- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Nálam platina az Origins-szal együtt. Teljesen egyet értek, a sztori az unalmas volt, de én mint történelmet szerető ember, nagyon imádtam kóborolni mind a görög, mind az egyiptomi világban. Maga a világ prezentálása szuper volt szerintem, jó volt benne csak úgy nap végén bóklászni. Én az Odyssey esetén azért éreztem javulást is a küldetések területén, némelyik elég jól lett megírva. Szerintem senki sem a hűdejó sztorija, vagy a önismétlő küldik, tennivalók miatt szereti a fenti két AC-t, maga a világ megalkotása lenyűgöző, nem véletlen lehet bevinni akár töriórára is mindkét játékból a túra módot! Mondom ezt úgy, hogy rpg és jrpg főleg a zsánerem és ezekben ugye a történetnek nagyon erős szerepe van. Sokáig én is éppen ezért kerülgettem az AC sorozatot, de képes volt egy jó történet nélkül is a világa miatt lekötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest