- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csabee86 #147062 üzenetére
Mondom még egyszer, hogy ha X>Y, akkor X*Z% az mindig > mint Y*Z%.
Azaz, ha 50% off egy játék itthon, meg kint, MINDIG a kinti vétel a jobb mindaddig, amíg ilyen az árfolyam, mint most.
Persze mindenki ott vásárol, ahol akar, szíve joga. Csak ne ideologizáljuk meg hülyeséggel, hogy miért jobb a magyar store. Pont, hogy nem az.
-
dollarZ18
tag
válasz
Csabee86 #144855 üzenetére
Ha trophyknál arra gondolsz, hogy mennyi account pontot ér:
- bronz 15 pont
- ezüst 30 pont
- arany 90 pont
- platina 180 pont12-es account level fölött 8000 pont kell egy szintlépéshez. 26 fölött pedig már 10000 pont.
S-A-B-C-D-E-F rangsor: az oldalon nyomon követett emberek után méri a játék átlagos teljesítését trófeákra vonatkozóan, és ezekkel a betűkkel rangsorol téged be az átlaghoz képest.
Van egy játék, amiben az átlag 30% körül mozog a trófeák teljesítésének tekintetében, akkor valószínűleg az ~ 50% már egy "A" rangsorolás.
Szerintem releváns, mert itt azok között kapod a rangsorolást, akik tényleg kicsit több időt töltenek el az átlagnál a játékokkal.
-
RangerFox
veterán
válasz
Csabee86 #144855 üzenetére
Hát ez nem egy hivatalos oldal, szóval nem venném referenciának. Amúgy attól adja a rank-et, hogy az adott játék regisztrált játékostáborából (az oldalon szereplő adatbázisból, tehát nem az összes játékosból) mennyi trófeát szereztek az adott játékban, és te hozzájuk képest mennyit. S-t csak 100%-ra ad amúgy.
-
toompa
őstag
válasz
Csabee86 #144598 üzenetére
Azt olvastam anno ehhez a játékhoz hogy elég ha az egyik fél megveszi,beinvitálhatja azt a játékba,akinek nincs meg.
Nem tudom mennyire igaz. Nekem osztva van a haverral,nem tudtam ezt így kipróbálni.
Én most nyomtam a haverral,jókat röhögtem a bénázásunkon,de jól haladunk. nagyon jók az első benyomások.
A végigjátszás állítólag kb. 6 óra.
"Ha valaki nem veszi meg a programot, akkor is tud vele játszani, elég csak egy barát hozzá, aki küld egy meghívót. Így a teljes játék végigjátszható párban anélkül, hogy mindkét személy megvette volna azt...."
Gamepod.hu
[link] -
Madn!ght
addikt
válasz
Csabee86 #143531 üzenetére
Persze próbáltam. De ha online meccset akarok játszani kiirja, h csatlakozok az EA szervereihez majd ismet ugyanez a kepernyő fogad.
Esetleg olyan nincs, mint a PS3-ban, hogy játékom kívül, már a főmenüben on-line legyek? (Elvileg a fiókkezelés menüpontban be vagyok jelentkezve, valamint a jobb alsó sarokban is kiirja a nevemet, meg a PSN plus logot.
-
energy4ever
addikt
válasz
Csabee86 #141927 üzenetére
Konzolokszervizevel jobb vigyazni. Panaszkonyvvel nem mesz semmire se, nem erdekli az ottani fonokot semmi sem... Hanyszor volt adougyuk is, ami miatt napokra bezartak!? Sikasztani tudnak csak, meg paraszt alkalmazottakat felvenni... Parszor jartam naluk, meg a szerviz reszlegukon. Bunko kiszolgalas, hozza nem erto emberek.
Szerk: Kozben rakerestem: Ennyit a konzolok szervizerol!Konzolok szervizeben mikor megvettem a PSVR-t:
-PS4-hez szeretnek VR Headset-et venni.
-Mi nem arulunk VR Headset-et, csak magat a VR-t.Nem ertette meg a gyerek, nekiallt egyre idegesebben valaszolni, majd agresziv modon kezevel hadonaszva mondogatta, hogy a Headset az amit a fuledbe dugsz, a VR az meg csak siman "HEAD"...
Utana inkabb beletorodtem, hogy ilyeneket alkalmaznak...
De amugy sajnos nem csak a konzolok szervize ilyen... Rengeteg konzol boltot ismerek, de szinte kivetel nelkul vagy ritkanagy paraszt eladok vannak, vagy nem ertenek semmihez se. Nem tudom mennyi fizetest kapnak ezek az emberek, de nemhiszem, hogy megfizetik oket, hogy csak ilyet talalnak.
LEhet azt mondani ram, hogy csak en latom igy, de nem. Baratnom is jon velem, es ugyan az a velemenye neki is ezekrol az "emberekrol" mint nekem. -
dollarZ18
tag
válasz
Csabee86 #140143 üzenetére
Képzeld el, hogy a játékot 70+ óra platinázni. Szóval igen, szinte alvás nélkül toltam végig, első nap 00:00-tól 20 órát egy huzamban. Ezért nincs még meg senkinek rajtam kívül. És leírtam, hogy játékon belül is ez az eredmény, ahol már 20.000 embert néz. "Csak" ennyire vettem komolyan, ezért zavar, hogy ennyire megalapozatlan háttér információk nélkül okoskodsz. Itt most befejeztem, nem fogom szétoffolni a topikot.
-
dollarZ18
tag
válasz
Csabee86 #140124 üzenetére
Olvasd el a többi hozzászólásaimat is, amiket ma írtam, aztán majd meg fogod érteni. Belinkeltem az előző részek toplistáit, ezek a top trophy hunterek. Aki platinázik azok itt vannak. Ott írja az időmet is. Pontosan tudom, hogy ezt más nem csinálta meg a Sony rendszerén belül is 0%-on állt előttem a számláló. Minden trophys oldalon ez az eredmény. Rengeteg külföldi több száz platinával rendelkező trophy hunter gratulált, meg teszik fel folyamatosan a kérdéseket. Akik mögöttem állnak 85%-on még legalább 30 óra hátrányban vannak hozzám képest. Magán a játékon belül is az Ultimate Team leaderboardon 1 ember érte el rajtam kívül a lvl 150-et, de ő is utánam 1-2 nappal a többi trophy-val pedig azóta sem haladt. Nem tudom mi ebben olyan hihetetlen?
-
dollarZ18
tag
válasz
Csabee86 #140075 üzenetére
Bárkit, akinek egyszer beírták a nevét (3,5 millió játékos jelenleg). De ugye akik ebben versenyeznek, azok mind itt vannak már az első napokban általában. Minden más oldalon is ez az eredmény jelenleg, több statisztikával. Plusz a Sony rendszerében is utánam váltott át 0,1%-ra a rarity
-
válasz
Csabee86 #127747 üzenetére
Több oka is lehet. Nekem pl. van olyan pendrive-om ami csak sokadik bedugásra akar működni, addig nem is villog. Próbáld másik USB portban is, illetve, hogy kihúzod és bedugod párszor, hátha csak elsőre nem volt oké. Ha sima PS4 még kezelte, akkor a fájlrendszernek jónak kell lennie, és a Pro-na is látnia kell.
Ha sehogy sem megy, még akkor is PC-n átmásolhatod a mentéseidet egy másik pendrive-ra. -
válasz
Csabee86 #120803 üzenetére
Ha ez így működne, akkor nem sok játékot adna el a Sony, és be is zárhatnák a PlayStation üzletágat. Szóval annyira azért nem hülyék, hogy ezt így engedjék.
De egyébként a dolog úgy működne ha egyazon játék a másik account-ra is meg lenne vásárolva, mert akkor amúgy mindegy, hogy melyikről van elindítva a letöltés. De így nem sok értelme lenne az elképzelésednek. -
válasz
Csabee86 #118481 üzenetére
Igen sajnos mindenhol ez van tényleg!
Film, zene, játék, próbálkoznak erőlködnek néha sikerül is mindegyik műfajban 1-1 maradandó produktum, de még is csak a régiek a jók mindenben, éppen ezért is van a sok remastered és újrakiadása a régi cuccoknak😁
Megértem elég sok mindent az 50 évem alatt, tehát tudnék mesélni vagy példákat felhozni illetve felsorolni de teljesen felesleges, mert a mostani generáció csak pislogna nagyon sok film-zene-játék címeken, hogy volt ilyen?
Plusz ha még azt is leírnám, hogy a legtöbb mostani zene-film-játék stb...a 30-40 évvel ezelötti vagy még régebbi produktumok reinkarnációja el sem hinnék! Mondjuk inkább ez csak a zene/film párosra igaz, mert a videójátékoknak nincs ekkora múltjuk -
marilllyo
veterán
válasz
Csabee86 #116961 üzenetére
Ez most csak nézőpont kérdése szerintem.
Egy multit akkor játszol ki, ha meguntad szerintem. Pont ez a lényeg benne, hogy nehezebben unod meg ha ad a játék hozzá pár extra célt. Tegyük fel ott van aaaa Battlefield 1(alapjáték). Van egy olyan trófeája, hogy minden kaszttal érd el a második szintet. Na most alapesetben te elkezdesz multizni és értelemszerűen a számodra legkedvesebb kassztal. De így akkor már kipróbálod teszemazt a sniper kasztot is amit kontrollerrel sokan utálnak. Mire eléred a kettes szintet... (sok szívás árán) rájössz, hogy hé...ezzel baromira lehet szakítani. Mire meglett a trófi mind a 4 kaszttal simán tudtam darálni.Vagy pl. Battlefront trófea. Kösd be egy AT-AT lábát. Lehet én voltam peches vagy szerencsétlen de szívtam vele rendesen. Dögnehéz volt... de szépen kitapasztaltam, hogy mikor mire kell figyelni, hogy sumákoljak, hogy ne lőjenek ki a speederből...és bumm meglett. Meg még utána vagy 10x mert egyébként rávezet a trófea arra is, hogy ha szar csapatban is vagy ez a mozdulat instant win nektek.
Ez most persze csak két példa...Én spec ezekkel szívtam az "utamon" ebben a két címben. Millió meg egy olyan példa létezik az ellenkező oldalra is. Pl. az U4-nél azért vannak f*szságok. Pláne a coop dlc-ben. Jelen pillanatban véres pisi, ha egyáltalán lehetséges. Ilyennek neki se állnék. Szépen végigvittem a játékot. Nagyon tetszett...és pont.
-
válasz
Csabee86 #116939 üzenetére
Egy másik Topiklakó akivel felezek,mindig azzal b@sztat,hogy ha megcsináltam egy platinát, mostmár lesz mire kivernem.
Akkor érzem,hogy egy adott játékot befejeztem és nincs több tartalom benne,ha megvan a platinám. Egy multit,hogy játszol végig?...ha megvan a max szint? Sztem akkor ha a trophy listát megnézed és megcsinálod. Heal-el 10embert,Csipával kapj le vkit futás közben....
Egyértelműen akkor végzel, ha egy trophy listát végigtolsz,mert akkor a játék minden részébe benéztél.
Természetesen itt nem egy Bloodborne vagy GTA 5 trophy listára gondolok, azoktól én is herótot kapok amikor meglátom,hogy a várható platina ideje 380óra (lásd GTA) -
marilllyo
veterán
válasz
Csabee86 #116939 üzenetére
Az én álláspontom ezzel kapcsolatban eléggé...sajátos és szerintem egyet is fogsz érteni.
Abban én sem sok értelmet látok, ha valaki azért vesz meg egy tipikusan f*s játszatatlan játékot mert könnyű platina és, hogy legyen plusz 1 amit majd mutogathat a csajoknak. De még egy telltale játékot sem indítottam el csak emiatt. Meg egyébként se...
De egy játék addig jó amíg van célja és ad valami kihívást amit teljesítened kell, hogy lekössön.
A legjobb példa ami eszembe jut pl az a Shadow of Mordor. Alapba egy jó rendszere van a játéknak de ha végigfutod az amúgy is gyenge és unalmas kampányt akkor csak nézel...és törölheted is mert semmi értelme tovább játszani vele. De ha végignézed a trófealistáját nagyon jó kis válogatás. Lopakodj és mérgezz meg egy warchief-et. Így-úgy ölj meg ezt-azt. Játszol a játékkal és tovább tudod élvezni. Néha a segged is összeszorítod egy egy trófeáért mert bevisz olyan csatákba amiknem nem örülsz...de nem elvetemültebb mint egy Bloodborne kampány. Kitolja a játékidőt +15 órával.Vagy itt volt a titanfall Be the master trófeája. Amikor adott idő alatt kellett lefutni a training-et. Dögnehéz...(legalábbis nekem az volt) de az alapjáték+multi is arra épül, hogy minél gyorsabban és ügyesen ölj embereket a kampány alatt... mi ez ha nem egy cél. Beleversz +4-5 órát, hogy begyakorold és le tudd futni. A játék készítői feladták...én meg tudtam csinálni.
Alien Isolation. Vidd végig legnehezebb szinten. Szedd össze a collectiblest közben ott liheg a nyakadba a dög.
Driveclub ... Venom Hot lap 2? ...Azért biza játszani kell..nagyon sokat.. (és még nekem sincs meg).
Horizon Zero dawn pl úgy emlékszem csak 100%-olni kell a játékot. Nem kér semmi agyament hülyeséget.És ezek egyikére sincs se trükk, se glitch se boost. Ezek a jó trófeák. Az olyanokat én is fa*zságnak tartom, hogy ugrálj egy helyben 325x. De ha már elkezded platinázni azt sem hagyod ott természetesen.
Killing Floor 2. egy fura kivétel. A játéknak az ég egyadta világon semmi célja. Mi más lenne mint a platina. Az utolsó 5 szintet kigrindolni volt csak sz*pás de akkor már nem hagyod ott 98%-on.
Mindezt úgy írom, hogy csupán 19 platinám (pár fórumtárshoz képest kb semmi) van és kb a fele van 100%-on. Nem fogok kétségbeesni, ha valami nem lesz meg maxra.
Én úgy fogom fel. hogy ezeket a készítők adják és hozzátesznek a játékhoz. Én pl azzal nem értek egyet, ha valaki végigrohan egy játékot easy-n és oké le tudva.
Meg mostanában semmi olyan cím nincs amire fizetnék. Inkább elővettem a régebben megvásárolt játékaimat és elkezdem őket platinázni.
Most pl a Battlefront van terítéken. A plati már rég megvan de így, hogy akciósan adják újra van benne élet. Lehet vele játszani...és így újra van egy cél (dlc trófeák), hogy miért. -
dollarZ18
tag
válasz
Csabee86 #115484 üzenetére
Batman Arkham Knight - Brutality 101 Trophy (videó)
A videó elején látható, hogy melyik AR challenge-nél a legegyszerűbb megcsinálni. Nem a legkönnyebb mozdulatsorokat csinálja, és nem is a legegyszerűbb sorrendben sajnos.
Itt igazán a nehézséget az okozza, hogy egyrészt sokszor nem tudod nyomon követni, hogy miket csináltál, mennyinél jársz. Másrészt a játék sztorija nem készít fel ennyire a harcrendszer ismeretére, pedig nagyon összetett.
Itt is az a legjobb, ha fejben felosztod a 15 szükséges kombót több részre, és 1-1 részbe összefüggő / hasonló mozdulatokat teszel. Mondjuk ennél a trophy-nál sokat számít, hogy kinek melyik mozdulat a könnyebb.
A sajátom valahogy így nézett ki:
I. rész: Alap mozdulatok
- 1. Batclaw Slam: L2 + háromszög + négyzet*
- 2. Counter: háromszög
- 3. Strike: négyzet
- 4. Redirect Jump: Bal analóg + X + XII. rész: Special Combo Takedown + Gadget használat
- 6. Special Combo Takedown: kör + háromszög (egyszerre lenyomni, sárga full combo meter)**
- 7. Quick Batrang: L2
- 8. Explosive Gel: L2 + négyzet
- 9. Electrical Charge: L2 + körIII. rész: Stun mozdulatok + "körrel" kezdődő mozdulatok
- 10. Stun: kör
- 11. Super Stun: kör + kör + kör
- 12. Beat Down: kör + négyzet + négyzet + négyzet
- 13. Aerial Attack: kör + X + X***IV. rész: Egyéb mozdulatok****
- 14. Ground Takedown: R2 + háromszög (csak ha földön van egy enemy)
- 15. Dual Team Takedown: L1 (sárga full combo meter kell hozzá, ha jól emlékszem)*Batclaw Slam: nem alap mozdulat, de a legjobb kezdés, utána rögtön tudod is folytatni Counter mozdulattal, és töltődik a combo meter
**Minden Special Combo-hoz fullos (sárga) combo meter kell, csak akkor tudod használni, de ekkorra már fel kell, hogy töltődjön
***Aerial Attack: pajzsos enemyn a legjobb csinálni, mert akkor a többiek nem tudnak megütni, ha sima enemyn csinálod akkor sebezhető maradsz
****Egyéb mozdulatok: ide bármit betehetsz, a videó alatti leírásban ott van mind a 27 mozdulat, és csak 15-re van szükséged a trophy-hoz
Ami még fontos: ezeket a mozdulatok nem hirtelen kell, egymás után elvégezni, hanem inkább ilyen szegmensekben kell gondolkodni. Nyugodtan 1-1 szegmens között ugrálj el (ha enemyk fölött ugrálsz nem esik le a combo meter), csináld az alapmozdulatokat, lásd át a pályát, stb.
Fejben mindig legyen ott a dolog: "alap mozdulatok", "gadget", "stun mozdulatok", "special mozdulatok". Ha el is rontod, attól függetlenül mindig vidd tovább, gyakorold a különböző részeket.
Erre a trophy-ra is nagyon igaz, hogy gyakorlás kell hozzá, nincs könnyű út, csak jó módszer.
Már lassan 1 éve, hogy megcsináltam, kicsit homályosak az emlékek. Remélem tudtam segíteni
-
melega
őstag
-
-
sp8787
addikt
válasz
Csabee86 #115198 üzenetére
Tudom, nekem is megvan. Ezt csak ilyen megjegyzesnek irtam az Ultimate Team-hez, ami pl. engem nem erdekel. De minel tobb jateklehetoseg van egy sportjatekban annal jobb ez egyertelmu.
Ezeket a jatekokat az ember megveszi es 2-3 evig nyuzza ,nincs ertelme ujat venni.
Mondjuk az MLB the show-nal be lehet tolteni a regebbi verzio Franchise-jat es folytatni.
Na ott talan van ertelme evente ujat venni. -
-
-
stilo18
addikt
válasz
Csabee86 #113904 üzenetére
Én 55KU6000-el használom a Pro - t.
Gondolom ha ezt a két tv-t nézted, akkor ennyi a keret.
Ahhoz, hogy rendes HDR 10-es tv-t tudjál venni, majdnem mégegyszer ennyit hozzá kell tenned.
Döntsd el megéri - e neked.Amúgy játékra jó tv, nagyon jó input laggal, rendes 4K felbontással.
Az LG - ről sajnos ez nem mondható el. -
-
A`rpi
addikt
válasz
Csabee86 #108015 üzenetére
"Szia.
Köszi a választ de szerintem félreértettél valamit. Van két fiókom. Egy USA és egy HUN profil. Vettem az USA profilomon Madden pontokat. De nem jelenik meg az USA profilomon, amin vettem. Erre kérdeztem rá egy hérttel ezelőtt, hogy ez azért lehet-e, mert a HUN profilomon vásárolt Madden NFL 17 van telepítve a PS4-re amit az USA profillal is használok. Tehát az lehetséges-e, hogy az eltérő régió miatt nem jelenik meg az USA profilomon a vásárolt Madden játék? Erre volt a kérdésem, hogyha vásárolok az USA accomon Madden NFL 17-et és azt telepítem a PS4-re, akkor megjelenik-e a fiókomon a Madden pont?
Remélem érthetően leírtam a problémámat."Madden pont egy fizető eszköz a játékon belül nem?
Ha ez igaz, akkor ahogy mondottam ennek a tartalma nem osztódik meg csak azzal tudod használni amivel vásároltad is. Ha ez az USA fiók, és a pontnak megfelelő régiójú játékot vásárolsz, akkor minden további nélkül tudod használni a korábban megvásárolt pontjaidat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest