Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Akkor ez olyasmi dolog, mint a witcher háromban, csak ott volt egy kicsit" feltűnő koponya, ha rossz helyre tévedtél éppen.

Kíváncsi leszek erre a játékra a továbbiakban. Annyi szent, hogy a Red dead 2 óta, ilyen elképesztően szép képekkel nem találkoztam. Ha megtanulok majd harcolni, kész felüdülés lesz ez a játék.
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Ps4-en elkezdett játék mentését, trófeáit tudom folytatni ps5-ön is? Jelenleg félben van egy játék amit szeretnék kimaxolni, viszont időközben ha minden jól megy hozzájutok egy ps5-höz így azon szeretném folytatni ha lehetséges, nem játszanék tovább kényszerből a 4-en ha nem muszáj.
-
Fesq
tag
Igaz hogy a PS5 játékokat lehet már nem csak eredeti DualSense kontrollerrel játszani?
Valaki találkozót vagy próbált már másfajta PS5 kontrollerrel?
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
A GoT esetén én is bele estem ebbe a hibába. Ha az elején túl erősek az ellenfelek, akkor az azt jelenti, hogy egyszerűen nem jó helyen jársz, nem arra, nem oda kellett volna menned. Mikor utánanéztem, akkor világossá vált, hogy nem jó helyen vagyok, és mikor korrigáltam, akkor máris sokkal könnyebbé váltak a harcok.
-
Hol tudom beállítani, hogy a PS5 menüjében az adott játékon ne legyen zene amikor még nincs elindítva?
-
F-ECT$
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mikkel játszottál eddig?

Egyébként kis tanulás, meg a skillek feloldása után átmész kb halhatatlanba normál nehézségen. Én is azon kezdtem, de a végén Lethalon platináztam, hogy legyen benne egy kis kihívás is.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Érdekes minden esetre, már régen platináztam, de nem is emlékszem,hogy haltam-e meg abban a játékban egyáltalán🙄
-
keIdor
titán
Nálatok sem jelennek meg a trófeák? Valami sync probléma lehet.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
A legtöbb helyen 10/6.5 pont... Számomra ez egy közepes játék , ha nem gyengébb.
De pl metacritic ( user rating 4.8)
De mindenki azzal játszik amivel akar , ettől függetlenül ez ingyen se kéne.
-
Frod
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
A GoT ebben hasonlít a Witcher3-ra: az elején valóban durva a "nehéz" szint, ellenben ahogy kapod a skilleket meg az új állásokat, a végére már kb nem éri meg az alatt játszani, annyira könnyű lesz.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Minek ez az e-pénisz méregetés?

-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bobek198508
üzenetére
Mondták előttem, de én is leírom: például az az értelme, hogy tudomásodra hozza, hogy az indítás sikeres volt-e, vagy valamilyen hiba áll-e fent (több csippanás egymást után). Annyira nem hangos, hogy egy alvó személy felkeljen rá, vagy hogy riassza a TEK-et is. Arra sokkal előbb felkelsz/felfigyelsz, ha van lemez az olvasóban, és elkezdi pörgetni, esetleg berezonál tőle a bútor. Persze lehetne ettől még opcionális funkció.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Te most a Ghost of Tsushima-rol beszélsz? Ha arról akkor nem tudom, de valamit rosszul csinálsz, én a legnehezebb fokozaton vittem végig és platináztam, de sehol sem akadtam nagyobb nehézségbe😳
-
Farkassacred
őstag
A Got-nál komolyan gondolták ezt a normál nehézségi szintet az elején
Komolyan mondom a valósághű mód nem volt ilyen nehéz a Last of us kettőben, se az egyben, mint itt a normál. Nem túl okos döntés ez így az elején, sokan feladták szerintem. -
Elderath
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem fogok itt meggyőzni senkit, de ez messze van egy gyenge játéktól és nem mellesleg úgy jelent meg, hogy készen van, nem bugos és nem félkész. Sajnos manapság odáig jutottunk, hogy ez is pozitívum
-
Elderath
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hol írják? Csak mert hónapok óta kb ennek a játéknak van egyedül pozitív subredditje, ami mostanában megjelent, mert mindenkinek tetszik a játék. Ingyen van, mindenki eldöntheti tetszik-e neki vagy sem
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Lehet valaki jól szórakozik vele, amivel persze nincs semmi baj.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Talán SkillUp teszt írta, hogy még GamePass-szal sem ajánlja.
-
Elderath
addikt
rainbow extraction 2 órás trial elérhető. Aki kicsit is szereti coop gamekat próbálja ki. Szerintem nagyon jó lett. Nem az a fejetlen coop lövölde
-
F-ECT$
titán
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Pontosan erre utaltam én is. Mind a tv-k, mint a ps-ek szempontjából tetten érhető szoftveresen az iszonyat spórolás, halogatás, trehányság, ferdítés. Az a szerencséje a cégnek, hogy sok téren még mindig elég jók, így ez belefér, azán majd kiderül, hogy Nintendo típusú cég-e a Sony vagy inkább Nokia.
@RangerFox: ahogy Atomgeszi is írja, lehesen kikapcsolni az "Ok" csippantást, és csak akkor csipogjon ha baja van.
-
Atomgeszi
nagyúr
Amúgy tök gáz, hogy a mai napig nincs javítva a Shadow of the Tomb Raiderben a 'Seek out the outcasts'...
Pedig lassan 1,5 éves bejegyzéseket is találok ezzel kapcsolatban. Nem fogom platinazni, de azért bosszantó, hogy feleslegesen csináltam eddig a küldetést..
-
-
Rakeem
aktív tag
Valaki próbált már ilyen hűtőt: [link] ?
-
agyhalal
aktív tag
A lányom úgy kapcsolja be a gépet, ha este a kisebb tesói alváshoz készülnek, hogy rögtön egyből köhög egyet.
A másik megoldás, mobilnetről, nem belső hálózatról, PS Remote Play-jel indítani és akkor nem csippan.
De amúgy tényleg zavaró abban az esetben, ha vannak kisebb gyerekek, akik aludni készülnek közben. Egyből kipattan a szemük és minimum fél óra kukázható az altatásból. Olyan ez, mint a lila szín és a zörgő hang. Messzíről kiszúrják, hogy csoki van nálad. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
bgunne
üzenetére
A csipogás amúgy hibajelzés miatt van. (Van hogy 3-szor csipog pl., gondolom az 1 csippanás az azt jelzi, hogy minden ok). Egyébként ja, értelmes feature Xboxon a ledek elhalványítása/kikapcsolása, itt is jó lenne. Akár a ledek színét is meg lehetne változtatni, én adnám azt a featuret is.
-
bgunne
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ezt nem nevezném szoftveres trehányságnak, mert egészen biztos, hogy szándékosan nem állítható, nem pedig figyelmetlenségből. Ez a szoftverfejlesztők feje fölött lett eldöntve, talán még egy unalmas prezentációt is készített valaki a Sony-nál arról, hogy miért _muszáj_ csipognia a konzolnak bekapcsoláskor.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Először meg akartam kérdezni, hogy azt mégis hogyan, aztán rájöttem, hogy igazából én is...
-
F-ECT$
titán
Csippanás téma: elhiszem, hogy az emberek 99%-át nem zavarja, de ne védjük már a Sony szoftveres trehányságát, hogy ezt sem csinálják meg olyan sok minden más mellett.
-
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
+1
-
gyerecske
senior tag
Én szeretem, ha csipog.Megnyugtat, hogy működik.

-
Major Lion
senior tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Akkor csipogjon akkor mikor baja van

-
Delirious
tag
Emag azt írja két üzletben azonnal átvehető a gép (és nem bundle). Nem tudom, mennyire valós, de hátha valakinek segíteni tudtam ezzel.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
gamegod
üzenetére
Szerintem ami a hobbid és boldoggá tesz, szórakoztat az sosem gyerekes
Én pl lassan 34 éves fejjel legózom néha. Az hogy van egy átlagos élet szemlélet, hogy na te férfi vagy, meg kötelességeid vannak dolgozzál szórakozás helyett épÍteni kell karriert nincs idő ezekre, akkora marhaság. Egy életünk van, ami igazán örömet okoz nekünk, azt csinálni kell.
Tapsikoltam örömömben mikor megérkezett az új konzol, le se lehetett volna robbantani a mosolyt az arcomról
Jó játékot hozzá -
belan
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
gamegod
senior tag
lenne egy digital, boltot nem írok.
+ piros controller
+ 1 éves ps plus
197. ugy számoltam h ráfizetésben nem lenne sok..
nagyon gondolkodok...
-
belan
addikt
Most cseréltek a 65c9 új kijelzőt . Eddig jó nincs sávosodás és lényeg kaptam 2 év garit a kijelzőre .
Eddig nem tudtam így megy plus garanciát tök felesleges venni . -
-
belan
addikt
válasz
balázs1991
üzenetére
C9 ,CX nem kapsz már csak használtan ,egyértelmű ha újat veszel c11 amúgy képminőségben nem sok eltérés van a három modell között .
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Sajnos nincs lehetőség a LED-ek kikapcsolására, pedig a konzol világítása is igencsak zavaró. Ráadásul erősebb a fénye mint a PS4-é, de legalább a kontrolleré az viszont kevésbé.
Az biztos, hogy nem technikai oka van neki, vagy mert túl nagy munka lenne, hanem egyszerűen nem akarják kikapcsolhatóvá tenni. Szóval ez olyan dolog, hogy el kell fogadni ha PS-ezni akarsz. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Ez bosszantó.
Amúgy is a projektorozás miatt be van sötétítve, és elég zavaró tud lenni a kontroller. DS4 meg teljesen levéve is borzalmas volt.
Nem hiszem,hogy olyan nagy ördöngösség lenne kikapcsolhatóvá tenni, a konzol hangjával meg a sárga konzol ledjével egyetemben, aféle stealth módot, ha úgy kívánja...Csak irónia volt a fenti hsz-em..
Úgy van ez, mint a kidobókkal, ha viccelsz azt hiszik, hogy komolyan gondolod, de, ha komolyan mondod azt hiszik viccelsz.
-
KaitouP
nagyúr
LMBTQ gender, rassz témát nagyon gyorsan engedjétek el.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
bgunne
üzenetére
Miles morales fekete pókember,
returnal női főszereplő
uncharted 2 női főszereplő
és ami teljesen kiverte a játékos társadalmat: [Nem akarja a BioWare, hogy Miranda feneke elterelje a Mass Effect Legendary Edition játékosainak figyelmét]
Lehet, hogy elrejtek egy OLED TV kérdést is ebben a hsz-ban, hogy on maradhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A levegővel beszélget szegény kisasszony.
.

Komolyan mondom a valósághű mód nem volt ilyen nehéz a Last of us kettőben, se az egyben, mint itt a normál. Nem túl okos döntés ez így az elején, sokan feladták szerintem.

Eddig nem tudtam így megy plus garanciát tök felesleges venni .
köszi. Akkor én is behúzom még lejárat előtt.