Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beegabor81
tag
válasz
üzenetére
Ginyu Force? Meg majom forma Vegita ? Nem érdekel különösebben már a Dragon Ball meg a verekedős cuccok, de ezeket mintha már ezerszer megjátékosították volna. Komolyan megint DBZ elejétöl kezdik, mikor már lement 2 új sorozat is ? (Vagy még folyamatban ?). Rettentő unalmas
-
KaitouP
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Amennyiben USB csatlakozóval rendelkezik, akkor jónak kell lennie. Minta a csatlakozatáshoz, működéshez: [link]
Ha a kontrolleren a mute gombot megnyomod, akkor a mikrofonodat - legyen az különálló, vagy a headseted része - némítani fogja, hiszen a dedikált gomb célja pont ez.
-
3L1T3
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nyugi nincs NERF!
-
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Elsőre lecsaptam. Ginyu Force már nehezebb, hisz egyszerre kell mind az 5-öt. Ráadásul alternatív vonalon indultam el, gondolom az se segít.
-
3L1T3
addikt
DB Sparking! Zero már most földbe döngölt minden más verekedős játékot MK,Tekken,SF ... és ezek még csak a PC-s számok mindezt úgy, hogy csak az Ultimate/Deluxe kiadásokkal lehet játszani.
-
foxymaci
senior tag
Sziasztok,
Ismerősöm ps5-e egy hónapja lejárt garanciával mai napon az alábbi hibakódot dobta a su-101217-2 reinstall után is.
Valaki járt már így, egy kis segítséget szeretnék kérni. Köszi
-
KaitouP
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Mennyit szánsz rá? Vannak bőven alternatívák. [link]
-
h1ght3chzor
őstag
Milyen zajszűrős mikrofont ajanlotok ami discordon működik? Csak mikrofon kellene.
-
Villa7
aktív tag
PS stars pontokat javították már?
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Szinkronosan menő lenne. tuti végigjátszanám angolul és magyarul is

Hát, szerintem a PS4 játékokat felesleges remake-elni, remasterelni meg főleg. A remaster szótól eleve tikkelni kezdek. Ez a tipikusan, sok pénzt és időt nem akartunk beletenni, de fizessetek sztori...
Ebbe a PS5 Pro témába nem akarok belemenni. Akinek megéri vegye, én elleszek azzal a pár exkluzívval, ami érdekel a sima PS5-ön, a multiplatform címeket pedig PC-n tudom játszani. Ráadásul a Steam accomon is tucatszám vannak a címek, amikhez még hozzá sem szagoltam, mert PS5-ön játszottam sokáig. Szóval nekem egyértelmű volt a döntés, de azt is megértem, aki megveszi. -
spleenszuru
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nem játszottam sok DB játékkal igazság szerint. NES óta csak a Xenoverse 1-2-t, illetve emulátorral PC-n a Budokai Tenkaichi 3-at. Azokban a sztori mód nevetségesen könnyű volt, no de a parallel questekről a Xenokban ez már nem mondható el. Ott az időlimitek az őrületbe kergettek mindig.

Szóval én nem is bánom, ha a sztori izzasztó az újban, kérdés, mennyire. Nem vettem végül meg (még), de valamikor tervezem.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Gorgonka
üzenetére
Biztos átültetik a régi verzió magyarítását, sőt ahhoz szinkron is volt ha jól emlékszem. Mindenesetre biztató, h lesz egy csomó felújított régi játék, amiért megéri majd megvenni a pro masinát. Végülis csináltak a ps4 érában elég sok jó játékot, ha ezeket fél és egész generációváltáskor remasterelik folyamatosan, akkor el lehet lenni azzal akár évtizedekig....
-
30z.Samu
titán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ja olvastam én is hogy sírnak miatta. Remélem péntekig nem nerf-ölik, meg akarom nézni.

-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én PC-n vettem meg, mert a PS5 Pro nekem kimarad és szerettem volna minél jobb minőségben játszani vele. Nem panaszkodok, jól mutat

Gondolom lesz majd hozzá rendes magyarítás is, nem csak gépi, hiszen egy sokak által kedvelt játékról beszélünk. De szerintem nem érdemes addig várni, mert annyira nem bonyolult a nyelvezet. Bár rémlik valami puzzle, aminél mintha kellett volna a nyelvtudás, de olyan régen volt már, amikor az eredetivel játszottam, hogy erre nem tenném a fejem. Mindenesetre úgy is millió végigjátszás lesz róla a neten, szóval elakadni manapság már aligha lehet játékban
.
@Lacielvtárs: Szerintem csak kicsivel kell több szót ismerni, mint mondjuk egy Resident Evil játékhoz. A nyelvtudás hiánya miatt semmi esetre se hagyd ki, mert nagyon hangulatos játék. Amikor először játszottam én is alig tudtam valamit angolul és a végére értem. -
spleenszuru
őstag
Látom az új Dragon Ballban máris szenvednek Great Ape Vegetával.
-
Tomasonda
tag
valaki aki játszik a wrc-vel, ezzel az új dlc-vel változott a fizika vagy csak content?
-
törölt tag
válasz
lo_jo
üzenetére
"mert mod nélkül el sem indul 6GB VRAM alatt"
Ezt már patch-csel megoldották az első héten, 4-gyel is elindul.
Emellett pl. a most megjelent Silent Hill 2 Remake-ből már majdnem annyi fogyott 1 nap alatt, mint a Ragnarökből 3 hét alatt, pedig 8GB VRAM-os kártyák vannak minimum követelménynek megadva, és sokkal ganébban fut minden gépen, mint a Ragnarök.Szerintem már túlbeszéljük, de:
Az adatkereskedelem nem így működik. Olvass arról, hogyan vásárolnak anonim, aggregált adatokat a cégek, majd fésülik össze a különböző datasetjeiket úgy, hogy a végén pontos adatok lesznek névvel, miközben az értékesítő cégek moshatják kezeiket, mert ők személyes adatot nem adtak el. Hidd el, szinte mindenféle adat sokat érhet.
És ahogy írta más is, emellett a befektetőknek is lehet mutogatni a növekvő PSN account számokat. Úgy néz ki, hogy az adatok, és annak a monetizációs lehetőségei többet érnek, mint amennyi a bevételkiesés a PSN követelményből adódóan. Pontosan persze nem tudhatjuk, épp ezért tartom érdekesnek ezt, amire a döntéseikből lehet következtetni.
De egyszerű a kérdés: Ha valóban ilyen keveset ér a PSN account, mint ahogy gondolod, akkor szerinted miért ragaszkodnak ennyire hozzá és miért mondanak le miatta a bevételek egy részéről?
-
törölt tag
válasz
undercover
üzenetére
Nem rossz. Beleraktam 3.5 órát, de nincs meg az az érzés hogy mindent eldobva folytatni akarom.
-
lo_jo
senior tag
válasz
üzenetére
Azért itt van más is. A Ragnarök minimum VGA követelménye az, ami az előző ajánlottja volt. Sokan nem vették meg (vagy refundolták), mert mod nélkül el sem indul 6GB VRAM alatt, ami sajnos még mindig sokaknál tényező (a GTX 1650 az 5. a Steam hw survey listáján).
Egyébként meg a sok új PSN account sokkal kevesebbet ér, mint hiszed. Mivel nincs mögötte PC store és semmilyen ingame vásárlási lehetőség, így a conversion rate abszolút haszontalan. Csak a játék eladásából lesz pénze a Sonynak, a hozzá kapcsolt PSN semmit nem ad. A marketing értéke is jóval kevesebb így, nem lehet PS+-t tukmálni, nem lehet bármilyen PS játékot ajánlani, annyira lesz releváns az ebből eladott adat, hogy gamer, ami nem egy túl jó szűkítés. Azon sem lepődnék meg, ha csak vinné a pénzt, mert miután végigjátszották a játékot és utána hozzá sem nyúlnának, az account fenntartása csak kiadás lesz.
-
undercover
őstag
Én tudok jobb témát

Már aki a drágább kiadást vette lehet nyomni a Dragon Ball Sparking Zerot. Nah az elvileg elég jó lett

-
KaitouP
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Még mindig semmi köze ahhoz, amint egy Silent Hill kínál. Amitől te beszélsz, ott egy céleszköz segíti az immerziót, nem a játék tud +1 valamit. Összehasonlíthatatlan egy hagyományos játékkal.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
Majd karácsonykor...
Nagy SH rajongó vagyok, úgy volt hogy lesz teszt példány, sajnos mégsem úgy alakult, szóval majd párom meglep vele karira. Olyan szempontból nem is gond, hogy őrülten sok játékkal vagyok elmaradva... Addig megcsináljuk az éves spooktoberi SH 1-2-3 újrajátszást.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
US #4 és EU #2
Úgy néz ki szegényes hónap volt a szeptember, hogy ilyen helyezésekkel is elmaradt a dicsekvés.
-
hombre[EU]
nagyúr
PlayStation Store: September 2024’s top downloads

-
Elderath
addikt
Szomorú hogy kevés említést látok itt SH2ről

Ne aludjatok rajta! ha kicsit is szeretitek az ilyen stílusú játékokat vagy REt vegyétek. Nekem így 50% nál már most a kedvencem lett ebben a stílusban
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én sehonnan, te szűkíted le ilyen csoportokra, hogy "aki 22-ben megvette a konzolt a játékkal" és beszélsz fiktív Bélákról.

Általános jelenséget írtam le. Konzolon sokkal jobban fogyott a második rész megjelenés után, mint konzolon az első rész megjelenés után. PC-n ennek pont a fordítottja megy végbe, pedig azt gondolnád, hogy az első rész nagy PC-s sikere után mindenki rohan a második részt is megvenni (ahogy történt konzolon is), de nem. Szerintem érthetően írom. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Félreérted. Konzolos Ragnarök gyorsabb/jobb eladással kezdett, mint a konzolos első (negyedik) rész.
A PC-s Ragnarök sokkal rosszabb eladással kezdett, mint a PC-s első rész.
Na mindegy. Csak azt gondoltam volna látatlanban, főleg az első rész PC-s sikere után, hogy ez is jól fog fogyni, de nem igazán. -
törölt tag
PS-en gyorsabban fogyott a Ragnarök mint az első rész, PC-n meg feleannyira sem, az első rész pozitív fogadtatása ellenére. (az induló számokból ítélve, lehet még ez rosszabb is hosszabb távon) Persze, több oka is lehet, a legnyilvánvalóbb a PSN, a többi már találgatósdi.
"Aki akarja úgyis megveszi függetlenül attól hogy kell hozzá psn vagy nem."
Így van. Már ha meg bírja venni ugye.
(valahol messze mindeközben egy litván 15 éves épp indítja a torrentet, mint egyelőre egyetlen lehetséges megoldást... a költözésen túl
) -
-
KaitouP
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Milyen aspektusból vizsgáltad meg és hasonlítottad össze ezeket a játékokat, mit értesz „félelem faktor” alatt? Mert ez a kijelentés ebben a formában pláne blődség.
Egy, a játékosok, a horror zsáner kedvelői között főleg széles körben elismert, kvázi kult alkotásról beszélsz, ami a nyomasztó hangulatával, kivételes atmoszférával és minden idők egyik legdrámaibb történetével bír. Nem lesz attól kevesebb, ha nem olcsó jumpscare megoldásokkal akár megijeszteni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
republic666
üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék. Illetve ne már, hogy VR játékokhoz hasonlítod
Ahogy már írtam nemrég, egy jó fejhallgatóval nagyon komoly hangulata, atmoszférája van és elég para is, főleg egy nem VR játékhoz képest
-
Persie12
aktív tag
Srácok, a Red Dead Redemption első részéről mi a véleményetek? Az dereng nekem, hogy a Playstation 4-es változathoz nem nagyon nyúltak hozzá, szóval nem sokban különbözik a 3-as verziótól. Aztán lehet rosszul emlékszek, mérget nem vennék rá.
-
Xaels
félisten
Off The Grid. Free early access. [link]
-
törölt tag
Ezt a "nem zavar téged?" dolgot így, hogy kb. háromszor egyértelműsítettem már, miről szólt a kommentem el tudnátok engedni? Csak annyi kellene hozzá, hogy értelmezitek az írottakat, mielőtt reagáltok rá.

"tippre max 0.001 % lehet aki emiatt nem fogja megvenni a játékot"
Hasonlítsd össze az első God of War és a Ragnarök számait, meg a kezdését Steam Chartson előbb, aztán gyere vissza ide, és mondd el mit láttál.hombre[EU]: Igen, nagyon úgy néz ki, hogy így van.

-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nosza, akkor mindenki csináljon még 10 accountot, hogy megmentsük a Sony-t.
-
F-ECT$
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Azért a Sonynak az adatbiztonság témakörben van egy "kis" múltja.
Ettől ez még valóban inkább hiszti, mint valós veszély, főleg ha valami sokadlagos email címmel és egyedi jelszóval hozol létre psn fiókot. (Bár az ördög nem alszik, nem tudom, hogy megvan-e a pár napos Switch IT botrány.)
De fel lehet ülni a hate vonatra, ami messze nem menne ekkorát, ha egyébként rendben lenne a Sony ázsiója, de így hogy ével óta rombolják a brandet, van elég sok elégedetlen játékos.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
republic666
üzenetére
Nem játszom VR-ban, mert marhára vertigót okoz sajna nálam. Ellenben fülessel meg igen, amit fél óra után kaptam le a fejemről és raktam el
. Kevés játéknak van ilyen marha nyomasztó és szívbajos atmoszférája, amit a random zörejekkel, nyöszörgésekkel, meg fémes csattanásokkal ésatöbbivel értek el. Akira Yamaoka for president. -
republic666
tag
Azért egy SH2 félelem faktorban sehol nincs, egy VR2 Resi,OVRDARK,Madison-hoz képest....
-
törölt tag
Mondtam én egy szóval is, hogy baj?

Nem véleményeztem, igyekszem erről leszokni, csak a tényeket írtam, hogy buknak sorra mindennel ezért és ezért, meg viccesnek találom, hogy ennyire nyilvánvalóvá tették.
Mármint érted, ha használni akarod a Steam szolgáltatásait, akkor nyilvánvalóan regisztrálsz, másképp lehetetlen. Az viszont, hogy csinálj PSN accountot ahhoz, hogy a Steamen játssz egy single-player játékkal, amihez a PSN account semmit nem tesz hozzá (nem, még csak saját kliensük sincs, mint az EA-nek, Ubinak, stb. ami hozzátesz az illúzióhoz), az rögtön magától értetődővé teszi az okokat. Érzed a különbséget?Nekem az a legmeglepőbb benne amúgy, hogy mennyire földbuta, 20 IQ-s módon csinálja a Sony. Egyszerűen annyi lenne, hogy nem kötelező a PSN, de hozzákötnek valami pluszt, skint, lópáncélt, kedvezményt, stb. akármit. Eladást egy darabot nem buknának, és valszeg nem lenne sokkal kevesebb az új PSN account sem, mint jelen megoldással. De hát, nem ez a legostobbább dolog persze, amit idén láttunk tőlük, szóval annyira nem lep már meg.

-
törölt tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mármint mi? A hadd kereskedjünk az adataiddal, te meg cserébe fizethetsz a játékért? Legalább eddig az illuzió kedvéért azt hazudták, hogy "a multi játékokban, meg ilyen-olyan funkciók, stb.", most semmi. Kell. Igen, single-playernél is. Igen, még annak a single-player játéknak az upgrade-jénél is, amihez eddig nem kellett. És igen, tudjuk, hogy negatív visszhangja lesz, hogy az eladások a béka segge alá mennek miatta, hogy 180 országban így nem tudjuk értékesíteni. De akkor is kell. Mert nekünk megéri. Mert így nő a PSN accountok száma, amit hát játékbejelentésekkel meg tényleges teljesítménnyel nem tudtunk elérni, plusz hát marketingcélú felhasználás, adatkereskedelem, stb.
Persze, amúgy nem nagy cucc. Csak na, vicces azért, hogy ennyire nyilvánvalóvá teszik.
-
törölt tag
Most néztem rá Steamen, hogy mekkora ordas nagy bukó az Until Dawn Remake is (ráadásul nem csak az, hogy az eladások már-már egy kicsit komolyabb indie game-től is csalódást keltőek lennének, de az értékelések is vegyesek), így közvetlenül a God of War Ragnarök gyér PC-s teljesítménye után (mindkettő jelzi finoman azt is, mekkora nagy siker a PSN követelmény PC-s körökben... "remélhetőleg" azért pluszra jön ki vele a Sony a felhasználók adatainak eladásával
), és az fogalmazódott meg bennem, hogy már szinte nem is emlékszem az utolsó pozitív fejleményre a Sony kapcsán. Ezzel szemben gyakorlatilag minden hétre jut valami fuckup. A Silent Hill 2 Remake abszolút felmossa vele a padlót, nagy ötlet volt szinte egy időben kihozni vele. (bár az is lehet, hogy ennél az Until Dawn Remake-nél teljesen mindegy volt) 
Azt is nemrég láttam, hogy a Horizon Upgrade-nél is ott van a PSN követelmény, a régit meg már nem lehet megvenni, úgyhogy itt már lassan tényleg kijelenthető, hogy inkább az adatkereskedelem a fő profil, nem a játékértékesítés. Valahol érthető.
-
Frod
addikt
-
Triathlete
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
Digit mondta egyik streamben, hogy vannak japánok akikről tudja, hogy kontrollerrel versenyeznek és olyan időket mennek amiket sokan kormánnyal sem tudnak. Feltételezem az ő riválisairól vagy hozzá nagyon közeliekről beszélt.
GT7-ben a jogsival és circuit experience-ekkel hogy állsz? -
_drk
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
A menüre ránézve legtöbb esetben már jó képet festhetunk a játékról. Ha az igénytelen, azaz a menüt lusták voltak megcsinálni akkor valószínűleg a játékon belül is lesznek problémák.
Mondjuk itt a képek alapján a stílusra gondol, tényleg furcsa de az látszik hogy ezzel sokat foglalkoztak. Nálam ilyen már csillagos ötös, hogy egyedi és már érdekes a Visual. -
nincsnév007
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
de jó. én úgy tudtam hogy a legutolsó frissitésnél olyan 1 hónap múlva kezd el hozzánk is jönni,szerintem már lassan volt egy hónapja hogy bejelentették, fokozatosan vezetik be, (bár nem tudom mit kell ezen fokozatosan bevezetni.)
-
KaitouP
nagyúr
Persona director says making beautiful menus is ‘actually really annoying’
De szép munkát végeztek viszont a Metaphor menüjével.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egy hete pont ezen pörögtem, néztem egy csomó videót és kiderült, ahogy átlépek az US profilomba ott vigyorog egyből a menüpont. A mi régiónkba nem sikerült 2hét alatt eljuttatni. Várunk...
-
raziel01
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Max a fejtörőknél van 1-2 trükkösebb, gyenge angollal is megpróbálható. Ha pedig elakadsz akkor youtube.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Gorgonka
üzenetére
srácok, engem is érdekelne ez a Silent Hill 2, mennyire érdemes nagyon nagyon minimális angol tudással megpróbálni?
anno nem játszottam vele, egyikkel sem, csak a filmeket láttam és imádtam, tennék vele egy próbát, ha esetleg azt mondjátok hogy valami hülye biztos a nyelvtudás ellenére is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ennyire jó hangokat én játékban még nem hallottam. Alig tudtam abbahagyni nemrég

Kendek
RangerFox