Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
modflow
üzenetére
hát ez mindenkinek relatív meg szubjektív véleménye, ízlése. Engem pl Requiem nem hat meg vagy nem mozgat. Attól kevésbé még a GTA6-ot tudom flehozni a listába idénre (és tényleg.)
Kena, Wolverine, Fable, Forza Horizon, Pragmata, Crimson Desert....ezek mind mérföldekkel jobban érdekelnek
-
válasz
modflow
üzenetére
Szerintem meg k*rva jó lesz, és a Monster Hunter Stories 3 is, már aki szereti a sorozatot! Tudod ez is olyan kinek a pap kinek a paplan, de tök mindegy, mert más csapatok 5 év alatt nem képesek kipréselni egy épkézláb játékot magukból, ők pedig ontják magukból a jó játékokat, még ha mindenkinek (neked) nem is nyeri el a tetszését 🤔
-
Zsolty20
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Én úgy tudom(de lehet rosszul), hogy a TV ágazat kb csak vegetált és közel volt a csőd így a kisebbik rosszat választották ameddig még tudták. Nem csodálom, véleményem szerint eléggé réteg termékké váltak a Sony TV-k. Lehet, hogy jók csak ha drágák akkor b@szhatod és esélyed sincs.
Fausto: ameddig magába a játékba nem tudsz belenyúlni kb. esélyed sincs VR-ban elindítani ha letiltották eme funkcióját.
-
F-ECT$
titán
válasz
modflow
üzenetére
Én 1996 óta építek PC-t, akkoriban egy játékra is alkalmas gép 150-200e Ft volt. Ez ma 800e-1.2M Ft-nak felel meg (infláció miatt). Ebbe lazán belefér egy 250-300k-s vga, sőt egy drágább is. (Az 5070 messze nem alsó középkategória, az nvidiának jelenleg 3 erősebb kártyája van csak, és a PS5 Pro-t meg kenterbe veri ez is.)
Persze, ha azt mondod, hogy 200k-ért veszel egy PS5-öt, és ahhoz képest csak a vga-ért 250k-t adni elég sok, de ezt a parttalan pc vs konzol vitát ne nyissuk ki pls

-
F-ECT$
titán
válasz
modflow
üzenetére
Volt egy nyugalmi időszak 2025-ben. Kijöttek az új kártyák év elején, aztán folyamatosan csökkent az áruk. Pl az Asus Prime 5070 olyan 350k körül nyitott márciusban, október végén már 230k-ért el lehetett hozni, de most ismét megy föl, 250-260k körül van, és valószínűleg ez jócskán meg fog ugrani, ha elfogynak a még kifutó készletek.
-
TBT
addikt
válasz
modflow
üzenetére
Az a bányászás volt és az a lufi viszonylag gyorsan ki is durrant - mondjuk erre a gyártók is "rásegítettek" (későbbi modellekkel már nem lehetett olyan könnyen bányászni). Ez az AI lufi pedig még csak most fújódik és még közel sem látni a végét.
Plusz ez az AI mizéria bejön minden gyártónak (Nvidia, Intel, AMD), ellenben a bányászattal, legalábbis, ahogy a híreket látom. -
PTM
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Egy ekkora projektnél ez bármi miatt lehet. Még akár taktika is, illetve a hírekből azért nincs feltétlenül egészséges projektvezetés vagy kommunikáció a cégeken belül.
Eszembe jutott, amikor júliusban azt javasoltam egy ismerősnek, hogy még ne vegyen konzolt a GTA 6 miatt. Az csak jövő májusban jön, ha esetleg nem tolják későbbre. Hát az utóbbi jött be.
-
F-ECT$
titán
válasz
modflow
üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mennyi ideig tart, minden project tud csúszni. Voltam olyan nagyvállalati fejlesztési projectben, ami 2 évre volt tervezve és a 6-ik évben végül bukott az egész, 10 milliárdos nagyságrendű forint ment vele a levesbe.
Én a "legyen jó, amikor kiadják" tábort erősítem, van más, amivel addig tudok játszani
-
sz_b
tag
válasz
modflow
üzenetére
Egy ilyen szintú játéknál a fejlesztés utolsó szakasza amikor már csak bug fixing stb van és már 100%ban kész a játék az körülbelül 1-1.5 év ( legalábbis azoknál a fejlesztőknél ahol ezt megtehetik már pedig a rockstar az pont ilyen). Valszeg úgy látták hogy kell még egy félév hogy tudják azt a szintet hozni amit tőlük elvárnak. Ennyi a sztori ettől többet felesleges belelátni.
-
Mephike
őstag
válasz
modflow
üzenetére
De ez miért is baj? A CoD és a FIFA minden évben jön. Itt meg kiadnak egy játékot 4-5 évvel később és még arra is veszik a fáradságot, hogy másik hőst, történetet, helyszínt találnak ki és mi fanyalgunk, hogy a kategóriájában az egyik legjobb játékhoz készül egy "második rész".
-
válasz
modflow
üzenetére
1300 ember, hát annyit simán meglehet kenni igen, vagy csak egész egyszerűen kaptak ingyen hozzáférést a játékhoz azért,hogy ne húzzák le, az nekik még pénzbe sem kerül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve, komolyan nem értem mit látnak jónak emberek ebben a játékban, habár magamból kiindulva, vonzom a szar játékokat, és nekem tetszik mindegyik, a többség pedig bottal sem piszkálná, hát nem vagyunk egyformák 👍 Fiatal koromban vonzottam a csúnya lányokat, és nekem bejöttek, haverok meg csak néztek ferde szemmel, viszont én minden nap k*rtam, ők meg maximum pár havonta, ilyen ez a popszakma 😂
-
Zsolty20
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Nem ők döntenek és ez egy bonyolult folyamat. Ha az adott területi illetékes úgy határoz, hogy az adott piacra megérheti a szinkron akkor elindul egy folyamat ami alapján felmérik, hogy ha megéri akkor mennyire, van-e megtérülés és ha igen mennyi idő alatt. A technikai háttér szintén problémás mivel ha más nem bele kell implementálni az alapjátékba ami további teszteléseket igényel annak érdekében, hogy egy esetleges párbeszéd vagy annak hiánya okán addig nem tapasztalt hibák ne jelenhessenek meg.
Nem mondom, hogy minden esetben így zajlik, de tapasztalatom alapján sok esetben igen. -
KaitouP
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Ha lehetne róla tudni, akkor attól lenne hangos a topik, és már tudnál róla. Egyelőre alig láttunk a játékból is valamit, most kapott csak dátumot... annyi víz lefolyik a Dunán még a megjelenésig, hogy fixen lesz róla infó. De biztos hogy nem kell majd Pro ahhoz, hogy rendesen fusson, és szép is legyen - az extrás visualt fogja majd a Pro biztosítani.
-
esfrost
tag
válasz
modflow
üzenetére
Egyáltalán nem veszem magamra.
Ha 1 év akkor egy év, addig is lesz mivel játszani. Szerintem mindenki talál magának olyan címet, amivel még nem játszott és rendelkezik már PRO opcióval. Én épp most kattanok rá a Stellar Blade-re. Fantasztikusan néz ki, és még annál is jobban fut PRO módban.Abban teljesen egyet értek egyébként, hogy ár/érték arányban igencsak megkérdőjelezhető, hogy megéri-e a gép a 329.990,- forintos árát vagy sem, tekintettel arra, hogy milyen pluszt hoz a PS5 géppel szemben.
Ilyen világban élünk, kb. az összes nagy márkát, és piacot meg lehetne említeni. Ki, mit és milyen áron árusít. Kb. minden túl van árazva. Kezdhetnénk mindjárt az Apple termékekkel, vagy kb. bármilyen nagy márkanévvel rendelkező ruhagyártó céggel, mindenki mindent túláraz. Ezt vagy elfogadja az ember és megvásárolja, vagy pedig nem. Eszembe nem jutott volna az előrendelés első napján megrendelni. Pár nappal a megjelenés előtt nézegettem a DF videót YT-n, és megtetszett, kíváncsivá tett, hogy mit fog tudni. Steam Decket eladtam, régi PS5-öt eladtam, meg is volt az ára a PRO-nak, így egy nappal megjelenés előtt megvettem MM-ban. Elégedett vagyok egyenlőre azzal, amit tapasztalok.
-
Moby
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Dehisz ez volt a legelső válaszom (csak aztán eltekeredet a kieg információba az egész)
Kell hozzá.The Burning Shores DLC contains additional content for Horizon Forbidden West
-
itldj
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Plusz ez az AI mizéria bejön minden gyártónak (Nvidia, Intel, AMD), ellenben a bányászattal, legalábbis, ahogy a híreket látom.

) tévet székről bámulni.

Kendek
RangerFox