- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Én ebben nem lennék olyan biztos, a vásárló már az első perctől kezdve tudna dönteni hogy melyik kell neki. Aki csak időnként ül le a gép elé és nem feltétlenül számít neki a felbontás, frame stb, annak jó lehet az olcsóbb alapgép is. Aki viszont hardcore-ban akarja tolni, az megveszi az erősebb gépet. Magamból kiindulva, ha megveszek egy gépet, majd később megjelenik egy -kis túlzással- overclock-olt verzió félidőben, nem biztos, hogy rohannék a boltba. Viszont ha egyből ott a két variánst, akkor simán megvenném az erősebbet.
-
.LnB
titán
Azt hozzátenném, hogy harmadjára kezdem el a játékot. Szóval nem újdonság a Batmobil vezetése számomra, csak amit írtam az volt fura, hogy nem a ravasszal, hanem a négyzettel fékezek.
Megvan, megvolt PC-re is a játék. Egyszer nekiálltam a megjelenéskor, de akkor annyira rosszul futott, hogy játszhatatlan volt. Ez nagyot is ment a sajtóban, szóval gondolom mindenki hallotta. Aztán később (évek múlva?) újra nekiálltam, de valamiért félbehagytam. Nem emlékszem miért, de egy jó darabig játszottam vele.
Szóval nekem, maga a játék nem meglepetés, csak az irányítás fura így. PC-n kényelmesebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest