Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Akkor még nem volt belsős stúdió a Housemarque, utána vették meg, és egy jóideje a sony belsős címei kaptak magyar feliratot, úgyhogy én is arra számítottam, hogy a Saros is fog kapni, kicsit csalódás ez így...

TBT: De amúgy ez az infó honnan van, én nem találok semmi hivatalosat erről?
-
TBT
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Erre emlékszem én is. Akkor voltam a középiskola elején és baromi nagy szám volt, ha valaki PS2 konzollal rendelkezett. Annyira ritka volt, főként ha valaki már 4-5 db eredeti játékkal is rendelkezett. Ma pedig...

Aztán a PS3 már nagyobb piacra tett szert idehaza is. Nekem is lett már olyanom, persze csak évekkel később a launchoz képest. Aztán volt PS4, PS4 Pro, illetve PS5 konzolom is, de esélyes, hogy számomra ez lesz az utolsó ilyen (TV-s) konzol. Mostani életszakaszban (már nem a videojáték az első), plusz anyagi szempontokat figyelembe véve bőven elég egy combos PC-t is fenntartani, nemhogy még egy ~1000 eurós konzolt megvenni (ha valóban ennyi lesz a PS6), csak azért, hogy legyen.
-
Xaels
félisten
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Mi is szeretjük, de akkor azért ökölbe szorul a lábujjam amikor megvárod a lifttel/metróval és mielőtt végig érne a csík hátbadob a gyújtógránáttal stb... De valamelyik nap proxin mondom a szerencsétlennek, hogy segítek neki mert láttam szenved a hornettel meg a wasppal. Amíg lőttem a waspot elkezdett engem lőni a nyomorultja. De vannak még patkányok, beagrozott a leaper és elkezdték rám dobálni a gránátot stb... Ha elkezdenek rád lőni nagyon gyorsan elfekszel, ha nem akkor is nagyon lassú a heal, 1 kicsit jobban nyomnak esélyed sincs.
-
Frod
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Normál esetben 2 hetente szerdán rotálnak egyet. (Ezt psprices-on látni a legtisztábban, mert ott írja mettől meddig van akció egy címre)
De persze ettől még lehet eltérés, pláne a klasszikus év végi akciós időszakban, most pl a téli sale sok esetben 12.01.-12.22. között van.
PS-en én nem várnék rá kedvezményt, vedd meg ha érdekel. -
F-ECT$
titán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Csak egy Netflixnek van potenciálisan 10M ügyfele (na jó, inkább csak 3M háztartás), amiből közel 1M(!) fizet is.
PS4-5 meg százezres nagyságrendben lehet csak itthon, olyan tulajokkal akik nagy része tud angolul.
És egy film alá könnyebb fordítást rakni, mint egy játék alá. Pláne szinkront.
-
ldave
félisten
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Ennyi, ez a tudatos hozzáállás. A rendelkezésre álló információk alapján hozol egy döntést, hogy egy adott termék megéri-e neked a fogyasztói árat vagy sem. Ha csak minden második ember kezdene el így gondolkodni, nem kerülne 50-60 ezer Ft-ba az a PS+, ami 2022 óta csak drágult, de jobb nem lett.
-
törölt tag
-
F-ECT$
titán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
30-40k-ért megkapod a játékot. A fordításért meg kevés ember fizetne, és a kevés ember x 3k Ft meg nem adja ki a ráfordított költséget.
Ez az AI fordítós cucc meg PC-n előbb-utóbb el fog terjedni, és utána talán majd lépnek a konzolosok is. De csak talán, mert egy csomó minden, ami alap egy PC-n mégse jött konzolra.
-
30z.Samu
titán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nekem is teljesen kiesett a Valhalla DLC, pedig kb akkor jött ki, amikor a fő story végére értem.
Most van mivel játszani rendesen 2025-ben, pláne hogy lassan is haladok. Még van a CP2077-ből, AC Shadows-t is tolom még, jön az új Doom, Switch 2-n majd a Zelda ToTK-t szeretném elkezdeni.Más: Úgy alakult, hogy anyósjelölt párjának a kamasz gyereke néha napján jön és kb fél órára, órára birtokba veszi a PS-t...tudom irigy gáchi vagyok, de annyira nem örülök neki, de hát az ember csak nem mond nemet.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy külső meghajtóra lehet telepíteni játékot PS-en? Mert akkor csinálnék neki egy profilt, ott úgy garázdálkodik ahogy akar. Így meg attól tartok hogy valamit random elindít és hazavágja a mentéseimet.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nem app, de a telefon böngészőjéből tökéletesen kezelhető a HowLongToBeat.
-
LÁZ
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
[dr relax] pl, nekem a comfort verzió van
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Szarul optimalizált, crash hegyek, szervergondok, nem működő feature-ök, loot, progression rendszer szar volt és néha nem is működött, drága miktrotranzakciókkal volt tele, nem volt lehetőség privát lobbyt indítani, kevés volt a tartalom, nem volt rendes endgame content. Mikor megjelent a játék annyi hibája volt, hogy ki se adták a post-release roadmapot hozzá, inkább a javítással voltak elfoglalva, de még egy évvel később az Xbox változat sem volt tökéletes.
Nagyrészét javították ezeknek, de pl. tartalmilag az Xbox megjelenéskor még mindig rendkívül szegényes és repetitív volt, viszont legalább jó volt a harcrendszer. Utána kell nézni, hogy mi mindent raktak bele az elmúlt évben, én Xbox launch idején játszottam pár hetet, de hamar unalomba fulladt, összevetésképp a Vermintide 2 kitartott vagy másfél évig. -
peternac
tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
az építkezős menüben alul írja, hogy edit buildings vagy vmi hasonló
a hozzá tartozó gombot megnyomva lehet mozgatni utána az épületeket
https://www.siliconera.com/how-to-move-cult-of-the-lamb-buildings/ -
mcwolf79
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nekem màr akkor meg fogja érni a pro , ha a most 30 fps- sel futó játékokat feltonàsszàk 40 környékére. Akkor valszeg újra előveszem például a FF16-ot, a FF7 remake - ét. Még úgy alapból a most "fidelity" módban 30- cal futó játékok jobban fussanak .
Bejelentik , azonnal megy a preorder . -
PTM
senior tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nálam ez attól függ, hogy melyiknek milyen hűtése lesz. Ha olyasmi zajszinttel megoldják, mint a PS5-öt, akkor veszem amelyik előbb jön, feltéve hogy pár hónap után se derül ki semmi gond. A PS4 Pro viszont rettenet hangos volt számomra, alig vártam, hogy lecserélhessem. Olyan zajos gépet nem vennék megint.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Bazsi1987
üzenetére
A BP-ban látod mik vannak, ha nem akarsz pluszban költeni akkor szerintem azt sem éri meg, mert csak skineket ad illetve Radiant pontokat, de az meg csak akkor érdekes ha a skinekben lévő extrákat akarod feloldani. Ha tetszenek a benne lévő dolgok akkor olcsóbb mintha külön vennél skineket, 1 melee skin lehet akár 18-20ezer forint is. Ha nem tervezel a játékkal hosszútávon akkor nem hiszem, hogy érdemes lehet rá költeni, nekem már beleszaladt majdnem 200óra.
-
Xaels
félisten
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nem. Ha a gyakorló feladatokat végig csinálod akkor 2db tokent kapsz amiből 1-1 hős feloldható, illetve 1000 Valorant pont (ami a fizetős) vagy 8000 Kingdom credit amit a meccsekért, napi/heti küldikért kapsz, persze ez sokkal lassabb, de amúgy sem baj, jó ha kiismered a hősöket és képességeiket.
-
Beegabor81
tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Érdemes megjelenési sorrendben végigmenni rajtuk. Dark Souls 1-2 lehet hidegzuhany lesz a Demon Souls Remake után,csak remastert kaptak , de azokkal folytatnám. Aztán Bloodborne, DS3, Elden Ring, ebben a sorrendben jelentek meg. ER előtt még volt egy Sekiro is, azt se hagyd ki.
-
ribizly
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Már páran írtak néhányat, de ha nem csak PS-re keresel, akkor ezeket érdemes megnézni (én PC-n többet lenyomtam belőlük, van ami folyamatban, vagy csak wishlist-es):
- AMID EVIL
- CULTIC
- DUSK
- Ion Fury
- Metal: Hellsinger (ritmusjáték, ahol pl. nagyobb a sebzés, ha jó ütemben nyomod a gombot az akciókhoz)
- Necromunda: Hired Gun (nagyon jól néz ki és nagyon jól kitalált a movement része, a fejlesztések, stb.)
- Prodeus (ez valóban nagyon baró, már más is írta, nagyon a régi DOOM feeling-et hozza, csak kicsit modernizálva)
- Quake 1-2 (ezt is írta már más is, de most lett belőle re-relase)
- Selaco
- Shadow Warrior (nekem pont a 3 nem jött be, de ha a DOOM Eternal puzzle jelleg kell, akkor az is jó lehet, nekem az 1-2 jobban tetszett)
- Turbo Overkill (az igazi agymenés)
- WRATH: Aeon of Ruin (pixeles, nem túl változatos ellenfelekkel, de egész hosszú és élvezetes)Tuti van még ezeken kívül is, de ezekhez is végtelen idő kéne...

-
axlfsi
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Köszi a kérdést... úgy telt el gyakorlatilag 6 nap, amióta kivettem az AlzaBoxból, hogy nem használtam 3 órát.
De ez már elég sok mindenre; Végülis, a termék mint olyan, amire ki van találva, szerintem hibátlan (nyilván, akinek nincs normális otthoni hálózata, ott lehetnek gondok, de az user error, nem a termék hibája). Az összes többi "negatívumát" pedig helyén kell kezelni, és akkor nem tekintünk rá úgy (hogy nem egy önálló konzol, hogy nem ugyanarról a hálózatról - szerintem - sok értelme nincs, stb).Ettől függetlenül erősen agyalok azon, hogy még egyszer annyit hozzátéve, vehetek egy Rog Ally Z1 Extreme-t, ami önmagában egy korrekt vas, rajta W11, nem mellesleg gyönyörűen futna rajta a DI és nem kéne végre telefonról tolni (ha már konzolokra nem jelent meg) és akár más játékokat is, vagy perifériákkal egy kvázi hordozható számítógép.
... hétfőig el kellene döntenem, merre menjek tovább, de egyelőre az a nyerőBB, hogy megy vissza (nem használom ki sajnos, úgy érzem).
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Van Solo session is már egy ideje (ahol egyedül, vagy max 4-eny együtt tudtok menni). Igaz itt limitált és lassabb a "fejlődés", de arra nagyon jó, hogy kezdőként, "kockázatok" nélkül lehet szinte a teljes játékot megismerni!
Viszont ettől még ajánlott a játékához Guid-ot olvasni, mert bár tutorial szintjén azért sokat fejlődött, azért még mindig sok minden van amit nem mond el a játék.
Ha nem magadtól szeretnéd felfedezni a játékot, akkor itt van ez az oldal: Rare Thief -
icemad
nagyúr
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Elméletileg lehet játszani úgy, de nem nagyon érdemes. Ez tipikusan olyan játék, amit haverokkal jó együtt játszani. És amit írt már más is, hogy ha egyedül vagy, hamar elpicsáznak. Egy sima pvp hajócsatában egyszerűen nem boldogulsz, mert kormányozni is kell, lőni, újratölteni az ágyúkat, meg javítani a hajót is. Ezt egyedül nem igazán lehet megoldani. Jó társasággal viszont szórakoztató.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Jó kérdés

Elvileg az armor rating most bugos, szóval mindenki light vagy medium armorban szaladgál, és a passive az, ami számít. Az egyik legjobb, ami 50%-ban megakadályozza, hogy meghalj, ha halálos sebet kapnál, de jó a +2 stim (robotok ellen) illetve a +2 gránát (bogarak ellen) is. Szokták még a +30% throwing range-et is szeretni, mert agrozás nélkül lehet vele az ellenfeleket leszedni. Illetve soloban az agro range csökkentő talán a legjobb. -
Xaels
félisten
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Railgun le a lábáról a pancél és utána az crit lesz. De ha nincs railgun akkor Orbital Laser, Orbital Rail Cannon, Autocannon Sentry... Ha más nincs akkor egy nagyobb sziklafal előtt vetődsz keresztbe előtte, ha nekimegy elvileg elkábul és akkor sorozhatod a potrohát gránátvetővel, impact gránáttal.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Bazsi1987
üzenetére
+1
Pl a szezonokkal tök jól megoldották azt, hogy szezononként (3havonta) kapunk annyi tartalmat, ami kb 1 hónapig kitart.
Plusz nem is drága a battle pass,ha egyszer maxolod a battle pass rewardokat, mert a végén ad 666 platinumot, így csak 3 havonta 500 platinumot (1750ft) kell venned. -
bandi0000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox