Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem nincs limit. Miért lenne?
wolf13
Arról függ milyen az idegrendszered. Ha szereted hogy elveszik egy nagyon ritka karaktered, aki képességben, kinézetben és hangban is tetszik akkor hajrá. De őszintén szólva szerintem semmit nem ad hozzá a játékhoz így, csak a grind-ot tolja ki még több órával. -
wolf13
őstag
WD:Legiont , hogy érdemes játszani ? Permadeath be vagy kikapcsolt állásba?
-
Televan74
nagyúr
Hülye kérdés mert még PS -em sincs. Ha veszek mondjuk 5db PS pluszt és beregisztrálom, akkor lesz 5 év PS plusz tagságom? Vagy azért ez nem így működik?
-
JSandor
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ma bekapcsoltam a PS5 konzolom és nem ad képet. Szokásosan pittyeg egyet aztán kéken villog a led egy kis ideig utána elkezd fehéren folyamatosan világítani a led. TV-re pedig semmi jelet nem küld. Több HDMI portban próbáltam a TV-n de semmi. Olvastam, hogy safe mode ba kell bekapcsolni amit két pittyenés után kell a bekapcsoló gombot felengedni, de ugyan azt csinálja amit sima bekapcsolásnál és nincs jel.
-
HaZsolt
őstag
PS plust vettem, nem bontottam ki, nincs a dobozán hogy meddig használható fel. Ilyenkor mennyi időm van beaktiválni mielőtt felhasználhatatlan lesz?
-
balazs025
senior tag
Egy kis érdekesség: ha minden igaz, az insomniac-nál nem volt crunch a ratchet-et tekintve. Ez szerintem, azért egy komoly pozitívum, ahhoz képest, hogy hogy néz ki, valamint, hogy ez már a második játékuk ps5-re.
-
törölt tag
válasz
Elderath
üzenetére
Egy fokkal jobb. Rivetnek pl nincs szőre, vagy csak az én telóm sz@r, nem tudom. (igen, egy Vodafone 845-öt hasznàlok mert az menő
)
Se a TV-m se a monitorom nem tud HDR-t és egyik sem OLED, így hatvànyozottan elmarad majd a làtvàny attól, amit amúgy làtnom kellene majd. -
válasz
noblem1983
üzenetére
Nem kínálták fel a választást, én meg nem kérdeztem mert van egy piros előrendelésem is, de ez szerintem sima fehér lesz.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem tudom mit örömködsz itt, mikor meg lett mondva hogy sz@r az egész gép, mert hàt a Legion...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Elderath
addikt
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
az a 1440p(4k-ra húzva) 60fps rt-vel elég kemény így launch után ilyen graffal
van a gépben kakaó és még a ventit sem pörgetik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és még milyen messze vagyunk az igazi odaba**ós cuccoktól. pár év múlva majd jön a naughty dog aki (moby szavaival élve) megmutatja hol lakik az úristen
-
Mirage
tag
Valamiért az ismerősi körömben divat lenézni a Ratchet & Clank-ot de én nagyon vártam már, örülök hogy jó értékeléseket kap és úgytűnik jó lett, a grafika eszméletlen annyi biztos
A 2016-os tetszett, de picit gyengusznak éreztem... úgyhogy nagy reményeim voltak ez iránt.Az biztos hogy amint meglesz a konzolom azonnal megveszem,
addig is kb 6 hónapig még görcsösen kerülgethetem a spoilereket
-
balazs025
senior tag
válasz
noblem1983
üzenetére
A piros mindenhol feláras(nak kéne lennie), mivel a sony is így határozta meg.
-
Elderath
addikt
Azért durva hogy ezen a szaros 400 euros HWn már most mit hoznak a 1st party stúdiók.
day 1 patchel 1080pről checkerboard 4Kra javultak a reflectionök is. És ez még csak az első év...
-
Elderath
addikt
-
proly01
őstag
Olyan kérdésem lenne,hogy megkaptam én is végre a PS5-öt. 4Pro-t használtam eddig, a tv-m nem tud HDMI 2.1 et viszont a soundbar tud. Nagyon macerás lenne kicserélnem a tv-nél a jelenlegi 2.0 ás kábelt (ami amúgy a ps4 pro hoz járó gyárilag). Ha bent hagyom a tvben a 2.0 ás Ps4 pro HDMI kábelt és azzal kötöm össze a PS-5 öt a tv-vel származhat bármilyen hátrányom azon kívül hogy nem lesz 120fps? Jobb lenne ha 2.1 el kötném össze a PS5-öt a soundbarral (bár ARC-on a tv.vel az is 2.0 val van összekötve...
)
-
Szabi®
veterán
Ps5-re lehet már tudni, hogy jön-e új Infamous esetleg Resistence rész ? (útobbit hiányoltam a ps4 repertoárból)
-
saelin
veterán
Én ott elvesztettem az eszem a DF videóban amikor Rivet farkára rázoomoltak. Wtf! Láttunk már ilyen részletes szőr modelleket?
-
ImACeltic
őstag
Ez a Ratchet úgy néz ki, mint egy kibaszott Pixar film, brutális. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak majd ki a Spider-Man 2-ből. Remélem az is PS5 exkluzív lesz.
-
válasz
üzenetére
Nekem az elozo reszbol az maradt meg, mintha kb mint valami jofajta, oszinte akciofilmet neztem volna (uj Dredd, Hardcore Henry, stb). Nem ezen fogsz annyit agyalni, hogy almatlanul forgolodj napokig az agyban, de kis agyatlan kikapcsolodasra, lovoldozesre, rohogesre a kis bugyuta, de megfeleloen elhelyezett humoron tokeletes. Sot, kiemelkedo.
Amikor elkezdtem jatszani a ps4-es verzioval, nem is ertettem, hogy mi a franc az, amiert ennyien szeretik ezt a jatekot, nem lattam benne kb semmi extrat, aztan valahogy azt vettem eszre, hogy nem tudom abbahagyni. Fingom nincs, mikor tortent ez a valtas, de vegul par nap (jo, 1-2 het) alatt kiporgettem, ami nalam hihetetlen gyorsnak szamit, mert egyreszt keves idom van jatszani, masreszt eleg bena is vagyok.
Szerintem mindenkeppen erdemes kiprobalni, bar oszinten szolva szemely szerint day1 teljes arat nem hiszem, hogy fizetnek erte. -
zkxdn
őstag
"With over 50 critic reviews in, Ratchet & Clank: Rift Apart is starting out MIGHTY and is currently the #1 game of 2021 so far" [link]
Örülhet Jimbo meg a befektetői
-
-
zkxdn
őstag
válasz
üzenetére
Ha Skill Up tesztjét megnézed úgy kb betudod határolni a játékot.
Ratchet and Clank 2016os játékhoz képest mindenben 1-2 szintet lépet.
Fegyvermennyiség és variációik, Story minősége és hossza, Karakterek, Dialógus, Enemy és Pályadesign stb
Grafikában pedig vagy 20 szintet feljebb.
Akinek az előző rész tetszett, nekik ez mégjobban fog. Akinek nem....annak talán igen
Bár az alapok ugyanazok megjegyzem... -
hombre[EU]
nagyúr
-
zkxdn
őstag
SKILL UP: I strongly recommend: Ratchet and Clank Rift Apart (spoiler free review): [link]
-
Elderath
addikt
Na nem lett szar ez se

Insomniac az egyik legjobb 1st party dev
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjöttek Ratchet & Clank Rift Apart tesztek. Metacriticen jelenleg 89 ponton áll. [link]
-
KKaresz45
senior tag
válasz
balazs025
üzenetére
Amikor megvettem teszteltem azonos tartalom mellett HDR vs SDR verziót és határozottan látszott a HDR előnye. Azóta is használom HDR-ben is. Nyilván nem jön ki annyira a HDR mint a high end TV-knél (még mielőtt valaki ezt bele akarja magyarázni). Fő TV-nek van egy Q80T, azon nyilván jobb a HDR.
-
CptAdamica
veterán
4-kor jön az IGN Ratchet teszt, biztosan akkor jár le az embargó.
-
Szabi®
veterán
Én csak láttam futni rokonnál az Immortals Fenyxet, nekem nem nagyon tetszett, meg az sem hogy szögegyszerű a játékmenet (lehet a fiatalabb korosztályt célozták meg), és láttam elemeket a Zeldából kópiázva, ez negatív érzést váltott ki.
A Zelda meg nekem kimondottan nehéz volt, és nagyon jól megcsinálták, hogy tényleg mindenre figyelni kell, sztem sokaknak ezért is nem jön be, mert nem a megszokott egyszerűséggel operál
-
balazs025
senior tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Na jó, mondjuk a hdr ennél a modelnél is csak névleges. Amúgy én is nagyon szeretnék egy max 40"-os 4k tv-t, amiben normális hdr van (vagy 32"-os fullhd-t). Sajnos monitorok (legalábbis normálisabb árkategóriában biztosan) nem alkalmasak erre. A szobában, ahol játszok, ott meg nagyon szűkösen egy 43"-os férne be, de annak már az elhelyezése nem lenne valami kényelmes, plusz abban a méretben sincs egyelőre ilyen készülék. Sajnos az én igényem nagyon rétegigény, szóval nem igen lesz megoldva.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Én ilyet vettem kb. másfél éve: LG 32LM6300PLA. 32" + full HD + HDR. Mondjuk kicsit most meglepődtem mert rákerestem és tényleg kifutóban van. Van 43"-os méretben is, abból még többet látok.
Az igaz, hogy ebbe a kategóriába nem implemetálják bele a legújabb feature-öket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tesla topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Annak mindegy . Nem mondták meg jó fukar vagy biztos gyűjtesz a nyugdíjas korodra .🤣
)

RangerFox