Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holding0191
kezdő
Sziasztok szeretnénk egy ps5-ot.
Szerintetek melyik tipust érdemes venni? -
james001
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem ez egy új Gran Turismo rész lesz,de ne legyen igazam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yodafon
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mitől füstol az vajon folyamatosan?
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Egy user elment a posztban szereplő koordinátákhoz és levideózta a teljes szobrot: [link]
-
l.skywalker
titán
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem lenne rossz.
-
_drk
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
3 év után a hype-ért esedékes lenne.
-
l.skywalker
titán
Új God of War rész lesz bemutatva a Game Awards-on?
[link]
Az internet népe szerint ez a Fallen God képregénye utalhat. A sivatagi környezet és a Krokogyil -
válasz
F-ECT$
üzenetére
Szerintem pótold valamikor az előző részeket, mert frenetikus mind, pont most tolom a 2016-ost, hogy vissza rázódjak kicsit, hát azt kell mondjam, hogy meg nem mondanám, hogy ez egy lassan 10 éves játék, bitang jól fut, az effektek és grafika sem szégyenkezhet még most sem, nem tudom mennyiben számít, Ps5Pro gépen tokok, bekapcsolva a PS4 játékok feljavitását stb...de meglepődtem milyen szépen fut, 9 éve játszottam vele utoljára 😅
-
OgreImre
senior tag
Nekem júniusban jár majd le az éves Essential. Csak a Premiumra ad 33%-ot a hátrelévő időtartamra, még az Extrára sem ad kedvezményt. Totál random az egész.
-
törölt tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Szidtam néhány hete itt a Sonyt, hogy az 5 nap plusz miatt, amit adtak nem fogok tudni jó áron feliratkozást újítani, de szerencsére még belefértem.

Alapból adott feliratkozásra 33% kedvezményt, de csak az éves Prémiumra.
Aztán enebaról lett Giftcard, Spanyol VPN-el működött egy 8%-os kupon is, így jó áron jött ki a végén. -
törölt tag
Na, meglett ~33 ezerből az éves Prémium.
-
30z.Samu
titán
válasz
Kendek
üzenetére
Isten igazából én a PS5-nél már szinte csak digitálisan vásárolok. Pontosan az utolsó mondatod miatt, az hagyján, hogy feltelepíti a játékot, mert azt még kivárod. De utána még nekiáll update-elni, ami kb annyi idő mint a lemezről telepítés. A Store-ból pedig élből a játék legfrissebb verzióját kapja le. Meg mellesleg lustaság faktor is játszik, hogy nincs kedvem a lemezzel bíbelődni.
Pedig anyagilag még mindig jobban járna az ember több esetben. -
válasz
30z.Samu
üzenetére
A visszafele kompatibilitás miatt gondolom opcionálisan még tuti megmarad. Viszont az jó kérdés, hogy a PS6-os címeknek lesz-e még lemezes változatuk.
Annyi biztos, hogy maga a meghajtó már nem nagyon tud hova fejlődni, vagyis nem lehetne megint duplázni a tárkapacitást. Meg ha lehetne is, nem lenne valami nagy élmény egy órán keresztül hallgatni a zúgását, amíg egyetlen játékot telepít. -
válasz
S e t h
üzenetére
Nekem meg azt csinálja mostanában a Pro, hogy van egy ilyen 3 méteres joy töltő kábelem, hogy amikor lemerül ne kelljen fél méterre ülnöm a tévétől a gyári fél méteres miatt, eddig semmi gond nem volt, mostanában meg van, hogy vezeték nélküli fejhallgatónak ismeri fel, vagy egyáltalán nem tölti csak kb 5-6x ki be kell dugdosni a kábelt utána lesz jó, soha egyik gépnél sem csinálta eddig, több éve használok ilyen kábelt...
-
30z.Samu
titán
Egyébként szerintetek velünk fog maradni a lemezmeghajtó a jövőben? Gondolom ha igen, akkor majd csak külön megvásárolható lesz jó pénzért.
-
-=Jam=-
addikt
Kicserélni végtelenül egyszerű, azt bárki meg tudja csinálni egy youtube videó alapján.
Ha gyorsan kell jó áron, akkor allegroról tudsz rendelni. Innen pl.Én anno aliról rendeltem ezt, teljesen jó. nyilván nem tud 4000mAh-t, de tovább bírja mint a gyári.
-
válasz
Beegabor81
üzenetére
Ennél olcsóbb nem igazán lesz szerintem mostanában, most nekem mivel amazonon van kedvezményem 15K alatt lesz, nekem ennyit megér...tudom xboxon ingyen volt már megjelenéskor, hát Xbox az most nincs itthon+GamePassom sincs és az sem lenne sokkal olcsóbb 😁 Platina ezeknél nem igazán mozgat, ezeket a nightmare meg ultra nightmare fokozatokat én messzire kerültem az előző részekben is, annál bénább vagyok ezekben a játékokban 😂 Csak szeretem darálni az ellenséget, stresszt levezetni tökéletes, ennyi...😁
-
Raga
senior tag
Üdv.
Mindkét kontrollerem megadta magát az akksi mindkettőben gatya már csak folyamatos töltés mellett tudom használni ezért szükségessé vált egy új konti beszerzése.
Az lenne a kérdésem hogy vidéki kis euronics üzletben is már jó eséllyel a frissített kontit kapom vagy inkább rendeljek olyan helyről ahol tutira az van rá írva hogy V2?
Miben más a frissített mit javítottak rajta? -
S e t h
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Érdekes, nálam ugyanezt produkálta pár napja a c5-ps5 pro kb.2-3 bekapcsoláskor, de azóta nem jelentkezett újra.
-
Aki játszott Ps5 gépen az új DOOM Dark Ages-el, megér 50$-t, mert most annyi akciósan a prémium edition, az előzőt nagyon szerettem, ez milyen lett aki játszott vele
-
Srácok a PC az PC, a konzol meg konzol, már megint megy a cica harc teljesen feleslegesen, és ugrotok egymás torkának! Mindkét hardvernek megvan a cél közönsége, van akinek mindkettő van, szerintem még nem vesztek ők össze az asztalon egymás mellett, mint ti itt rajtuk

-
Mezcal
addikt
-
Mezcal
addikt
Warzone-ozzál már egy kicsit, mielőtt okoskodsz a témában.
De mondok saját példát, amikor a BF6 megjelent, fél óra telepítés után még anticheat, regisztráció stb, ott töröltem és mentem ps-re negyed óra és játékban voltam. 
Lehet, hogy az én gémer nótim, ami semmire nem jó reggelire eszi meg az asztalidat.

-
F-ECT$
titán
válasz
Mezcal
üzenetére
Ez valami régi beidegződés csak, nem? Az elmúlt 1 hónapban játszottam Doom TDA-val, Expedition 33-mal, Hellblade 2-vel, Inidanával, és az első indításnál fordít (meg esetleg update után), aztán én a játékban soha nem vettem észre semmit.
Vagy a Warzone más ilyen szempontból? -
30z.Samu
titán
Nekem ma jött meg az e-mail a KV-tól hogy megjött a rendelésem és három napom van átvenni. Hétfőn be is ugrok érte.
-
Moby
veterán
válasz
mahoni
üzenetére
Nem a szemet bántja, hanem az agyat, amiatt szédül. A felnőtteket is bántja, de őket kevésbé, sok gyerek az autóban is rosszul van (mozgásbetegség). Rövid ideig még az érzékenyebbek is bírják, de jellemzően a VR headsetek porfogóként üzemelnek a háztartások jelentős részében az eléső hónap után. Nem csak a PS-é, mindegyik, de a PS-nél különösen tartalomszegény a cucc.
-
undercover
őstag
Hali! Kérnék egy kis segítséget szerintettek mi lehet a probléma.
Szóval eddig semmi gondom nem volt. LG C3 + PS5 Pro kombinációval.
De a napokban észrevettem egy kis kellemetlenséget.
Szóval úgy indult, hogy a konzol kérte, hogy újra állítsam be a HDR-t meg amikor kéri, hogy a kép mennyire legyen széthúzva.
Aztán elinditottam mondjuk az F1 25-öt. És nem 4k-ban futottt csak fullhd és a vrr is ki volt kapcsolva. De a konzol beállításokban azt mutatta, hogy 4k-s jel jön a TV-re.
Aztán átdugtam máshová a HDMI kábelt. Úgy megjavult. De most 1-2 nappal később megint produkálta ezt a dolgot. A kábel adta volna meg magát vagy ezt mi okozza?
-
-
Shoterq
kezdő
válasz
mahoni
üzenetére
Szerintem nem éri meg, számomra kevés a tartalom, de ez szubjektív. (A gyerekek sem játszanak nagyon rajta, szerintem 2 hónapja nem is használtuk...)
Nálunk a 10-12 éves simán nyomja, de a 6 éves tesó is keni vágja, igaz sokat egyhuzamban nem engedem őket játszani, főleg a kicsit. -
mahoni
tag
Ps vr2 megeros? Hány éves gyereknek ajanlot? Vagy a gyereknek nem való és akkor inkább ne is vegyek mert úgy is játszani akarna?
-
Mezcal
addikt
Bírom ezt az erősebb pc-t raksz össze a ps árából, de az akkor is egy shaderhelles pc lesz, nem egy ps.
-
LÁZ
addikt
gondolkoztam a váltáson (from ps5 fat to ps5 pro) néha néha, de csak akkor ha vmi külföldi aprós oldalon avagy ebayen belefutok vmi nagyon jó dealbe...
hát sikerült, ps5pro+vr2 (mindkettőből van még vissza 1 év gari) 749 dodó...(ismerős elküldi, úgyhogy a vám is tud kevesebb lenni, meg azt úgy is dhl,fedex-el intéztetem majd), a saját fat megy az apróra best buy árban, úgyhogy asszem jól jártam
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nekem is jövőre jár le. Ha éppen nem lesz akció, akkor a legolcsóbb csomagra fogok elfizetni eneba-s, vagy más "jóárasított" feltöltővel.
Aztán ha lesz akció, akkor majd előfizetek az extrára.
De az is lehet, hogy ezzel a húzásával a sony ráérbreszt, hogy igazából elég nekem az essential csomag. -
Én nyáron vettem pro gépet 355-ért lemezmeghajtóval 10 havi 0% THM-es konstrukcióban.
140-ért ment el a már nem garanciális fat gépem ként kontival, ps4-es kamerával és Just Dance játékkal, garamcia már nem volt rá.
Tudom, hogy nem tud többet annyival a pro, mint a sima, de nekem az a kis plusz pont megérte, hogy nem kell "butított" grafikai beállítást választanom a 60 fps-hez sok esetben.
Elfogadom, hogy valakinek ár/érték arányban ez nem megfelelő (valószínűleg igaza is van), de én nem ezt néztem vásárláskor.
Igen, több, mint 200k volt a váltás, de nem kellett egyben kifizetni és 3 évig a garanciára sincsen gondom.
Előfizetést a régi gépemhez is kellett volna vennem. -
ProEvoFan
nagyúr
10 éve vagyok PS plus előfizető, de a Sony telibe szar.
Nekem sincs lehetőség a hosszabbításra. Februárban jár le a prémium.
Nem is értem ezt. Úgy is kívárom az akciót, biztos hogy nem veszem meg 60Kért az előfizetést.Szóval ez nettó kibaszás velem, meg a hozzám hasonló gondolkodású emberekkel. -
_drk
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Igen, PS5 Pro azért nem éri meg mert túl drága egy konzolhoz, annyival meg nem jobb, hogy a mostani 180 ezres Alapgép alapból tök jó az elmúlt 10 év minden játékához.
De ez így a budget szint jelenleg, az tény, hogy a mostani gen eléggé elfáradt, lehet kicsit idő előtt is mint kellett volna.Ha meg annyira kell a teljesítmény, az eredeti 340+lemezmeghajto+kéne előfizetés is 400 ezer körüli árért már elkezdesz össze rakni egy PC-t, ami meg még drágább viszont teljesítményben meg PS5 Pro-ra ver köröket.
Tehát lehet itt többet költeni a + teljesítményért és nézni hajszolni az FPS-t, csak jelen helyzetben olyan felesleges. -
PTM
senior tag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Köszi, ezzel biztos fogok majd csapatni időközben.
Arcade versenyjátékból nincs is annyira sok, nem biztos, hogy össze tudnék szedni 10 tényleg jót a PS4-PS5 korszakból, főleg ismertet nem. Még az NFS-ek tartják a frontot, inkább kevesebb mint több sikerrel. Főleg, hogy most a Criteriont átrakták a Battlefieldet kalapálni. -
Szoke1982
senior tag
Nem ismertem a játékot de most megnéztem milyen, baszki ez elég tempós játék, nem tűnik rossznak!
Én is így voltam Nine Sols -al , azt sem nagyon volt akciós. (De azért volt ritkán) Nálad meg főleg ha évente 1x! Jah és brutál jó árban van most 1879ft -18790-ról? (Jó játékot hozzá!) -
PTM
senior tag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Az AI Limit nálam is kívánságlistás, de majdnem 30 játék van a könyvtáramban amit még el se indítottam, így ezekből szeretnék lefaragni. A Grip: Combat Racing deluxe kiadását azért csak megvettem, mert ezt a játékot évente egy-kétszer akciózzák a PS Prices alapján, de akkor 90%-kal.
-
Szoke1982
senior tag
Szép jó reggelt AI Limit rajongók! 🤗
(Pont jókor vettem meg a mostani BF akcióban.)Jó híreim vannak! 🙂
"A CE-Asia és a Sense Games csapata a tegnapi (november 28-i) bejelentéskor megerősítette, hogy az AI Limit első, "Eirene's Furnace of War" című DLC-je "hamarosan" megérkezik.
Jelenleg a pontos megjelenési dátumot még nem hozták nyilvánosságra, de a kiadó ígérete szerint a kiegészítő mindenképpen még idén, 2025-ben elérhetővé válik. "Íme a főbb tudnivalók a DLC-ről:
Cím: Eirene's Furnace of War
Tartalom:
Egy teljesen új térkép/terület, amely jelentősen eltérő struktúrával és akár véletlenszerű elemekkel (roguelite elemekkel) is rendelkezhet.
Két új főnök (boss) és több új, kihívást jelentő ellenség.
Új képességek és a karakter további fejlesztési lehetőségei.
Új játékmódok, beleértve a főnökök elleni visszavágókat és egy "boss roham" (boss rush) módot.
A történet a főjáték után folytatódik, és előkészíti a terepet a már tervezett, második DLC-hez.Megjelenés: "Hamarosan" 2025-ben (valószínűleg decemberben).
A fejlesztők a WEPLAY2025 kiállításon mutatták be a részleteket. Amint meglesz a konkrét megjelenési dátum, a Steam oldalán vagy a CE-Asia hivatalos csatornáin fogják bejelenteni.
A "hamarosan" bejelentés azt sugallja, hogy a megjelenés már a küszöbön áll.
De ha (V-Sync on) akkor jó a kép még jó, hogy van!
A lényeg ennyi jön a DLC1-2 majd!
Jah aki még nem vette meg és szereti a Souls-like játékokat annak bátran ajánlom! (Bár még nem vittem végig így teljes vélemény nincs még, de van demója próbáld ki előtte!)
Baszki azért most betáraztam bf -en belül és elég jókat vettem, eddig mind tetszik!
AI Limit
Blasphemous 1-2 (Bundle+dlc)
Nine Sols
Clair Obscur: Expedition 33
Grime Definitive Edition
Hell is Us
Ninja Gaiden Black (Még agyalok a 4-en)Ti mit vettetek BF -en belül? 🙂
-
Mike
veterán
Na most rohadjon meg a Sony hogy az essentialra csak azoknak ad kedvezményt akiknek nem volt korábban ps plus-uk. Tegnap lekettyent, és nulla a kedvezmény, amcsi accon bezzeg van 107, 101, 65 dolcsi az akciós ár, és nem is ez a fő baj, hanem hogy PS5-n már nincs mentés backup, csak a felhő. (Magyarországon meg fizessek 40, 37, 28k-t)
Tavaly csak hosszabítani nem lehetett kedvezményesen, most már kedvezmény sincs
-
F-ECT$
titán
Belenéztem egy BO6 PS5 tesztbe, Pro-val se tudja tartani a 120 fps-t. Stabilabb, mint a sima PS5, de van, ahol még a Pro is droppol. Szóval jobb gép (ez nem is kérdés), de továbbra is azt mondom, hogy nem elég jó (főleg az áráért).
A PC-t nem lehet 1 az 1-ben összehasonlítani a konzollal, mert a PC-t több mindenre is tudod használni. Nekem pl mindenképp kellett vennem egy PC-t (otthoni ügyintézés, net, stream, gyereknek iskolai feladatok, stb), az alapból 300k lett volna integrált vga-val. Vettem bele egy 250k-s vga-t (BF akciók előtt nekem kb ennyibe került volna a Pro-ra váltás - és így ugyanennyibe került hogy játékra is alkalmas PC-t csináltam belőle), és így lett egy második játék gépem (már a gyerekeim is néha leülnek játszani, szóval amúgy sem ártott ez), és a PC-m így jóval erősebb lett, mint a Pro, valószínűleg a PS6-tal lesz kb egy szinten. Tudom rajta futtatni a PS-re meg nem jelenő játékokat, van rá olcsó Game Pass, és nekem fps-ezéshez sokkal jobban kézre áll az egér, mint a kontroller valaha is fog. (No meg a minden platformra megjelenő játékok is olcsóbbak rajta, előbb jönnek az akciók, amik nagyobbak is, mint konzolon - itt legalább van egy kis verseny, nem úgy mint a PS boltban).
De az is tény, hogy körülményesebb mire összeáll minden, ezt valaki vagy szereti / elfogadja, vagy marad a konzolozás
-
S e t h
nagyúr
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
en nem hiszek csak a chatgptnek meg az xbox.comnak, bár a chatgpt pont atb**zott!
Wesder: köszönöm szépen!
-
Mike
veterán
Jó, hát semmi gond ezzel, de nekem nem kell, haverom most vett 1.3 millióért pc-t, ehhez képest szerénykedek a 150k-s fat géppel, de nekem amire kell, bőven megfelel, és eszemben nincs majdnem másfél millióért gépet venni
azért is írtam, annak aki kérdezte, hogy nem biztos hogy kell neki pro, 4K, több fps, döntse el ő maga, hogy neki szüksége van erre, de ami megjelenik, az slimen, faton is menni fog.
de sokaknak sírt itt a szája a 60 fps miatt, szaladhattak venni pro-t
-
dunc
nagyúr
Az igazság, hogy nekem a sima PS5 sokáig jó volt, terveztem venni egy GOY limited gépet, mert marha szép, plusz tárhely se kellet nekem soha, egyszere max. 3 játék van fent a gépemen. Viszont elég sokat játszottam kihagyásokkal a COD BO 6 al, és egy darabig nagyon jól elvoltam a 120 Hz móddal, de ahogy jöttek rá a frissítések, és egyre jobban nézet ki a játék, bizony-bizony azt éreztem nem olyan stabil a játék, és az FPS, multiplayerbe, pláne cross platform esetében, ez komoly hátrány, pláne egy amúgy is max. átlagos játékosnak. Szóval nem voltam kibékülve a PS5 teljesítményével, az is zavart bizonyos játékoknál, hogy nem tudtam jobb minőségre esetleg RT módba játszani a játékokat, mert a 30 fps alapgép esetében nem felelt meg számomra. Tehát a jelenlegi konzolgenerációban nem találtam magamnak megfelelő gépet, oda jutottam ha szeretnék olyan minőségben játszani akkor csak a PS5 pro ami nekem megfelel. Képpbe került egy komolyabb Gamer PC is ott 600 ezer lett volna csupaszon egy új gép, monitor stb nélkül, viszont hiába vagyok járatos PC be hardver, és szoftveres szinten már nem szeretem azt a játékélményt amit a PC ad. (gondolok itt arra, hogy körülményesebb az egész)
Röviden ennyi. Szép estét mindenkinek.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Mennyi a ps plus? Hol talalom a ps be a vasarlast?
Folyamat csak az upgradeot dobja fel, hihetetlen, a weboldalra meg nemtudok belépni, hibat dob rá bejelentkezeskor -
DefJamHUN
aktív tag
Nincs gépem, csak portálom az is kb 2 napja.
Tősgyökeres xbox felhasználó vagyok a gyerek van beleszerelmesedve az Astroba. Jött ez a bestbuy lehetőség a portalra, beleugrottam, hogy ezt hozza a Jézuska ha jól működik.Használtam a keresőt, de egy pár száz találatot dobott a " portal " és/vagy " astro " kifejezésre, elnézést, hogyha újra feltettem egy kérdést.
Csak már nem akarok feleslegesen pénzeket kidobálni, hogy majd a végén kiderüljön, hogy jaaaa az úgy nem működik..
-
F-ECT$
titán
Ha valaki mostanában venni akar gépet, akkor most van a megjelenés óta a legjobb ajánlat rá, mert a Pro 305k lemezzel. A sima gép lemezzel 180k, tehát 125k a különbség. (Bár mintha a sima géphez járna valami játék is, amit el tudsz adni 10-15k-ért, de ettől most tekintsünk el.)
A nagyobb tárhely ér kb 35k-t, az 1 év gari meg olyan 10k, ha a piacról veszed. Szóval így "csak" 80k-val kerül többe a Pro, tehát akinek még nincs gépe, annak ennyit megérhet ez a gép. Ha viszont a meglévő géped szeretnéd eladni, akkor a BF miatt az most csak 130-150k körül menne el, így kb 150-170k-t rá kellene dobni a Pro-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jelenleg a pontos megjelenési dátumot még nem hozták nyilvánosságra, de a kiadó ígérete szerint a kiegészítő mindenképpen még idén, 2025-ben elérhetővé válik. "

RangerFox