Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Hát, nekem olyan 40 óra volt (Unlimited Protection Modifiers nélkül), de csak azért, mert van benne egy trófea, amihez 33 menetet kell megcsinálni, és van egy másik, amire sokáig tartott rájönnöm mit is kellene hozzá csinálni (Use the environment to eliminate a hostile without shooting it.) ... Szerencsére collectible trófea nincs benne.
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Grat, én is az utolsó bossnál vagyok, de eddig nem sikerült leverni 1x majdnem 😂 De még az utolsó három 5⭐-os challenge is hátra van, azokat sem sikerült időn belül abszolválni...Most egy kicsit pihen, mert megvettem ezt a Grime 2 játékot, és most az jobban leköt, plusz jövő hét meg Saros...majd valamikor lehet platinázom, enni nem kér

-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Bocsánat, de amúgy én kezdtem el az egészet egy ember értetlenkedésére reagálva, nem akartam ebből ekkora vihart kavarni, elnézést

És,hogy nagyjából képben legyél, ha esetleg nem olvastál vissza, itt arról volt szó, hogy az USA-n főleg régebben, amikor még híre hamva sem volt az enebanak, sem pedig más ilyen kódokkal foglalkozó oldalaknak, nos sokkal jobban megérte játékot vásárolni az USA storen az Amazonon vásárolt kóddal, tehát ez is egy jó alternatíva volt akkoriban, és én például éltem is ezzel, és ezáltal igen sokat spóroltam! Az, hogy most mi van, persze érdekel, mert most is vásárolok nem kevés játékot, de számomra még mindig olcsóbb és jobb megoldás ez ( Amazonon Prémium tagságom van további kedvezmények miatt) de természetesen az Eneban is vannak jó lehetőségek most már, amivel én is szoktam élni...tehát szerintem nem kell ebből akkora dolgot kerekiteni, de főleg nem egymás torkának ugrani
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Nem tudom milyen jegyeid voltak matekból, de megéri. Jelenleg 50+ forint különbség van az EUR és USD között, az 70 dolláros játéknál 3500 forint. Ráadásul a tróger magyar store még az EUR árnál is magasabban árulja a játékot, theát még több a különbözet.
Aki azon virnyákol, hogy macerás a két account, az biztos nem használ mobiltelefont sem, mert ott meg 20 applikáció van, 16 jelszóval, meg konzolon sem játszik, mert meghaladja a digitális képességeit az, hogy három gombot megnyomjon a kontrolleren, ami a belépésig tart.
-
-
penge111
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Igen, erre gondoltam, sokan írrák, hogy homályos, meg gyakori a textúra pop. Engem az fps beesés se zavar, de halálom, ha homályos a kép, de ettől is jobban utálom, ha előttem rajzolódik ki a táj. Pedig eljátszom az ezer éves játékokkal is, de ezekre valamiért allergiás vagyok...
-
stilo18
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Hát...lehet bénázok, de hol kell megadni a kódot itt?
Kosárnál csak az van, hogy hova küldjék a kódot-milyen email címre, illetve már maga a fizetés...
Sehol nem látok olyan opciót ahol tudnám érvényesíteni a kedvezményt..(Telóról nézem, de nem hiszem, hogy ez bármin változtatna...)
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Hogy mi? Szóval akkor van egy leárazott játék a Storeban, mondjuk 30K-ról le van árazva 25K-ra, veszel enebán egy 25K-s feltöltőt mondjuk 20K-ért, és így nem vagy előrébb oké😅 Nem voltam soha egy jó matekos, de ez további 5K akció az eleve akciós áron felül, de biztos megint én nem értem csak ezt, és velem van a baj...
-
S e t h
nagyúr
válasz
-=Jam=-
üzenetére
De azt azért érted, hogy a Ubisoft mindig kapta a savat, mások meg simán kiadják minimum efforttal szinte ugyanazt.
Egyébként meg Kojima kapja be, mert nem enged, mai napig hallgatom a DS2 zenéit, és bár ott sincs jelentős differencia az első részhez képest, de ami benne van azt jó karmester módjára levezényelte, a jelenetek már jobb minőségű filmeket idézőek, ez megmaradt bennem, a Yoteiből viszont nem sok.
-
james001
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Igen ilyesmire gondoltam mennyire nehéz,mennyi idő stb. Haver azért gyakorlatiasabb a forrasztásban,én semennyire se értek hozzá
Kontiból is csak PS2-est szedtem eddig szét 
De még átgondolom hogy legyen,lehet előbb Xaels kollégára hallgatok és kitisztítom előbb,aztán majd rendelek hozzá később. -
Omateee
tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Mert a huzamosabb üzemi hőmérséklet feletti használat bármilyen chip-ben okozhat olyan maradandó sérülést, ami nem most fog problémát okozni, hanem akár hónapokkal-évekkel később.
Tudom, hogy ott van a gyári védelem, de sajnos járt nálam már jópár olyan PC/laptop, ahol szintén volt overheat elleni védelem, mégis megfőzte magát... -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem merik megmutatni, hogy pontosan ugyanaz mint volt, csak jobb a graf

Kendek
RangerFox