Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VTom
veterán
TLDR mi történt az elmúlt két napban a topikban?
Volt más téma, mint az egyéni vélemények ütköztetése a PS5 pro megéri/nem éri megről? Érdemes visszagörgetni? -
krx21
nagyúr
válasz
nesh_019
üzenetére
Mindenféle bántási szándék nélkül: Aki eleve felteszi a kérdést, hogy megéri e, annak azt mondanám 95%-ban, hogy NEM. Hogy miért? Azért mert ha már feltette a kérdést, sok mindent elárul...
Akinek nincs tapasztalata, hogy mit jelent egy erősebb konzol vagy egy új VGA csere, mit jelent ez, mi várható, mi változik... Akiknek ez nem egyértelmű, azok nem is igénylik és nem is fogékonyak erre. Nem nekik szól ez.
Akik csípőből megvettek, azok tudják mit jelent ez és nem is volt kérdés.....
-
ForRedGlory
félisten
Véleményem szerint sem éri meg a PS5 Pro.
Amit megrendeltem Konzolvilágból, annál még a külső csomagolást sem vettem le (hogy egyáltalán az van-e benne) és mivel ez az állapot 1 nap múlva sem változott, ezért feldobtam bolti áron apróra, amit pikk-pakk el is vittek.
Aztán 1 napra rá már meg is bántam, így elhoztam a Polusból az utolsót.
Van olyan ember (pl én), aki egyszerűen a legjobbat szeretné, mégha nem is tudja teljesen kihasználni. Nyilván ez egy elég szar gondolkodás, de így vagyok bekötve.Azóta a PS5 már el is ment, szóval ez biztosan marad ezek után. Mivel nem vagyok egy lemezes csávó (3-4 játékom volt csak lemezen), ezért nem nagy érvágás a lemezmeghajtó iránya. Majd 2 év múlva, ha a skalpvadászok kiskalpvadászkodták magukat, akkor veszek hozzá.
A játékok folyamatosabb, tisztább a kép (83"-on azért sokkal jobban látszódik, ha valami szarul néz ki) és szerintem egyértelműen alacsonyabb az input lag is... nekem pedig ezek a legfontosabb dolgok.
Btw, ha a PS5-be veszel 1 TB minőségibb SSD-t, akkor az is ott van 30-40eFt körül. Az alapárhoz ezt hozzátéve már közelebb van a Pro árához, mint nélküle.

-
polonic
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez a mai dátum. November 12.
Át tudod állítani a formátumát. -
nincsnév007
addikt
ez a dátum ps-en: 11/12/2024 ezt hogy kell értelmezni? december 11, november 12?
-
fausto
addikt
Kipróbáltátok a Plus-os Death Note játékot? Milyen lett? Én csak a tutorialt csináltam meg félig, még nem merültem el benne.
-
törölt tag
The PlayStation 5 released 4 years ago today.
-
bandi0000
nagyúr
Jól van inkább nem szóltam, mielőtt felnyársaltok
Én kb 3-szor álltam neki de sose játszottam vele pár óránál többet... Elütöttem pár embert meg kurv@ztam és elég is volt
-
TBT
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pedig nemrég volt az Astro Bot. Az eléggé exkluzívnak tűnik, nehezen tudom elképzelni, hogy az jöjjön majd PC-re. A többi cucc meg csak időlegesen exkluzív.
Aki türelmes és van vasa a játékok alá (+ pénze a PC fejlesztésére), az jobb minőségben tud majd játszani PC-n, barátibb játékárak mellett. Kicsit én is sajnálom, hogy a Sony ilyen útra lépett (gyakorlatilag a jövőben már nem lesz szükségem a PS konzolra), de mégis örülök, mert vannak olyan színvonalas játékaik is, amiket nem bánok, ha a PC-s (vagy esetleg az XBOX-os) tábor is lát. -
nesh_019
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Dettó+
Azért se éri meg ez a PS5 Prora váltás mert azt hogy eltudom adni a fat gépem használtan kb 120-130ert és fizessek+ 200.000ft vagy többet amivel 45 százalékos teljesítmény növekedést kapok és akkor kijön egy digital ps5 pro amivel lemezeket nem tudom használni.
Exkluzív játékok hiányáról ne is beszéljünk.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
-
F-ECT$
titán
-
S e t h
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Azzal a hozzászólásoddal nem másokat minősítettél, hanem magadat.
Ha aktívabb lennél a topikban, akkor tudnád mit jelent a közösség és amíg valaki szabályokat és másokat nem sértve fórumozik, addig te is tehetnél így, mert még mindig nem derült ki miért fáj neked más véleménye. -
abyssc2
tag
Nálam a fő ok, amiért meg sem fordul a fejemben, hogy vegyek egy PRO-t, hogy az új játékok száma a PS-re siralmas.
Aki csak kizárólag PS-en játszik, annak talán megéri ez az upgrade, de másnak nem hiszem. Jómagam 2019-ben vettem egy új PC-t, 2060 Superem van, ami nem számít kiemelkedőnek, mégis sokkal jobb szolgálatot tesz, mint a PS5.
Mikor megvettem a PS5-öt sok játékot kipróbáltam rajta, de azt éreztem, hogy ez gyenge, nem hozta az elvárt szintet, pedig ha jól emlékszem legalább egy 2070 szintet ígértek...
Ezek után úgy voltam vele, hogy a multiplatform címeket PC-re veszem, az exkluzívokat pedig PS5-re.
Így mindössze 2 játék volt idén, amit PS5-ön toltam végig:
- FINAL FANTASY VII REBIRTH
- Rise of the RoninEz azért szerintem elég elgondolkodtató, persze aki irtózik a PC-től, nem szereti, vagy úgy gondolja, hogy a konzol kényelmesebb, annak jó, én mindig is konzolos voltam, de a mai világban már egyszerűen azt látom nem éri meg.
PS2 időben is volt PC-m, jóval erősebb (nem volt nehéz, mivel a PS2 elég gyenge hardver volt, ha jól emlékszem még a vetélytársak, Xbox/GC-hez képest is), de mégis erre jött minden exkluzív játék ami érdekelt, így egyáltalán nem is érdekelt a grafika, az érdekelt, hogy tudjak játszani az adott játékokkal

Ne az az, amit én személy szerint a PS5-ön nagyon hiányolok! Számomra nincsenek meg a húzócímek, az az évi 1-2 játék, ami jön arra pedig nem fogok PRO-t venni, főleg nem ennyi pénzért. Ha valamibe befektetném a pénzt, akkor majd talán egy új videókártyára, de jelenleg még ennek sem érzem szükségét, vagy esetleg egy Switch 2, ha jó lesz és jönnek rá jó játékok.
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
Pont ezzel van a baj, Én mondtam,hogy ne írja le a véleményét? Azt írtam,ha veszi a fáradtságot,hogy véleményt ír,ne csak a számára negatív dolgokat hangoztass, hanem akkor írja oda a kontra dolgokat is amik viszont jók. Aki fröcsög és semmi jót nem ír a gépről az miért vette akkor meg?
#182037 Beretvás
Semmi gond azzal,ha leírja a véleményét, de én egyszer leírtam és nem meg akarom meggyőzni,hogy márpedig az jó, a korrekt nem az lenne,ha 5 pozitív hsz. véleményre 10negatív hsz. ellenvélemény jönne? Itt jelenleg az megy, hogy van 10ember aki 394 hsz. óta leírja a negatív véleményét és aki szerint meg jó az 1hsz-ben letudta és azóta játszik. Abban a masszában átlátható korrekten a pro kontra érvek? Nem, itt jelenleg amiatt a 10ember miatt aki negatív semmi pozíitívum nem látszik csak annyi,h rossz a gép. Valóban rossz a gép? Vannak hibái,mint írtam is,de nem olyan rossz,mint amilyennek le van hordva.
#182039SaitoX
Nem véletlen írják,hogy a szélsőségek sosem jók. Nem védtem a gépet írtam,h vannak hibái és ez egy véleményt írtam pro/kontra. Aki negatív dolgot írt semmi pozitívummal az mire számított amikor megvette? Majd megszereti?
Sok ember nem akarja érteni,hogy mit akarok mondani. Írd le a véleményed,de a folyamatos károgásnak mi értelme? Egyszer leírtad,hogy szerinted nem jó a gép,de aki nem ezt mondja annak minek kell rögtön leírni,hogy szerinted meg szar? Egyszer leírtad köszönjük,hogy megosztottad,de miért kell hangozatatni sokadszorra?
Ha nekem az Sony fizet,mert elvagyok a géppel azoknak meg akik szidják a Micro fizet vagy a Nintendo? Gyermeteg logika. -
30z.Samu
titán
válasz
spleenszuru
üzenetére
X360-on nagyon szerettem azt a játékot.
-
spleenszuru
őstag
Basszus ez a Burnout Paradise Remastered baromi jó.
Régen is szerettem, de így most kontival, szebb grafikával még jobb, ráadásul akkoriban nem voltak meg hozzá a DLC-k.Mintha a hangok is jobbak lennének, az autók hangja zseniális, ahhoz képest, hogy csak kitalált gépek.
Nincs is jobb, mint elrontani pár kanyart egy event közben, ezáltal el is cseszni az egészet, mivel az index már akkor sem volt tökéletes, és most sem változott.
-
bordi10
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
+1 minden szavaddal egyetértek, ugyanígy működök én is
-
TBT
addikt
Euronicsban van újra PS5 Pro raktáron (utánvéttel is rendelhető csomagautomatába is), illetve a soproni üzletükben van még 2 db példány (3 év garanciával)! Más ügyben voltam és láttam, hogy van nekik kirakva az új gépből. Az egyik eladó szerint mindegyik szabad préda.

Sajnos talp és lemezes meghajtó ott sincs (hozzá).
-
bandi0000
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
np
Biztos nem úgy értette, hanem az alap modellhez képesti ár
Ezek csak pénz temetők, nem befektetések, más kérdés, hogy hoz annyi élményt, ami miatt megéri
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
A fenti modell, amiről írtam 2021 augusztásának utolsó napján lett véve, amikor már 209 ezer volt a Fat modell ára, és 140-ért nem kellett senkinek, "merthogy nem Slim".
Amúgy igen, igazad van, 200 körülre tippelnék én is; úgy értelmeztem a resell értékét az előbb, hogy több, mint amennyiért új korában kerül. Reggel van, na
Amúgy szegény Ps4 pro-t 60-ért is csak nehezen tudtam eladni itt a Hardveraprón az első sorban írt időpontban
Ahogy nézem azóta feljebb mentaz ára kicsit. -
bandi0000
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Mert magasabb volt a bekerülési költség is... Ne mond már azt, hogy majd 4 év múlva 120-ért fognak menni ezek
Ha a sony tartja az árakat, akkor kb 200 körül fog elkelni, ps4 pro is 120 on nyitott, ps5 idejében 70 fölött volt az ára
Sőt igazából most is
tehát vesztett az árából 40%-ot -
TrishtanAG
senior tag
válasz
predakon
üzenetére
Miért lenne amúgy magasabb? Alig lehet az első ráncfelvarrott hűtéses lemezolvasós fat gépet eladni 140-ért, amikor pedig az a leghalkabb modell mind közül.
Csodálkozénk, ha a Pro-ból nem jönnének változtatott modellek 1-2 éven belül, így az első típusnak esni fog a használtpiaci ára. -
bandi0000
nagyúr
Én is gondolkodok, hogy visszavigyem-e... A hangjával nincs baj, viszont a coil whine-al annál inkább, ahogy kicsit halkabb a játék máree duruzsol is, pedig kb 1.5m-re vagyok a géptől
Olvasgatva fórumokat, eddig nem nagyon jött be senkinek sem ez, lehet mindegyik ilyen, csak valaki érzékenyebb rá valaki meg nem
-
SaitoX
tag
válasz
krx21
üzenetére
Lényegében azt írtam le, hogy szerintem miért nem éri meg megvenni, így az állításod helytálló

Egyébként semmi bajom nincs azokkal akik megveszik, örülnek neki és használják
mindenkinek saját döntése. Viszont az hogy egyoldalúan lehurrogni mindenkit akinek valami miatt nem tetszik és letagadni a létező problémákat, az kicsit már sok itt néha néhány embertől. -
A ps5 pro resell erteke is magasabb lesz, vegyetek meg 0as thmre aztan 2-3 ev mulva eladas, 100.000ftert hasznaltatok havi 33e koltsegen a megmaradt capex mehet allampapirba igy meg kamatot is nyertek.nb.hu fix 10 honapra 0thmel havi 30
-
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
-
30z.Samu
titán
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Rathrol
üzenetére

Számomra egészen döbbenetes, hogy egyesek milyen érvrendszert állítanak fel amellett, és azt utólag meg is ideologizálják maguknak, hogy miért NE vegyék meg a Pro-t. Pedig egy hobbi mindig is érzelmi kérdés volt, nem ráció.
Tudjátok miért vettem meg
Mert ez a hobbim, és szeretem, és ugyan tucat érvet találhattam volna, hogy miért ne vegyem meg, de eszembe se volt, mert ez a hobbim. És egy 4 éves használt, már garancia nélküli gépet lecseréltem egy tök új, az elérhető legmodernebb és erősseb technológiára, amihez volt 3 év garancia.bazdmeg?És mert örömet okoz, jó ránézni, jó érzéssel veszem kézbe. Egy másodpercig nem érdekel, hogy mennyibe került, nem számolgatom, hogy abból a pénzből meddig vettem volna szójás virslit, egyszerűen csak örülök neki és élvezem. Pláne nem állok oda telefonnal decibeleket mérni. Mert ez (is) a hobbim,
.bazdmeg -
Rathrol
senior tag
Szóval akkor összegzés, aki ps5 pro vesz az gazdag és süket mert a gépnek semmi hangja nincs. Aztán aki megint csak gazdag, de a hallása túl jól működik és hangos a gép ezért vissza kell küldeni mert átok rajta marad. Utolsó tábor a csóróság és a "józan ész", keresztet tart a ps5 pro elé hogy márpedig ő nem fogja megvenni?!
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
SaitoX
üzenetére
Tele van vele a Reddit a Youtube és egyéb platformok
Mégis mit jelent, hogy tele van? Van 100 db hozzászólás? Vagy 200? Az már tele? Egy több 10 milliós populációból? Netán megszámoltad? Azt is, hogy aki ilyen vagy olyan véleményt ír, az mondjuk hány százaléka az összes vásárlónak? Szerinted ez bármilyen szinten releváns, hogy egy csapat ember mit mond a redditen pro és kontra?Ráadásul úgy formálsz valamiről véleményt, hogy tapasztalatod nincs benne, nem fogtad a kezedben, de te már eldöntöd, hogy gyenge az anyaghasználat, mert valamelyik random jutuber azt mondta!
Remélem az életede nem az alapján éled, hogy a random jutúber épp mit mond, hanem van saját identitásod is.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
neki joga van az internetre böfögni hangosan a saját véleményét
Az ugye megvan, hogy épp most böfögted ide te is?! -
vonSux
őstag
Valaki simán örül, valaki kritikusabb. De most, hogy Mariah Carey már itt van a sarkon, legyetek már egy picit türelmesebbek, kevésbé kioktatók egymással. Mégiscsak közös hobbi, érdeklődés.
-
SaitoX
tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Némelyik hozzászólás olyan itt a fórumon, mintha fizetett hirdetést olvasnék, vagy Sony dolgozók írták volna
"grafika ég és föld" meg ez a "teljesen halk a gép" és akinek hangos az hazudik... kicsit olvassatok már utána mielőtt ennyi hülyeséget összehordtok. Tele van vele a Reddit a Youtube és egyéb platformok, a Sony 2 külön beszállítóval dolgozik a ventikhez, a Foxconn általában halkabb, a másik pedig igencsak hangos tud lenni. Igen gáz hogy hogy egy 400k-s konzolnál nem tudnak normális stabil minőséget hozni. Eddig azzal jöttetek hogy ez egy prémium termék nem?
meg hogy sokan azért szidják mert nincs rá pénzük, lolol. szvsz rengeteg ember van aki meg tudná venni, csak inkább a józan ész dönt, én is követtem a híreket, teszteket, DF videókat, etc, kurvára az jött le, hogy 8x zoom nélkül semmi különbség nincs a legtöbb játéknál. 100 játék kapott patchet a 4000+ PS5 játék közül, hagyjuk már! A különbség pedig ezeknél is minimális. Ez a konzol így ebben a formában 200k-t érne, nem 400-at, ráadásul külön kell venni hozzá talpat és olvasót, majd beszerelni, ami egy konzolnál szintén vicc kategória. Azt pedig még a nagyobb reviewerek is elmondják, hogy érződik az egészen a spórolás és az olcsó anyaghasználat, nagyot röhögök amikor itt egyesek még ezt is tagadják... de hát valamivel meg kell magyarázni magadnak, hogy miért is basztál el ennyi pénzt 
-
lo_jo
senior tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Tehát az baj, ha valaki eltántorít másokat a vásárlástól, de az nem, ha pl. te így rábeszéled a 3 kilós költésre. És ha utána csalódik benne, akkor te felteszed a kezed, hogy minden le volt írva, ugye? Szép, ezt hívják képmutatásnak.
-
Beretvás
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Érdekes az is ,hogy ha valaki őszintén leírja a véleményét arról amit te rózsaszín szemüvegben nézel akkor az már "károg"..

-
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Nincs közük a kiadáshoz, nem rajtuk múlik, ezt ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni neked. Letelik a három hónap és onnantól a kiadótól függ, hogy mikor jön. Vágom én, hogy kell az xbox fanboi coping, de ne akarjuk már a Microsoftot jófiúnak beállítani olyan helyzetben, amiben nem az.
-
F-ECT$
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ha téged más véleménye tántorít el a vásárlástól, akkor az téged is minősít, nem csak őt. Btw ha te leírhatod, hogy király a gép, akkor más miért ne írhatná le, hogy neki miért nem tetszik

Mindenki el tudja dönteni magának, hogy amit olvas az alapján megveszi-e a gépet vagy nem. Sokkal rosszabb lenne 0 infó alapján dönteni. -
Farkassacred
őstag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ők is csak a tapasztalataikat írták le a géppel kapcsolatban, ahogy tetted most te is.
Én nem rendelkezek pro konzollal, ezért is mindkét táborra kíváncsi vagyok, még úgy is hogy nagyjából azért megvan már a véleményem vele kapcsolatban. Jövőre az új Ac lesz pl. érdekes, vajon mennyivel fog jobban futni rajta. -
-
Tomasonda
tag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Hasonló a szitu nálam is, ma jött meg a futár cég töketlenkedése miatt. Eddig is viccesen olvastam ezeket az anyaghasználat, meg a zajos kommenteket. De legalább ezek után még tüzetesebben figyeltem ezekre, és jót nevettem. Az ég világon semmivel nem másabb a hozzá kapott kontroller, sem a fedlap anyaga. Talán a csatlakozók körüli műanyag olyan olcsó hatású, de szerintem az már a fat-en is az volt nekem. Akinek meg ez a venti hangos, annak azt kívánom ennyi gondja legyen az életében
Szerencsére ott van a backlogomban a Ragnarök, Pók 2. Last of us 1-2 még PS4-en játszottam, szóval nekem a Part1 meg a remaster is fog azért újdonságokat tartogatni... a HFW-ben is van még elmaradásom, szóval örülök, hogy ezeket még jobb minőségben élvezhetem.
-
Megjött nekem is lassan az előrendelt PRO az Euronicsból. Úgy voltam vele, hogy nem kapkodok megvárom a napokban mit írnak az emberek a gépről.
Itt többen szuper szenzitíven érzik, hogy 3grammal könyebb a kontroller meg 2dB-el hangosabb a venti. Semmi gond egyszer leírtad add el a gépet és hagyd azokat akik szeretnék ezzel a túlárazott géppel hangosan játékok nélkül szenvedni.
Annyira örülök, hogy nem hallgattam a sok károgóra, miattuk majdnem visszamondtam az egészet. Ment az első perctől a sírás, hogy már a kontroller minősége se a régi,hangos a gép és társai… tényleg elgondolkozhatna itt pár ember, hogy azért mert Ő azzal védekezik, hogy neki joga van az internetre böfögni hangosan a saját véleményét azzal más embert tántorít el a vásárlással.
Kicsomagoltam, GoW-val teszteltem és az első szériás Fat gépemnél sokkal halkabb gépet kaptam. A két gép egymás mellett és Wifin majd dupla sebességgel szedtem le a játékot, mint a régivel. Mondjuk USB A és USB C páros jobb lett volna az előlapon. A talp story tényleg ilyen olcsó apple lehúzás utánérzést ad. Bandi0000 rendelt nekem Aliról, áll benne, mint Katiba a gyerek. Lemezolvasó se hiányzik kb 4 év alatt 5db lemez járt a gépben az is kölcsönben.Nem tökéletes gép, mert a megjelenéskor még elenyésző az ami jól kihasználja. Így volt a PS4 PRO-nál is? Igen..ha azt kihozzák belőle amit az előző genes gépből már jók leszünk.
Drága? Nagyon, konkurencia nélkül, pont,mint a PS3 anno. Nincs amiért olcsón adják, drágán is jól fog fogyni, van aki ezt benyeli, aki nem tudja benyelni nem vesz vagy vár majd a használt piacra.
Összegezve, pro-kontra érveket kellene leírni az embereknek a véleményüket, hogy mindenki el tudja dönteni mire van szüksége. -
kecsu10
aktív tag
Hosszú idő után konzoloztam most egy kicsit. Fél vagy egy év után. Első szériás ps5 van nálam. Először közel ültem az 50 collos 4k tévéhez, úgy egy méterre. Nos, mondtam magamban, ez nem a megszokott pc élmény. Aztán távolabb mentem, úgy használtam amire kitalálták: kanapéról, három méterről a grafika is "megjavult", aztán egy tök jó élmény jött vissza ismét. Mostanában kérdezgettem is magamtól, hogy a 6800-as kártyát miért 4k-ra használják konzolon, miközben gépen az ennél jóval erősebb hardver is 1440p. Ma értettem meg: más felhasználási mód miatt. Kanapé gaming, távolról nézed, nem kell az ultra grafika, de kell a több pixel, még ha ai generált is. Pc monitor: közelről nézed, nem kell 50 coll, de kell a magas részletesség, mert nem lesz olyan élmény a játék. Persze mindkettőt lehet fordított módon is használni, és úgyis teljesen jó, de amire kitalálták őket, arra a legjobbak. Szerintem.
-
krx21
nagyúr
Akinek hangos a PRO gépe, egy lehetséges megoldás: [link]
-
kecsu10
aktív tag
Láttam videón egy hangyás játékot, nem tudja valaki mi a címe?
-
Wlac
Ármester
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Szerinted ha az ember véleményt ír, és nem jelöli meg, hogy másét közvetíti, akkor mégis kire vonatkozik?

-
törölt tag
Overwatch: Classic announced for Overwatch 2.
Revisit iconic maps, play the original hero roster in 6v6 for a limited-time starting November 12. -
Imilenni
addikt
válasz
undercover
üzenetére
PH-n árulta valaki 10k körül, digit kódot.
-
TBT
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Lemezes verzióban sok boltban van már rá akció, csak látom, hogy neked Pro konzolod van?, az meg ugye alapesetben nem lemezes gép.

-
undercover
őstag
Stellar Blade nem akar lassan egy akciót kapni?

-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
November 20-án érkezik egy patch keretében. Ha megveszed a DLC-t a Shopban, akkor eléred a Nier-es tartalmakat, ha nem, akkor "csak" az ingyenes dolgokat.
-
TBT
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Lesz, de az fizetős DLC lesz.

Amit ingyen kapunk:
- Sokrétű és részletes fotómód
- 4 új ruci
- új fülbevaló Eve számára
- saját zenejátszási lista a táboroknál
- Lip-sync támogatás 6 további nyelvhez
- "No Ponytail" lehetőség Eve hajának testre szabásához
- Apróbb hibajavításokEz így is jóval több már hónapok óta, mint amit manapság megszoktunk ebben az iparban.
Plusz az FF7 Rebirth is jól néz ki Pro konzolon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Játékmenethez nem nyúltak, viszont a beállításokat átvették a Forbidden Westből, szóval jobban testreszabható a játék. Ami még látványos, hogy az átvezetőkben cserélték az arcokat, sokkal emberszabásúbbak végre az NPC-k.
-
Rigormortiis
veterán
A horizon ps5 upgrade csak a kinézetet érinti, vagy játékmenet terén is finomhangoltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- Sony PlayStation 5 Slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem maradsz le semmi olyanról, ami nem lesz még 270x felhozva
Ezért még azt sem éri meg lecserélni, nemhogy a PS5-öt.
Egyedül attól a játéktól várok valamit, valami egészen újat.
Aki türelmes és van vasa a játékok alá (+ pénze a PC fejlesztésére), az jobb minőségben tud majd játszani PC-n, barátibb játékárak mellett. Kicsit én is sajnálom, hogy a Sony ilyen útra lépett (gyakorlatilag a jövőben már nem lesz szükségem a PS konzolra), de mégis örülök, mert vannak olyan színvonalas játékaik is, amiket nem bánok, ha a PC-s (vagy esetleg az XBOX-os) tábor is lát.

Szerencsére ott van a backlogomban a Ragnarök, Pók 2. Last of us 1-2 még PS4-en játszottam, szóval nekem a Part1 meg a remaster is fog azért újdonságokat tartogatni... a HFW-ben is van még elmaradásom, szóval örülök, hogy ezeket még jobb minőségben élvezhetem.

Kendek
RangerFox