Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Mostanában azt olvasom, hogy a lemezek önmagukban nem tartalmazzák a teljes, játszható játékot, kell hozzá letöltés is. De akkor nem ez a jellemző?
Beegabor81:
Pont az volt a kiindulási alap, hogy a store-ban vásárolt játékkal nem tud az ember mit kezdeni, ha nincs net, vagy nem mennek a sony szerverei. Vagyis ha így van, akkor a lemezzel sem mész semmire, ha nem tartalmazza a teljes játékot.
-
Mike
veterán
nekem van 700 dvd-m, több ezernyi könyvem ha valamit nézegetni akarok, (bár már így is inkább úgy érzem, egy kibaszott raktárban élek) éppen eleget lemezeztem a 90-es, 2000-es években, a PS4-hez volt pár lemezes játékom, talán a legelején használtam őket még 18-ban, köszi de jó nekem a digitális, minden hátrányával együtt
-
válasz
Rebi94
üzenetére
A tanúsított AlzaPower Premium HDMI 2.1-es kábeleknek jónak kell lenniük.
Internetkapcsolathoz a vezetékes összeköttetés a legbiztosabb. De persze ha családi ház és lenne a közelében kellően combos, Wi-Fi 6-os vagy 7-es router, akkor az sem rossz. Főleg akkor, ha csak játékletöltésre lenne és nem multizáshoz.
Hálózati kábel minimum Cat5e legyen, vagy ennél jobb. -
Mr X
veterán
"mifele kontrollod van a storeban forgalmazott digitalis jatekon? a sonyn? arak, elerhetoseg?
hogyan jatszol, ha nincs net? ha lassu a net? ha a frissitett verzio elront valamit a jatekon?"Mondjuk ezeknél a legtöbb lemezes játékkal is ugyanúgy besz_ptad. Ma már nem sok lemez tartalmaz valós játékot. Lemezes játéknál milyen kontrollod van az árakon?
-
válasz
Imre9211
üzenetére
mifele kontrollod van a storeban forgalmazott digitalis jatekon? a sonyn? arak, elerhetoseg?
hogyan jatszol, ha nincs net? ha lassu a net? ha a frissitett verzio elront valamit a jatekon?
hogyan veszel meg egy jatekot, ha lekerul a storebol? hogy adsz kolcson jatekot?
hogyan osztod meg a jatekaid, ha 2 gyermeked van, sajat gepekkel?a digitalis disztribuciorol ilyen fogalmatlanul keveseket lattam eddig megnyilatkozni, csak elsz bele a vilagba, ha valami cringe, na EZ az

es jah, a polcon is szeretem ezeket nezegetni, eleve konnyebb ugy valogatni, hogy minden jatekom ottvan elottem, nem pedig a ps5 library csak, ha eppen a ps5ot kapcsolom, vagy a steam library, ha epp a pecet, stb..... 3dnyomtatott igenytelensegekkel ellenben nincs szennyezve a polcom, de jah, ahogy mondod: izlesek es...

#208978 bmakszim
az a fo gond, hogy a lemezes miatt nem szunik meg a valasztas szabadsaga, a digitalistol ellenben igen.... a digitalis konzolbolt a legdurvabb pofon a fogyasztoknak - nyilvan nem a konzumidiotaknak.#208987 penge111
az alkesz nem rontja el nekem a mokat, veluk ezert nincs baj. a szelsoseges digit vasarlo igen. csomo cucc mar nem jelenik meg lemezen, akciok is kevesbe jellemzoek, a lemezen nincs is ott a jatek hasznalhato formaban .....---
hamar disc vs digit.
t2 es marvel cosmic invasiont tervezem megvenni, storeban mindketto megveheto most 10ezerert, amihez feltoltot raadasul sokszor 10nel olcsobban lehet szerezni.
lemezen a t2 18-20e, a cosmic invasion 17e, raadasul ez csak marciusban jon.
bosszanto
-
-
penge111
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én is lemezre voksolok (bár van digitálisan is sok játékom), de megértem aki digitálisan vesz. Nem kell vesződni az eladással, vadászni a jó áru lemezeket, kényelmesebb az tuti. Az, hogy ki mennyit locsol el erre, az az Ő dolga, ez egy hobbi... Más piára, cigire költ el havi 100k+, ez se zavar, neki meg az fontos
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ds2-vel azért lesz majd meglepetés.
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
"Egy konzol életciklusa alatt meg legalább fél millió forint."
Nagyon keveset írtál, az én példám mondjuk nem általános, mert erre a hobbira nem mindenki költ ennyit, de nagy általánosságban én havi szinten 100K-t elllocsolok játékokra, és 15 éve kizárólag digitálisan veszem őket! Tehát könnyedén ki lehet számolni mennyit "buktam" ez idő alatt, de az biztos, hogy egy felső kategóriás autót tudnék belőle venni az tuti, de még egy kisebb lakást is talán, habár nem a mostani árakon amik vannak😅 Tudom részemről jó nagy f*szság ez, de hát valamire kell költeni, és mindenki másra költi a pénzét...
-
Rebi94
újonc
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm mind kettőtöknek a gyors választ.
A hdmi kábel biztos rövid lesz abból kell hosszabb. Abból tudnátok ajánlani jót pl Alzán.
Másik kérdésem az internet wifin vagy inkább kábelon ajánlott?ha kábel abból milyen ajánlott?
Fekve lesz egyenlőre úgy is azba legstabilabb. -
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Akkor nem tetszene a Ds3? Azt nem hinném, a pályák, az art és az ellenfelek totál emlékezetesek maradtak számomra. (Pár napja játszom csak a Plage Tale kettővel, de már most nem emlékszem sok mindenre.
)
A Lords-hoz még sajnos nem jutottam el.. Ds1 és a Ds2 után következik majd csak. De előttük ott van még az Ex33 befejezése is. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Így persze, hogy tetszik, de ha az elejétől játszottál volna mindegyik From gammel, nos nem ez lenne a helyzet
-
F-ECT$
titán
válasz
Imre9211
üzenetére
A másik dolog meg amit nem értek ez a lemezes dolog.
Megveszed digitálisan 30k-ért a játékot, végigjátszod és utána nem tudsz vele mit kezdeni. Vagy megveszed 30k-ért lemezen, végigjátszod, és eladod 20k-ért. Ha meg tudsz kicsit várni a vétellel, pl most veszel Yotei-t, az 20k, és 1-2 hónap múlva 15k-ért még el tudod majd adni, így még kisebb "bukóval" tudsz játszani bármivel. Évi 5-6 AAA játék esetén ez 100e Ft spórolás. Egy konzol életciklusa alatt meg legalább fél millió forint. -
Farkassacred
őstag
Most játszottam először a Ds3-al idén, tehát nosztalgia faktor a részemről nuku.
Egyszerűen ez a csapat fantasztikus mást nem tudok mondani. Nem középszer játékokat adnak ki a kezükből, hanem valami igazán emlékezetest. 
A világa brutálisan jól felépített a Lords-nak ahogy olvastam, engem legfőképp ez mozgatna benne. -
bmakszim
őstag
válasz
Imre9211
üzenetére
Szerinted "cringe" kitenni a polcra játékokat, miközben 3d nyomtatott figurákat készítesz magadnak...

NeM AkaRoK vItATkOzNi, de nem érdemes digitális játékokat venni, miközben lemezen közel 0-ra kihozhatod a költségét és marad pénzed Prora, hogy majd szépen csillogjon Lara Croft hátsója.
Hogy kinek mi éri meg, az mindig egyéni preferencia. Inkább örüljünk, hogy vannak opcióink!
-
-
Imre9211
aktív tag
válasz
mathgery
üzenetére
Konzolvilàgnál nézzél szét. Van hozzá minden IS. Nekem is slim digital van. Én inkább fektetve használnám a konzolt, és ehhez van is a dobozban 2 kis talp.(Persze úgy használod ahogy jól esik)
Töltővel kapcsolatban nekem van egy betonstabil megoldásom. Katt a linkre [link] Már amennyiben elég a 3méter.
#
MásEgyéni vélemény, nem a vita kedvéért írom.
A Pro témához. Volt hozzá szerencsém, ps5pro enhached gamekkel megfelelő vrr képes 4K tv-n. Nem éri meg a felárat. Egyáltalán nem.
Persze ha valakinél hozzáad a kalandhoz hogy jobban csillog a karaktere feneke meg van felesleges lóvéja az vegyen pro-t.
Véletlenül se keverjük a ps4-el mert ott előrelépés volt a pro. Itt a +6 Tflops az RT-nek van leginkább fenntartva. Proci is maradt a matuzsàlem zen 2-es amd. Egy fejlesztői csoda hogy a mai napig ilyen minőségben tudunk játszani a nagy címekkel.
Hatalmas nagy lufi a Pro...A ps4-nél oké volt de itt.... Akinek meg tárhely kell az tud venni a slim-be is plusz ssd-t.A másik dolog meg amit nem értek ez a lemezes dolog. Mindjárt 2026van emberek. Ez most komoly? Ott van a net. Ha az nincs úgyis megevett a fene mindent.
Az oké hogy xy szereti kirakosgatni a polcára a tokokat, de akkor is cringe. Legalábbis számomra mindenképpen. Nekem ami nagy kedvencem abból nyomtatok 3D figurát. Na az b*szó.
De ez csak egy személyes preferencia volt. Nem vitatkozni szeretnék. Aki szeretne vegyen Pro-t, vegyen mellé mamutot(lemezmeghajtó)és használja egészséggel
PS5-ről csak 6-ra érdemes váltani majd.
-
czanga
őstag
Sziasztok,
CFI-2116 -os modell esetében a lemezes, 1TB verziónál is gyérítettek, rontottak a hűtésen? -
bmakszim
őstag
Állvány nélkül is elég stabilan áll. A Slimemet egy emelhető íróasztalon használtam és soha meg se billent. A Pro is elvan a tv mögött állvány nélkül állva.
-
válasz
Rebi94
üzenetére
A HDMI kábel az másfél méteres. A csomagban a konzol, a kontroller, a fekvő helyzethez támaszték, meg a kábelek vannak. Ha pedig rendeltél hozzá, akkor külön csomagban ott lesz az optikai meghajtó is, amit aztán majd be kell szerelni.
Ha állítva szeretnéd tartani, akkor esetleg érdemes lehet hozzá beszerezni egy talpat, de amúgy az optikai meghajtó miatt elég stabil lesz enélkül is a konzol.
Illetve praktikussági okokból jól jöhet a kontroller(ek)hez a töltőállomás. -
LeventeV
őstag
válasz
Rebi94
üzenetére
Szia!
Kb. 1.5 méter a kábel.
Extra kiegészítők terén, ha szeretnéd állítva használni a konzolt, akkor stabilabb egy hozzá illő állvánnyal (Aliexpressen lehet nagyon jó hamisítványokat kapni, 2 ezer Ft-ért kb). Valamint ha szeretnétek ketten játszani, akkor egy extra kontroller jól jöhet.Kényelmi szempontból egy kontroller töltő állomás tud még hasznos lenni, valamint egy fejhallgató, de az játékhelyzet kérdése.
-
Rebi94
újonc
Sziasztok elvileg ma megjön a ps5 pro.Megtudná nekem valaki mondani milyen hosszú hdmi kábelt tartalmaz?Ugye a csomagban konzol,1kontroller,disc meghajtó van,van még olyan kiegészítő amit feltétlen vagy érdemes beszerezni?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ezt mondom én is mindenkinek, az első rész annyival de annyival jobb.... A második egy semmilyen unalmas nemtommi lett. Alig van benne vmi fejtörő vagy ilyen fifikás átjutós rész, szinte csak át kell rohanni az egész játékon... Visszafejlődés minden téren.
-
Farkassacred
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Tegnap hasonlóan vélekedtem A Plague Tale folytatásával kapcsolatban, hogy bennem változhatott meg valami amiért nem tetszik a játék. De aztán estére összeállt a kép, hogy nekem ehhez semmi közöm. Technikailag és törtenetben is egy gyengén közepes játék lett ez a sajnos akárhogy matekoztam. Borzalmasan unom szegényt.
Már nem is magamban keresem többé a hibát, hanem a csapatban hogy az elsőhöz képest miért szúrták ezt el ennyire.
Én nekem éppen a listán van a Lords of the Fallen egyébként, és nagyon várom már.
De lehet abbban is valami amit felettünk írtak róla. -
RangerFox
Topikgazda
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Lehet, hogy technikailag jobb állapotban van, de továbbra is tartom magamat ahhoz, hogy a két világ közti barangolás nincs jól kivitelezve, a felfedezés nem fluid, és össz-vissz egy boss harc maradt meg bennem, ami talán hozza a From színvonalát. Inkább újrajátszom még egyszer az ER-t új karakterrel, mint hogy ilyen középfos souls-like játékokkal foglalkozzak. Nem igazán jött be a Wuchang se idénről, egyszerűen már magasabban van az ingerküszöböm ezekhez. Ettől függetlenül a Lords of the Fallen 2-re kíváncsi leszek, hogy mennyit sikerült fejlődniük az előzőhöz képest. Szerintem az kihagyható.
-
Bad Pritt
félisten
-
válasz
RangerFox
üzenetére
Most ez komoly, 2 éve írtad ezt, nos azóta kb 10x jobb állapotban van a játék ( habár nekem megjelenéskor sem volt bajom vele), és minden szempontból előnyére változott a 2013-ashoz képest, az meg, hogy közelében sincs a From játékaihoz, hát hála a jó istennek, mert olyan új dolgokat tettek bele ami szintén előny mint hátrány, tehát ez is nézőpont kérdése, a From játékai már fárasztóak és unalmasnak lettek ( ők sem véletlenül dobtàk a DS szériát egy életre, és csinálták meg az ER-t) tehát mertek egy kicsit más irányba menni, és szerintem sikerült nekik, mert igen élvezetes és jó játék lett a LOTF...
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
penge111
üzenetére
Ebben a tesztben mindent leírtam. Jobb, mint az első része, de közelébe sem ér a From játékaihoz, kihagyható.
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
A gyerekek kapnak karácsonyra ps5öt. Szeretnék venni valamilyen függőleges állványt, illetve a 2 kontrollernek töltőt. Van valami ami ajánlott? Esetleg olyan, ami egyben állvány és töltő is? Nézegettem, de soha nem volt konzolom, ezért kérdezem, hogy mi az ami bevállt. Slim digital a gép.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
penge111
addikt
Ez a Lords of The Fallen nagyon jó árban van storen, anno megvettem az első részt is, egynek elment, mem volt annyira rossz. Milyen lett ez az új rész, néztem, hogy most jött hozzá egy combos ingyenes update is? Anno mikor olvasgattam a teszteket elégé lehúzták..., de lehet azóta szépen kikupálták.
-
Bad Pritt
félisten
-
james001
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Ennek örülök hogy az Underworld-öt folytatják,remélem a gameplay is hasonló lesz nem pedig Uncharted kopi

Amúgy jobban utánanéztem a múltkor annak hogy akkor most a reboot tényleg előzményként szolgál,és az a vicces hogy amikor kijött 2013ban a játék akkor azt mondták a fejlesztők hogy ennek semmi köze a klasszikus részekhez,ez egy teljesen más Lara,és ezt tartották egészen a Shadow megjelenéséig,aztán most hirtelen kitalálták hogy mégis az első rész előtt játszódik,szerintem csak a remake miatt hadoválják ezt,de ha egy kicsit jobban utánanéznének a saját sztorijuknak rájönnének mekkora hülyeség ez így
Mindegy,attól még várom mindkettő új TR-t,eltekintve mindentől 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
james001
üzenetére
Na lassan jön az a magyarázat

"Crystal Dynamics is finally picking up the threads of Tomb Raider's latter-day happenings. "From a timeline perspective, Tomb Raider: Catalyst is set years after the events of Tomb Raider: Underworld," Will Kerslake, game director at developer Crystal Dynamics, told GamesRadar+, "with the reboot trilogy serving as her origin story, so we're seeing a more experienced Lara Croft.""
-
LÁZ
addikt
válasz
Bitpalace
üzenetére
must have cucc, annál már csak a Frantics a még must have-ebb

nekem le van töltve a gépre (ps5), megvettem, amikor még árulták a storeban, meg kell kérdezni a supportot, lehet adnak vmi linket hozzá, vagy csinálni kell egy megosztást a masinák között, és akkor te is tudod inditani (simán lehet, hogy utána már a megosztás nélkül is menni fog nálad is, hogy felkerült a gépre)
ps. ezt a kettőt sohasenem fogom letörölni a masináról

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bitpalace
üzenetére
Fura hogy le tudja tölteni, mert törölték a store-ból és elvileg nem is lehet letölteni már. https://delistedgames.com/knowledge-is-power/
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom bárkinek is mond az a játék valamit hogy "Knowledge is power". Na már most nekem ps4re megvolt, viszont már PS5 van és a könyvtárban nem találom. Store-bol már nem lehet letolteni, és magyar szinkronos lemezes változat meg fehérhollo szindróma... Tesómnak is megvan ps4re de ő érdekes módon le tudta tölteni...
Erre valaki tud választ adni?
Köszönöm
-
Rebi94
újonc
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen
-
Rebi94
újonc
Sikerült is megrendelni elvileg holnap itt a pro.
-
sting2
addikt
Azért az új Divinity trailert rendesen kényelmetlen volt nézni.
Értem a világépítés részét, de ennyire groteszk, beteg, pogány világban én képtelen lennék elveszni.. -
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Egy Stúdió, nyilván hasonló lesz. De más világ/setting, más játékmenet: nem lövöldözni/nem limbálozva fogsz verekedni.
Kb ennyit is lehet elvàrnk a rozsomáktól is. Bár azt előre megmondom, hogy város az egy az egyben Spiderman lesz.
De itt kaszabolás lesz és ugrálás. -
-
UK fiókosoknak: a Kinguin oldalon elég jó kedvezmény van a 100 fontos feltöltőre:

Kosárba téve, kuponnal (GG5DEC) nekem 79 fontra jött így ki.
-
TBT
addikt
Elvileg... 2026-ban érkezik ez is:
-
Ja ezért van velük tele a Triwarden
Amúgy addig nincs gond amíg garis, mert adnak újat, de ezt nem értettem a Sonynál miért éri meg nekik, főleg a joyok, hát gyakorlatilag olyan nincs is amelyik ne kezdene el driftelni egy idő után, és most már azokra is 2 év gari van, nem jobban megérné nekik hall szenzoros cuccot belerakni, mint sem újat adni minden meghibásodàsnál, ott a Sony-nál is elég érdekes lehet a gondolat menet 😂 -
-
"Slim se gagyi!"
Ha láttál volna már szétszedve élőben egyet, nos nem ezt mondanád 😂
Én a belsejében található alkatrészekre/dolgokra mondtam, hogy gagyi, gyakorlatilag mint ha egy AliExpresses cucc lenne+a Triwarden tele van velük, azért a FAT-ek ennyire nem hibásodtak, és sokkal minőségibb cuccokat kaptak anno
-
F-ECT$
titán
válasz
Rebi94
üzenetére
Alza teljesen jó vásárlás és gari szempontjából is.
Ha nem okoz különösebb anyagi nehézséget, akkor veheted a Pro-t nyugodtan, kb 200 játék jobban fut rajta, mint a sima gépen.
De a sima gép se rossz, és mivel az eddig eladott gépek 95%-a sima, ezért arra is optimalizálnak.
Bármelyiket is veszed, érdemes lehet plusz 1 kontrollert venni hozzá, meg akkor már egy dual kontroller töltőt is.
-
hombre[EU]
nagyúr
én mondjuk már végre licenszeltem volna angelina joliet,mert azóta igazán karakteres dizájnt még nem sikerült összehozni [link]
inkább a gameplay érdekelt volna,mert az utolsó amit próbáltam az a shadow volt és hát valljuk be akciójátéknak/stealthnek nagyon gyenge volt...a legjobb része a challenge tombok voltak (amit nem is a crystal dyn. készített) és az is csak a játékidő töredéke volt -
_drk
addikt
Az emberek alapvetően szeretnek versengeni. Legyen az egyéni és személyes versenyek vagy akár a kedvencüknek és ez legyen akár focicsapat, forma1-es pilóta.
Maga mint sport közvetítés ami valljuk milliárdos nézettségével elég népszerű ebből kifolyólag.
De miután nem csak Sport van hanem minden más is, itt is szeretnék az emberek utkoztetni a véleményüket. Mert hát az emberek szeretnek ugyebár vitatkozni is. Ezt persze buta/ ignoráns emberekkel nem lehet...
De akik szeretnek, sokszor felmerül év végén hogy mégis mi volt a legjobb. Sportban nyilván teljesen objektív szabályok és keretek között látszik mi hogy történik itt azért teljesen máshogy működik. De ezért sokkal szórakoztatóbb is, mivel ha lemegy egy sport bajnokság a pontok magukért beszélnek, itt meg csak utána kezdődik igazán az értékelés.Teljesen szubjektív a vélemény a formálás, de azért lehet itt is kereteket adni az értékelésnél, de itt azért lehet vitatkozni a különböző aspektusokon amit kínálnak nekünk. Már akivek lehet.
Na miután a gaming teljesen szabadon mozog, ezért nehéz is ezt egymederbe folyatni, de hosszú évek alatt azért csak sikerült létre hozni egy eseményt amit már az egész ipar annyira komolyan vesz, hogy pl a Blizzard a saját műsorát degredálja le, majd itt jelenti be a lényeges új tartalmakat.
De hát mit érdekeljen ez minket, nem is érdekelnek minket az újdonságok, ott vannak is kész.Csak ide készítenek sok-sok millioért új trailereket és már ugye a bemutatásért elkérnek még sok milliót, hogy te beszélhess az új Tömb Rraiderről de nyilván kit érdekel az...
Majd ugye a legvégén nyilván győztesek és vesztesek is vannak amiről lehet érdemben beszélgetni, kinek mi és miért tetszett, hogyan értékeltük mi. De hát mit érdekel minket más vélemenye egy fórumon hát nem azért vagyunk itt és olvasgatjuk itt egymást hozzászólásait.
-
nincsnév007
addikt
jött egy új dinamikus háttérkép.
-
Bad Pritt
félisten
A város zavar legkevésbé amúgy, mert tök új dolgokkal töltötték meg, fel tudták frissíteni az utazást is és amúgy nagyobb, már nem csak Manhattan a térkép szerencsére. Az új képességek faszák, mellékküldetések közt vannak egész jók, meg amúgy szerintem jól szőtték bele a sztoriba az ismert Spider-Man mítoszt, bár a purist fanok gondolom ezen is ki voltak akadva, hogy nem 1:1 adaptáció lett.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért kíváncsi leszek arra is.