Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Kendek
üzenetére
Az is "érdekes" hogy mindig lehet kulcsot, kódot venni. Honnan van ennyi akciós cucc mindig náluk?
A lényeg hogy aki innen vesz bármit is, az legyen tisztában azzal, hogy potenciális bűnözőket támogathat, a pénze nem feltétlenül jut el a fejlesztőkhöz, és ha támogatni szeretné a vásárlással a készítőket, akkor a storeból vegyen inkább mindent.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Persze, a szó szoros értelmében nem követtek el illegális dolgot, csak támogattok egy (nem ritkán) illegális tevékenységet. Ezt nyilván mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy belefér-e az értékrendjébe vagy nem. Akkor kellemetlen a dolog, hogy mondjuk pont a te kártya adataidat szerzik meg valahogy és neked okoz ügyintézést meg idegeskedést a dolog.
Én nem ítélem el, aki így vásárol, de részemről nem annyira sürgős az új játékokkal játszanom, szóval várok. De megértem, ha valaki mindig a legfrissebb címeket akarja játszani, mert a suliban/melóban arról megy a diskurzus és nem akar kimaradni vagy ilyesmi.
Amúgy is sokáig játszok egy játékkal, most a Frostpunk 2 pörög harmadik hete
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Olvasgassatok a témában szerintem még. Bizony, vannak ott bőven illegálisan megszerzett kódok is.
A másik meg, hogy az, hogy nem adózol valami után, szintén lopás, hiszen az egész társadalmat károsítod meg. Mégha ez Magyarorszgi viszonylatban persze röhejesen hangzik is, mert inkább kerüljön a mi zsebünkbe, mint a Lölő és tsa. Zrt-hez, de ez már egy másik beszélgetés, amit nem kevernék ide.De az alapfelvetés akárhogy is nézzük megáll: az eneba és a többi ilyen oldalon kódokat áruló eladók illegális tevékenységet folytatnak, ami csak azért működhet, mert a vásárlók hajlandóak onnan vásárlni, tehát "bűnrészesek".
Engem amúgy pont nem érdekel, csak nem kell olyan magas lórol prédikálni, ha szóba kerül a warez. Ettől még a warez sem lesz kevésbé rossz/káros dolog, csak kezeljük helyükön a dolgokat.
-
chris0000
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
ránézek megint, de vhogy tegnap nem sikerült kipróbálni..
felül friend's pass van a fejlécen nálam. ha indítanám, akkor meg csak co-op, settings, exit.
ha rányomok a co-op-ra, akkor megnyit vmi online kiválasztó felületet, de most nincs psplusom, semmilyen előfizetésem. -
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
Most újra előjött a hiba.
Át raktam PSen a kommunikációt kábelre Bluetooth helyett.
Ugyanúgy nem működik.
Gamepad testeren minden oké.
Illetve itt lehet kalibrálni, itt is oké minden. [link]Szóval most nem tudom mitévő legyek, már 20* indítottam újra.
az új Joyyal szintén nem működik. -
-
TCr
veterán
-
semetka
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Még most jön az ötödik chapter, de kiváncsi leszek a végére. Azért ha a 3. végén vágták volna el, lehet mérges lettem volna

@modflow: Lehet sose játszom ha nincs extrába most. Idén az extrába nekem a 2. telitalálat amit valszeg kihagytam volna. A másik a Bansisher volt.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Az az érdekes, hogy tisztán emlékszem, hogy PS4-en játszottuk 1-2x tesómékkal, viszont a Library-ban nem találom. Viszont ha tesómnak nem a lemezes változat van meg, van arra eseély, hogy valahogy külső tárolóra átmásoljuk az ő PS4-ről? Nekem megvan lemezen, csak sajnos GB-ból angol szinkronos jött és nincs opció nyelvi csomagot letölteni hozzá. Viszont a CD csak az elején kell validálás szempontjából, így én arra gondolok, hogy tárolóra átmásolni/áthelyezni valahogy és az én PS5-ön pedig beteszem a Cd-t bizakodom hogy úgy már magyarul indul el hacsak nem ütközik a kettő?! Jól tudom hogy CD csak validálásra kell neki?
Köszönöm!
-
Rebi94
újonc
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm mind kettőtöknek a gyors választ.
A hdmi kábel biztos rövid lesz abból kell hosszabb. Abból tudnátok ajánlani jót pl Alzán.
Másik kérdésem az internet wifin vagy inkább kábelon ajánlott?ha kábel abból milyen ajánlott?
Fekve lesz egyenlőre úgy is azba legstabilabb. -
Beleth
csendes tag
válasz
Kendek
üzenetére
igen én is úgy tudtam, hogy születési dátum elég. de most két ügyintéző is azt mondta, hogy ez a 3 mód van az azonosításra. Végülis csak 10 másik módon tudom magam igazolni de “ertsem meg hogy az nem jó”. kérdezem, hogy akkor rip account? kínos csendek ismét. Nem tudom elhinni, hogy nem tudnak egy levelet elküldeni az emailemre, ami. keresztül igazolom magam. Vagy most sirankozzak a google supportnak, hogy állítsanak vissza egy vásárlás utáni e-mailt amiből meg tudom nézni az order numbert. Utóbbit meg esélytelenebbnek tartom annál,
hogy ezen a hétvégén be tudjak lépni. katasztrófa. -
30z.Samu
titán
válasz
Kendek
üzenetére
Isten igazából én a PS5-nél már szinte csak digitálisan vásárolok. Pontosan az utolsó mondatod miatt, az hagyján, hogy feltelepíti a játékot, mert azt még kivárod. De utána még nekiáll update-elni, ami kb annyi idő mint a lemezről telepítés. A Store-ból pedig élből a játék legfrissebb verzióját kapja le. Meg mellesleg lustaság faktor is játszik, hogy nincs kedvem a lemezzel bíbelődni.
Pedig anyagilag még mindig jobban járna az ember több esetben. -
pzstm
titán
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor nincs értelme feljebb váltani.
Más.
Régebben volt egy több napos PSN hiba, ami miatt azt hiszem 2-3 napig nem nagyon tudtam használni online a PS-t. Emiatt látom a tranzakciók között, hogy kaptam 5 nap pluszt az előfizetésemre. Na. A helyzet, hogy mindig novemberben, amikor Black Friday van akörül akciós a PlayStation előfizetés is. Így a kapott plusz napokkal viszont addigra nem fog lejárni.
Lehet töröltetni valahogy azt a plusz 5 napot? -
NyMRooD
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
A dlc-kel játszom, anno kimaradtak, én aztán újra nem telepítem a remastert ennyiért, az ma már a 3. póki telepítés lenne, ha meg nem jó újra telepíthetném a goty-t
Inkább csúnyákat gondolok a Sony-ról, hogy lehetnek ennyire szánalmasak ha nem játékokról van szó?szerk.: Köszi azért a tanácsokat.
Reméltem, hogy én vagyok a béna. -
NyMRooD
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
A pókiról van szó, kollega átrakta a megosztás, mert feleségével Shadowoznak vagy Yoteiznek, tőle volt telepítve a pókember goty, mivel nem plusszból telepítettem ezért hiába van benne újra kell rakni (szánalmas), gondoltam felrakom akkor a remasteredet, de hiába van a felhőben a ps4-es mentés, nem látja. Szóval telepíthetem a Remastered után a Goty-t, az egész baromságra nem lett volna szükség ha látja, hogy megvan máshonnan is a licensz (lemeznél is rohadt nagy baromság, de csak-csak elfogadja az ember, de, hogy az egyik digitális verzió nem egyezik a másikkal, licensz tekintetében az már vicc kategória). Persze így most meg majd megvenni nem tudom amíg aktív a PS+

Erre mondja valaki, hogy PC-n van a szopás, hát nem, megvan az konzolon is

-
Roland861010
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Én kérdeztem. Mivel feljebb ez jött válasznak!
Van a hardveren fent pár limitált kontroller ami tetszik.
Viszont nagyjából 15-20k-val olcsóbban van mint a bontatlan csak azért mert használt.Ha jó állapotban van akkor a garancia hiánya és az hogy használt eredményezhet ekkora ár különbségét?
Vagy ezeket tényleg csak gyűjtők meg profit orientált eladók veszik?
-
válasz
Kendek
üzenetére
Nem megy
, pedig van extra előfizetésem.
Letöröltem a verziót és letöltöttem a katalógusból újra. Feltelepült, de ahogy indítani akarom, megint kéri a lemezt a PS4 verzióhoz
.Szerk.: talán megvan a megoldás. Nem a "+" jeles download gombra kattintottam, valószínűleg nem jó verziót töltöttem le. Most megpróbálom a "+"-os verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nézted meg már részleteiben?
Pedig anyagilag még mindig jobban járna az ember több esetben.

RangerFox