Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, de sajnos muszáj

-
-
KD6-3.7
őstag
Arc Raiders is csak 11ezer
(amúgy sem volt drága)
BF6 20ezer
Na most akkor melyiket?
1 multis játékot vennék, egyre lenne talán időm, BF6 beta tetszett, amúgy is sokat toltam BF1 és BF5-öt is.
Azon gondolkodom kéne valami új és ez az Arc Raiders felkeltette az érdeklődésem.
-
A múlt hét elején még azon agyaltam, hogy vajon láttam-e a Bloodlines 2-nél trehányabbul összetákolt játékot, de azóta kijött egy patch, ami tovább rontott a dolgokon, így már biztosan állíthatom, hogy nem.
-
-
30z.Samu
titán
Nem tudom emlékeztek-e, generáció jelent meg a The Medium. Imádtam ezt a játékot, most 5300-ért vesztegetik a Store-ban. Gondoltam szólok, hátha érdekel még valakit.
-
unreg1
tag
válasz
Faresz29
üzenetére
Egy itteni fórumtársat tudok ajánlani Hall vagy TMR cserére, nagyon gyorsan és korrektül megcsinálta.
https://hardverapro.hu/apro/playstation_kontroller_szervizeles_tmr_hall_szenzo_2/friss.html
-
@rglaaf
veterán
Yotei avatarok
Európa / Ausztrália: QEH9-3Q25-5QMB Amerika: 8GGE-5H6P-QMTC Ázsia: BD8B-8C53-6CND Korea: 6HP7-NHQ2-FJED Japán: DMH5-XBJD-KXCQ
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
van most valami kupon eneba?
feltöltőkártyát szeretnék venni. -
TBT
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Azok, amik tavaly!

2024:
FF7 Rebirth (PS5)
Stellar Blade (PS5)2025:
FF7 Rebirth (PC)
Stellar Blade (PC)Mondjuk idén a 33-as Expedíció, a Jótej, a Death Stranding 2 és az AC Sedóz nem volt rossz, csak hát ugye... egyikben sincs Tifa vagy EVE.

Na, de majd jövőre az újragondolt Lóra Kroft.
-
-
-
vg
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
A bg3 inkább olyan mint a xcom játék, azon kívül, hogy körökre osztott semmiben sem hasonlít a ex33 harcrendszere. Én a felénél otthagytam a 33-at, nem tetszett az egész.
-
Végigjátszottam az Alters-t. Nekem nagyon tetszett, simán oda teszem az idei top5 listámra (mondjuk ez nem nehéz, nem sokkal több idei játékkal játszottam
).
A fejlesztő korábbi játékai alapján sokkal szívatásosabb játékra számítottam, de normális is teljesen jól élhető volt, egy-két húzós helyzettel, de van már benne easy mód is, ha valaki emiatt tartózkodott volna eddig.
Kb 21-22 óra volt nekem ez a menet, de simán benne van egy második végigjátszás, megnézni a többi lehetőséget, karakter, befejezést. Lehet majd jövőre előveszem egyszer újra. -
penge111
addikt
Nagy dilemmaba vagyok, még sok évről ezelőtt maradt a Walletomon 22.000 forint. Látom a Baldurs Gate 3 19452 ft lemezen szinte beszerezhetetlen. De van egy rakás más amit most megvehetnék:
Patfinder: Wrath of the Righteous Enchanted Edition 2247 ft
Lords of the Fallen 5645Ft
Mortal kombat 1, 3758 Ft
Mortal Kombat 11, 1586 Ft
AC: Valhalla 3748 Ft
Borderlandas 3, 2439 Ft
Hogwarts Legacy 4273 FtVagy ezekből rakjak össze egy kombót, ááá

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
PS5 gép beszerzéshez van ajánlott bolt vagy ahol a legolcsóbb?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben? - GP szavazás idén is.

-
Kender23
aktív tag
Üdv.
Mi a különbség az Astro bot's Playroom és az Astro bot között? Megéri megvenni? A gyerek kipörgette a Playroomot, ugye ez alapról rajta volt (nekünk) a konzolon.
Köszönöm.
-
VTom
veterán
Éjszaka lepörgött a God of war: Ragnarök stáblistája.
Még nem találom a szavakat.
Számomra minden téren felülmúlta az első részt a sztori. Zseniális.
Nálam elfoglalta méltó helyét a dobogó tetején, a LoU pt. II és a Death Stranding mellett.Remélem lesz harmadik rész.
-
ribizly
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
A platform dönthet úgy (jó Lidl-s példa), hogy lenyeli a veszteséget, mert akkor esetleg más termékeket is náluk vesznek meg. De értem és akkor még inkább aránytalan egy ilyen szituáció.
@#209359_drk
Én nem szerettem, minden technikai megoldása, látvány, hangulat, minőség ellenére sem. Főleg, hogy nem sokkal előtte vittem végig a Quantum Break-et meg a Control-t. Azok után én (habár kb. sejtettem mit milyen lesz majd az AW2) sokkal többet vártam a játék mechanikai részétől. Ráadásul valahol a story nekem el is csúszott és már csak úgy szolga mód csináltam, hogy "csak legyen már vége", amin az endgame elég sokat rontott.
A DLC-k viszont valóban oda@asztak rendesen. -
ribizly
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Fel, de azért annyira nem. A legtöbb nagy cím (még?) semmit sem kapott, főleg a nagyobb csomagok nem, pedig azok szoktak. Még várni kell kicsit, hogy tisztuljon a kép.
A másik, hogy ez a "több platformos élet" sok vicces helyzetet hoz elő. Én pl. a Hellblade 2-t már rég kinéztem magamnak, de eddig vártam, hogy mekkora leárazást kap PS Store-ban. Majdnem harmadannyiba került Steam-en, így nem volt kérdés, hogy melyiket veszem meg.
Ilyenkor ki állítja be, hogy melyik címre mekkora lesz az akció? A platform (Sony, Valve/Epic/..., M$, Nintendo) vagy a kiadó? -
_drk
addikt
Nagy nehezen végigvittem az Alan Wake 2 -t.
Összességében ez egy jó mű. Nem mint játék, mert annak a gameplay része nem jó. Viszont a sztori, hangulat, színészi játék, art direction, zene tényleg kiemelkedő.
Én ezt egy sorozatban (filmbe nem férne bele) néztem volna meg. Esetleg így utólag inkább egy végigjátszást néztem volna meg inkább de azzal meg tudjuk, hogy mik a problémák.Így is amúgy vannak nagyon jó részek a játékban. Watery a vidámparkkal, majd az öregek otthona mint játék is működik és még sorolhatnék 1-2 jó helyszínt. De valahogy ezeknek a kapcsolódása annyira lassú és körülményes sokszor, hogy az ember bealszik.
Harcokról írtam már, az sajnos a gyenge 2-es elégséges jelzőt éri el.Amit még kiemelnék, hogy Saga-nál a board elsőre tök jó, meg még utána vagy 2X hangulatos volt, de egyébként az se működött.
Alan-nél a scene-ek már pár fokkal jobbak.
Viszont vele annyi felesleges séta van a metaforákban, hogy teljesen elvitte a fókuszt.DLC-k amúgy tök jók. Főleg a seriff-es.
Jah és, hogy 2X kell végig vinni a játékot a befejezéshez, még a végét is elbaszták, pedig ilyenkor lenni szokott egy feloldozás ilyenkor, hogy nem rossz játék volt ez. Hát...
-
JiMN
tag
Srácok. Cronos vagy Stalker 2? Esetleg Resi 4? Minek ennyi leárazás.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Storeban elindult a januári nagy leárazás. Kívánságlistámban majdnem minden akciós, nyilván kivéve pont az az egy nem (Absolum)
, amit nagyon szerettem volna megvenni.
Sebaj, bőven van mivel játszani. -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a ps5-ös GTA San Andreasba is bekerült utólag a classic lighting? Úgy tudom az csak a netflixes verzióban volt eredetileg, de érdekelne, hogy a ps5-ös változat is megkapta-e végül. -
válasz
papi77
üzenetére
Valamiért megszakad a HDMI jel, aztán helyreáll.
Ellenőrizd a kábelt, a csatlakozásokat, vagy akár megpróbálhatod kicserélni egy jobb minőségűre is. Illetve a konzolon visszaveheted a sávszélességet a Beállítások > Képernyő és videó > Videokimenet > Felbontás és frekvencia > Videóátviteli sebesség segítségével.Amúgy ezt simán okozhatja az elektromos hálózatból érkező zavarás is, ezért az ilyen kényes elektronikai eszközökhöz érdemes lehet beiktatni egy túlfeszvédőt.
-
Sziasztok!
Mostanában játék közben azt tapasztalom,hogy 1.2 mp-re elsötétül a kép,néha egy pillanatra zöld csíkok is megjelennek.
Szerintetek mi lehet a gond? -
czanga
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Tényleg komolyan érdekelt csak. Akkor jól sikerült kifogni a lemezest nekem is, de nem is gondoltam, hogy "akciós", csupán utána néztem itt a topicban, hogy mennyi volt utóbbi időben, években, mert első PS5 konzolom.
Köszi, tényleg csak kíváncsiság volt, sorry ha másképp jött le, akár cinizmusként.
-
válasz
czanga
üzenetére
Az akció előtt, a lemezes Slim gépet 235K-ért lehetett kapni, a digitális verziót pedig 195K-ért, nos az akció időtartama alatt, a lemezes Slim 185K volt a digitális pedig 145K, szerinted
A lemezes Slim ugyan úgy vissza ment 235-re, mert ezekkel nem variált a Sony, maradt 1Tb, viszont a digitális verzió nem maradt 1Tb hanem 825Gb lett, így az most csak 175K-ra ment vissza... -
LÁZ
addikt
a prom mellé volt egy vr2 is, egy kört futnék vele, kipróbálás témakörben
mik a javallott játékok,1-2 főre?
amit néztem
sw edge of the galaxy (kedves sony kivette a prémiumból, úgyhogy kereshetem lemezesen, ha vkinek akad kölcsönbe, megköszönöm)
beat saber
walkabout mini golf
badminton time vr
Wanderer
fishermans tale 1-2
the midnight walk
tentacular
horizon call of the mountain (ha találok lemezest)
angry birds vrps. resident evil nem mozgat, nomans sky megvan
-
Bad Pritt
félisten
Resident Evil Requiem’s dual-protagonist system will be like repeatedly “jumping into a cold bath after a hot sauna.
Ez mondjuk nálam kicsit red flag, Resi 6 érzésem van tőle.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
Lemész a Welcome Hubhoz, majd jobb felső sarokban megkeresed a háttérkép ikont.
-
penge111
addikt
Ugye jól olvasom, hogy a Divinity Original Sin 2 kapott egy leárazást, plusz egy ps5-ös frissítést 60 fps, 4k, nagyobb textúrák? Amúgy akiknek megvan a játék ingyenes az upgrade. Nekem anno lemezen volt meg, de vakarózok rajta, hogy ennyiért behúzom, mert azon kevés játékok egyike amit szivesen végigvinek ismét. Kb Witcher 3-mal van egy szinten, persze ez CRPG de ugyanolyan grandiózus alkotás szerintem...
-
Az új, dinamikus évszakos háttér nálam már télire váltott. Tegnap nem tudom, de pénteken szerintem még az őszi kép volt.
-
PTM
senior tag
válasz
benfolds
üzenetére
Ezek az ingyenes játékok, a többi fizetős és lemezen vagy a PS Store-ban lehet megvenni őket. Eneba és hasonló oldalakon keresztül lehet faragni még a PS Store áraiból, de ezeket első kézből nem ismerem.
-
benfolds
őstag
köszi a tippeket! a yt csatornája alapján meg lehet állapítani, hogy egyáltalán milyen konzolja van? meg mikkel játszik? volt fenn egy live, de azt leszedte. fortnite volt szerintem. most már inkább csak shortok vannak.
még az lenne a kérdésem, hogy "letölteni" is lehet-e ilyen játékokat, mert ha lehet, akkor inkább letölteném, aztán a játék árából mást vennék neki karácsonyra. -
-
benfolds
őstag
sziasztok, tudnátok ajánlani jó játékot karácsonyra 11 éves gyereknek? annyit tudok, hogy fortnite-ja van.
amúgy ezeket a játékokat boltban lehet megvenni vagy "letölteni" is lehet?
venni hol érdemes? -
LÁZ
addikt
megjött a vérlázitóan jó árban megcsipett pro-m, a kérdés, hogy az app-ból vhogy el lehet tüntetni a régebbi masinákat a konzolkezelés részből (mondjuk nincs szem előtt, de gyanitom ezt a lécet a sony nem tudja megugrani), vagy a régebbi gépeim is ott maradnak az örökkévalóságnak
-
Imre9211
aktív tag
Szánalom...(A bf6-os szankciókhoz)...
-
válasz
F-ECT$
üzenetére
Igaz már nem mostanában volt, de anno Destinyztem sokat meg COD, nos ott gyakorlatilag minden második mondatban elhangzott az általad említett káromkodás mindenkitől ,sőt még különbek is, de soha senki sem kapott bant,vagy bármi egyebet ez miatt! Lehet ez is már változott azóta nem tudom, mert utoljára kb 5-6 éve multiztam..
-
KaitouP
nagyúr
válasz
FDoman
üzenetére
Direkt nagyon odafigyeltem arra, hogy kikkel játszom, csak baráti közösségen belül, tudtommal senki nem reportolt.
Arra is hogy hogyan beszélsz? Mert az a "voice abuse" indok elég beszédes, bár nekem soha, semmikor nem volt ilyen okból (sem) tiltásom. Nyugodtan mehet ON-ba amúgy, témába vág. -
FDoman
friss újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, mert már elég zavaróvá vált a helyzet.
Kb. 3 hónapja folyamatosan felfüggesztéseket kapok PlayStationön, mindig „voice abuse” indokkal. A dolognak van egy nagyon furcsa mintája:
játszok 2 napot,
majd a 3. napon megkapom a felfüggesztést.
Ez szinte rendszeresen ismétlődik. A figyelmeztetések is hasonló ütemben érkeztek már a hosszabb tiltások előtt is.
Volt egy 1 hónapos felfüggesztésem, ekkor felhívtam a PlayStation Supportot és írtam is nekik. A válaszuk az volt, hogy
ők ezzel nem tudnak mit kezdeni,
nem adhatnak ki semmilyen információt vagy hanganyagot, amit rólam rögzítettek.
Az 1 hónapos tiltásom 18-án lejárt, játszottam 18-án és 19-én, majd 20-án megkaptam az újabb felfüggesztést, ezúttal már 2 hónaposat.
Direkt nagyon odafigyeltem arra, hogy kikkel játszom, csak baráti közösségen belül, tudtommal senki nem reportolt.
A legfurcsább az egészben az, hogy a Support nem tudja levenni rólam a felfüggesztést – ezt még az 1 hónapos felfüggesztésemnél mondták
Ilyenkor mit lehet csinálni? -
F-ECT$
titán
válasz
banderasz77
üzenetére
Teljes áron se rossz deal egy PS5, de még találhatsz itt-ott kisebb akciókat is
-
válasz
marquuard
üzenetére
Ez nem annyira az adapteren múlik, mint inkább a fülesen. Az Ugreen CM408 csak SBC hangkodeket támogat, szóval az kell hozzá, hogy a fejhallgatónak legyen SBC low-latency módja. Ez nem egy szabványos dolog, de ha nem támogat aptX-et, viszont mégis van neki aktiválható játék módja, akkor jó lehet.
Viszont ha a füles aptX Low Latency-t vagy aptX Adaptive-et támogat, akkor olyan adapter kell hozzá, ami szintén tudja ezt. Mivel ha nincs kompatibilis, aktiválható alacsony késleltetésű mód, akkor a hang késése miatt nem lesz élvezetes vele a játék.
Persze ha esetleg annyira új fejhallgatód van, hogy már támogatja a legújabb, nagyon alacsony késleltetésű LC3 kodeket is, akkor nyilván ilyen adapter kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(amúgy sem volt drága)
Tomb Raider-t imàdom, de soha nem a fenekével voltam elfoglalva a küldetések közt. Persze nem vagyunk egyformák

venni hol érdemes?
RangerFox