Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Xaels
üzenetére
1: nem írtam, hogy szar, ha nem, hogy maga a megvalósítás és látvány mint olyan mega gáz, nem a stílussal vagy játékkal van bajom, szöveg értelmezés ugye!
2: Senkit sem győzködtem, hogy legyen ugyan azon a véleményen mint én, leírtam NEKEM mi nem tetszik benne, ettől még valakinek bejöhet ez, írtam is, hogy akkor azoknak hajrá, ennyi lapozzunk 👍 -
Beretvás
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Ahogy a játékosbázisból is látszik nem csak neki meg nekem nem tetszik..
Mindenki helikopter csak az a kevés ember nem akinek ez a nem is tudom "mi " tetszik.. El lehet ezen gondolkodni..De akkor nézzük így: Randa nőt se viszed haza csak mert biztosan Null kilóméteres alatta a futómű...
-
válasz
Xaels
üzenetére
Mi a szűk látókörűség, hogy ránézek és elfog a hányinger a kinézetétől, nem hinném, hogy ez arra vallana, egész egyszerűen maga a megvalósítás/megjelenítés mint olyan, nos enyhén fogalmazva is hagy némi kívánnivalót! Itt írta valamikor Elderath, hogy "művészi" hát nekem a művészetről teljesen más fogalmam van, ha ezt a förmedvényt annak hívjuk, nos ebből az irányból nem kérek köszi, tehát nekem nem a műfajjal vagy a játékkal van a bajom, hanem a KINÉZET és a megvalósítás, lehet félre érthető voltam 👍 De akinek ez az irány tetszik, hát hajrá ehhez csak gratulálni tudok 🤷 Ezért is írtam, hogy a Bungie nagyon rossz irányba kezdett el menni, ez már a Destiny 2. részénél is tetten érhető volt, szóval ennyi...
-
válasz
Xaels
üzenetére
"sokan úgy húzzák továbbra is le, hogy 1 percet sem játszottak vele."
Ne haragudj, de szerintem az emberek többségének bőven elég volt az is amit láttak belőle, így nekem is például, tehát, hogy még játszak is vele, nos biztos nem...

Mondom ezt úgy, hogy tisztában vagyok vele, hogy teljesen más egy videót nézni valamiről, mint játszani vele, de ez a "valami"olyan szinten irritáló és műanyag az egész úgy ahogy van, hogy arra szavak sincsenek, mint korábban is írtam már, mintha egy AI generált cucc lenne, szóval köszi, de nem
-
F-ECT$
titán
válasz
Xaels
üzenetére
Nekem a GTA ilyen kis 5 percig ökörködős játék volt, sosem kezdtem el végigjátszani, inkább csak őrülködtem az autókkal a városban. A GTA 2 kb ugyanez. Mondjuk ebben a korban sokkal többet számított, hogy minden elérhető játék meglegyen a másolt cd-n, mint az, hogy végig is játsszam ezeket a játékokat.
A GTA III volt nálam az abszolút csúcs, teljesen berántott, nagyon sokat játszottam vele. A VC is tetszett még, de az SA-nál már egy kicsit megcsömörlöttem.
A GTA IV-et leszedtem, de sokat kellett vacakolni a warez verzióval, így végül nem is nagyon játszottam vele.
A GTA V teljesen hidegen hagyott, aztán egyszer csak betették ingyenes játéknak az Epic-en. Egy nem túl erős PC-n a single részét végigjátszottam (okés volt), a multira rá se néztem.
Viszont ez a VI egyre jobban érdekel, még az is lehet, hogy Day 1 megveszem. Persze függ attól, hogy mit tud majd az alap gépen, ha pl csak 30 fps lesz, akkor megvárom vele a PC portot vagy a PS 6-ot.
-
VTom
veterán
-
markknight
nagyúr
válasz
Xaels
üzenetére
Ja, rájöttek az influenszerek, hogy ezzel a goty buzzworddel több kattintást tudnak elérni, aztán nyomták a gázpedált halálig. Nem több ez a játék mint egy generic mmorpg amiből kihúzták a dugót és hagyták offline működni. Van még benne egy raklapnyi lopás a Zeldából, aztán itt ki is fújt. Szerintem még a BOTW-nak is értelmesebb, érdekesebb sztorija volt mint ennek, de csak azért mert ennek kb nincs is. Intro animációt felejts el, fogalmad sincs mi miért történik, csak ledob és adogatja a random küldetéseket a semmiből.. A karakterek ritka rusnyák, a főszereplő meg kb ugyanaz mint aki a GTA 3-ban is volt, csak itt beszél pár szót. Halvány gözöm nincs, hogy miként lehet vele azonosulni, simán lehetett volna benne karakter generáló, mert annyira lényegtelen, hogy, hogy néz ki, meg miként hívják, hogy hihetetlen.
-
VTom
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Natív 4K + RT ultra biztosan nem lesz, ilyen látótávolsággal, de lepjenek meg

Az 1440p PSSR 2, és high RT balance mode tűnik nagoyn jónak a Pro-n, én abban reménykedtem, hogy ilyen mód lesz benne. Ez a Sahdows-ban is baromi jó, bár az Anvil motor nagyon fekszik a PS5-nek valamiért.
-
3L1T3
addikt
válasz
Xaels
üzenetére
Nem számít, ez nem lesz egy tömegjáték. Valakinek vagy bejön ez a túltolt stílus vagy nem. A gunplay egy Destiny + Halo klón továbbra is. Enemy mozgása szintén. Tipikus Bungie, azt viszont meg kell adni, hogy irdatlan kreativitásra val minden mozzanata. Ettől függetlenül ez néhol már sok. Én továbbra se érzem vele kapcsolatosan azt a "játssz velem" faktort.
2 hét múlva meglátjuk, hogy mennyire tudja fenntartani az érdeklődést.
-
morfondőr
addikt
válasz
Xaels
üzenetére
A Quantum Break és a Control kifejezetten tetszett a Remedy-től, az Alan Wake első része egy idő után vontatottá vált. Nemrég fejeztem be az Alan Wake 2-t, amivel első ránézésre szkeptikus voltam, gameplay videókba bele pillantva nagyon is hasonlított az első részhez. De ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna, elképesztően jó játék és nagyon egyedi, mint a QB és a Control is az.
Ez a Resonant is első ránézésre fura volt, de így egyre több infót látva róla és abból kiindulva, hogy az AW2 is mekkorát szólt nálam, igencsak várós! -
VTom
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Elvileg csövön lesz tartalommal, én inkább pont a fordítottjára gondolok, sokan otthagyják 10-20 óra után, pedig csak utána indul be igazán.
Aztán lehet, hogy épp nem, mert akció-kaland, nem RPG, tehát elvileg nem lesz benne klasszikus karakterfejlesztés, hanem találni lehet cuccokat, amik képességeket adnak. Ez a része viszont tetszik, mert gyűlölöm már egy open world játékban, hogy X területre még nem mehtek el, mert hogy mindenki lvl30, én meg csak lvl5 vagyok.
-
cyberkind
félisten
-
válasz
Xaels
üzenetére
Óriás bukás lesz ez a játék,és szerintem a következő stúdió a Bungie aki megy a levesbe, a Bluepoint után, mondjuk már sokkal hamarabb be kellett volna ennek következni, mert ők sem igazán jeleskedtek semmiben, az elmúlt 15 évben, ha már sokan ezt rótták fel a Bluepoint-nak...
-
axlfsi
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
... de neked is #212207Ctrl+Alt~Del

végre jönnek az őszinte vélemények!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
... btw, ahogy írtad is; "túl szép, hogy igaz legyen!" ... mert, hogy nem is lesz ilyen "szép" péesen... a lobogtatás meg szerintem is csak egy csicsa, ezzel próbálják eladni, hogy "nézd, mien élethű, miii?!
"
Szerintem...
... ne legyen igazam!... de ahogy Szőke kolléga is írta; #212201Szoke1982
... lehet itt mér akármi is (és a legkevesebb lesz a megfáradt grafika). -
james001
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Én először azt hittem ki se fog jönni... Bejelentették a Game Awards-on,utána síri csend és hirtelen megjelent,első nap mindenki kíváncsiságból ránézett,rájött hogy ez semmi újat nem tud nyújtani és visszament játszani a megszokott multis játékával... Nehéz kiragadni a Marvel Rivals,Overwatch meg stb játékokból az embereket. Hiába adnak ki új cuccokat benne,ha maga a fő játék nem tudja a játékosokat ott tartani.
#212165 cyberkind: Concord is 2 hét alatt halt meg
Csak azt mondjuk pénzért árulták,ez ingyenes... -
penge111
addikt
válasz
Xaels
üzenetére
Két óra után meg lett ez a nyomi
. Remélem belerázódok, inkább beletanulok, ha igen azt hiszem hónapokig el leszek, irgalmatlan pepecselős játék, úgy érzem rengeteg kiemelkedő tartalommal... Csak legyen türelmem, régen meg volt a BG 1-2, Icewind Dale 1-2, Divinity 1-2 stbpók boss, itt egy spéci tárgyat őrzött, ami kell egy Könyv kinyitásához, midehez átvezető videó, részletes sztori, és ez csak egy pici mellékküldi -
LÁZ
addikt
válasz
Xaels
üzenetére
ntom, de az inzone bud-om már 50%-on is kellően hangos nálam, és kb mindenhol is használom folyamatosan (pc-mobil-ps5pro), melegedésről meg végképp nincs tapasztalatom, pedig az inzone bud előtt is volt 2-3 fajta amit kipróbáltam...
persze ez meg az én fülem, de hogy az összes halk lenne...
-
-
Frod
addikt
válasz
Xaels
üzenetére
Igen a TTK baromi kicsi, emiatt nem is élvezetes szerintem a pvp. Legtöbbször az nyer, aki először lő, és ennyi.
Én a pacifista tábor erősítem, de tegnap valami hülye kb 5 méterről épphogy körbelőtt - pedig előtte rá is köszöntem - erre kapott a Venatorból, de 1 mp nem volt az egész, már dőlt el, kicsit már sajnáltam, olyannyira nem volt 'pvp-élmény'. -
F-ECT$
titán
válasz
Xaels
üzenetére
Igen, ez az irány itt adott a gyengébb képességű embereknek: elbújik, vár, aztán 2-3 lövésből leszedi a hp-d, mire rájössz, hogy honnan is lő, és akkor se biztos hogy vissza tudsz rá lőni, pláne ha épp nem is fegyvered van elöl.
Mondjuk szerencsére ha pvp-zel, akkor elég gyorsan pvp lobbiba rak, tehát a pve-sek szórakozását kevébé tudod elrontani. -
ribizly
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Ebbe kár volt pénzt fektetnie a Sony-nak.
Hatlmas nagy bukta lesz és megint nem a megfelelő konzekvenciát vonják majd le belőle.
Azt gondolom, hogy ez a piac is már bőven telített a meglévő címekkel (Tarkov, ABI, Arc Raiders), ami egészen az Arc Raiders megérkezéséig talán hiánycikk volt konzolon, de kétlem, hogy erre a HC élményre vágyott a nagyközönség. Persze ne legyen igazam és legyen sikeres a játék, csak valahogy nem látom még mindig kinek is hiányzott ez, ebben a formában.
-
-
Weareus
addikt
válasz
Xaels
üzenetére
Köszi a tippet. Olyan kontrollert akkor nem lehet venni, amiben "gyárilag" ilyen tmr-cucc van?
Miami: úgy értettem, hogy prioritásilag a gyári lenne az első, de ha van olyan jó minőségű utángyártott aka egyéb ps5 kontroller, ami megéri a pénzt (minőség-tartósság, ár-érték arány), másodlagosan az is szóba jöhet.
-
Moby
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
A story meg a map többi része kellene már. Max levelen vagyok, mindenem ki van maxolva, de nincs hova menni, meg mit csinálni, amíg nem jön a content update. Ha egyszer megjelenik a teljes, mindent lemos a pályáról

/egyébként a coop egész decemberben ment már, de csak bétában, ami elég vicces. Egy béta bétáját bétázzák, és most megjleneik a teljes béta

-
ribizly
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
+1
Vannak aprón többen is, akik vállalnak ilyen cserét. Kb. olcsóbb, mint két új gyári stick és utána gondmentes lesz.
Az elején még volt egy próbléma, hogy nem lehetett kalibrálás után elmenteni a kalibrált állapotot, de van rá fizikai áthidalás, amivel utána ez az akadály is elhárul, amit szerintem már alapból megcsinálnak.Én is csak azért nem csináltam meg, mert még jó. De amint bármi gond lesz vele, egyből intézem a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3120 2in1 - Intel N6000 I 8GB I 256SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenki helikopter csak az a kevés ember nem akinek ez a nem is tudom "mi " tetszik.. El lehet ezen gondolkodni..
tehát ha neked tetszik akkor muszáj mindenki másnal is tetszen?????

, Switch-em nincs, az nem az én világom.

Sony a80k (55) itt meg, talán 1 évvel régebbi az enyém ha jól rémlik. Játékra csípem nagyon, egyébként a pc-t is jól kezeli. Azt filmezésre tartjuk fenn jelenleg.

Ha már annyira megy a felszopi a Mikróéknál, kezdhetnének azzal, hogy teljesen beállnak Mick mögé, és mindent megadnak neki, mert nélküle az új Doom sokkal kevesebb, mint lehetne, és sajnos az új game-ek se nagyon ütnek, mint a 16-os. 

Kendek
RangerFox