Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unreg1
üzenetére
Szoftveresen nem lehet teljesen letiltani, nincs rá opció. Csak a viselkedését lehet átállítani; Standard, Egyszerű képernyőképek és Egyszerű videoklipek közül lehet választani.
Ha elő szokott fordulni, hogy véletlen benyomod, és zavar, hogy feldobja a vezérlést, akkor állítsd át képernyőkép készítésre. Az nem akasztja meg a játékot, de persze cserébe később törölgetni kell a feleslegesen létrehozott képeket.
Beállítások > Képkockák és műsorterjesztések > Képkockák > A létrehozás gyorsgombjai > Gombok megfeleltetése
-
válasz
alratar
üzenetére
A routeren az 5 GHZ melyik csatornán van? (Célszerű fixálni ezek közül valamelyikre: 36, 40, 44, 48).
160 MHz nincs engedélyezve véletlenül?Az SSID-ben és a jelszóban ne legyen se szóköz, se ékezetes karakter. Nem PS5-nél, de az SSID-ben lévő szóköz már megszívatott egyszer...
-
unreg1
tag
A kontrolleren a share gombot ki lehet valahogy kapcsolni?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem fékre kell tennem magam nba 2k26 hollow night meg bf6 fixen viszem de borderlands is érdekelne pl
-
Más tud wifi hálózathoz csatlakozni?
Sajnos nálam ez nem működik, pedig a telefonommal simán sikerül csatlakozni routerhez. -
válasz
markknight
üzenetére
Régi Shinobik is jók voltak, de ez valami eszméletlen hangulatos, mondjuk ez sem a könnyű műfajok között van😂
Ha van ps+od akkor elég jó árban megtudod venni, mert akciós ps+tagoknak, enebás akciós feltöltővel, mondjuk most a dollár úgy vissza esett, hogy inkább amazonon vettem egy 35$-os feltöltőt, és így a deluxe 11500-ból megvolt 15K helyett, ugyan ez eneban akciós 5%-os kuponnal 12800ft lett volna... -
dunc
nagyúr
válasz
toyasoslecho
üzenetére
Pont a Magyar nyel hiánya miatt kihagytam, megnéztem róla egy 5 perces Magyarnyelvű összefoglalót, és jöhet az új rész.
THX mindenkinek a válaszát. -
-
válasz
markknight
üzenetére
Igen egyedül ezen mosolyogtam én is, főleg az egyik biom betöltése van amikor ilyen 1 perc még Ps5Pron is😂 Viszont adott pályán belül a gyors utazás parádés fél másodperc sincs...
Viszont ránéztem az új Shinobi Art of Vengeance demora, hát nem kellett volna, mert ezt is megvettem egyből 😂
-
markknight
nagyúr
Én nem tudom, hogy technológiai oldalról, hogy rakták össze az új Prince-t, de az eléggé kimeríti a vicc kategóriát, hogy pálya váltáskor sokszor ilyen 1 perceket tölt a játék, egyébként ilyen 10-20-30 mp.
-
dunc
nagyúr
Bocsánat az értetlenségem miatt, megvettem ezt, de ebben nincs benne az alap HZD ? Csak a Horizon Forbidden West, és annak a DLC je? A Magyar nyelv miatt vettem ezt meg, de akkor ez nem a teljes történet, amikor a csaj gyerek? Viszont most külön engedi letölteni a HZD PS4 es verzióját, amit nem vettem meg, és nincs PSN + om se. Akkor ez kicsit zavaros számomra....
-
pzstm
titán
Ahogy neztem a Spiderman Remasteredben DLC-k is vannak.
mennyire jol sikerultek? Erdemes letolni azokat is?

-
TBT
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Hát... A Stellar Blade inkább egy Nier, Jedi Fallen Order vagy light DMC lenne, mintsem Wuchang és Sekiro. Ez a két játék totál más műfaj.
A Stellar Blade ezekhez képest séta a vidámparkban, persze az is be tud keményíteni, de inkább csak a könyörtelen platform részeivel.
-
válasz
markknight
üzenetére
Itt vannak rejtett bossok, az még plusz 2db😅 De amúgy igen ez a stílus ilyen, nem igazán szokott ezekben elden ring szintű boss mennyiség lenni, habár ezt nehezebb lesz platinázni mint az eldent 😂
-
markknight
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Olyasmi mint a Fallen Order vagy a Jedi Survivor. Nekem tetszett, menő scifi világ, történet, csöcsök minden mennyiségben. Mi kell még?
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
[link] Itt a saját topikja. Van nézni és olvasni valója is !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szilágyi84
senior tag
Stellar Blade ről tudtok mondani mihez melyik címhez hasonlít leginkább és hogy milyen valójában?
Nekem kimaradt nem is hallottam róla akkor megjelenéskor és azóta se valahogy, de ma ajánlotta egy srác akivel beszélgettem Wuchang és Sekiro féleségekről. -
válasz
markknight
üzenetére
Amire eljutottam az utolsó bossig, és le is tudtam verni olyan 5 óra környékén volt...de előtte már eljutottam 1x hozzá az volt kb 3 óra, csak akkor 1 heal potim maradt összesen és akkor ő vert le😂 Most már 12 órám benne van, de azóta már nem is tudom hányszor vertem le,de 20x minimum 😬
-
válasz
markknight
üzenetére
Rá kell érezni+nagyon nem mindegy milyen fegyvereket és rúnákat dob a gép 😅
Vannak nagyon jó fegyók és rúnák, de ha az adott runban nem dobálja őket, csak a szarabbakat akkor lehet szívni rendesen, de hát ennek a stílusnak ez a lényege!
Plusz rengeteget kell menni, hogy megnyisd a jó cuccokat...de ez is hozzátartozik ehhez...
Nekem lassan már minden meglesz, már ruhákból is van vagy 20 db😬 -
dunc
nagyúr
válasz
Beegabor81
üzenetére
Akkor gondolom van benne egy-pár óra!
Köszi a választ. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Na, csak erőt vettem magamon és végigvittem a Hong Kong Massacre-t. Platina esélytelen, egy végigjátszással alig 3K killem lett és kell 10K, a deathless meg egyenesen képtelenség végtelen gyakorlás nélkül. Amúgy a végére egész megszoktam az irányítást, viszont a játék igazi gyengesége a randomfaktor: az ellenségek minden próbálkozásnál picit máshol vannak, picit másképp reagálnak, nem ugyanolyan pontosak és ez megöli a trial and error lényegét, mert nem tudod begyakorolni a pályákat, hisz mindig valami újra kell reagálni. A másik nagy negatívum a fov és az ellenségek reakciója, nincsenek is a kijelzőn és már lőnek rád, amire nagyjából esélytelen felkészülni, az utolsó bossharc külön vicces emiatt.
Összességében nem ajánlom senkinek, a Hotline Miami két része fényévekkel jobb játék ennél (és most le is vannak árazva). -
válasz
oriic
üzenetére
Ja oké nem tudtam, hogy te fejlesztetted a játékot 😂

Más, letoltam a POP Rogue játékot, hát ez is nagyon jó kis game lett, van kihívás benne azért,de nem vészes annyira, én az elején azt hittem sokkal nehezebb lesz, de pár run után a végén voltam! Rengeteg fegyver és lehetőség van a játékban, külön jó, hogy kapott egy elég komoly mellék vonalat is, így van mit csinálni benne bőven 👍 Lehet rámegyek a platinára Hell is Us-ig úgy sincs más ami érdekelne...
Külön jó, hogy ha végig viszed egyszer a játékot, akkor az oázisban a fő kezdő helyen megnyílik alul az a kék színű kút, és ott különböző rúnákat lehet betenni nehezitésnek, így természetesen a jutalom is jóval több lesz ha teljesíted az adott szakaszt 😬 -
PTM
senior tag
válasz
Jim74
üzenetére
Az első mondatra végeztem egy keresést és úgy adta ki.

De akkor már itt a poszt: Assassin's Creed on X -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Amúgy nem rossz cucc, de akiknek hiányzik az irányjelzés, hogy mit merre hogyan, azok nagyon fognak anyázni
Egyik puzzle-nél csak 3 órát elvoltam, mert olyan vak voltam mint egy idióta, közben meg kiverte a szemem a megoldás. (Mondjuk nem éjjel kellett volna tolnom úgy, hogy reggel 4-től fent voltam) -
válasz
markknight
üzenetére
A lemezes kiadások után is vannak extra költségek, vagyis licencdíj, gyártás, csomagolás, tárolás és szállítás, meg persze a bolt nyeresége is.
Szóval biztosan nem csak ezért van ekkora árbeli különbség. -
Bad Pritt
félisten
Hell is Usnál érdekes, mekkora különbség van az árak között, 17K a lemez, 22K digitálisan. Demó alapján 22-t nem ér, viszont lemezen érdemes lehet próbát tenni vele.
-
pzstm
titán
Assassin's Creed Mirage players, we have a surprise coming your way later this year!
New story chapter & missions set in 9th century AlUla
Gameplay improvements for the base game and the new location
All for freeStay tuned!
-
-
Xaels
félisten
Alzán akciós a SteelSeries Arctis Nova 7P és 7X is. 60 alatt vannak, ha valaki épp most venne ilyesmit.
-
Szoke1982
senior tag
Pedig elég jó pontokat kapott én várom nagyon.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Huh ne is mondd. Régi szép idők , coopba mekkora élmény volt akkoriban! Talán az egyetlen játék amit a legnehezebben fokozaton is végig játszottam. A zenéje a mai napig a fülembe cseng.
-
bazsimano
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Neked is köszönöm a választ! tök ismeretlen a téma nekem
ezért kérdezek és elnézést ha hülyeséget, de azért próbáltam mindent elolvasni mielőtt feltettem volna a kérdést. Gyerekek nyüstöltek a géppel és beadtuk a derakunkat, szóval ezért keresgélek nekik most egy pár játékot 
köszönöm még egyszer a segítséget.
b. -
válasz
bazsimano
üzenetére
Ha új lemezes játékokat szeretnél vásárolni, akkor van jó pár bolt és webáruház, javasolni tudom hozzá az arukereso.hu oldalt.
Használt játékokhoz viszont nincs jobb az aprónál.
De persze a Store-ban is érdemes vásárolni, sőt, ezt nem is lehet kikerülni, hiszen nem mindenre van alternatíva, hanem csak ott szerezhető be. Ha esetleg spórolni szeretnél, akkor az akciókra szoktunk várni, plusz opció a névértéknél olcsóbb feltöltő is. -
bazsimano
őstag
sziasztok ! megint egy láma kérdés
lemezes játékokat, harverapron marketplacen túl hol érdemes keresgélni?
vagy érdemesebb sotoreból vásárolni?
köszönöm! -
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkoriban kis CRT TV + X360 kombó. Haverral orrvérzésig toltuk az összes részt split screenen. Jó kis időszak volt, talán a legjobb (..mert akkor voltam gyerek)
-
Ezt is megértük…

-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom PS5 vételén. Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan áruház, mint PCre, a G2A.com?
-
Raga
senior tag
Biztosan volt már de érkezik PS5-re az Euro Truck Simulator 2!
Ez nekem örömhír imádom és biztosan isteni lesz nagy képernyőn tolni a kamionnal😊 -
GAPZC96
csendes tag
Elnézést kérek ha nem jó helyre írok, de segítségére lenne szükségem.Ps5 gépről lenne szó, bekapcsolom a gépet a controller tokeltesen működik, kiválasztom a játékot amivel szeretnék játszani de miután elindul a játék a controller-el mar nem tudok semmit csinálni, semmire nem reagál.
Vissza lépek a fomenube a controller ismét működik.
Tudna esetleg valaki valami támpontot adni hol keressem a hibát?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)