg ez, amiket irtal... inkabb a wolverine johetett volna elobb.#208895 unreg1
erzekenyebb, sokkal kevesbe erzodik deadzone, talan emiatt gondolja igy valaki. vagy az ovet nem jol kalibraltak... -
unreg1
tag
Igaz az, hogy a Hall/TMR karoknak sokkal kisebb az ellenállása, mint a gyáriaknak, nincs meg ugyanaz a visszahúzás?
-
PTM
senior tag
Én se teljes áron, hanem valami jó akcióban. PC-n biztos jobb játszani őket, meg is vannak Steamen. Csak a nappaliban nincs PC-m, esetleg majd a Steam Machine.
Nem is tudtam, vagy elfelejtettem már, hogy az Underworldnek vannak DLC-i. De nézem, hogy X360 exkluzívak, így ezek kimaradnak. Az XBOX-ból egyelőre kiszálltam.
-
Bad Pritt
félisten
Tudom, le vagyok maradva két évvel, de ez a Spider-Man 2 tényleg kicsit fókuszát vesztette. Miles Morales után rögtön belevágtam, így még látványosabb, mennyire combat heavy lett a játékmenet, egymást érik a harcok, sokkal többen is vannak az ellenségek, jobban is bírják és őszintén szólva én ezt a mélyebbnek szánt harcrendszert sem élem annyira, sárga, kék, piros, ezt nyomd, úgy nyomd, néha egymást érik a különböző támadások, a játék meg belezavarodik, hogy te épp melyikre reagálsz és az is baromira lassítja a dolgot, hogy itt már nem kombóhoz van kötve a finisher, hanem a focusra rakták, így vagy gyógyítasz vagy pusztítasz.
A bossharcok meg egyszerűen too much kategória, minek? Ha kétszer lenyomtam nem fogom tudni harmadszor, mikor kb. ugyanaz a moveset? A sztori is véleményes néhol, de a játék második feléről ordít, hogy ki kellett tölteni tartalommal az időkeretet és így sikerült.három fázisos Lizard egy kis kergetőzéssel, két fázisos Kraven, rögtön utána három fázis Venom-Peter, meg aztán Venommal még kettő Kraven, MJ-Scream négy fázis... -
sok jatekban van karaktercustomizacio, ebbe igazabol egy meretallito csuszka kene....

jahigen es a dead or alive devektol le kene szerzodtetni egz "fizikust"

#208887 Rebi94
mennyire a grafika a mindened? megy a pixelvadaszat kalandozas kozben? minden DF videot megnezel, azonnal? NEM?? akkor eleg lehet a sima, disces, ket kontis.
-
tehat a random benajatekok is azonos esellyel indultak a legjobb zene cimert?
ahol csak az volt erdemleges a produkcioban? ugyuanmar.....
(most csak pelda, nem konkretan, azt se tom h volt e legjobb zene, stb)#208867 Bad Pritt
amugy kisebb a mezony versenyjatekban, mint gondoltam, de az MK nagyon megoszto az MK8 utan. szerintem csak bena a 2km szeles utas palyakkal, ez mar majdnem az mk8ban is bajom volt.... az mk8deluxe anno vitt mindent, azt alairom, de ez ???#208870 _drk
en le se sz*rom az erpegeket, vagy akar ezeket a media-reklam-esemenyeket
nyilvan nektek fanboioknak kell az onigazolas, h naugyedejojatekakiskedvencem 
#208873 PTM
annyi mindenre megvannak, h ps2eseket max erdekessegkeppen huznam be, nagyon olcson... vagy ha sokkal testreszabhatobb lenne a ps1/2 emulator ps5on.bar megvannak, meg az underworld dlc-ket se nyomtam le xboxon.... mert ha azok lemennek, vege, nincs tobb klasszik TR joidore

-
Rebi94
újonc
Sziasztok!
Szeretnénk egy ps5 konzolt (disces)karácsonyra.
Néztük a sima ps5 slim konzolt az 185ezer,dualnsense 204ezer illetve a pro változatot 304 ezer.
Szerintetek melyiket éri megvenni?
Alza mennyire ajánlott?
Tud a pro változat többet?illetve kijöhet pro előnye a későbbiekben?
Sima ps5-ről nem váltanánk de így első ps5 vásárlóként nemtudom megérné e a Pro
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
TBT
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Szerintem egész vállalható:
Nyilván nem egy Tifa vagy EVE, de ott már-már majdhogynem zavaró a méret. Ez az új Lara pont jónak tűnik - hasonló volt a 2013-as részben is a modell. Eléggé formás és nőies. Nem lesz gond ezzel, csak a játék is legyen jó - bár az Unreal 5 motor miatt nem igazán vagyok bizakodó.
-
Beegabor81
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem tudsz egyszerre bejelentkezni két különböző ps5ön ugyanazzal az accounttal
-
T0mBd1gg3R
veterán
Ha van itthon 2db PS5, mindkettőbe ugyan az az acc be van lépve, és Cről RemotePlayt akarok indítani, hogy dönti el, hogy választom ki, hogy melyiket indítja?
-
S e t h
nagyúr
-
Szoke1982
senior tag
-
Zoona
aktív tag
Eneba-ra tud valaki kódot ami müxik és mondjuk nagyobb mint 10%?
-
TBT
addikt
Ez tényleg így fog kinézni?
Komolyan én már ennyivel is bőven beérném.
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Lesz új Star Wars. Egyszer. Valamikor.
-
hombre[EU]
nagyúr
most én nem találok vagy tényleg semmi nem volt ezen a game awardson? megnéztem 4-et abból 3 prerendered, semmi,nulla gameplay
-
james001
veterán
válasz
Beegabor81
üzenetére
Jön az új rész is legalább,de amúgy úgyis akkor lesz csak remake a többi régi részből ha ez az első nap már több millió példányban fog elfogyni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Xaels
üzenetére
nekem az anniversary-legend-underworld a kedvenc
szoval en is orulok, de jobb lenne uj resz... nem megint remake/remazter. de a semminel persze jobb.#208854 Mr X
miutan nem jatszottam vele es meg masik 149 jatekkal sem, ami jelolt lehetett volna, nem tudhatom
de eleg eletszerutlen, h megjelenik egy evben mi'ttomen 150 erdemleges jatek es egy a legjobb sokmindenben ... KIVEVE ha az adott dijazas csak ilyen hype/marketing ize (ala oscar)mondjuk ahol EZ a bizonyos mariokart is lehet nyertes a sport/racing kategoriaban..... ott azert lehetnek bajok
eleve a kivalasztas modja se lesz soha igazsagos, akar zsuri, akar fanok valasztanak. filmet csak-csak megneznek akar 20-30at emberek, de jatek az mas kategoria. eleve abszurd, h ki es hogyan hasonlit ossze egy F1 25ot az Expedition33-al....
#208861 _drk
tehat tuti nem arrol van szo h te csak egy sertodott fanboi vagy

-
lmno
őstag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Pedig mégis jön új rész... nem lesz közelező játszani a remake-ekkel (meg amúgy semmivel se).
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
"az első része nem igazán hatott rám,de ez durva most."
Külső szemlélőként nézve ez szög-ugyanaz, mint az előző, 2023-as rész, így a kijelentés minimum furcsa
Gondolom új szörnyek/pályák/fegyverek/stb, azon kívül meg maradt a 90%. -
Szilágyi84
senior tag
Hű láttátok a Lords of the fallen 2 - t?
Gondolom nem csak én várom ezek után, attól függetlenül hogy az első része nem igazán hatott rám,de ez durva most. -
james001
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Gondolom megmagyaráznak majd mindent

TR1 remake-t én feleslegesnek tartom,ez már a negyedik kiadása lesz az első résznek,van mellette még 4db PS1es rész amiből simán lehetne,nem értem miért erről kell az újabb bőrt lehúzni. A második rész is tele van jobbnál jobb helyszínekkel amiket úgy megnéznék modern grafikában,pl a Kínai nagy falat,Tibet,Maria Doria roncsát,stb...
-
Frod
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Próbálok utánanézni, de most akkor végülis ez a Control 2, vagy valamilyen felvezető spinoff, és majd lesz "rendes" folytatás is?
Ez a levegőben kaszabolós DMC-gameplay nem igazán győzött meg, remélem a Remedy nem tossza el az egyik kedvenc címemet.#208854 Mr X
Best Indie és Best Debut Indie szobrokat, én másnak adtam volna, így is szénné nyerték magukat. (Persze jogosan) -
_drk
addikt
Örülök, hogy az Expedtition 33 tarolt.
Mikor már az elején az Indi kategóriát megkapta, már tudtam, hogy mindent vinni fog.
A másik aminek örülök a Hades 2! Már végigvittem PC-n, jobb mint az 1, most ért be igazán az a játék is. -
itldj
aktív tag
Hogy nektek semmi nem jó, van egy játék egy bögyös faros macával, aki úton útfélen nyög, és ti meg leakadtok mindenféle idővonalnál meg történetnél.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
james001
üzenetére
Nekem mondhatod hiszek neked, én csak továbbítom amiről most megy a diskurálás a rajongóknál. Ezért is írtam hogy még zavaros a dolog. Részleteket meg nem tudok mert utóbbi trilógia előtt csak első résszel játszottam anno. (meg talán kicsit a másodikkal)

Az biztos hogy nem véletlen, hogy az új remake és a Catalyst-ban ugyanúgy néz ki a karakter.
-
james001
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Alapból Lara szüleinek a sztorija tök más a klasszikus részekben és a reboot-ban is,de oké
Elvileg a Legend is nem a hatodik rész fő folytatása,mert ott is sok minden nem stimmel sztoriban,egyedül az első rész (vagyis Anniversary-hoz) kötődik annyiból,hogy Natla miatt mert ugye ő az Underworld-ben is feltűnik. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
S e t h
nagyúr
Amikor anno(de fura ezt így leírni) az Intergalactic trailerben elsütötték a Pet Shop Boyst, akkor engem ott megvettek.
Most viszont inkább csak meglepett.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Szívesen!
De egy kettő így is lemaradt, próbáltam a legjobbakat kiszedni. Ez a TGA valami nagyon durván jó volt , látványilag látszik a fejlődés nem gyengén!
Mit raktak itt össze mint látvány a Controlnál ? (csak pislogtam! )
Viszont sok játék meg nem is volt amit sokan vártak.
Még a végén én vártam volna egy nagy durranás trailert!
De azért a Tomb Raider tippem bejött és 2026?? Te jó ég! A Phantom Blade 0 meg hú de messze van még..
(de legalább jön) + jah és lesz Nioh 3 demó is.
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
A látványvilág miatt biztos.
-
TBT
addikt
"Tomb Raider: Legacy of Atlantis - get the Mediterranean Wetsuit Outfit when linking Amazon Games iD account to Steam/PSN/Xbox account"
-
Xaels
félisten
Ezt sem verték túl nagy dobra... Sony+Bad Robot (J.J. Abrams)
-
Mike
veterán
Tudtok valamit az új rendszerfrissítésről? Pár napja jelent meg, de ha fel akarom installálni azt mondja: Hiba történt
Szerencsére nem baszta szét a konzolt, rögtön az elején elakad -
spae
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a PS feltöltőkártyákat mindenre fel lehet használni, vagy vannak megkötések?
Érdemes velük foglalkozni egyáltalán?Üdv. Spae
-
lmno
őstag
Azért egy Intergalactic gameplay-t villanthattak volna. A Naughty Dog kihagyja ezt a generációt, vagy mi lesz? Bár az is igaz, hogy ezeknek a "majd valamikor jön", meg "2027-ben jön" trailereknek sincs sok értelme.
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
Nem vitatom az állításod, én sem gondolnám, hogy kell belőlük, de a filmipar kifogyott az eredeti ötletekből, adaptálták már a legtöbb képregényt, maradt a videójátékok szelete.
HA viszont már csinálnak belőle - és ez egy tény, hiszen látjuk, hogy igen - akkor inkább legyen túltolt. A kommentem erről szólt - nem pedig arról, hogy én szeretném, hogy legyen ilyen. -
TBT
addikt
Resident Evil 9 hivatalos Deluxe tartalmak:
-
Marcus88
tag
Valaki tesztelte már,hogy a mostanában vásárolt PS5 controllerekben nagyobb az aksi?
Állítólag 14-15 órát bírnak. -
unreg1
tag
Sziasztok!
Tudtok Bp-en javasolni megbízható embert, aki Hall szenzort cserél a kontrollerben?
Igen, a keresőben feldob pár konzolszervízt, de jobb lenne a személyes preferencia.
Olyan is jó, aki magánba vállal. -
TBT
addikt
Shift Up is gratulált a Clair Obscur: Expedition 33 fejlesztőinek!
-
Xaels
félisten
Ez a nap fénypontja
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hatha aspyr lecsap erre is

(főleg verekedős címekből)
Kendek
RangerFox