- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Este nyomtam vele 2 pályát.
Az átvezetők blokkosodnak, olyan a látvány mintha AVI -ból csomagolták volna ki és ezt húzták fel 1080P-re..A harc suta és erőtlen
Az AI olyan sematikus, hogy 10 éve is gáz lett volna, helyben futnak, nélkülöznek mindenfajta kihívást, bóvli.
Millió " szemed előtt " felépülő, textúra betöltődős objektum
Tanulságosan szar egy cím lett.
Nem hiszem, hogy folytatni fogom... -
allein
addikt
Konzolvilag üzlett előtt találkoztunk, felmerült a kérdés az eladó részéről, hogy be akarom vinni a boltba átnézetni a konzolt
Ez van a fehér dobozon:
Akkor sem volt fair tőle mert félretájékoztatott, egy hete vásárolt és azt sem mondta, hogy részletre vásárolt konzol. Megy vissza.
Inkább fizetek akkor 20.000-al többet és vásárolok egy zsír újat.
-
Domaximus
tag
Mert nincs olyan objektum / model amit meg kell jeleniteni ha az egre nezel
Ha sok tereptargy van a hatterben akkor megerolteti magat a ps, ugyanugy kevesebb fpsed is lehet akar. De ez pc-n meg szinte barhol igy vantermesztes jelenseg ha nem Nasa eromuve van az embernek.
-
nemorino
tag
-
nemorino
tag
Elég nagy open world kampány van benne a szokásos Ubis gyűjtögetős cuccokkal. Ha az elsőre gondoltál, akkor nekem nagyon tetszett az egész hangulata a hóval, az üres new york-i utcákkal, a karácsonyi dekorációkkal stb. Elsőre én is egyedül játszottam végig és nagyon tetszett, utána közvetlenül a barátommal coopban, a második persze szórakoztatóbb volt.
-
Bogyi007
veterán
(#186205) seniman arra célzott hogy bár halkabb a konzol, ellenben a ventilátor teljesítményének a hatásfoka lett az ára ennek, ami hosszútávon még visszaüthet - s a történelemben a Fat Ps3 esetében ez meg is történt....
Nekem még az első szériás gépek közül van Pro-m (7016b) pár hónapja kapott Kyro pasztát és hangja alig van. Én így maximálisan nyugodt vagyok ezzel...
-
mike1334
veterán
Nekem is 4 hét alatt javították meg a telóm. Más kérdés, hogy addig elővettem a régit, és teljesen jó, sajnálom, hogy lecseréltem, abban bíztam, hogy javíthatatlan lesz a teló és a pénzt kapom vissza
Amúgy jogszabály annyit ír, hogy törekedni kell a 15 napon belül történő megoldásra, de semmi következményt nem fűz az elmulasztásához.
-
Peace
nagyúr
55-öst mondanék 2m-re. Mi 2,4 m-ről nézzük kb. a 42-est, de ezen sem nagyon veszed észre a 720p és 1080p közötti különbséget filmeknél. Persze a játék az gyönyörű a PS-el.
-
Prof01
veterán
Jól tetted, hogy beszerezted! Remek lett a Forsaken DLC, sok tartalommal, a legjobb idő a kezdéshez!
Ha szeretnél egy jó csapat tagja lenni, jelentkezz hozzánk bátran! -
Gigicuci
senior tag
Igen, ezzel én is így vagyok. Last of Us PS3-on rendesen oda*ott, máig emlékszem milyen érzések kavarogtam bennem először...
PS4-en megpróbáltam újra, háát nem volt már az igazi, se a hangulat se az irányítás. A Burnout Paradise-al, ugyanígy jártam. Megvettem újra, de hihetetlen, hogy voltam ezért képes lelkesedni anno. Le is töröltem és megfogadtam, hogy nem veszek egy remasteredet se többet. Soha. Siófókra se tudok visszamenni 1999 nyarára a Flört diszkóba inni a haverokkal, ezeket is meghagyom szép emléknek.Akkor és ott jó volt. Most jöjjön a Póki, GOW stb. -
törölt tag
Szerintem annyit simán. Persze ha olyan típus vagy, aki `felrobban`, ha megvesz egy játékot és 1 éven belül PS plus-os játék lesz, akkor várj vele.
Nem a generáció játéka, de látványra gyönyörű. Az a grafika basszus...nem tudom, hogy pro-ra kapott egy patch-et, de alapból is remekül néz ki.
Nekem a történet is tetszett. Simán jöhetne hozzá folytatás, mert a világ jó.Az egyedüli probléma vele, hogy kvázi egy akció-dúsabbnak mondható sétaszimulátor (tehát sétaszimulátornak akció-dús, nem annak pedig `vérszegény`. Amennyiben ez téged nem zavar, akkor vesd rá magad.
-
SH4D0W2011
őstag
-
saelin
veterán
A BF1 nagyon hangulatos, de sajnos nálam ott vérzett el, hogy egy-két hetes kihagyás után rengeteg idő visszarázódni bele. Meg van ez a ellenség minden irányból jön hülyesége, ami miatt egy idő után frusztráló lett számomra. Emiatt hagytam abba a SW: Battlefront is... Nekem túl kaotikus a játékmenet.
A Titanfall meg beteg, ha elkapod az ízét. Beleöltem vagy 60 órát, ami nálam nagy szó!
-
Tegla80
addikt
A premium az csak kiegeszito es nem tartalmazza az alapjatekot.
Neked a BF1 Revolution-t kellene megvenned mert az a komplett jatek es premium pass is1ben.(vagy a sima bf1-et ha csak a singli mod erdekel a jatekbol multi nelkul,mert a prem az csak multis dolgokat ad az alaphoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- PS5 játékok, árak a leírásban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Guitar Hero / Rock Band Szett Xbox360 (Dob + Gitár + Játékok + Mikrofon)
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest