- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre9211
aktív tag
válasz
markknight #197487 üzenetére
Teljesen rendben van az AC shadows. Nem mutat újat, viszont nem is akar többnek látszani mint ami. Egy nagyszerű széria legújabb epizódja. Pont.(Halkan jegyzem meg hogy tőlem akár hupilila is lehetne benne az egyik karakter fénykarddal az oldalán, ha jó és szórakoztató a játékmenet.)
A probléma inkább a gamer tàrsadalom(akinek nem inge..)egy részével van. Nem mindig
egy videojátékban kellene keresni azt ami hiányzik xy embernek az életéből. Persze van
amikor xy stúdiót jogosan savaznak, de manapsàg rengetegen várnak el egy játéktól olyat, ami nem a küldetése.Más az ha elfárad egy széria, de az AC se történelem könyv nem lesz, sem pedig az amit a jóllakott Z generáció kitalált magának. Amit még ő maga se tudja hogy micsoda csak fikázik valahol mert azt hiszi releváns a véleménye.
Egyszerűbb lenne csak szimplán helyén kezelni a dolgokat.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Farkassacred #197469 üzenetére
Volt már 2 hónapig 5ösöm. Csak kihasználatlansàg miatt eladtam itt hardveraprón. Aztàn azóta máshogy alakult az életem és marhára hiányzik. Hiba volt eladni de hát most màr kibírom fizuig.
Csak ps5öm volt, előtte semmilyen. Pc-s voltam nagyon sokáig de sokkal jobban tetszik a ps5 minden téren. Még akkor is hogy nyilván nem egy erőmű, de azt írtam is fentebb hogy mik az igényeim.
GoW amit kijátszottam, aztán a ragnarokot, Cusimát, tlou elsőt, NFS unbound, tomb raiderek, ea FC 24, ilyesmi. Csomó régebbi belsős címet még csak nem is próbáltam.Tlou 2 is most is egy teljesen új élmény lesz nekem jövő hónapban. Meg a Spiderman 2 pl.
Szóval lesz mit bepótolni. Lehet az AC shadows-t is letöltöm majd.
Ez pedig nagyot fog szólni idén
[link]GTA VI -nál nehogy úgy járjon a Sony mint a ps4-nél anno a Cyberpunk-al
Trailer alapján erős lesz nagyon.
Bár egy generációval később csak összehoznak neki a szakik egy fix 30fps-t legalább.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Rigormortiis #197467 üzenetére
Nyilván. De nem érdekel az ilyesmi.
Alapesetben ugye csak a ps5 pro-ról hittem azt hogy egy valami nagyon nagy erőgép, aztàn kiderült hogy hát mégse, csak tud ezt meg azt amit a sima nem. Na ezért viszont nem éri meg nekem ezt a felárat.
-
Imre9211
aktív tag
Egyébként felmerült bennem az is hogy a pro TFlops többlete nem feltétlenül a nyers erőt jelenti hanem a Ray tracing fícsörök végett lehet annyi amennyi. De lehet hülyeséget írok.
Na most rólam tudni kell hogy az ilyesmi hidegen hagy mert inkább maga a játék tartalmi minősége az ami érdekel.
Ha nagyon grafika b*zi lennék akkor OTP, kölcsön, és hoznàm haza a millás pc-t. De az igazság az hogy nekem teljesen megfelel még a 30/60 fps is(főleg hogy nem szeretem sem az fps lövöldéket, meg ámblokk az fps nézetes játékokat sem)Tps, kaland, ez az én zsánerem igazából. Ja meg az ea FC, bár ha csak az lenne ahhoz még a PS4 is elég volna
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Farkassacred #197451 üzenetére
Köszönöm.
-
Imre9211
aktív tag
Jó volt olvasni itt az érveket pro és kontra a tévémmel kapcsolatban
Hát az van hogy tv az nem fér bele a keretbe, viszont el is bizonytalanodtam kicsit.
Ricsi videója alapjàn [link] lehet mégse annyira jó buli ez a pro
Nem ér annyival többet mint amennyivel drágább. Plusz ha a sima slim digitalt veszem(nem kell lemezes)tudok még venni plusz egy kontrollert tartaléknak, nagyobb előfizut, egyéb kiegeket, stb...
Ahogy itt utánaturtam nem éri meg a pro. Szóval veszek sima slim digitalt jövő hónapban, aztán ha valami miatt mindenképp szükséges lesz a pro majd beszámíttatom konzolvilàgnál vagy itt hardveraprón, vagy csak szimplán eladom. Bár nem hiszem. Nagyon nem lett ez annyival jobb hogy az ember gondolkodás nélkül kicsapja ezt a felárat.
-
Imre9211
aktív tag
Köszônöm a véleményeteket
Én is úgy gondolom hogy az a plusz amit a pro tud még jól jöhet majd a későbbiekben.(Nem bántva ezzel a simát sem hiszen az is egy nagyon szuper konzol)
A Ghost of Yotei-t várom idén nagyon.
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok
Jövő hónapban tervezek ps5-öt vásárolni, egészen konkrétan ps5 pro-t.
Sok olyan ellenérvvel találkoztam hogy "felesleges" meg hogy vegyem csak a simát, meg nincsenek új címek, és a többi. Nos valóban akkor sokat spórolnék, ugyanakkor a ps6 megjelenése még igen távoli. Addig azért kijöhetnek még nívósabb címek ahol azért számít majd gondolom az extra teljesítmény. GTA az speciel pont nem izgat de nyilván lesz más cím is ahol kifizetődhet.
Itt ugye 16.7 Tflopsról beszélünk a 10.3-al szemben, 2Gb-al több és nagyobb sávszélű memóriáról.
Bizonytalan abban vagyok, hogy spórolhatnék egy csomót és venném a sima slimet, de akkor lehet hogy idővel hiányozna az az extra többlet amit a ps5 pro nyújt
Szóval megéri szerintetek beruházni a Pro-ra?
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem a PS plus-al kapcsolatban. Sajnos benéztem a PS plus extra-t és véletlenül az évest vettem meg a 3 hònapos helyett
Kaphatok valami visszatérìtést ha módosìtom a 3hónaposra ?
(màr amennyiben ez lehetséges) Jàtékot még csak az ea fc24-et töltöttem le, de az kuponkód volt a kontroller mellé.
Vagy esetleg le lehet mondani és akkor kapok visszatéritést?Bocs a hülye kérdésért csak nem tudom ìgy van e bàrmi lehetőségem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politikai mémek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest