Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
addikt
Ekkora költségvetéssel csinálni egy ilyen stílusú játékot nem kicsit meglepő. Szerintem Sony nem igazán tudta mire ad pénzt. Minőséggel nincs baj az biztos. Meglátjuk, hogy sony ad-e időt és pénzt arra, hogy elmozgassák a játékot casual barátibb irányba, mert anélkül sajnos nem fognak jönni új játékosok. Én imádom, naponta játszom vele, szerintem iszonyat egyedi és a pvp gameplay kiemelkedő csak sajnos nagyon kis réteget mozgat meg a hc gameplay meg loop miatt
-
S e t h
nagyúr
Engem a boss fightok leptek meg, vagy inkább még csak egy, mert egyhez volt szerencsém, de a pofám leszakadt.
Ugye nincs nehézségi fok, rohadt könnyű harc, hal mindenki aki eléd áll és bátran lépsz be az arénába ahol az első boss harántba tesz azonnal.
Aztán másodjára, harmadszor, ki tudja hányszor.
Oké, még egy skill pontot sem osztottam ki, mert egyszerűen nem volt rá szükség, életerő potim(kajám) nincs, de nagyon meglepett a karakterünk lassúsága, kitérni is alig tud, a boss minden ütése talál.
Szóval megvolt a beetetés, jöhet a második fázis, kell néhány skill, kaja, utána élvezetesebb volt a harc. -
cyberkind
félisten
Valahogy én azt érzem, hogy lehet bármilyen hardver a konzolban, ez a gép sose volt és lesz 30-nál többre csinálva, vagy max a 40-re, amit konstans mód tud hozni. Ez sajnos ilyen, az előző Pro is ilyen volt, a PS5 is ilyen, meg a mostani Pro is, nekem a 30 speciel elég mindenhol.
-
-
Xaels
félisten
[link] persze ezt sok helyen átvették, újra értelmezték stb...
#215215markknight pont ugyanezt mondtam haveroknak. Csináltak egy középszerű MMO-t azt az egy funkciót kihagyva ami megmenthetné a saját középszerűségétől... Álmodtak egy saját Zeldát nagygépes motorral, csak lélek nincs benne, azt a játékostól várják, hogy bele tegye. -
nincsnév007
addikt
én most nem rég játszottam ki újra az rdr2-t, érezni hogy már 8 éves, (ami durva) de egyszerűen az a játék él, lélegzik. annyira kivan dolgozva, minden apró részlet. jó az ac de az csak nagy térkép már azt kész. ps5-re kiadnák újra 60 fps, felhúzott grafikával megint ki tudnám játszani.
-
S e t h
nagyúr
Én meg azt nem értem, mondjuk miért lennék meglepve, bár azt gondoltam naívan, hogy itt csak gamerek verődnek össze, hogy mi a francért kell bullyingolni azt aki más véleményen van?
Megvette a játékot? Támogatta vele a készítőt? Beszámolt a tapasztalatairól?
Néhány unatkozó ovis meg fikát pöckölgetve száll bele, mert éppen nincs mivel játszania, pedig ott lóg valami a lába között, azzal is elverhetné az idejét, vagy legalább görgethetne tovább. -
Semmi olyan dolog nincs ebben amit ne lehetne megérteni, tudod van egy olyan mondás, hogy a remény hal meg utoljára, én bizakodó voltam, hogy élesben jobb lesz szebb lesz, mint az előzetes videókon ami látható volt, hát nem így lett, és ez legyen az én bajom, hiszen az én pénzem bánta nem kevés, és mivel csalódtam így természetes, hogy ekézem engedtessék meg legalább ennyi, de mint írtam tényleg befejeztem

-
Farkassacred
őstag
Az Ac-t egyelőre csak pár perc erejéig, de ismerem mindet ott fent. Szépek nagyon azok a játékok tényleg, főleg a Forbidden West, de mégis teljesen más liga sajna az Rdr2-höz képest mind.
Főleg, ha még a fizikát is hozzácsapom, akkor ki tudja lehet a Gta 6 se fogja überelni..
Nem véletlen azzal mérnek össze elsőre mindent. Az emberek nagyon szeretik, egy mérce lett manapság. -
-
-
nesh_019
senior tag
Én is szeretem a prot,de inkább pcre veszem meg cd-t mert rtx 5070el jobban fog muzsikalni nálam. + Osszevan kötve a tvm a pcvel 10m hdmivel és kényelmesen is tudok vele játszani.
Kíváncsi leszek hogy milyen lesz a game. Habár pre ordert nem merem mert nem egy gta6 vagy hl3

Eddig elég jó ez az év, nagyon sok játékot várok.
de csak 2 várok psre, a többit pcn játszom
Itt a lista:PS5 Pro ( csak 2-3)
Grand Theft Auto 6 - 2026. november 19.
Marvels Wolverine - 2026. szeptember 15.
Intergalactic: The Heretic ProphetPC
Fable 2026
Marvel 1943: Rise of Hydra 2026
Max Payne 1&2 Remake 2026-27?
Judas(Bioshock) 2026 ?
Heroes of Might and Magic: Olden Era 2026
Kingmakers 2026 okt
Ill 2026
Masters of Albion 2026 április 22
Blood Message (2026)
Mudang Two Hearts
Game of Thrones: War for Westeros (2026)
Atomic Heart 2
The Cube
Clockwork Revolution
Fatekeeper
Mortal Shell II
Crimson Desert 2026 marc 19
NEO BERLIN 2087
Fatekeeper
THE BLOOD OF DAWNWALKER
Samson
BlackWood
007 First Light - 2026. május 27.
The god slayer
NO LAW
Ez jó ajánló nektek is. Ezek mind nagyon jól néznek ki.
-
cyberkind
félisten
De ha 10 éve volt egy Uncharted 4 és utána 4 évvel később meg a Part II az előző genre, erre miért nem lehet csak grafikában ilyeneket hozni? Én 10 fogadtam el, hogy ha minden legalább egy UC 4 szintet hoz, nekem nem kell több, na ettől messze vagyunk.
Az RT meg PT ha értelmesen van használva jó dolog, de ebből se sok minden született, és még a játékok se jelennek meg gyorsabban.
-
Hachiko95
aktív tag
Ezzel reklámozza az Nvidia mióta RTX 2000-es sorozat megjelent, de ehhez teljes, jól működő RT kellene, ezek pedig olyan hibrid megoldások, hogy egy bizonyos távolság után átvált raszterre. Vagy csak bizonyos dolgoknál használják, mint az árnyékok, tükröződések, stb..
Eközben raszternél gyakran rosszabb/hiányos megoldásokat kapunk mint régen.Egyébként az RT sem egy valósághű megoldás és újabb problémákat hoz be [link]. Path Tracing jobb, de elképesztően hardverigényes megoldás. Ilyen statikus környezetnél mint a Resident Evil szerintem semmi szükség nem lenne RT-ra.
-
Hachiko95
aktív tag
Az a baj ezzel a marketing RT-val, hogy nélküle hiányoznak effektek amik 10+ éve jelen voltak, pl. az SSAO a karakter arcáról ami nagyon szembetűnő. Nem kell RT hogy jó legyen, csak szeretnek elvenni effekteket hogy hatásosabb legyen a különbség.
Konkrétan ott tartunk, hogy egyik mód sincs annyira jól kidolgozva/optimalizálva, mintha csak az egyik lenne. -
penge111
addikt
Azért bizunk benne, hogy a Witcher 4-nek ütős sztorija lesz. Én a Witcher 3 mellé mindig csak egy játékot tudok tenni sztori, küldik minősege szempontjából az pedig más stílus, mondjuk kibővült 2-re: Divinity Original Sin 2 és nemrég óta a Baldur's Gate 3. Mondjuk a Cyberpunkhoz még nem volt szerencsém...
-
S e t h
nagyúr
Szvsz az ow játékok esszenciája már nem az, hogy mekkorák, hanem az is, hogy mit raktak bele sztori gyanánt, szóval egy középszerű történet inkább ellene szól, mintsem mellette, nem lehet szimplán az a hívószó, hogy de mindegy is a sztori, hiszen mindent is lehet benne csinálni.
Lehet rosszul emlékszem, de ezek a játékok hívták életre a gamingben a repetitív szót, szóval inkább witcher szintű küldetési rendszerrel kéne színesebbé tenni a világot, nem azzal, hogy sok a lehetőség a bármire is.
De az is beszélhet belőlem, hogy nagyon kidolgozatlannak látom a világot és bár nagyon rüheltem anno a horizon zero dawnt, de ott legalább volt háttér, itt a nyomait sem látom és nem azért, mert nincs, hanem egyszerűen nincs prezentálva.
Vagy az a problémám, hogy nagyon mmo-nak néz ki, mintha annak a kereteit próbálnák egy single player gamere erőltetni.
Elsülhet ez jól is ahogy Kovi mondaná, várom a teszteket.
-
Frod
addikt
Nálunk este bármit csinálunk, ördögűzés, éjfél előtt nem alszik.
Ezzel _minden_ este meg van lőve, szóval se game, se film/sorozat, se közös beszélgetés, semmi.
Erős szavak, de egy ideje kb elmegy az életünk, mert előtte persze munka/bevásárlás/teendők - aztán alvás, ennyi fér bele.
Pár év múlva talán jobb lesz. -
Bencus88
nagyúr
Nekem a hátam nyakam fáj, de nyilván a szemembe is bekúsznak már ezek a hülye foltok
Most amúgy én is ezeket a rövidebb játékokat élem, amik iylen 6-10 órásak, szeretek haladni a whishlistel is.
Witcher után én is várom a Crismsont, egyelőre félek tőle szóval várok pár tesztet aztán meglátjuk hogy beszippant e -
polonic
félisten
Ez az ideális eset, írtam is. Mert van amikor az alvást választom, mikor gyerkőc elaludt és mondjuk még elmosogattam gyorsan.
Meg napközben sem biztos, hogy 2 órára tudok játszani alvás alatt. Akkor nyilván asszonnyal is beszélgetünk, stb, meg mondjuk ha a munka olyan, akkor nem a játékot választom, bármennyire is szeretném. -
Bencus88
nagyúr
Igen általában nálam is ez van, lehet azért szenvedek végig 1-1 játékot, mert nagy még mindig a lista és nyilván sosem fogok végére érni. De úgy jó érzés "letudni" egy játékot és kitörölni a listáról. És lehet itt a probléma hogy nem letudni kellene hanem élvezni végig. És nem azt mondom, hogy nem szórakoztat csak tényleg nincs meg a játékok angy részénél, hogy elvarázsol és teljesen odaköt. 1 óra után már nézegetem telefonom, mennék ki, csinálnék mást is.
F-ECT$: Érzek fejlődést tényleg valamelyik játékot a főbossnál hagytam ott, nem is feltétlen azzal van bajom, hogy nem köt le igazán. Hanem az a gyerekkori szenvedély egy játék iránt. Valszeg ezt már sosem fogom vissza kapni, mert az életben van ezer dolog amin agyalni kell. De nagyon hiányzik az a rajongás amit itt olvasok 1-2 embertől
Talán az segÍt majd hogy most költözünk saját házba minden a miénk lesz, kéynelmesebb helyen, szobába jobb környezetben. Kiderül
köszi
-
NyMRooD
addikt
Az eredeti hírben ha jól tudom benne volt, hogy valami iparági okos emberke tippelte ezt egy podcast-ban, hogy szerinte a Sony elfogja engedni a PC-s megjelenéseket kivéve a live service játékok esetében, ezt viszont sokan már úgy vették át mint pletyka, pedig csak találgatás. Majd meglátjuk, akinek PS-e van annak szerintem mind1, hogy 1-2-3 évvel a megjelnés után kijön valami PC-re is.
szerk.: Persze lehet, hogy 2 hír volt, csak nekem gyanús, hogy ahol pletykaként hozták le ott általában nulla hivatkozás van a forrásra.
-
F-ECT$
titán
hiszen ha most vesz PS5-öt, miért ne használhatná 10 évig is akár
Persze, de 10 év múlva már nem fog kijönni rá minden játék, sőt lehet hogy 6 év múlva sem már. Ha a generáció elején veszel konzolt, akkor 8-10 évig jó vagy hardverileg, bármi is jelenik meg, ha meg a generáció végefelé, akkor ez sokkal rövidebb idő. Ezt szokták ellensúlyozni jó akciókkal, de a PS5 esetén ebből még csak 1-2 volt (mert gondolom így is a terveknek megfelelően fogyott).
De ha most kell konzolt vennie valakinek, akkor nincs mit tenni, csak ár/értékben jobb a megjelenés körül ráugrani ezekre. -
F-ECT$
titán
Érthető ez az álláspont is, ha most kellene gépet vennem, akkor lehet én is Pro-t vennék valamilyen akcióban. De így hogy van alap gép, és egyelőre egy engem érdeklő játék sem futott annyival jobban Pro-n (a Resi 9 hidegen hagy), ezért nem is váltok. Aztán majd kiderül, hogy mik jönnek idén még, de ha jövőre jön a PS6, akkor már majd inkább arra fogok váltani.
Az a dilemma, hogy minél később jönnek a Pro-ra optimalizált játékok, annál kevésbé éri meg megvenni, mert kevés idő lesz kihasználni a PS6 előtt. De ha a PS6 meg csak 2028 végén jön, akkor érdemes lehet mostanában Pro-ra váltani.
-
Gyakorlatilag évek óta minden játékukban igen...csak az a baj, hogy van amelyik játéknak "jól áll" ez az engine, és van amelyiknél kevésbé, lásd Monster Hunter, az új MH Stories 3 is ami jövő hónapban jelenik meg, van demoja, nem csúnya ugyan, de közel sem olyan szép mint a RE9, lehet a stílus miatt is vagy nem tudom, de teljesen más és nem csak grafikában!
-
cyberkind
félisten
Ezt is mondják, de valóban olcsóbb lenne a digitális ha már nem létezne a fizikai példány?

Amit régóta nem értek, hogy itt miért nem hozták már meg ezt a döntést, de legkésőbb a mostani gen rajtjával, hogy ennyi volt a lemez, ha tetszik király, ha nem, akkor lehet venni a másik konzolt, de ugye ez se így lenne, mert ezek is állandóan várnak és egymásra licitálnak...
NyMRooD
No probs, azt is veszem nonstop, de itt nem ez a szitu ismét.
TCr
Szuper!
-
Farkassacred
őstag
Meglesem mindenképp, már a játék legalább a családban.
Apropó, egy tavalyi Samsung oled tévén játszik vele, de szerintem brutálisan élénkek voltak a színek mikor kipróbáltam, főleg a zöld.. A tévé is új, tehát azt is most láttam először, így nem mertem szóvá tenni. Lehet élénk módban használja, vagy valami beállítás nem igazán sikerült elsőre. Valaki használ Samu oledet? Játékra valahogy én csak lg-t vennék. -
Farkassacred
őstag
Egy platformon is elég lenne nekem abból a játékból, de valószínűleg akkor is csak használtan venném meg. Öcsémnél meglestem a játékot és nem igazán tetszett így elsőre amit láttam. Unalmasabbnak tűnt valahogy mint a Valhalla, hiányoztak azok a dolgok is amiket kivettek..
Ha valaha kijátszom biztosan nem lesz kedvenc, mint most a Lords of the Fallen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én nagyon reménykedem benne mert ha nem akkor nem fogja megérni a pro.
Biztos a PS Store főoldalán látja a menő képeket és az alapján.

Kendek
RangerFox