Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Egy igazi gamer asztalon minden elfér
Minden más rinya
Troll off.: nekem az alap amúgyis tetszik, ezerszer az mint ez a citrom förmedvény
Na de ízlések és pofonok, sok embernek nem a PC-s kockulós asztal van a TV alá téve. -
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem ertem a problemat, ez pl teljesen belesimul a kornyezetebe egy olyan igazi, lancdohanyos nappaliban, ahol a butorok eredeti szine a feher.
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem az AA volt a lényeg, amit felsorolták se mind az. Legalábbis ha Godfall-ba belekötöttél akkor másba is bele lehetne.
A korona meg pont a nem kész játékoknak tett oda pont ahogy mondod. Csak egy gameplay-t összerántani a nem kész játékokból ugyan úgy nem lehet megcsinálni.
Sokszor az rengeteg plusz munka, mert mondjuk a kocsi még ki sincs találva hogyan kéne de a gameplay-be beleraknak valamit. -
Szabi®
veterán
Tudsz valamit hozni tőlük,vagy csak szokásosan bele kellett állni valamibe ?

Ha a kickstarter kampányuk nem lett volna, a studió már névlegesen sem létezne,ezt nem nevezném egy stabil kiforrot studiónak
(#8092) Zoleee83 Ugyanezt vettem észre én is

De kívánom a legjobbakat nekik.Csak muszály volt reflektálnom,mivel ha már most kikiáltják bizonyos tagok egy Ps5 best ever gamenek,akkor sokakat megtéveszthetnek. -
3L1T3
addikt
Az “ici-pici studió” nem 75 főből áll!
We're a tight-knit 75 person team with the vision to craft games focused on high levels of personal mastery, drawing from our past experiences working on the Ratchet & Clank series, God of War, Destiny 2, Horizon Zero Dawn, Diablo III, Gears 5, Star Wars Battlefront, Titanfall 2, Left 4 Dead 2, Evolve, Halo 5, Battlefield 3, Bioshock Infinite, Call of Duty, Injustice 2 and Overwatch. -
Zoleee83
addikt
Igazad lehet, megnéztem most a trailert, hát ez alapján sem győzött meg, olyan hogy is mondjam, kommersz, semmilyen az egész.
A karakterek mintha külön lennének teljesen a háttértől, valahogy nem áll össze nekem még trailerként sem. De lehet majd a játékkal változik a véleményem. -
Zoleee83
addikt
Nem tudom honnan vetted, hogy akinek nincs platinája az nem ember, vagy az aki nem hardon játszik nem ember, az én hozzászólásaimban ilyet biztosan nem találsz visszamenőleg sem. Attól hogy néhány játékban kihívást keresek, még vannak olyanok amiket pl normálon is nehéznek érzek. Béke.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Teljesen igazad van, barátlistámon nem egy olyan ember van aki màr "kiakasztotta" a trófea mutatót, vagyis megállt 100-nál, és 600!!! platinája van és azt hiszem összesen 36000 trófeája? Nekem ne mondja senki,hogy ez nem beteges, az ilyennek van élete?! "Ember" gyakorlatilag 24/20 játszik minden nap, az ilyen robot már nem ember, azért is tettem idéző jelbe...
-
hombre[EU]
nagyúr
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
+Godfall
De az látszik hogy ez az év amúgy is csak langyos víz lett volna, de erre rá jött a korona még a korona is...
Gameplay szerintem pont ezért nem volt.De ha a Sony event kevés volt akkor az EA event micsoda?
-
Mike
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
nem rólad szólt
a kényszeres téma sem ítélkezés
bármit csinálsz az lehet kényszeres is
már nem élvezed, de csinálod, mert a belső hang azt mondja
gondolj azokra akik maniásan takarítanak
vagy nem jó szögben áll az akármi
és azt is vedd figyelembe hogy rajtatok kívül is ismerek pár embert (sőt titeket kevésbé)
szerinted mióta hallgatom hogy nem ember, akinek nincs egy halom platinája, még itt a fórumon is nyomjatok hogy nem ember aki nem minimum hardon játszik -
hombre[EU]
nagyúr
nem szólt akkorát,mint egy 16-os e3, de megtöltötték az 1órát AAA-val,mint pl.:
Demon's Souls
Spiderman
GranTurismo
Ratchet
Horizon FW
Returnal
Resi 8
Ghostwire Tokyo
Deathloop
Hitman 3
NBA
Pragmata
Project Athia (FF XVI?)ezen kívül kisebb projektek + a gép reveal...tökmindegy neked melyik software tetszik vagy nem tetszik, mutass már nekem egy idei hasonló minōségū ~1órás eventet : ) ezt maximum a júliusi xbox game studios event fogja tudni vagy a következō ps event. ha ezektōl is nagyobb durranást vársz akkor idén csak csalódni fogsz

u.i.: nekem egy problémám volt vele,hogy kevés volt a ratchet féle nyers gameplay
-
Tegla80
addikt
olyan jokat rohogok rajtatok es ezen a vergodesen ami megy,h azt le sem tudom irni.
Jobb elfogultnak lenni es tudni,h amig vilag a vilag es itt rontom a levegot addig idehaza csak Playstation lesz.

-
törölt tag
válasz
turikoczka
üzenetére
Muszàj, mert ha a fanboi énemre hallgatok, akkor meg csak csalódàs lesz.
-
törölt tag
Szerintem sem volt akkora nagy cucc, a PS5 event, de mivel egyszerre adtak viszonylag nagy adagot, és ràadàsul a màjusi inside nagy csalódàs is volt így nagyobbat szólt. Voltak persze jó jàtékok, mint a Póki, HFW, meg a Ratchet.
Amit tudunk a júli eventről hgy lesz Halo, meg Forza Motorsport.
Pletyka Fable meg Perfect Dark, esetleg egy kis Hellblade.
Igazàból azt nem tudom hogy ezeknek mennyire lesz keletje, mert tegyük fel ezt mind megmutatjàk, aztàn a jàtékosok elintézik egy "hüm"-mel akkor igazàból nincs miről beszélni. Ezekből a Motorsport, amihez valami közöm van. A többi vagy nem érdekel, vagy kimaradt és pótolni sincs kedvem.Egyébként mindegy mit csinàlnak mert Horizon meg Ori 3 miatt kell egy SX.
Ratchet, Póki miatt meg egy PS5, úgyhogy remek lesz a nextgen.Szerk.
Fable még érdekelne is ha tényleg rebootoljàk.Szerk. 2
Kit tennél Phil helyére? Néha azért előfordul hogy nem mond hülyeséget.
(a Control miatt még mindig haragszom) -
válasz
üzenetére
Számomra a Ps5 event nem volt nagy durranás egyáltalán. 2 játék ami igazán érdekes volt számomra benne.
Ezt az Xbox lehúzást ne told túl kérlek mert ....
Jó gép lesz az is, meg ez is azt gondolom.Számomra úgy mint hardver és úgy mint minőség az Xbox konkrétan köröket vert a Ps4 re, a játékokon csúsztak el a jelenlegi genben. Úgy gondolom tanulni fognak a hibáikból. Engem egy Fable, Halo,Hellblade összeállítással be is húznának.
Ami aggasztó az Phil Spencer. ha ő elkerülne erről a posztról helyre állna szerintem a box.
Amíg ő nyilatkozik bármit is, azt egyenlőnek veszem a bulvárral és a semmivel. -
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Jó is!
-
ProEvoFan
nagyúr
Phil Spencer: Nálunk az előny [link]
Legyen úgy.Kell is a konkurencia. -
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Zoleee83
üzenetére
Én is szeretem a trófeákat.
Van is 10++ platinám és talán egyet kivéve mind élveztem.
Nekem plusz órákat ad hozzá.Ha már megvettem jó drága magyar forintért a digitális játékot, akkor megpróbálom maximalizálni vele a szórakozásomat.Persze vannak határok.Mikor (nekem) már túl nehéz, túlontúl sok(k), akkor hagyom, mert annyit nem ér az egész. -
Zoleee83
addikt
Igen, és pont ezt várnám az új generációtól, hogy egy kicsit több lehetősége legyen az AI-nak, ne olyan olcsó megoldásokkal operáljon, hogy több az enemy, nagyobbat sebez hozzám képest, stb.
Gondolkodjon az AI, lepjen meg, legyenek váratlan húzásai, ehhez kell a vas és a számítási teljesítmény.
-
Deck
titán
válasz
Zoleee83
üzenetére
A nehezebb fokozat sokszor inkább egy normális nehézség míg a normál könnyű.
Jobban kell figyelni és ügyesebben játszani ezért is szeretem.
Az igazi nehézségű játékok szuperek de sokszor csak a kevesebbet sebzel, több az enemy élete, tied kevesebb.. Tehát csak elnyújtja a dolgot ez a legolcsóbb megoldás.. Ellenben pl a TR játékokba ahol nincs automata heal, nem látod annyira merre kell menni stb stb.. Vagy ha az enemy agresszívitása, okosabb enemyk, kevesebb loot, stn stb. Tehát jól kell megoldaniuk a dolgokat.

-
Zoleee83
addikt
Legyen már benned annyi, hogy hozzám intézed a hozzászólást, ha már rólam szól.
Nem kényszeres, csupán szeretek játszani, és mint ahogy leírtam, vannak olyan játékok, amiket annyira szeretek, hogy képes vagyok nehezebb fokozaton játszani, és mindent összeszedni, aka platinázni.. (Days Gone, HZD, Order, DStranding, AC Origins, Syndicate, Spider-Man, Batman -Telltale, ennyi van összesen, 8, nem sok.) És tudom, hogy senkit nem érdekel rajtam kívül...nekem nem baj, engem nem zavar, ő élete nem az enyém, ki vagyok én hogy beleszóljak, ítélkezzek?
Másik hozzászólásodban meg:
amúgy attól függ hogy nála (vagy bárki másnál) ez mennyire kényszeresEl kell hogy szomorítsalak, pont ütöd a saját véleményed, ítélkezel, ráadásul egymás alatti hsz-ben, ejjj..
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Kicsimix
üzenetére
megnéztem most nagyképernyōn a feltöltött videókat...hát,eszméletlenül néz ki ez a város : ) pár screenshot->[link]
remélem a witcher3 féle dinamikus storyt továbbfejlesztették/gondolták és (több) befolyása lesz a világra is,mert nagyot dob a játékélményen. illetve a multija,ha jól elkészítik akkor simán szólhat akkorát,mint a gta5 -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
ok,de az egy tv bemutató volt...más az,ha a codemasters azt mondja,hogy ezen a konzolon ebben a játékban lesz. egyébként a gran turismonál sem adtak ki (még) ilyen infókat...kiváncsi vagyok mennyi epizóddal szeretnék felvezetni a launchot, mert még van mit mesélni
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mikor kiszivárgott a 8K GT videó akkor már szó volt a 120fps-ről is.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Annyival azért nem kevesebb az a teljesítmény, hogy ne legyen rajta 120-as opció.
-
hombre[EU]
nagyúr
Get PS5 ready with Official PlayStation Magazine's 180-page PlayStation 5 special issue
“The power of the PS5 also means that we will have an option for 120fps, which is very exciting for the racers who know that every frame counts,” teases Rob Karp, Dirt 5’s development director in just one of many exclusive PS5-focussed previews.
szóval ez a gép is megkapja a high frame rate opciót...és talán ebben a számban lesz kis infó az új Battlefieldrōl -
Mike
veterán
ingerszegény az életed?
van egy tonna kihívás az életben
en pihenésképpen játszom
nem azért hogy vért hugyozzak
igen, megcsináltam
arra ott a munkaegyet felejt itt el mindenki, főleg itt Magyarországon
nekem nem baj, engem nem zavar, ő élete nem az enyém, ki vagyok én hogy beleszóljak, ítélkezzek?
max van véleményem -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Imàdom a munkàit, én is remélem hogy szórja majd az àldàst mindkét gépre.
-
Kicsimix
őstag
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A Sony is vàltoztatott a hardveren?
Jó tudni. -
Zoleee83
addikt
-
d@vee
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Bizony. Killing Floor-ban egy fegyóhoz kellett egy acsi, amit egy másik játékot megvásárolva és játszva kaptam volna meg.
Progival 3 másodperc volt kiütni olyan és annyi acsit, amennyit nem szégyellsz
Félig kamu csak a pc-s. Kapsz játékkártyákat, amiket pénzért el tudsz adni steamen, nem hátrány. Meggazdagodni nem fogsz, de vettem már belőle akciós játékokat. -
-
Zoleee83
addikt
Kövezzetek meg érte, de engem nem érdekel ha az elején droppolni, fog, vagy helyenként szarul fog kinézni, a story legyen jó! Az pedig nagyon jónak ígérkezik, a tegnapi 20 perces videóban, rengeteg apró infót elejtettek a világról nekem bejön.
BTW.: a Days Gone induláskor kurv@sz@rul futott a Slim-en pedig ugye azt csak KÉT(három) gépre kellett optimalizálni, ennek ellenére állandóan szaggatott, még patch után is, és csak az újraindítás oldotta meg, mégis az egyik olyan platinám amit elejétől-végéig élveztem
-
Szabi®
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
Hát nem tudom......Már a Witcher 3 is komoly butításon ment keresztül mire Ps4-re elért.Pedig ugye akkor még az volt a "nextgen".Ráadásul a fél generációs konzolokon sem lett a legjobb. (kis felbontású árnyékok,kis felbontású texturák,pár méteres LOD,csekkerbord felbontás nem natív)
Cyberpunk is ugyanebben a cipőben lesz csak még nagyobb kompromiszumokkal.
-
Zoleee83
addikt
Pedig XBOX ONE miatt csúszott első körben.

"Speaking in a recent podcast (in Polish) Niespielak suggests that the base Xbox One – the least powerful of the current gen consoles – is a particular problem and current performance is ‘extremely unsatisfactory’."
"Polish insider Borys Niespielak claims that the main reason Cyberpunk 2077 has been delayed is because of its “extremely unsatisfactory” performance on Xbox One."
Én meg PS4 Slim-en akarom játszani veled ellentétben, mert erre a generációra készült eredetileg, és hugyozzon is vért a fejlesztőcsapat hogy rendesen fusson, ha már ennyit tologatták.
-
Kicsimix
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
PC build volt azt linkeltem is a cp-s topikba. Csak nem tudjuk mikori stb..
A gameplay marad valószínű igen. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Kicsimix
üzenetére
az a frissítés csak a grafikának szól, ez egy elég durva pc build lehetett...szóval hasonló lesz a nextgen konzol verzió is+realtime tükrözōdések, esetleg gi, jobb geometria olyesmi...gameplayt nem dogja befolyásolni
pzstm akkor mindenki rosszul emlékszik,mert az og (fat) xboxról volt szó a lengyel podcastben [link] azóta ki-mit firkált össze azt nemtudom. nem hiszem,hogy emiatt lenne az a sok csúszás...most játszották többen és az van,hogy tele van buggal a játék
-
pzstm
titán
válasz
Zoleee83
üzenetére
nekem az rémlik hogy négy konzol miatt: PS4 FAT, Xbox One, Xbox One S és Ps4 slim. Vagyis a nem félgenerációs upgrade konzolok vért pisálnak alatta, amit kapásból megmondtam volna. Én ezen a generáción azt a játékot már el nem indítom, sőt a smart delivery patchet is lehet megvárom.
Bár a tavaszi hír is tán csak pletyka szóval fene se tudja a teljes igazságot.
-
Kicsimix
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A nextgen frissítésről is jönnek később ŕészletek. Most nem azt láttuk.
Szerk;
(A Night city wire ep1 szerint mert ott mondták, hogy később megosztanak részleteket a nextgennel kapcsolatban is. 7:55) -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Kicsimix
üzenetére
nagyon jól néz ki, látszik rajta,hogy értik a témát : ) az új generációs konzolok elején ott lesz látványban a top játékok között, de gameplayben azért ez kevés lesz a nextgenhez, inkább tūnik egy jól sikerült Rage2-nek (az akció), de szerencsére beszélgetés,story,cutscene, "rpg-zéssel" fogjuk eltölteni az idō nagyrészét
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
sajnos a legtöbbel utána is

-
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
a pletykák szerint itt nem csak dropok voltak. Ha csak azok lennének, akkor valószínűleg kiadták volna úgy, ahogy mondod.
Szerintem ez a játék next genre készült, és a "visszabutítás" több időt vesz igénybe, mint gondolták. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
15fps-ekről szóltak a hírek. Azért azok nem csak "droppocskák".
Persze lehet, hogy nem csak ez a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minden más rinya

alap!

Simán félbehagyom a dolgokat rajta. Butaság de ez van.

Kendek