Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre9211
aktív tag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Nagyon várós
Imádtam a cusimát is de még egyszer nincs kedvem azért végigvinni, pedig included a PS plusz extra mellé.Most pont néztem hogy semmi jó ninja/samurai-os jàték nincsen maximum soulslike köntösben de az felejtő. A rise of the ronin az mondjuk nem souls de elég gamplay-t làttam és az nem tetszik.
A Phantom Blade Zero meg csak jövőre érkezik valamikor
Fizukor most majd megveszem az AC shadows-t hogy csillapítsam kicsit a katana éhségemet. Egyenlőre idén nincs más a palettán csak AC shadows és majd a Ghost of Yotei. -
Hiei555
aktív tag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Már miért lenne DLC? Elmondták hogy semmi köze az első részhez, ez egy önálló játék, minimum olyan lesz mint az első rész szerintem de inkább nagyobb változatosabb, a több fegyver miatt meg egyéb újítások is lesznek gondolom, másképp nem lenne értelme az egésznek. A grafikában is biztos lesz fejlődés de szerintem ott nem sok, mert bírni kell a 60 fps-t mind2 gépnek meg szerintem nem volt gond az első grafikájával sem. Ez is olyan mint a Death Stranding, nincsen kb semmi csak szép táj pár npc vel, olyan nagyon komplex dolgok nincsenek benne(gondolok itt óriási városokra...) de cserébe ami van az jól néz ki.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Elderath
üzenetére
Igen az jó lenne már, érdekes ennyire elhúzzák már és semmi gameplay nem volt még! Azt hiszem kövi hónapban lesz gameplay ,ha jól tudom.
Szerintem első részéhez hasonlóan , ugyanazt a grafikát kapjuk majd meg. Vagy talán jobb lesz picit. Amúgy azt tudjuk már ez full játék lesz, vagy inkább egy DLC -nek kiadott nagyobb játék? Tehát kisebb mint a Ghost of ts. első része, és inkább egy rövidebb játék lesz kb mint a ac mirage -nál ? -
Szoke1982
senior tag
Ghost of Yōtei - Collector's Edition Trailer
[link] -
30z.Samu
titán
DS2 kapcsán írtam legutóbb
hogy hú de könnyű meg kocsival meg lehet oldani mindent. Hát...erre ma reggel cáfolatot kaptam. Egyik melónál a bázison valami továbbfejlesztett robotok vannak, úgy inasba raktak hogy öröm volt nézni.
Vagy csak át kell gondolni a fegyver arzenált, a kocsin csak machine gun volt, holnap úgy megyek, hogy két cannon lesz a kocsin meg heggesztek gránátvetőket.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
*csalási
-
markknight
nagyúr
válasz
pr0bi
üzenetére
Nem lehet, hogy csak egy olyan pályarészen vagy ahol ez van?
De, olyan pályarészeken megyek ahol ez van, mivel a játék nem kényszerít olyan utakra ahol nem ez lenne. Pont ez a "baj" Motorral meg kocsival mindenhová elérsz, ahol meg nincs ilyen, ott vannak különböző családi lehetőségek mint például a teleportálás vagy az nagy csúszli amiból kábel jön ki és két pontot összekot
-
pr0bi
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
"járműre van kihegyezve a map, ez tisztán látszik. Szegény létra meg kötél.. 1x nem használtam őket"
Nem lehet, hogy csak egy olyan pályarészen vagy ahol ez van? Sajnálnám, ha így minden megoldható lenne, szerettem létra,kötél,mászófal kombót, gyalogosan sokkal többet kellett improvizálni az első részben és ez jóság volt. Minden egyszerűbbnek, gyorsabbnak tűnik az alapján amiket írtok.
#200033 Elderath jól fogalmazott, Kojima mégis behajolt a mainstream-nek? Vagy ilyen akart lenni az eredeti elképzelés? -
Omateee
tag
válasz
Beretvás
üzenetére
Mehet közvetlenül a Triwardenbe számlával, garancia papírral, befogadják a gépet.
Első körben egy próbát megérhet az otthoni takarítás, oldallapot le lehet szedni garanciavesztés nélkül. Egész jól hozzáférhető innen a hűtés egy portalanítás erejéig, van Youtube videó a hogyanról. Illetve legyen a gép jól szellőző helyen, hamar meg lehet fojtani a gépet egy zárt, eltakart helyen. -
Beretvás
veterán
Ismerősömnek elkezdett kikapcsolgatni tulmelegedés miatt a fat ps5. Úgy tudom 1 éve vette, gondolom ennyi idő alatt nem kellene lefolyni a pasztának "állítva használták" van még garancia média markt ba.
Hova küldi a média markt garira? Triearden? Vajon mennyit ülhetnek rajta?
-
Yodafon
őstag
Öregem.... Alan Wake 2-ben ez a case board mekkora egy használhatatlan baromság...
Kéne a számítógép jelszó, ott van minden bizonyíték a falon, majd jön a következtetés: a jelszó itt kell legyen a szobábanDaaaahhhhh.... Nem mondod?
Esetleg adhatna vmi javaslatot hogy kéne összerakni azokból a krvadatumokbol.... -
Moby
veterán
válasz
Jim74
üzenetére
Én a javításról, vagy annak az áráról nem írtam semmit. Ha valaki nem tudja magának megcsinálni, akkor mindez neki teljesen mindegy, mert nincs már alternatívája, mint kifizetni, amit a szervíz kér, és neki teljesen minmdegy, hogy azt az árat mi szabja meg. Irreleváns, hogy sokalja vagy sem.
-
Elderath
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Egyet toltam le eddig, de OLED tvn HDRbe akkorát baszott, hogy rég láttam ilyet. 31 óra után chapter 6 végén vagyok, PS szerint még szerencsére hátra van 57%
Számomra ez a játék ott van ahol az első rész csak jobb mindenben, nem sok ilyet látni, főleg a AAA szegmensben.
-
markknight
nagyúr
DS2-ben ezek
a "Nirvanás" jelenetek marha jól össze annak rakva. Azok az effektek, látvány meg zene amikkel operálnak... fuhh. Kb hasonló, ha nem jobb szinten van mint a Mads Mikkelsenes részek. -
Moby
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
1G-os conductonaut négyezer, és 2 gépre elég.
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Igazából annyi probléma lehet vele, hogy ha állítva volt használva a konzol, akkor az elfolyás miatt száraz, oxidálódott folt alakulhatott ki a chip felületén. Ezt kell kicsit letakarítani, majd visszajuttatni a folyékony fémet.
De maga a folyékony fém nem megy tönkre, így cserélni nem szükséges, legfeljebb csak kicsit kipótolni. -
Woodslave
félisten
Megint elég meleg van jött is az üzenet hogy túl melegedett a gép kapcsoljam ki. Szerintetek pasztazas 25ezer forintért reális ár?
-
-
front3r
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Amikor indul a játék, és látod azt a sziklás tájat, elképesztő részletességgel, nekem a pár éve mutatott UE5 demót juttatja eszembe, csak itt most 60FPS-el játszod. Nekem ez elég.
-
front3r
őstag
válasz
Elderath
üzenetére
Ja de kezdeni akart jogosan azzal valamit, hogy ne legyenek túl unalmasak a séták. Egyébként jó ez a koncepció, amit összehozott és kitalált, ezt nem lehet elvitatni tőle.
Írásban, narratívában nagyon profi. Kíváncsi leszek a többi játékára is. De ő is ember, sajnos a kor őt is utol fogja érni.
Ilyen emberekre szüksége van a játékiparnak, de úgy a szórakoztatóipar egészének is.
Ráadásul a fejlesztőcsapatát is jól kezeli Kojima, kihozza a PS5 igazi erejét, nem csak látványban, hanem optimalizáltság terén is. Így kell ezt csinálni. -
_drk
addikt
Carbot Animati Expedíció 33 videótól felbuzdulva ( vigyázat spoileres a videó)
-Peak gaming!
-Absolute cinema!
-mindenkinek el kell mondani mennyire jó!De amúgy tényleg! Csapassa mindenki. Itt szerintem a körökre osztott harcot is meglehet szeretni.
-
markknight
nagyúr
Azért én emlékszem, hogy az első résznél mit össze szívtam mire lett egy normálisan működő motorom, meg amikor sétálgattam a végtelenbe és folyton lecsúsztam, meg már a második bakancsot használtam el egyetlen küldi alatt.. Itt is vannak amúgy kemény dió küldetések, főleg mikor fent vagy a hegyekben.. És szerintem a játék is tudja, ezért egyik küldetés végén visszaúton benyomta a Low Roartól a Patience című számot

-
_drk
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Nem az hogy könnyű, de az első rész végére megtanultad a játékot. Én az elején vagyok, eddig tök ugyan az.
Én azt érzem, most hogy már előre látom merre kell menni. Mennyi az a súly amivel még teljesíthető. Mit kell csinálni.
Meg a legfontosabb, hogy az elején nem szabad beszopódni. -
30z.Samu
titán
válasz
Elderath
üzenetére
Fasza, akkor nem csak nekem tűnt fel.
Azon gondolkodtam, hogy lehet azért érezzük könnyebbnek, mert az első részben kitapostuk az ösvényt, amikor Észak-Amerikát élesztettük újra. Most pedig Ausztriába gyakorlatilag rendelkezésünkre állnak szinte egyből ezek az eszközök. Sőt még valamivel több is és így már könnyebb lett a bányászok, akarom mondani kézbesítők élete.
-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem mondanám unalmasnak egyáltalán főleg hogy annyi új cuccot raktak be, de marha könnyű az tény
-
Elderath
addikt
válasz
markknight
üzenetére
lol hát az gondolom milyen lehet ha normál is sétagalopp
-
polonic
félisten
Semmit. Csak írom, rákérdezek, ha már megláttam. Évente kétszer indítom el kb a pc-s xbox appot. Most volt a második alkalom idén és pont megláttam a profilomon, hogy ott figyel 0 acsival.
-
polonic
félisten
Egyébként a FH5 megadja az achievmenteket is? Trófeákat kaptam már. Aztán most pc-n beléptem az xbox appba kiváncsiságként és ott még semmi nincs.
Amúgy a trófeák a lényeg. Csak gondoltam megkérdem. -
F-ECT$
titán
Hűha. Olvastam a topicot, aztán egyszer csak minden fekete lett
-
Elderath
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Nekem pont ez az egyik negatívum. Túl könnyű lett. Így is bitang mód élvezem, de annak ellenére, hogy Kojima azt mondta nem szeretne "mainstream" lenni, hát ez pont az lett

-
LÁZ
addikt
válasz
manieeec
üzenetére
Gyanítom már nincs rá gari, akkor nem biztos, hogy foglalkoznak vele. Lehet egyszerűbb lenne telefonon megkérdezni mind2 helyet, hogy mennyi az annyi, mert lehet, hogy pl.a triwarden olcsóbb, de hetekig tart...
ps konzolvilágot is felhivhatod, platinum 15k-t ír a tápcserére..
-
markknight
nagyúr
Azért ebben a DS2-ben elég sokat visszavettek ezekből a végtelen sétálásokból. A leghosszabb küldi is olyan max 10 perc sztem. Ez az eső általi rongálás talán nincs is benne vagy nem olyan módon mint az elsőben, mert ott ha találtam egy motort az sem jelentett semmit, mert közlekedni nem lehetett vele vagy szétkapta az eső.. vagy bármi más ami miatt nem tudtál rá fixen számítani
Ebben a mostaniban amivel élvezetesebb a szállítás nekem:
-Tele van rakva töltővel a játék, lemerülés ki van zárva
-Az eső nem szedi szét a járművet
-99% küldetés megoldható járgánnyal, nagyon ritka, hogy nincs lehetőséged rá, maximum ha a hegyekbe mész. Járműre van kihegyezve a map, ez tisztán látszik. Szegény létra meg kötél.. 1x nem használtam őket
-Már most "tömve" vannak a garázsok, utak kezdenek kirajzolódni, sokkal könnyebben boldogulsz.
-A játék első pár órája után eléred a legfontosabb dolgokatSzóval aki az unalmas séták miatt hanyagolná ne tegye, el lehet vele lenni rendesen.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Bluetooth headset-et nem lehet sehogy csatlakoztani a PS5-höz vagy csak én vagyok béna?
Köszönöm ha tudtok segíteni. -
manieeec
tag
Az érzés mikor végre elkezdeném a DS2-t, erre nem kapcsol be a PS (első szériás fat). Triwardennél mire lehet számítani? Hetek/hónapok? Gondolom a tápegység ment tönkre, mert még a biztosítékot is lecsapta mikor ki-be dugtam a tápkábelt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
De free teljesen, a kampány is. Van preorder csomag, ami skineket meg pár apró bónuszt ad.
-
KaitouP
nagyúr
-
30z.Samu
titán
válasz
markknight
üzenetére
Magellán érkezik a harmadik vágányra, a vágány mellett kérjük vigyázzanak!
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
A Sekiro élményért simán megéri.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
És akkor én ezt be is lőttem ébresztőnek

-
markknight
nagyúr
Death Stranding 2-ben ennek a Magellannak olyan hangos a dudája, hogy eljátszottam a gondolattal milyen poén lenne berakni ébresztőnek
Sokáig nem kellett mennem, mert az official weboldalon is fent van letölthető formátumban

https://www.kojimaproductions.jp/en/death-stranding-2 -
TBT
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Igen, a június 12-én érkezett patch-el bekerült az is.
-
undercover
őstag
Van amugy már japán szinkron PS5-ön a Stellar Bladeben?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mocskos jó a japán, persze angol felirattal.
-
válasz
markknight
üzenetére
A magam részéről egyiket sem szeretném. A szóról-szóra fordítás az semmire sem lenne jó, az AI féle hallucinációs jósolásnak pedig semmi értelme sem lenne. Mert az oké, hogy így megértenéd amit ír, csak éppen az nem a játék lenne, hanem egy katyvasz.
-
nincsnév007
addikt
én imádom a német nyelvet, sokszor német szinkronnal játszok, angol tőlem távol áll. a japán szinkron az meg ki nem állhatom, de a tsushimát nem tudtam más nyelven játszani
yötei valszeg angol szinkronnal fogom. pl a witcherhez is akkora hangulatot ad a lengyel szinkron, teljesen más. olyan szlávosabb. valszeg a witcher 4-et is lengyel szinkronnal fogom játszani, mondjuk ciri új szinkronhangja nem tetszik.
-
TBT
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Úgy a Stellar Blade is nagy élmény... EVE im Rotkäppchen-kleid. EVE und die Streichholzschachtel. Mint valami ördögűzés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Imádtam a cusimát is de még egyszer nincs kedvem azért végigvinni, pedig included a PS plusz extra mellé.
Fizukor most majd megveszem az AC shadows-t hogy csillapítsam kicsit a katana éhségemet. Egyenlőre idén nincs más a palettán csak AC shadows és majd a Ghost of Yotei.
Ghost of Yōtei - Collector's Edition Trailer
Vagy csak át kell gondolni a fegyver arzenált, a kocsin csak machine gun volt, holnap úgy megyek, hogy két cannon lesz a kocsin meg heggesztek gránátvetőket.

Látom, hogy Platinumshop szervizben is foglalkoznak tápegységgel, és ma is nyitva vannak. Valakinek van tapasztalata velük? Vagy érdemes inkább Triwardenbe vinni?
RangerFox