Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
BUÉK!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Áldott, békés, boldog, játékokban, illetve egészségben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Azok, amik tavaly!

2024:
FF7 Rebirth (PS5)
Stellar Blade (PS5)2025:
FF7 Rebirth (PC)
Stellar Blade (PC)Mondjuk idén a 33-as Expedíció, a Jótej, a Death Stranding 2 és az AC Sedóz nem volt rossz, csak hát ugye... egyikben sincs Tifa vagy EVE.

Na, de majd jövőre az újragondolt Lóra Kroft.
-
TBT
addikt
EVE is mindenkinek Boldog Karácsonyt kíván!
-
TBT
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
... Az FF7 Rebirth megjelenésekor még nem volt Pro gép a piacon. Később jelent meg... De gondolom, megszépültek az emlékek.
Performance módban persze nem túl szép most sem - sem alapgépen, sem Pro konzolon. Quality módban nagyon szép és éles az alapgépen és Pro gépen is. Illetve Pro-n van ugye a Versatility grafikai mód, ami nagy vonalakban ugyanaz, mint a Quality mód (élesebb grafika), csak 60 fpssel.Ezzel én is így vagyok. A múltkor vettem elő PC-n a 2008-as Tomb Raider Underworld-öt. Emlékeim szerint tök szép játék volt és a mai napig szép, na erről mára már nem sok maradt, de hát... 2008 sem most volt.
-
TBT
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Anno a demó is kapott valamiféle grafikai patchet (mert az első verzió bugos volt), a teljes játék pedig már eleve "javítva" jelent meg. Normál gépen is tolható, nem kell hozzá PS5 Pro (itt is csak egy új grafikai mód van), más különbség nincs. Quality módban 30 fpssel elég szép a játék (a PC-s verzió sem sokkal különb nála). Hasonlót tudja a PS5 Pro is = Quality mód és 30 fps. Viszont itt már bejön egy másik grafikai opció is, csak csak ott ugye már felskálázás van kisebb felbontásról és 60 fps.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Elvileg... 2026-ban érkezik ez is:
-
TBT
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Szerintem egész vállalható:
Nyilván nem egy Tifa vagy EVE, de ott már-már majdhogynem zavaró a méret. Ez az új Lara pont jónak tűnik - hasonló volt a 2013-as részben is a modell. Eléggé formás és nőies. Nem lesz gond ezzel, csak a játék is legyen jó - bár az Unreal 5 motor miatt nem igazán vagyok bizakodó.
-
TBT
addikt
Ez tényleg így fog kinézni?
Komolyan én már ennyivel is bőven beérném.
-
TBT
addikt
"Tomb Raider: Legacy of Atlantis - get the Mediterranean Wetsuit Outfit when linking Amazon Games iD account to Steam/PSN/Xbox account"
-
TBT
addikt
Resident Evil 9 hivatalos Deluxe tartalmak:
-
TBT
addikt
Shift Up is gratulált a Clair Obscur: Expedition 33 fejlesztőinek!
-
-
-
TBT
addikt
Csakhogy tudjátok, nekünk a videojátékok számítanak és nem a pénz...
"A Kotaku jelentése szerint jelenleg több mint 1 millió dollárba kerül egy háromperces trailer megvásárlása a The Game Awards-on."
-
TBT
addikt
Friss érdekességek az FF7 Remake 3. felvonással kapcsolatban:
- Továbbfejlesztett Unreal 4 motor lesz a játék alatt (szerencsére - több helyen is ezt említik, nem térnek át a stuttering 5 motorra), a vezető fejlesztő szerint már megvan a tényleges cím és még az idei év vége előtt mindenki számára ismert lesz
- A SquareEnix/FF YT csatornáján felbukkant 2 db Final Fantasy taggel ellátott privát videó (nemrég kerültek feltöltésre a japánok szerint), ami talán valamiféle trailerre utalhatnak? Talán megmutatják ezt is a TGA-n?
- A vezető fejlesztő szerint (néhány héttel ezelőtti interjú alapján) már látják a fényt az alagút végén... Megjelenés: 2026 vége/2027 eleje?Tudnék neki örülni, ha kapnánk valami játékot jövőre is.

-
TBT
addikt
A PS Store lelőtte a meglepetést:
-
TBT
addikt
Új Tömbradír bejelentés?
-
TBT
addikt
Boldog Mikulást!

-
TBT
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Talán, de konkrét dátum még nincs.
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Bár engem nem igazán érint, mert sokkal több játékom vár végigjátszásra, mint amennyi szabadidőm van a munka és család mellett (szóval mostanában nem lesz sem 0day, sem pedig bárminemű videojáték vásárlás), de... ez már kezd átmenni komikusba. Olyan... The Day Before érzésem van tőle. Méltán híres játék volt, néhány éve nagyot ment PC-n.
-
TBT
addikt
Szép ez a játék, na!
-
TBT
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Ez továbbra is jónak és érdekesnek néz ki, de... még ebből a videóból is átjön az a rengeteg FPS drop, ami azért erősen rontani tudja az élményt egy ilyen játéknál (is). Persze, fejlesztenek még rajta, de ez látszólag a másik két Unreal 5-ös kínai csodának se nagyon sikerült (Wukong, Wuchang). Szóval, úgy vagyok vele, hogy nagyon rá fog érni ez a játék is nekem, amíg majd kiforrja magát.
Wukong és a Wuchang mostanra egész szépen összeszedte magát, de ehhez is megint HÓNAPOK kellettek - most meg már gombokért adják ezeket a játékokat. Szóval nem kell sietni "azonnal" a pénztárakhoz, ez sem az a játék lesz.
-
TBT
addikt
válasz
james007007
üzenetére
Külföldről ingyenes a szállítás? Mert, ami shopokat látok ott 15-20 euró a szállítás, akkor meg már ott vagy, mint a magyar boltok áraival (ahonnét esélyesen előbb megkapod a gépet, mint külföldről). Emellett az esetleges garanciális problémákat is rugalmasabban el tudod intézni idehaza, de a te pénzed, te tudod, mi számodra a megfelelőbb.

-
TBT
addikt
"Tides of Annihilation will be featured in the Xbox Partner Preview on Nov 20!"
Sok-sok infót és egy hosszabb gameplayt/trailert kapunk a játékról! Talán megjelenési dátumot is?+ A The Game Awards GotY jelöltjei:
-
TBT
addikt
Xbox insider says "PlayStation probably is pulling back from PC. Live service titles reportedly will launch on PC but games like Ghost of Yotei may never come"
Szép volt, jó volt, de minden véget ér egyszer?
-
TBT
addikt
"Sony CFO Lin Tao says that Marathon is still scheduled to launch by the end of March 2026!"
-
TBT
addikt
Szépen fogyott ez is:
"Ghost of Yotei has sold over 3.3 million copies in its first month." -
TBT
addikt
válasz
LeventeV
üzenetére
FF7 Remake Part 3-at még látni fogjuk az idén (bejelentő trailer?)... Legalábbis Hamaguchi utalt rá nemrég (nagyon jól haladnak, már látják a végét és a közeljövőben már meg is tudják mutatni a nagyérdemű számára). Én egy ilyen bejelentést a The Game Awards-ra várnék (illetve egy friss helyzetjelentést a Kingdom Hearts IV-ről is), de persze még holnap is lehet valami ezekből. Nincs kizárva semmi sem.
-
TBT
addikt
Japán PS műsor, japán játékokra koncentrálva - de mindenhonnét nézhető, illetve angol feliratozás is lesz.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én az általános csalódásra írtam, nem az irányításbeli problémákra.
-
TBT
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én sok EA játékkal voltam így, belegondolva... Nagyon sok NFS, Mass Effect Andromeda és Dragon Age Veilguard, legutóbbi SW Jedi... Ha tudnám, mindenért visszakértem volna a pénz egy részét. Mindegyik hatalmas csalódás lett és többet már nem is akarom elővenni őket. Mondjuk az NFS Rivals még nem volt rossz, de azt pont most nyírta ki végleg az EA.
De legalább az EA jót "keresett" mindenkin.
Mindegy, sokszor megégettem már velük magam, szóval a jövőben biztosan nem fogok 0 day játékot venni tőlük, de egyre kevesebb már a 0 day vásárlás is részemről. 2026-ra jelenleg egy olyan cím sincs még, amit 0day vennék/játszanék. Még a Resi 9 is nagyon ráér nekem.
-
TBT
addikt
Dupla penetráció:
-
TBT
addikt
Már csak 130 nap a halál érkezéséig:
-
TBT
addikt
Már kezd "jó" áron lenni a Death Stranding 2 a boltokban is... Érdemes már megvenni alap gépre?
Vagy inkább legyek türelmes és várjam meg a PC-s verziót 2026-ban? -
TBT
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Persze. Nyilván 30 FPS van Quality módban, de nagyon szép és hangulatos az egész alkotás. Szép nagy Sony Bravia TV-n HDR módban ámulok rajta milyen gyönyörű (de még egy SDR 4K monitoron is gyönyörű a látvány). Még az RT módban is, pedig ott kisebb felbontásról skáláz fel, de nagyon ügyesen. Nem igazán tudom megmondani, hogy az nem közel 2160p felbontás, hanem csak 1440p - és ezt skálázza fel 4K-ra.
Nagyon sok japán kultúrához kapcsolódó dolgot véltem felfedezni benne, ami nagy tisztelgés a fejlesztők részéről. A sztori érdekes, a karakterek (és háttértörténeteik) is jól vannak megírva, a küldetések és az openworld elemei is a jobbak közé tartoznak, zenei oldalon is 10/10 a játék, azokkal a pengetős hangszerekkel (játszani is lehet rajta és milyen szépen szól!). A japán szinkron is csillagos ötös + a Kurosawa mód!!!!

Szóval audió-vizuál szempontjából csillagos ötös minden.
A pályadesign, a ruhák, a fegyverek, a vadon élőlényei, egyszerűen mesés az egész! És itt még ruhákon átmenő textúrák sincsenek... mint mondjuk megannyi másik játéknál. A ruhák, fegyverek és természeti elemek fizikája is átlagon felülire van megcsinálva (igazából ez már Rockstar szint) és patika mérlegen van megvalósítva. Továbbá ennyire kiforrott és bugmentes játékkal (0day) már nagyon rég találkoztam (talán a Stellar Blade tavalyról). Nyilván érkezett már néhány patch a megjelenés előtt, de ez akkor is csodálatra méltó (hogy a megjelenés napján valami ennyire egyben legyen és működjön). Valami rohadt nagy élmény pacizni Hokkaidó káprázatos részein tradicionális japán zenékre. A csucsi is tudta ezt, de itt sokkal jobb, átgondoltabb és kiforrottabb az összkép. Az AC Shadows pedig nem adott ennyire lenyűgöző élményt.Érződik a játékon, hogy rengeteg munkával és odaadással készült. Lehet, hogy egyik-másik fejlesztő, illetve a főkaraktert játszó "színész" egy kretén a való életben, de ez a játékon nem érződik és nem megy a játék rovására. Szóval emiatt kár távol maradni tőle. Nagyon magával ragadó az egész és már nagyon várom, hogy este (remélhetőleg ma is lesz rá időm), újra leüljek elé. Szóval én ezt nem igazán nevezném DLC-nek...
Ez azért jóval több annál. De ez csak az én véleményem, nem vagyok kritikus, csupán egy leütésre váló gyalog a sakktáblán. 
Szóval nekem ez eddig az év játéka - és elnézve a következő hetekben/hónapokban érkező játékokat, valószínűleg ez már így fog maradni. -
TBT
addikt
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Jó szórakozást - dönts bárhogy is!
Mindkét alkotással rengeteg órát el lehet tölteni!
-
TBT
addikt
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Nincs. Ubisoft játék, csak a belsős Sony-s címekhez van (még) magyar felirat.
-
TBT
addikt
válasz
Szőkeségféle
üzenetére
Inkább a Jótejt javasolnám. Hangulatosabb, művészi dizájnban jobb, sokkal jobban (és többet) merít a Japán kultúrából, illetve magyar felirat is van. Ezekhez képes az AC Shadows fapadosabb (gameplay, küldetések, sztori és openworld elemek szempontjából), ellenben grafikában részletesebb, gazdagabb és "szebb". A döntés a tiéd. Ha lemezes meghajtóval ellátott PS5 Pro géped van, akkor az AC Shadows-t már 2-3 pizza áráért is be tudod húzni, a Jótej kicsit combosabb árban van még. Digitál formában pedig édesmindegy, mert ugyanannyiba kerül mindkettő.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Performance módban megvan a fix 60 FPS (a patcheknek hála) érzésre. Viszont ott nincs RT + a felbontás + minden textúra, grafikai effekt visszább van tekerve. Ezért én beérem a Quality móddal is (ott van RT, nagyobb felbontás mindenben), de ugye csak fix 30 FPS.
Ugye a review anyagok még az 1.02-es verzióval készültek, ez meg már az 1.07-es verzió.
-
TBT
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szép a játék:
Akarom mondani... a PS3-as grafikát magabiztosan hozza.

-
TBT
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem kell hozzá semmi. Lemezt beteszed a gépbe, telepíted, szükséges patchet úgyis letölti a konzol és már megy is a játék. Semmiféle plusz előfizetés nem kell hozzá.
-
TBT
addikt
válasz
Zsolty20
üzenetére
Nope. Vannak olyan kiadások (jellemzően Deluxe változatok), amikkel 2-3 nappal a normál megjelenés előtt lehet játszani. Ilyen volt a legutóbbi Silent Hill f is, de a Yotei-ből nincs ilyen csomag. Holnap megjelenés - illetve ott is írja, hogy potom 10 óra múlva már játszhatsz vele (nyilván az 1.06-os 0day patch letöltése után). Szerintem azt már kibírod. Bár szerintem a Sony a belsős címeinél még nem igazán alkalmazott ilyen "korai hozzáférést", ellenben az EA/Ubisoft/Konami/Namco Bandai/SquareEnix/Activision Blizzard megoldásaival.
-
TBT
addikt
Befutott a lemezes Jótej a KV-hoz és a Platinához.
-
TBT
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez most az Ubinak szól? Vagy a Yotei-nek (mert egyes kritikák szerint itt sem erős az open world rész)?
Amúgy a videóban... Naoe (AC) aranyosabb, mint Atsu.
-
TBT
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
Termeli úgy-ahogy, de 2018 óta parlagon van szegény (a Remasteredeket, gagyi mobiljátékokat és Netflixes borzalmat ne számítsuk most). És jelen állás szerint ez még néhány évig így is fog maradni...
Az amúgy vicces, hogy a 2008-as Underworld bukása (emlékszem eléggé siralmas pénzeket termelt a játék) után elég volt 5 év és már érkezett a Reboot (2013).
2018 óta (7. de lassan már 8. éve) csend honol a fő vonalas Tomb Raider körül. -
TBT
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Sanszos, hogy arra a sorsra fog jutni, mint a Perfect Blue - így, hogy félévente megnyirbálják a Crystalt.
De... ezekben az időkben nem igazán érzem szükségességét egy új "modern" Larának.
Annyi játék jön már női karakterrel... Sőt, még szebbekkel is, mint Lara volt, hála az ázsiai stúdióknak.
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem, csak alapos teszt kellene - ideje volt rá, közel 3 hete nála van már a játék (legalábbis, mintha Threads-en szembe jött volna velem egy ilyen üzenet vele kapcsolatban, még szeptember elejéről).
De sajnos rettentő felületes "elemzést" csinál minden játékról, a butaságokat pedig tényként kezeli. Sokszor volt az, hogy a játék írja + mutatja, hogy mit kell csinálni - ő egyből kinyomja azt a felugró/megjelenő, mondván, hogy lényegtelen információ + kva idegesítő - utána pedig azon hőbörög, hogy jópár dologra a játék nem hívta fel a figyelmét... Vagy csak 20-30%-ig viszi el a játékot és az alapján készít belőle "tesztet", jól lehúzva, értetlenül. És, aki nem ért vele egyet - esetleg kérdőre vonja, hogy hát a játék többi részével mi van - az hülye és maradjon kussban.Legalábbis évekkel ezelőtt még ez volt a "színvonal", nem tudom, hogy azóta javult-e vagy romlott-e a dolog, nem nézek már ilyeneket, az időm fontosabb ennél.

-
TBT
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Magabiztos a Sony, a játék pedig jól sikerült. Amikor magabiztos egy stúdió, akkor mindig hetekkel a megjelenés előtt jönnek a tesztek.
Ha viszont nem igazán jó a játék, akkor vagy a megjelenés napján, vagy előtte 1 nappal jönnek a tesztek, hogy ne legyen annyi visszamondás.
Vagy épp teszt sincs, annyira félnek a refund cunamitól - csak a megjelenés utáni napokban, lásd: Loszt Szól Ászádj vagy a Mándszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox