- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Speeedfire #281514 üzenetére
Sajnos elvileg a belső HDD ugyan úgy USB interface-n kommunikál, így valószínűleg, egyáltalán nem gyorsabb.
-
válasz
Speeedfire #281520 üzenetére
Csak edukálni kell az embereket.
Igaz, de akkor miért nem neki írod az okosságokat, ahelyett hogy nekem magyarázol arról, hogyan edukáljam az embereket? -
I02S3F
addikt
válasz
Speeedfire #281521 üzenetére
És többnyire új fiókkal együtt adják.
eneba?
-
DVlad
őstag
válasz
Speeedfire #281511 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire #280650 üzenetére
Fizetős témák... A lehúzás legalja. PS5-ön nincs már téma, gondolom ezért kezdtek fogyni PS4-en is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire #280560 üzenetére
Ha már nincs gari (gondolom nincs), akkor valamilyen konzol boltban kicserélik kb 5k-ért. Vagy rendelsz hozzá alkatrészt, és megcsinálod magad olcsóbban videók alapján.
-
válasz
Speeedfire #280560 üzenetére
Driftel, gyári hibás. Zsír új kontrollerrel jártam így en is. Vittem vissza gariba.
-
Nayrobi
őstag
válasz
Speeedfire #280516 üzenetére
Dehogy. A g29 xbox verziója a g920. A g25 a g29 kettővel korábbi kiadása. G25->g27->g29->g923.
-
wolf13
őstag
válasz
A G29 (PS+pc) megfelelője a G920 (Xbox+pc)
A G25 kicsit régebbi modell :
The Logitech G25 is a racing wheel released by Logitech on May 9, 2006. -
perge666
veterán
válasz
Ezt is jó tudni köszi.
Akkor amik ez alatt vannak árban csak pénzkidobás gondolom,nem tudom hogy megéri e ennyi pénzt belefektetnem,fogom e huzamosabb ideig használni.
Vettem februárban egy Nintendo Switch Lite gépet,bezsákoltam hozzá memóriakártyát,játékokat most meg a polcon pihen,meghirdettem de senkinek nem kell.
Nem akarnám hogy a kormány is így járjon,ezért gondoltam hogy előbb vennék egy olcsóbbat próbaképp.... -
perge666
veterán
válasz
Speeedfire #280513 üzenetére
G25-öt már szerintem nem igazán fogok kapni sehol,a T150-el meg úgy vagyok hogyha annyit is adnék érte,akkor inkább már Logitech G29-et vennék.
-
Beretvás
veterán
válasz
Speeedfire #280501 üzenetére
Meg tudod osztani haverral családdal valakivel az előfizut..
Sajnos elkell hagynom a topikot, váltottam ps5 re.. Nem sok vizet zavartam itt de sok infót szereztem..
-
icemad
nagyúr
válasz
Speeedfire #280503 üzenetére
Már írtam volna, hogy az összefoglalóban benne van, de most látom én is, hogy nincs. Esküdni mertem volna rá, hogy benne van.
-
icemad
nagyúr
válasz
Speeedfire #280501 üzenetére
Azt jelenti, amit jelent. Megosztod valakivel a megvásárolt tartalmaidat. Pl, ha van 2 gyereked, mindkettő saját ps5-el, akkor elég az egyiknek megvenni a játékot, mindkettő eléri. Erre lett kitalálva, és minden konzolon van hasonló megoldás.
-
vargalex
félisten
válasz
Speeedfire #280417 üzenetére
Rákeresel arra, hogy PS4 teardown (én az ifixit leírásokat szeretem), kiválasztod a típusodat és kész.
-
válasz
Speeedfire #280417 üzenetére
Itt a topikban anno rengetegen megoldották maguknak a takarítást és újrapasztázást. Ha szoktál ilyesmit csinálni, például notebookokat, akkor ez sem nehezebb. Megfelelő szerszámok és hővezető paszta, meg esetleg hővezető lap kell hozzá. Ha először állsz neki, akkor érdemes keresni egy jó bemutató videót, és azt követni.
Egy dolog van amire nagyon kell figyelni, hogy a táp alaplappal összekötő vezetékét mindig a táp felől érdemes lehúzni, mert az alaplapról könnyedén leszakítható a foglalat. Ebbe a hibába sokan beleestek, köztük anno én is. -
Elims
veterán
válasz
Speeedfire #279910 üzenetére
Nem kötekedésből kérdezem -lehet,hogy a vr-ral nem jó vmi-,de nem hangos kicsit a géped?Mikor volt utoljára pasztázva?
Van esetleg olyan barátod akinek van ps4 pro/ps5?Ha igen,próbáljátok ki azon is.Ha azon is ugyanezt csinálja akkor biztosan nem a gépeddel van gubanc. -
vargalex
félisten
válasz
Speeedfire #279910 üzenetére
A laggol az mit jelent nálad? Ha azt, hogy VR játékban néha nem jó helyzetben látszik, azt a bevilágítás okozza. A laggolas, vagy ha nem VR játékban is furán viselkedik, illetve valóban lecsatlakozik, nem normális. De ezeket nem hiszem, hogy a VR tudná okozni.
-
vargalex
félisten
válasz
Speeedfire #279896 üzenetére
Szia!
Az fontos, hogy ne legyen túl erős a fény (napfény/világítás) a szobában.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #276508 üzenetére
Csak összejött, bár most ezzel a splitterrel meg a HDMI CEC nem megy. De ennyi baj legyen.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Speeedfire #276515 üzenetére
És Elfogadta?
-
FunPro
őstag
válasz
Én egyébként nem tudom, miért tartja valaki megbízhatóbbnak az ssd-t.
Elméletileg annyiból jobb, hogy nincs benne alkatrész. Gyakorlatban egy hdd nagy valószínűséggel túl fog élni egy ssd-t.
Jártam már úgy, hogy még garanciás ssd az egyik pillanatról a másikra meghalt. Meghülyült a vezérlő chip, és kampó.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Szeretsz veszélyesen élni mi?
-
zojjektum
őstag
válasz
Speeedfire #276511 üzenetére
sajnos egyik sincs, mert nem mertem soha rendelni. Leginkább alin neztem, de ott elég nagy hányadánál azt írták, hogy vagy nem látja el a feladatát vagy sz@r képet ad.
-
zojjektum
őstag
válasz
Ez jól továbbítja/szépen váltja a jelet. Be kellene szereznem a gyereknek egyet, mert akkor tudná használni a ps-t és a boxot is a tévén.
-
crue
őstag
válasz
Mert az nem splitter hanem switcher. Tehát kapcsoló.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #276384 üzenetére
Na. Majdnem kész. Csak nem ez a fránya hdmi splitter, nem jó. Egyszerre nem képes mind a 2 helyre kiadni a jelet... vagy az egyik vagy a másik.
Úgyhogy most kereshetek másikat. -
válasz
Speeedfire #276453 üzenetére
Ha állítva használja, akkor kell egy talp ami megemeli kicsit, hogy könnyen be tudja szívni a levegőt. Én a két széle alá vágtam egy-egy vastagabb gumilapot, de lehet venni normális talpazatot is (habár nem túl olcsó).
-
erzol
őstag
válasz
Speeedfire #276448 üzenetére
Ez használható, ha nálam állítva van?
-
vargalex
félisten
válasz
Speeedfire #276411 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy Kodi alatt nem hivatalos kiegészítő dolgozik...
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #276411 üzenetére
Weben se nagyon van 720p-nél jobb csak talán magasabb bitrátával megy. De szemre tényleg jobb valamivel.
-
válasz
Speeedfire #276394 üzenetére
Star Wars Jedi: Fallen Order
-
penge111
addikt
válasz
Lords of Fallen, Mortal Shell, Surge szerintem ezek könnyű sulslike klónok.
-
vargalex
félisten
válasz
Speeedfire #276390 üzenetére
Inkább utóbbi, mert amit linkeltél, annak S-Video/Kompozit bemenete van...
-
vargalex
félisten
válasz
Speeedfire #276388 üzenetére
A Pi-ken szerintem nincs HDMI bemenet, csak kimenet. Ugyanakkor, ha jól látom, a CSI kamera portra köthető egy átalakító...
-
vargalex
félisten
válasz
PC-re azért nem nehéz hyperion-t csinálni, mert a média lejátszó "kezében" van az információ (maga a forrás anyag), ami alapján tudja, hogy a képernyő szélein milyen színek találhatóak. Ennyit küld lényegében az Arduinonak.
PS4 esetén ugye egy HDMI kiemeted van, így ez csak úgy lenne megoldható, ha magát a HDMI-n érkező viedófolyamot dolgoznád fel újra. Ehhez egy arduino kevés... -
válasz
Gondolom nincs akadálya neki, amennyiben elég hozzá a HDMI képjel, és a többit meg lehet oldani külső eszközökkel. De tutira meg lehet, mert Philips tévékkel is működik.
-
ldave
félisten
válasz
Vannak hasonló játékok, amik megengedőbbek, pl a Fallen Order vagy az Ashen (ami lehet végig coopban).
-
válasz
Speeedfire #274730 üzenetére
Még csak tizenötször írták be, szóval még nem volt.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Speeedfire #274302 üzenetére
Biztos lesz leárazás: BF, karácsony, új évi.
-
válasz
Speeedfire #274298 üzenetére
Amúgy felnézel pl. a hardverapróra, és találsz 18-nál olcsóbban, beváltható kód formájában. Nem akkora megtakarítás, de több a semminél.
-
Frod
addikt
válasz
Speeedfire #274298 üzenetére
Ha ráér a dolog, akkor hamarosan jönnek a nagy év végi akciók, biztosan lesz 13.500-ért (általában ennyi szokott lenni) Kb november közepe/vége.
-
Mike
veterán
válasz
Speeedfire #272634 üzenetére
ez szerintem játékfüggő. van amit nálam elindítás nélkül is frissít de van olyan amit nem, csak elindításkor. inkább jellemző egyébként az első, nálam egyedül a rdr2 frissít akkor amikor el akarom indítani.
néha tedd standbyba a gépet kikapcsolás helyett, és engedélyezd standbyban a letöltést, frissítéstKenedek, én nem csináltam soha keresést, mégis a legtöbb telepített programot lelkesen frissíti, akkor is ha fél éve indítottam el
-
válasz
Tökéletes megoldás nincs, mert amit már régen futtattál, ahhoz csak akkor kezdi el letölteni a frissítést mikor újra elindítod, vagy pedig manuálisan rákerestetsz (OPTIONS gomb > Frissítés keresése). Viszont nyugodtan játszhatsz úgy is vele, hogy közben letölti és telepíti a frissítést, nem kell feltétlenül megvárni.
Ha csak kéthavonta kapcsolod be a konzolt, akkor ne hagyd pihenő üzemmódban, hanem javasolt teljesen kikapcsolni, és akár áramtalanítani is. -
Frod
addikt
válasz
Elméletileg de, be lehet, és bekapcsolt állapotban vagy ha alvóban hagyod, akkor automatikusan leszedi és telepíti is a frissítést. [link]
Azért írom, hogy elméletileg, mert ehhez képest van, hogy direkt bekapcsolva hagyom pl amikor új szezon jön mondjuk Apex-ből, de nyilván hazamegyek, rányomok a játékra és akkor kezdi el leszedni... CoD szokta még ezt eljátszani. Mást általában magától csinál.
-
válasz
Speeedfire #268845 üzenetére
Nincs mit
-
válasz
Speeedfire #268840 üzenetére
Ez leginkabb budgettol fugg de ha ezt nem nezzuk akkor nalam a Fanatec CSL szett a befuto load celles pedallal. Budget kategoria a Logitech G29, arban es tudasban ezek eleg messze is vannak egymastol. Opcio lehet meg a thrustmaster t300 is.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Speeedfire #268384 üzenetére
Értem. Nekem pro van,én is gondolkodtam, hogy bele rakom, de inkább vettem külső házat, usb 3.0-at, nekem van hátul is usb,ennyivel egyszerűbb a helyzetem. Így majdnem 3TB a tárhely. Külsővel is kb ugyan olyan gyors, legalább is nem érzek különbséget.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Speeedfire #268358 üzenetére
Külsőnek vetted a 2TB-os vonyót? Nekem is az van, kell a 2-es,hidd el... 😉😊
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Speeedfire #268358 üzenetére
Sebességbe nem érzel különbséget?
Egyik ismerősöm Slim-jében elromlott a HDD, én is WD Blue-ra cseréltem, 128MB Cache van rajta, rendesen érezni lehetett hogy mennyivel gyorsabb lett. -
Lacr0ix
tag
válasz
Speeedfire #268351 üzenetére
Váltsd a rendszer nyelvét angolra. Ha beléptél és megjegyezte az origin fiókod akkor visszaválthatsz.
-
oliwire
őstag
válasz
Speeedfire #268166 üzenetére
Én WD blue 1 TB-ot vettem, a konzolvilágtól. Először rosszat kaptam, majd bevizsgálás után egy vadonat újat. Most az van benne, tökéletesen működik.
De szerintem mind a kettő, amit linkeltél jó lehet. -
válasz
Speeedfire #268166 üzenetére
Elvileg mindkettő jó. Arra kell ügyelni, hogy 9.5mm-nél alacsonyabb legyen a 2.5-es háttértár, mert különben nem fér bele.
-
ldave
félisten
válasz
Speeedfire #264297 üzenetére
Szerkesztve odaírtam, tovább módosítani már nem tudom.
-
icemad
nagyúr
válasz
Speeedfire #264168 üzenetére
Jó sztori, könnyű irányítani, nem fps: Nézz rá a Detroit-ra. Nagyon jó játék az is.
-
Mauzes
addikt
válasz
Spider-mant most játszom, szerintem nagyon élvezetes. Nem egy mély tartalom, hanem könnyed és jókedvű, ez nekem pozitív és jó vele keveset is játszani. Kicsit a Batman: Arkham sorozathoz hasonlít a játékmenet és a közelharc jellege is, csak annak ugye full sötét a tónusa.
Ami még tök poén benne, az az open-world "közlekedés", azaz hogy lóbálva mész tök nagy távolságokat gyorsan New York-ban, van egy elég jó kis flow élménye.
-
ldave
félisten
válasz
Bloodborne remek játék, de nem az a fajta, amihez párnaponta leül egy-egy órát játszani az ember, az annál többet kíván
Pókemberrel nem játszottam, de sokan szeretik, a Horizon története eléggé hit or miss, de a világ és játékmenet egész jó, szóval azt is csak ajánlani lehet.
-
ldave
félisten
válasz
Speeedfire #264154 üzenetére
Nem tudom mit keresel, de most sok indie és nagyobb játék is akcióban van, érdemes átnézni a kínálatot, biztos találsz valami, ami tetszik. De ha tipp kell, akkor írd meg milyen játékokat kedvelsz, biztos tudunk ajánlani majd az akciósok közül hasonlót.
-
RangerFox
veterán
válasz
Speeedfire #264152 üzenetére
Ha a wishlistre gondolsz, akkor azt kivették. És igen, 3 hete megváltozott a felülete.
-
seniman
veterán
válasz
Speeedfire #176500 üzenetére
Ezek PC-k nagy hűtőkkel,nagy hőátadó felülettel,nagy légterű házakkal,nem egy összenyomorított PS,kicentizett bordával.Nálam a gryzzlis fat PS3 idle 5-10 fokot vert az mx-es slimre már idle is.A fat ventije 33%-on volt,a slimé 40.Target temp mindegyiken 66 fok volt.Ennyi,itt borul a PC-s beidegződés,ez más világ.
-
seniman
veterán
válasz
Speeedfire #176485 üzenetére
Tetszik amikor segítséget kér valaki,megkapja,aztán beleköt abba akitől kapja.
Van tapasztalat mindkettővel,de ahelyett hogy bepötyögjem a PS3-as FAT vs. Slim /MX vs. Kryo eredményeimet,csak annyit fűznék hozzá,hogy vedd meg mindkettőt és tesztelgesd.
Azt meg se említem hogy a Kryo-s FAT rommá verte az MX-es Slimet,alacsonyabb ventifordulaton. -
Carlos Padre
veterán
válasz
Speeedfire #176485 üzenetére
Van tapasztalat itt a topikban.
-
seniman
veterán
válasz
Speeedfire #176382 üzenetére
Az mx-ek nagyon jók egy kétmagos celeronra,de PS-nél egy kalap sz*rt sem érnek.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Speeedfire #176467 üzenetére
Én 80-ért vettem Alzán. Eladtam belőle a kontrollert mert már van egy itthon és Spidermant is. Így kijött 60-ból, szerintem megérte.
A játék is amit vettem hozzá 5500 volt 10.000 helyett.
-
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire #176438 üzenetére
Pár száz darab volt 60e Ft-ért (500 MB) az Emagon, az elsők között fogyott el. (Utána árulták 80e-ért is.)
Egyébként sokat szidták az idei BF-et, de konzol árakban elég jók voltak az akciók. Pl az Alzás 125e Ft-os Pro (gondolom itt is volt róla szó), amihez járt az RDR2 + Spiderman, amivel maga a gép 100e Ft alá jött ki.
-
8nemesis8
veterán
válasz
Speeedfire #176420 üzenetére
Black Friday alkalmával
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #176327 üzenetére
Erre valaki?
-
Deck
titán
válasz
Speeedfire #176252 üzenetére
Gyorsabb lesz a letöltés ha dnst cserélsz. Tényleg működik.
-
Deck
titán
válasz
Speeedfire #176247 üzenetére
Pedig logikus. Olvasd el ha megakarod érteni: [link]
-
Deck
titán
válasz
Speeedfire #176235 üzenetére
Lassú letöltésre próbáld meg ezt: [link]
Több ismerősömnek is volt ilyen gondja de ez megoldotta
-
válasz
Speeedfire #176199 üzenetére
A lemez azért jó, mert fizikailag birtoklod a játékot. El is lehet adni, mert nem csak bérled mint a digitálisan vásároltakat. A játékok és a frissítéseik ugyanúgy települnek róla a vinyóra, de a jelenlétével igazolod a hozzáférési jogodat.
-
NyMRooD
őstag
válasz
A kérdésed az volt, hogy futnak-e lemez nélkül, amire a válasz az, hogy nem, de attól még feltelepülnek a hdd-re, a lemez ahhoz kell, hogy a játék eredetiségét "igazold" a rendszernek.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
A lemezest is felmásolja a HDD-re, a lemez csak kulcs, és csak az indításhoz kell, hogy eredeti.
Szép is lenne, ha nem kéne utána lemez. Egy valaki megvenné, aztán adná tovább a lemezt, micsoda biznic.
Más: erre valaki? [link]
-
seniman
veterán
válasz
Arra másolja a játékot,a lemezt csak egy azonosítás erejéig pörgeti meg.
-
Wesder
titán
válasz
A digitàlisan vàsàrolt jàtékoknak + mentések + rögzítések.
-
seniman
veterán
válasz
Speeedfire #176195 üzenetére
Azért lemezes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest